Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Wetsvoorstel Senaat

U.S. Rep. Ron Paul speaks during the Republican Leadership Conference in New Orleans

Ron Paul

Voormalig senator en presidentskandidaat Ron Paul bekritiseert een Amerikaans wetsvoorstel dat tot doel heeft om de druk van de VS op te voeren aan de vooravond van een oorlog met Rusland. Naast het opvoeren van de militaire aanwezigheid van de NAVO aan de grenzen van Rusland houdt het wetsvoorstel in dat de VS 10 miljard dollar zal toewijzen om een ‘regime change’ in Rusland te bewerkstelligen.

In een radio-uitzending haalt Ron Paul fel uit naar naar  de aanhangers van dit senaatswetsvoorstel en zegt: “Veel van de oorlogshitsers in de senaat, die zich aanmelden voor dit wetsvoorstel zijn zogenaamde conservatieven, maar ik heb nooit begrepen  hoe mensen die zichzelf conservatief noemen, zo liberaal met andermans geld omgaan als het gaat om oorlog in het buitenland. Ze kunnen stemmen tegen voedsel voor de armen en zeggen, ‘ik ben een echte held en constitutionalist’, maar tegelijkertijd betwisten ze nooit het militair-industrieel complex en de oorlogen overzee”.

Bron: InfoWars.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl