Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Potentiële noodsituatie

who2De WHO (World Health Organization) ofwel Wereld Gezondheid Organisatie heeft een verklaring uitgegeven waarin met zoveel woorden wordt gezegd dat polio een ernstige bedreiging voor de gezondheid van de mensheid vormt.

De WHO beschrijft polio als een buitengewoon gezondheidsrisico voor landen die een gecoördineerde aanpak vereist om een internationale verspreiding van deze gevaarlijke ziekte tegen te gaan.

Wat houdt dit ‘buitengewone gezondheidsrisico’ waar we allemaal zo bang voor moeten zijn, en waar de mainstream media  het als haar dure plicht ziet om ons te waarschuwen, nou eigenlijk in?

Risico op polio 1 op 1 miljard

Het antwoord is; 68 poliogevallen op de hele planeet. En van die 68 gevallen van polio bevinden zich er 59 van in Pakistan. Met andere woorden, als je niet in Pakistan leeft (en de meesten doen dat niet) dan zijn uw kansen om polio te krijgen ongeveer één op één miljard. Als je in de VS woont zijn uw kansen zelfs nul omdat er sinds 1979 in de VS geen poliogevallen meer zijn geweest.

Dus, hoe moet je een 1 op 1 miljard risico op polio vertalen in een ‘buitengewoon gezondheidsrisico’ die een die een algemeen gevaar vormt voor de volksgezondheid?

Kwakzalf wetenschapsorganisate

ab oosterhaus

Ab Oosterhaus

Dat doet het natuurlijk ook niet. Tenzij je als kwakzalf wetenschapsorganisatie probeert om met angsttactieken de hele planeet bang te maken zodat regeringen op kosten van de belastingbetaler grote hoeveelheden vaccins tegen polio zullen kopen. Daar vaart de WHO het best bij. De WHO is een ‘speeltje’ van onze ‘elite vriend’ Rockefeller, die enorme financiële belangen heeft in de farmaceutische industrie, die ‘toevallig’ ook de fabrikant is van allerlei soorten vaccins. Verklaringen van valse pandemieën doen regeringen grote voorraden vaccins aanleggen die ze nooit zullen gebruiken. Denk aan de varkensgriep pandemie van 2009, waarvoor de Nederlandse staat grote hoeveelheden vaccins heeft aangekocht. Later bleek dat de staat nog meer moest betalen om de enorme hoeveelheden vaccins te vernietigen omdat ze niet nodig bleken te zijn. Het blijkt dat de meeste bestuursleden van de WHO financiële banden hebben met de fabrikanten van vaccins. Een voorbeeld hiervan is de Nederlandse viroloog Ab Oosterhaus, die voor de WHO werkzaamheden verricht en tevens aanzienlijke  financiële belangen heeft in de vaccin industrie.

Bron: NaturalNews.com

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl