Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Toestand wordt met de dag ernstiger

Rep. Ron Paul questions Federal Reserve Board chairman Ben Bernanke at the House Financial Services Committee hearing in WashingtonHet ziet er naar uit dat de burgeroorlog in Oekraïne steeds verder escaleert. De voormalige Amerikaanse senator en presidentskandidaat Ron Paul vindt dat West Oekraïne hiertoe wordt aangespoord door zijn westerse supporters.  Dit betekent dat de NAVO, de Europese Unie, de Verenigde Staten en het IMF de regering van West-Oekraïne hebben aangespoord om de controle over de steden in Oost-Oekraïne die zijn overgenomen door aanhangers van Rusland, weer terug te nemen. Natuurlijk, in de westerse media wordt gezegd dat Rusland de oorzaak is van alle ellende en dat er voor West-Oekraïne niet anders opzit dan hiertegen op te treden.

Westerse leugens

De waarheid is echter dat door de staatsgreep van enkele weken geleden de wettig gekozen leider van Oekraïne het veld moest ruimen. Dat deze onwettige staatsgreep werd georkestreerd en gefinancierd door dezelfde EU, VS en IMF en de NAVO, daar hoor je in de westerse mainstream media niemand over.

Sinds deze hele rotzooi begonnen is heeft het westen meer dan vijf miljard dollar gespendeerd om Oekraïne onder controle te krijgen. Deze interventie gaat maar door, en door de huidige gevechten ontstaat een ernstige escalatie die compleet uit de hand kan lopen. Het is van groot belang voor beide zijden, het westen evenals Rusland dat de spanningen niet verder zullen oplopen. Er zijn veel bedreigingen en intimidaties over maatregelen en economische sancties geuit die volledig uit de hand kunnen lopen en daarna niet meer onder controle te krijgen zijn.

Kortom: De NAVO bondgenoten spelen een uiterst gewaagd en riskant spel!

Bron: InfoWars.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl