Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Bilderberg 2014 paniekerig van start

poetin5De Bilderberg conferentie 2014 in Kopenhagen vindt plaats te midden van  een klimaat van paniek voor veel van de 120 globalisten die uitgenodigd zijn om de jaarlijkse babbel bij te wonen. De reden voor de paniek is de onverzettelijkheid van Rusland in de kwestie Oekraïne en de zwieper van de kiezer richting een anti EU-revolutie, die tezamen een ernstige bedreiging vormen voor de unipolaire wereldorde die Bilderberg al meer dan 60 jaar tracht op te bouwen.

Politieke bewustwording kiezers

Inside bronnen bevestigen dat de elite conferentie die donderdag van start zal gaan in het vijf sterren Marriott hotel in Kopenhagen zich zal focussen op het probleem van het ‘ontwaken van een politieke bewustwording’ van de bevolking die een hinderlijke bedreiging zijn voor de lange termijn agenda van Bilderberg. Zij zijn al geruime tijd bezig om de macht te centraliseren in  een ‘political one world federation’ via de onlangs overeengekomen “Transatlanic Trade and Investment Partnership” (TTIP) die ongetwijfeld een belangrijk en centraal onderwerp van gesprek zal zijn op de bijeenkomst dit  jaar.

TTIP als global company

De TTIP vormt een integraal onderdeel van Bilderberg’s poging om de unipolaire wereld voor de elite te ‘redden’ door het creëren van een “world company” als een vrijhandelszone die de Verenigde Staten moet verbinden met Europa. Net zoals de Europese Unie ooit begon als een loutere vrijhandelszone die uiteindelijk werd omgezet in een politieke federatie die 50% of meer controleert van de wet en regelgeving in de afzonderlijke lidstaten. Met een totale minachting voor de soevereiniteit en democratische afhankelijkheid, is de TTIP ontworpen om precies hetzelfde doel te bereiken, alleen op veel grotere schaal.

De deal wordt geleid door Obama’s handelsvertegenwoordiger Michael Froman, een Wall Street insider en een lid van Bilderberg’s zusterorganisatie CFR (Council on Foreign Relations). Froman helpt tegelijkertijd om een ander blok van deze ‘wereld regering’ op te bouwen, de “TPP” (Trans Pacific Partnership) een soortgelijk project met Aziatische landen.

Marine Le Pen France 2Frankrijk

Intussen heeft Marine Le Pen in Frankrijk tijdens de Europese verkiezingen voor een aardbeving gezorgd, wier overwinning en dreiging om te breken met Europa, het politieke hart van Europa aan het sidderen heeft gebracht.

 

 

Nigel-Farage-EUGroot Britannië

Ook de kiezers in het Verenigd Koninkrijk hebben voor een dreunende afwijzing van de EU en tevens Bilderberg gezorgd door het succes van Nigel Farage en zijn UKIP. Een eurosceptische triomf die door sommigen wordt uitgelegd als het meest uitzonderlijke verkiezingsresultaat in 100 jaar.

 

poetin6Rusland

Het gerommel rond de crisis in Oekraïne en de relatie tussen Rusland en de NAVO zal ongetwijfeld een belangrijk discussiepunt worden tijdens Bilderberg 2014. De globalisten  beschouwen Poetin inmiddels als ‘verbannen’ uit de “New World Order” omdat hij het volgens John Kerry  “aandurfde dit internationale systeem uit te dagen”. De vrees van Bilderberg is dat Poetin rond de BRICS-landen een alternatieve wereldorde zal opbouwen als een multipolair systeem dat de dollar als wereldmunt zou verwoesten en de macht van de VS-EU-NAVO ernstig zal doen verwateren.

Bron: InfoWars.com


 • Pablo Hein

  Niet Anonymous!
  Niet de Anarchisten!
  Niet de Autonomen!
  Niet de wakkere internauten!
  Niet de Soevereinen!
  Niemand, echt niemand anders dan deze man.
  De enige echte Anonymous!
  Meet mr. Guy Fawkes himfuckingself!

  Poetin!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jordi

  Poetin = Held!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • HB

  Wederom: Poetin als de nieuwe aartsschurk. Omdat hij de bodemschatten van zijn land uit de grijpgrage klauwen van de elite wil houden, bij wie hij zelf in dienst is?
  Mede gezien het ontbreken van ideologische verschillen lijkt dat niet echt logisch. Waarschijnlijker is het dat de BRIC’s, Rusland voorop, middels een regionaal conflict, onder één hoedje speelt met de zogenaamde opponenten. Om een door iedereen gewenste nieuwe wereld-reservemunt van de grond te krijgen.
  De basis is gelegd, ‘Kopenhagen’ kan zich beperken tot een evaluatie.

  ‘Politieke bewustwording van de kiezers’? Als de kritische stemmen worden opgeteld bij de absolute meerderheid van niet-stemmers, dan bestaat er inderdaad een dijk van Euroscepsis. Vooralsnog virtueel en vooral machteloos. De politiek zal voorzichtiger moeten manoeuvreren; men wil immers worden herkozen. Pas bij nationale (parlements-)verkiezingen zal blijken hoe zwaar Europa weegt ten opzichte van het eigen belang.

  De deelnemerslijst van Bilderberg is een dankjewel voor bewezen of komende diensten en het onontbeerlijke referentieadres voor de vette wereldbaantjes, die onder de huidige omstandigheden ongetwifeld extra aandacht zullen krijgen.
  Maar van enige ‘paniek’ of zelfs ‘rillerigheid’ zal bij de deelnemers absoluut geen sprake zijn. Waarom ook? Voor hen loopt immers voorlopig alles naar wens.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • IIS

  Barack Hussein Obama zou de grote redder en nieuwe uitverkorene, de almachtige messias worden, iedereen liep blind juichend achter deze marionet aan en nu blijkt hij geen haar beter dan Bush. Poetin is de grootste schurk, tenminste dat moeten wij geloven, hij is de nieuwe antichrist die tegen het beschaafde westen vecht. En daar zullen ze het wel over hebben bij de brave Bilderbergers,,,god/allah hoort ze brommen? Alle vleesgeworden lege zielen denken macht te hebben over iedereen?

  Volgens mij denkt Poetin ruikt allen even aan mijn fijne achterste beste hooggeplaatsten ik veeg namelijk met jullie mijn bleke billen af.

  Om eerlijk te zijn als ik moet kiezen door wie ik moet worden opgevreten; door de huichelachtige tronies van de westerse adelaars of door de zogenaamde on-charismatische beren van Rusland, dan kies is geen van beide. Maar als ik echt moet kiezen in wie ik meer heil zie voor de toekomst en onze vrijheid dan kies ik toch liever voor de Russen die al vaker de huichelaars en moordenaars in het westen tegen het licht hebben gehouden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ben Midland

  En intussen ziet niemand het echte gevaar dat schuilt in de heerschappij van de architecten van de NWO, de Jezuieten die de Bilderberg agenda tot niet meer dan wat geknisper degraderen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Passant

  De aanhankelijkheidsbetuigingen aan het adres van Poetin, hier en elders op internet, zijn aandoenlijk. Alsof een nieuwe Robin Hood is opgestaan die de paupers zal verlossen van de onderdrukking door de Wall Str elite.

  De werkelijkheid is ook hier minder romantisch. Met een geschat eigen vermogen van meer dan $ 70 miljard (de rijkste Rus aller tijden), een door en door corrupt bestuurs- en rechtssysteem, een totaal verarmde bevolking en een aan banden gelegde kritische meningsuiting en persvrijheid, is Poetin een kapitalistische despoot. Een leider die de roemruchte Tsarentijd wil doen herleven.

  ‘Tsaar Poetin’ was, is en blijft een gewiekste spion die gaat voor eigen roem en rijkdom.
  ‘Kiezen’ tussen ‘Poetin’ en ‘Wall Str’ is als kiezen tussen de pest en de cholera.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • STREVEN NAAR WERELDHEERSCHAPPIJ DOOR VS EN EU (BILDERBERG)
  Europa is een achterlijke politieke en financiële kolonie van de VS. Wat de VS in de EU/NAVO flikken kunnen ze niet in de UNASUR landen. Bolivia bijv. heeft hen het land uitgeschopt. In Brazil en Argentinië zijn ze persona non grata. Diverse EU landen (w.o. Duitsland) zijn nog steeds bezet door Amerikaanse militairen. In bijna alle West-Europese landen zijn Amerikaanse atoomwapens opgeslagen. In alle voormalige “Oost-Europese landen” w.o. Polen en de Baltische staten, die in de 2e wereldoorlog bevrijd zijn door Rusland ten koste van meer dan 20 miljoen Russische doden, staan nu Amerikaanse militaire basis pal aan de grens met Rusland. Poetin heeft veel geduld. Het is mij niet bekend of ook daar Amerikaanse atoomwapens opgeslagen liggen. Het zou mij niks verbazen als dat het geval zou zijn. Immers,het past in de ideologie van de wereldheerschappij door de VS. Niet voor niks moeten alle landen – alvorens ze lid kunnen worden van de EU – zich onderwerpen aan de regels van de NAVO (Amerikaan is opperbevelhebber) en op bezoek bij de VS president om dat te ondertekenen. Met de staatsgreep die de VS organiseerde in Ukraine was/is het ook de bedoeling om Amerikaanse militaire basis daar te vestigen en De Krim te beheersen waar toen de machtige Russische zesde vloot lag. Poetin heeft daar een stokje voor gestoken en vele Oekraïners willen ook niet onder de economische, militaire en media tirannie van VS, EU en NAVO leven. De instroom van Oekraïners in De Krim is de afgelopen weken al meer dan 150 000 geweest, de uitstroom 4000. Kortom, via EU/NAVO vormt de VS een rechtstreekse bedreiging voor Rusland. Als de Russen hetzelfde zouden doen in Mexico, of Costa Rica zouden Obama’s troepen die landen allang zijn binnengevallen. Poetin lost het netjes op met referenda. Drs. Ing. Leendert Callender (politiek analist)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • HB

  Russia Is Dominated By Global Banks, Too
  Niets is wat het lijkt. Niet de failliete politiek in het failliete Washington deelt de lakens uit, maar het bankenconsortium, vanuit New York. Met tentakels all over the world. Inclusief Moskou.
  Na 1990 kon Rusland weer opkrabbelen dankzij vooral westerse financiële steun. Ook Poetin en zijn vrienden hebben er hun macht en rijkdom aan te danken. Met eeuwige verplichtingen richting IMF, BIS, Wereldbank enz., gereedschappen van de Global Banks. Met dank ook aan Henri Kissinger, één van de aartsvaders van de Nieuwe Wereld Orde (al door ‘bevrijder’ Gorbatschov genoemd als toekomstige, centrale regering).
  Het was niemand anders dan Poetin die de deur opende voor het IMF-krediet aan Oekraïne.

  Geen koortsvoorstelling van complotfantasten op internet, maar de voor iedereen waarneembare realiteit. Die wacht op de ‘finishing touch’ door middel van een wereldwijde defragmentatie. De chaos van kunstmatig veroorzaakte conflicten en kennelijke politieke tegenstellingen dienen als rookgordijn en ter verkrijging van een publiek draagvlak voor ingrijpende maatregelen die een centrale wereldmacht en een nieuwe wereldreservemunt mogelijk moeten maken.

  In het kort is dit de teneur van het met feiten en verwijzingen onderbouwde betoog van de Amerikaanse analist/publicist Brandon Smith:

  http://alt-market.com/articles/2126-false- eastwest-paradigm-hides-the-rise-of-global currency

  Smith eindigt veelzeggend met: “This fight is not about President Barack Obama, it is not about Putin and it is not even about the Federal Reserve. These men are tools, errand boys, public mascots. Do not be fooled by the global stage play being perpetrated. Whatever happens in Ukraine and whatever happens between Russia, China and the West, there are only two real sides to this battle: the elitist establishment, and those who are smart enough to recognize their poison.”

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Denis Brummer

  Dus we kunnen concluderen dat obama (zonder hoofdletter!!!)
  de volken der aarde verzameld om oorlog tegen het Lam en
  Zijn Volk Israël te gaan voeren?!!
  En dat dit van God’s wege is bestemd zoals de bijbel ons leert?!!
  Deze man verzamelt idd alle volken onder één paraplu en zijn vakanties
  hebben allerminst iets met “vakanties” te maken maar meer met de lobby
  om iedere natie te verzamelen!
  Deze reactie is summier maar u begrijpt vast mijn punt wel hoop ik!

  Met vriendelijke groeten, M.D.Brummer

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Denis Brummer

  Dus kun je ook zeggen dat obama (zonder hoofdletter!!) de volkeren der aarde verzameld voor de laatste grote oorlog tegen het Lam en zijn Volk Israël?!!
  Want hij trekt enorm naar de moslim wereld en de islam aldus!
  Deze reactie is wel uiterst summier maar u begrijpt mijn punt wel naar ik mag aannemen?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • medepassant

  Gelijk heb je. Toch nog iemand die weet waarover hij of zij spreekt. Aan het vele gewauwel hier en elders op internet te zien, blijkt de voor Europa bedoelde propaganda van Putin en zijn Russen, goed te werken in Europa. Vorige week nog heeft men hier in Oekraine een enorm kapitaal aan cash-geld onderschept, dat, naar bleek aan de bewijzen, bedoeld was om pro-Russische en anti-Oekrainse propaganda te voeren in Europa, vooral door uitkopen van journalisten en media-mensen. Op TV getoond, met de bewijzen erbij. De pers is immers machtig in Europa. Als men die basis kan aanvreten, dan zakt de gevestigde politiek weg in het moeras. Niemand zal beweren dat Putin dom is, integendeel, hij is heel intelligent en sluw, maar alle psychopaten zijn dat. Dat laatste is nu juist het probleem nl., dat hij psychopaat is.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Andre Maneschijn

  Zal mij benieuwen welke van de 3 het eerst het loodje gaat leggen, zonder deze kadaver elite als de Bilderberg was de wereld er een stuk beter op geweest.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • antipassant

  Dankzij Rusland en China werd het plunderen van westerse globalisten eindelijk gestopt in Syrie en Oekraine. Je vergelijkt Poetin met een dictator, volgens de peilingen is de populariteit van Poetin gestegen naar 80% iets wat onze westerse “lijders” enkel kunnen van dromen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hans

  Beste Leendert, ik begrijp werkelijk niet hoe jij aan jou titel bent gekomen, maar ik zou zo zeggen met behulp van Rusland
  Ik denk dat je een hele boel vergeet te vermelden.
  Op de eerste plaats is het zo dat de Balkan zelf en democratisch voor de EU heeft gekozen.
  Poetin zelf ziet het als bedreiging dat het westen dichterbij Rusland komt, maar hij misbruikt dit. De Krim is eerst ingenomen en daarna werden mensen onder druk gezet om maar voor Rusland te kiezen, het lijkt mij dat het andersom moet. Hij organiseert voor de schijn verkiezingen!
  Ten 2e heeft hij zijn wapenarsenaal flink vergroot en dat terwijl Amerika veel geïnvesteerd heeft in het huidige Rusland. In overleg met Rusland kwam ook het raketschild niet in de Balkan omdat Poetin zich daardoor bedreigt voelde. Het westen heeft er alles aan gedaan om Poetin het naar de zin te maken, maar helaas heeft hij een andere droom.
  Ten 3e, dan de manier hoe hij achter de olie aan zit is misselijkmakend en vele malen erger als Amerika in de Irakoorlog van beschuldigt werd.
  Zo maar een vlag plaatsen en zeggen dat is voor mij, is crimineel. China heeft er ook al een handje van. En dan nog de vraag: waarom heeft het westen zich zo afhankelijk gemaakt van Rusland wat betreft het gas? Als jij stelt dat het westen een bedreiging voor Rusland zou zijn dan strookt dat niet met elkaar.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dr. Anonymous

  Zoals sommigen zeggen: Poetin is ook niet al te fris. Aan de andere kant: jarenlang heb ik, door indoctrinatie vanuit de media en op de scholen, geloofd dat Poetin een misselijkmakend mannetje was, op niets anders uit dan macht en geld. Door de/mijn recentelijke ontwikkeling de afgelopen jaren/maanden/weken ben ik echter toch wat genuanceerder over deze man gaan denken. Hij houdt zich inderdaad sterk tegenover de provocaties van de VS/EU/NAVO.

  Nu schijn ik mij echter ook iets te herinneren dat ik ooit in een duister hoekje van het WWW vond, namelijk dat de NWO de wereld in een chaos zou storten (economische “crisis”, een nieuwe koude oorlog zoals die nu allang aan de gang is, etc.), totdat er een persoon zou opstaan die zogenaamd alle oplossingen voor de problemen zou hebben. Mensen zouden deze persoon haast gaan vereren vanwege zijn charmes, zijn inventieve oplossingen, en de vrede die hij uiteindelijk zou brengen, en zo onbewust tóch een elitair wereldregime aan de macht helpen, zoals al die tijd al de bedoeling was.

  Ik kan niet bewijzen dat het zo is, maar het lijkt me toch dat Poetin wel aardig voldoet aan de eisen waar de “grote redder” aan zou moeten voldoen. Dit zou betekenen dat hij wel degelijk tot het New World Order-clubje behoort. Ik kan niets met zekerheid zeggen, en ik beweer niet dat dit de waarheid is, maar het is een optie.

  Laten we eerst maar eens kijken hoe ze dit verzonnen conflict, en alle andere ellende eromheen, met opzet uit de hand gaan laten lopen, en kijken wat er daarna gebeurt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marcel

  Zio / NWO, oftewel de zwarte hand, http://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/25122/gavrilo-princip-en-de-aanslag-op-franz-ferdinand.html
  Rothschild = Amchel Meyer Bauer
  En waar komen al die voorouders vandaan?
  Poetin is bang voor voltooing van het plot !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Wat ben jij dom zeg…. over psychopaat gesproken

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ik denk nee weet wel zeker dat je a of heel dom bent.Of b je weet niet beter gevolg van a

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • frank

  Zeer geachte heer Callender,
  Hoop hier eens rechtstreeks te kunnen reageren(zoals eerder op EEN site mogelijk als gast en dat blijk hier ook mogelijk) zonder al die achterlijke registraties en inloggerij,daar moeten we OOK van af! Dat is OOK reine manipulatie en heeft verder met niets te doen.
  Ik heb op die site een door u enorm duidelijke verhandeling gelezen van de huidige wereldpolitiek,die toegankelijk is voor een ieder.Groot compliment dit,want vele mensen van de Hogeschool/UNI zijn daar niet toe in staat.Toentertijd op mijn HBS waren die UNI’s de slechtste leraren.Maar,dat was toentertijd welkom,het uitselecteren van de zwakke baby-boomers.Maar,u blijkt een van de weinigen te zijn,die dit WEL kunnen.U kunt zich in de mens verplaatsen.
  Ik heb geconstateerd door verdere reacties uwerzijds,dat u BOVEN uw opleidingen staat en al dit weergeeft als een mens,dat bekend is met de huidige gang van zaken.Mijn grote dank,dus.
  Op die andere site gaf ik wat reacties en ook mijn respect en waardering voor u.En vroeg u daar,of u wel Nederlander bent,gezien sommige van uw uitlatingen.(criminelen,waar u geen contact mee wenste te hebben)
  Welaan,wees gerust hier! Ja,ik kan het begrijpen dat u niet zomaar in zee gaat met personen,die u niet kent,maar destemeer mijn waardering,dat u toch nederdaalt in dat soort of site’s,ja..en komt er dan ongewenste kritiek,dat u zich dan meteen distantieert.Wat is daar mis mee?
  U stelt terecht,dat het AFGELOPEN is met het westen.En zeker met dat achterlijke landje Nederland,dat alleen leunt om er finacieel beter van te worden.(bepaalde groep that is)
  Ik heb dit soort dingen aan den lijve ondervonden,ben uit het onderwijs gestapt,omdat ik dingen aan de leerlingen moest vertellen,waar ik WARS van was en die hadden betrekking op de huidige stand van zaken.Eea als gevolg,dat ik buiten Nederland gewerkt heb,zoals in Oost-Berlijn,waar ik veel contacten opbouwde.Enne…ik heb ze daar toen gewaarschuwd voor de muurval!
  Op die site vroeg ik,of u wel Nederlander BENT(dit,VOORDAT ik uw profiel had gelezen) en die vraag berust op uw reacties op die site,reacties,die Nederlanders vandaag niet verwachten,maar toch heel goed,u zegt,wat u denkt en dat is vandaag in Ned bitter nodig.EU is dus een fictie,en Ned een stelletje onbenul,dat ons al 35 jaar lang heeft domgehouden,en uitgeplunderd.Maar nooit protest,hè(in dit zg mondige landje)
  U moet niet vergeten(zover u het al niet WIST) meneer C. velen lijden armoe,maar er is een groep bij ons,die een welvaart geniet hier,die zijn weerga in de wereld niet KENT.En dat geeft te denken,maar helaas door veel te weinig mensen.Staatsgreep hier? Forget it! Tja,en confessionelen….wanneer een ieder zo leefde volgens hen,was het communisme overbodig(stelling die ik niet zelf bedacht heb,zoals u misschien traceert)
  De andere groep in NEd gaat onder het motto…ach,..het zal ons nog niet DEREN.Maar…die komen OOK aan de beurt.
  Van oudsher loopt Ned achter Amerika aan,de eerste 2 generaties straaljagers(Gloster Meteor en Hawker Hunter) waren nog geleverd door de UK,maar later moesten wij zonodig Amerikaanse machines hebben(Starfighter,F-16 en nu de JSF?) Zo..juist in ND zijn wij niet los te trekken van de Amerikaanse heerses.Maar,vele andere landen(bekend staand als de zg 3de Wereld) ondervonden niets als ellende door Amerikaanse interventie,zoals u zelf al weergeeft.
  Ik wil er onder voorbehoud nog een schepje bij op doen….WIJ gaan straks ten onder aan onze “successen”en de 3de wereld zal dan inspringen.Want die 3de wereld is NIET zo dom(meer),als wij de kindertjes moesten vertellen op de schooltjes.Juist,..en DAT is alweer ee vorm van criminaliteit,daar moet je als leraar aan mewerken en in militaire dienst”?? Huurmoordenaar van de staat??.
  Met ander woorden,over indoctrinatie gesproken,wie is hier het meest schuldig,het westen of het oosten?
  Enne..in 1956 maar bangmaken,dat de Russen een slecht volk waren,en WIJ(Eur en Am) onberispelijk!
  Maar juist die socialisten(jaren 70 ofzo) wilden het onderwijs beheren in hun beleid.Ja,omdat het zg “de injectiespuit van de maatschappij “was.(Van Kemenade) Griezelige ontwikkelingen,die Ned nog meer afzonderden van het wereldgebeuren.
  Ned schijnt nog steeds te willen teren op zijn geschiedenisboekjes,maar die zijn allang achterhaald.
  Bovendien,wat er in die boekjes stond(Indie)was ook niet altijd kosjer!
  Meneer C….u staat VER boven Nederland en niet een ieder zal uw kritiek respecteren,maar IK begrijp het,
  omdat ik BUITEN Ned vertoefd heb.En ik sluit niet uit,dat juist NED de zwakste schakel in de EU zou kunnen zijn.
  Ik weet,dat u dit alles graag hoort!
  Groet,
  Frank

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • frank

  Geheel mee eens

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Relatiworld

  Poetin is the BOSS. I like that.
  It is a good man with good character.
  Better than every persoon on this earth.

  Who is the bastarst of the world : obama, netajanu, en the people that help this ZION….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • DJ Szamie

  Ja ik hoef er niks aan toe te voegen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • dirk wsselik

  jij

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • dirk wesselink

  slap maar verder?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martin Visser

  Destroy the Crimminal dollar .Destroy the U.S.A.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martin Visser

  De Petro dollar moet kapot .En de U.S.A ,ZIONISTEN MOEREN KAPOT.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martin Visser

  Dit is geen conclusie dit is wartaal ,De wereld van nu is verdeeld .Die zionistische paraplu mag u opbergen .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martin Visser

  Persoonsverheerlijking achterwege laten , en directer to de point komen .Een beetje omslachtig niet ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martin Visser

  Nee nog steeds ,Onbegrijpelijke wartaal.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martin Visser

  Ik heb het vermoeden dat u een onjuiste stand van zaken weergeeft.
  Voornamelijk uw interpretatie met betrekking tot de banken wereld .Dat is bij u niet op orde .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martin Visser

  Een super domme kwezel hebben we hier .Een met lange halen gauw thuis .Totaal geen structuur .
  Ga de bijbel lezen .Ben je van de straat af.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martin Visser

  Nog zo,n domme na prater .met voor oordelen .Ga naar Utopia kijken man .Of andere bagger van John de Mol .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martin Visser

  De levens standaard is met 100% verbeterd sinds de val van het Communisme .En zo als in elke samenleving ,ontken ik niet dat er zich schrijnenende armoede gevallen voordoen .Ten opzichte van het Communisme een grote verbetering .En alles op eigen kracht & met eigen munt.
  De schoonheids foutjes van Putin daargelaten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martin Visser

  Domme psychopaten zijn er ook .De meeste V.V.D.ers .En u bent er een.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martin Visser

  Destroy Zionist bankers & Destroy U.S.A. & iSRAEL.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martin Visser

  Wat er overblijft van zionistische terroristisch geperveteerde decadente groot kapitaal .Het moet steeds gemakkelijker verdient worden .Met roof ,plundering Oorlogsverklaringen .Ziektes & Epedemien verspreidingen .Dat alles bewekstelligd met Zionistische intrques .Te beginnen met 9 – 11 .& de verdere oorlogen in Irak Afghanistan Syrie . TEVEEL OM OP TE NOEMEN .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Maxo- Max

  HB:ha,ha,wat een onzin!

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl