Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

En waarom geloven mensen dit?

Poetin4

Vladimir Putin

Als wij de media en onze politici moeten geloven staan wij aan de vooravond van een Russische aanval op het Westen. Rusland is gevaarlijk, Putin is de weg kwijt en alles wat er in de Oekraïne gebeurt, gebeurt in opdracht van Putin. Dat is de boodschap die steeds meer mensen omarmen als waarheid. En waarom geloven mensen dit?

Omdat het bewezen informatie is? Neen, dat is het niet. Er wordt helemaal niets bewezen. Er worden sancties afgekondigd omdat Westerse machten menen dat Putin achter de hele oproer in de Oekraïne steekt. Maar waar is het bewijs? Waarom wordt er geen onderzoek verricht naar de schutters op de Maidan, de zogenaamde vreedzame demonstratie waar Westerse machten bemoeienis in hadden omdat er financieel gewin in zit. Die bemoeienis is ronduit aangetoond.

Geef mij één reden waarom het Oekraïense volk zou kiezen voor een lening van het IMF in plaats voor een lening van Rusland.

De lening van het IMF houdt in dat pensioenen in dat land gehalveerd zullen worden, gas en olie prijzen stijgen met 100 % premies voor pensioenen ook met 100% en de bevolking zal de komende jaren zwaar moeten bezuinigen, zo zwaar dat het leven haast ondraaglijk wordt.

De lening van Rusland had geen voorwaarden. Het gas zou goedkoop blijven en de bevolking hoefde op geen enkele wijze te bezuinigen.

Het grote Rusland bashen is begonnen. De door de elite gemanipuleerde mediakanalen vertellen de ene na de andere leugen. Aannames worden geprint alsof het waarheid is zoals de melding vanuit België dat Rusland de computers van de Belgische overheid heeft gehackt. Geen splinter bewijs is er voor die stelling, enkel het gegeven dat er documenten met inhoud over de Oekraïne zijn gedownload vanaf de computers van de Belgische overheid geeft de media klaarblijkelijk het recht Rusland als dader aan te wijzen en ook als zodanig af te drukken in de kranten wereldwijd. Zo ontstaat langzaam maar zeker een beeld van de Russen dat eerder van moslims gekweekt werd. Een vijand die wij met zijn allen dienen te bevechten.

 legaalillegaal

 Rusland wordt als de grote agressor neer gezet en ik ben met stomheid geslagen hoeveel mensen klakkeloos aannemen wat kranten en andere media vertellen. Na decennia leugens over Irak, Afghanistan, Libië en Syrië, leugens die niet alleen door ons maar heel veel kanalen zijn blootgelegd, zelfs af en toe door de kanalen die de leugens verspreid hebben zoals de New York Times die de leugen vertelde dat Ghadaffi 6000 burgers op zijn geweten had, ze in koelen bloede had laten afschieten als dolle honden, de stelling waarmee de VN en Westerse machten een No Fly Zone afdwongen boven Libië en deze misbruikten om heel Libië te bombarderen en de door het Libische volk gekoesterde leider publiekelijk afschoten en door de straten achter een auto getrokken werd. Die stelling is door de New York Times gerectificeerd maar dat heeft onze nieuwskanalen niet bereikt. De stelling bleek uit de duim gezogen. De 80.000 burgerslachtoffers in Libië echter niet, die slachtoffers zijn daadwerkelijk dood en Libië is na 40 jaar van vooruitgang terug gebombardeerd naar de Middeleeuwen met jihadisten in elke stad als garantie voor de komende nodzakelijke onrust.

Lees verder op: Bovendien.com


 • Kut Kak

  Ik begin te denken dat je er het beste maar gewoon om kunt lachen

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Er zijn mensen van formaat die de waanzin van EU en USA politici scherp bekritiseren. Zoals Helmuth Schmidt, voormalig bondskanselier en voorwaar geen pacifist die waarschuwt voor een nieuwe wereldoorlog door het onverwantwoord dilletantisme van de Europese en Amerikaanse politici. Zie http://web.de/magazine/nachrichten/ausland/ukraine-krise/18941006-helmut-schmidt-wirft-eu-groessenwahn.html#.hero.Schmidt%20warnt%20vor%20gro%C3%9Fem%20Krieg.557.237

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • R. Predictor

  Remember this! De naam van ‘onze’ vijand is door de jaren heen veranderd van communisme naar islamisme!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • joshua

  Het gevaar ligt inderdaad dichter dan wij denken . Namelijk in Den Haag ,
  Brussel en de hele EU . Bekijk de uitzending maar van één op één waarin
  Timmermans zijn leugens mocht verkopen aan het gepeupel en dat met een
  strak gezicht ala Kip Kerry .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • joshua

  Een stem straks op de VVD en of D66 is een stem op Verhofstadt oftewel de ALDE groep die voor een federaal EU zijn . Rutte , van Baalen en Pechtold verkopen leugens in het zicht van de komende verkiezingen .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • joshua

  Pechtold: anti-Europese partijen slecht voor economie

  http://www.volkskrant.nl

  Hier de leugens van Rutte , Pechtold en alle Eurofielen die blijven beweren dat de EU/Euro ons een hoop welvaart hebben gebracht :, http://www.hpdetijd.nl/2012-06-13/de-euro-heeft-helemaal-niets-opgeleverd/ en http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?DM=SLNL&PA=81171NED&D1=1-3,8-13,15-17&D2=3&D3=4,9,14,19,24,29,34,39,44,49,54,59,64,69,74,79,84,89,94,99,104,109,114,119,124,l&HDR=T&STB=G1,G2&VW=T

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Mario8282

  Op 21.2.14 is er een akkoord bereikt in Kiev tussen de “oppositie”
  (CIA neonazi’s), de EU en de legitieme Janoekovitsj regering. Deel van
  de deal was dat de regering alle ordediensten intrekt en dat de
  “oppositie” geen geweld meer gebruikt. Janoekovitsj hield zijn woord en
  gaf meteen beveel aan de politiediensten zich uit het centrum van de
  stad terug te trekken. 12 uur na het afsluiten van het akkoord hebben de
  neonazi hordes de onbeveiligde regeringsgebouwen met geweld ingenomen,
  bijstanders mishandeld, gewonde agenten in ziekenhuizen “bezocht” en
  mishandeld, bussen met agenten die uit de stad reden zijn door de
  neonazi’s aangehouden en de agenten zijn vernederd en mishandeld. Het
  parlement werd “overtuigd” met knuppels en pistolen Janoekovitsj uit
  zijn ambt te zetten terwijl dat de wet niet toelaat.

  Waar was de EU 12 uur nadat er een EU handtekening stond op een
  akkoord in Kiev? Champagne flessen openen vanwege het… overtreden van
  dat akkoord door de “vreedzame” oppositie met knuppels en vuurwapens.

  Een sterk, onmiskenbaar signaal voor alle staatsmensen wereldwijd die de EU ooit zullen durven vertrouwen ! ! !

  Een coup uit het CIA Playbook – lees verder:
  http://mario828282.wordpress.com/2014/03/11/coup-in-kiev/

  Nulandistan Update:

  http://rt.com/shows/crosstalk/159368-political-disaster-nuland-ukraine/

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • joshua

  Je hebt helemaal gelijk Mario ( ook een ban op Nujij ? Zie jou daar niet meer ) .
  Het is vermakelijk om te zien dat velen op Nujij wakker zijn geworden en dat er artikelen mbt Oekraine snel wordt beeindigd . En dan onlangs Fransje Timmermans gezien in het programma één op één . Dat was een optreden van lik me vessie . Lichaamstaal van Timmermans laat zien dat hij is opgeleid door de zelfde meesters als John Kerry . Zelfde starre lichaamshouding en manier van het verkondigen van leugens op z’n Orwelliaans . BTW , Frans Timmermans is een bekende binnen de Bilderberg gelederen .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Mario8282

  Inderdaad, ik kreeg een ban op nujij.nl omdat ik het over de CIA/neonazi coup had in Kiev.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • henkje

  Nee steeds meer mensen worden hier tegen en niet voor. lees de gemiddelde reactie maar in de kranten. De meeste westerlingen worden inmiddels wel wakker en worden hierdoor steeds meer anti eu. Gelukkig maar ik kan niet wachten op de dag dat de eu wordt opgedoekt, het heeft ons namelijk al niets anders dan ellende gebracht. economische teloorgang, en nu als het zo door gaat nog een oorlog ook. en vs lacht zich de pest zij kunnen straks economisch profiteren van onze ellende, die eu lui zijn echt gek geworden. maar goed dat heb je als je altijd maar uit je eigen land bent en in de toeristenstad brussel bent, want meer is het niet.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl