Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Press TV

dempsey2

Generaal Martin Dempsey

Een politiek commentator van “Press TV” zegt dat de Amerikaanse opperbevelhebber van het leger, generaal Martin Dempsey, erkende dat de VS de oorlog in Syrië aan het verliezen is.

Joe Losbaker van van de “United Anti War Coalition” vertelde donderdag aan Press TV dat het door de VS gefinancierde huurlingenleger de strijd in Syrië aan het verliezen is. Generaal Dempsey zei woensdag dat zijn land niet genoeg militanten levert in Syrië die president Bashar Al-Assad zouden moeten verdrijven. Dempsey betoogde dat er veel meer militanten nodig zijn voor een operatie die meer inhoudt dan alleen maar een reddingsmissie. “Zij hebben behoefte aan iets dat uiteindelijk in staat is om stand te houden, het vermogen om contra terreur te plegen waarop de Syriërs moeten anticiperen”, meldde de generaal. Hij schetste een ruwe evaluatie over de toekomst van Syrië en waarschuwde dat waarschijnlijk een opeenvolging van conflicten zou losbarsten, zelfs als de Syrische overheid uit de macht werd verdreven.

Syrië al een jaar aan winnende hand

“Waarom geeft Dempsey dit nu pas toe? Het Syrische leger en de regering van president Assad zijn, zowel politiek als militair, al een jaar aan de winnende hand”.
“De zaak is dat het zogenaamde vrije Syrische leger grote behoefte heeft aan superieure wapensystemen”, zei hij “ik denk dat de wanhoop van de Amerikaanse overheid aan het licht wordt gebracht met elke nieuwe oorlog en interventie die door hen wordt gelanceerd”.

Losbaker concludeerde verder dat de Verenigde Staten er op gebrand waren om een zege in Syrië te behalen, omdat ze al voor een lange tijd geen militaire overwinning meer hebben geboekt.

Bron: PressTV.com


 • LikoedNederland

  Press tv is de Iraanse staatstelevisie. Zo een beetje de meest onbetrouwbare bron die er is …..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • PizzaViper

  En dat betekent dat dit allemaal leugens zijn. In werkelijkheid is de USA aan het winnen, zijn de militanten gouwe jongens en aan de winnende hand en generaal Dempsey is slechts een verzonnen figuur en inbeelding van de press tv leugenaars.
  En de wereld is plat…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • joshua

  Lulkoek . Wat is het verschil tussen een NOS , BBC en Presstv . Allen worden door de staat onderhouden . Voor de rest moet je maar bij Murdoch zijn , die heeft zowat alle belangrijke media in handen .

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2016 gewoon-nieuws.nl