Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Potentiële noodsituatie

who2De WHO (World Health Organization) ofwel Wereld Gezondheid Organisatie heeft een verklaring uitgegeven waarin met zoveel woorden wordt gezegd dat polio een ernstige bedreiging voor de gezondheid van de mensheid vormt.

De WHO beschrijft polio als een buitengewoon gezondheidsrisico voor landen die een gecoördineerde aanpak vereist om een internationale verspreiding van deze gevaarlijke ziekte tegen te gaan.

Wat houdt dit ‘buitengewone gezondheidsrisico’ waar we allemaal zo bang voor moeten zijn, en waar de mainstream media  het als haar dure plicht ziet om ons te waarschuwen, nou eigenlijk in?

Risico op polio 1 op 1 miljard

Het antwoord is; 68 poliogevallen op de hele planeet. En van die 68 gevallen van polio bevinden zich er 59 van in Pakistan. Met andere woorden, als je niet in Pakistan leeft (en de meesten doen dat niet) dan zijn uw kansen om polio te krijgen ongeveer één op één miljard. Als je in de VS woont zijn uw kansen zelfs nul omdat er sinds 1979 in de VS geen poliogevallen meer zijn geweest.

Dus, hoe moet je een 1 op 1 miljard risico op polio vertalen in een ‘buitengewoon gezondheidsrisico’ die een die een algemeen gevaar vormt voor de volksgezondheid?

Kwakzalf wetenschapsorganisate

ab oosterhaus

Ab Oosterhaus

Dat doet het natuurlijk ook niet. Tenzij je als kwakzalf wetenschapsorganisatie probeert om met angsttactieken de hele planeet bang te maken zodat regeringen op kosten van de belastingbetaler grote hoeveelheden vaccins tegen polio zullen kopen. Daar vaart de WHO het best bij. De WHO is een ‘speeltje’ van onze ‘elite vriend’ Rockefeller, die enorme financiële belangen heeft in de farmaceutische industrie, die ‘toevallig’ ook de fabrikant is van allerlei soorten vaccins. Verklaringen van valse pandemieën doen regeringen grote voorraden vaccins aanleggen die ze nooit zullen gebruiken. Denk aan de varkensgriep pandemie van 2009, waarvoor de Nederlandse staat grote hoeveelheden vaccins heeft aangekocht. Later bleek dat de staat nog meer moest betalen om de enorme hoeveelheden vaccins te vernietigen omdat ze niet nodig bleken te zijn. Het blijkt dat de meeste bestuursleden van de WHO financiële banden hebben met de fabrikanten van vaccins. Een voorbeeld hiervan is de Nederlandse viroloog Ab Oosterhaus, die voor de WHO werkzaamheden verricht en tevens aanzienlijke  financiële belangen heeft in de vaccin industrie.

Bron: NaturalNews.com

 


 • Henny versluis

  Schandalig gewoon ..die moesten ze ook met vanalles in spuiten hetzelfde als dat ze met onze kinderen doen…..!! Ik hou me bij de alternatieve geneeswijze is toch gezonder als heel die troep die voor veel geld goed gekeurd word, ze worden er allemaal beter van behalve de patiënt

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jelle

  Zoals gebruikelijk weer een vreselijk slecht artikel, vooral het stuk tekst waar staat: “Tenzij je als kwakzalf wetenschapsorganisatie probeert om met angsttactieken de hele planeet bang te maken zodat regeringen op kosten van de belastingbetaler grote hoeveelheden vaccins tegen polio zullen kopen”. sinds 1988 is dmv vaccinaties 99% van alle polio wereldwijd uitgeroeid, in 2013 waren er daardoor gelukkig nog maar 406 gevallen van polio bekend het getal 68 kom in nergens tegen maar misschien zijn die van 2014.
  Maar aangezien polio niet te genezen valt en besmettelijk is kinderen treft en zeer eenvoudig te voorkomen is dmv vaccinatie.
  Gelukkig komt polio vooral voor in nog maar 3 landen In Pakistan, Afganistan en Nigeria Zolang polio ook in deze landen niet volledig is uitgeroeid bestaat er wereldwijd een risico op herintroductie van het virus, laatst is het virus weer opgedoken in Amerika mede veroorzaakt door de steeds toenemende antivaccinatie bewegingen op het internet, die uiteraard net als deze vreselijk misleidende nieuwssite, misbruik maken van de wetenschappelijke onwetendheid en het verdraaien van feiten en waarheden.
  Zie hieronder het prototype Henny Versluis, schandalig hé dat wij hier in het westen volgespoten worden zodat we geen ernstige ziektes oplopen, zie je dan niet wat er allemaal is verbeterd sinds de eerste verplichte vaccinatie in 1823, zoveel ziektes waar je vroeger nog gewoon aan dood ging zijn gewoon uitgeroeid.

  En dat geneesmiddelen of troep zoals u het noemt, voor veel geld getest worden lijkt mij ook zeer logisch, de wetenschap past zich namelijk aan en leert van zijn fouten zoals met Softanol is gebeurd, dit middel is te snel goed gekeurd, daarom duurt het vaak 10 jaar voordat een medicijn pas aan de consument verkocht mag worden, ja en met alternatieve geneesmiddelen hoeft dat allemaal niet, vooral omdat er überhaupt geen werkzame stof in zit.

  En je laatste zin is lekker standaard elke complot denker want dat zijn mensen die praten over de bigpharma, nooit even uitgezocht wat en wie dat nu eigenlijk zijn en hoe die bedrijven in elkaar steken.

  Ze worden er allemaal beter van behalve de patiënt, wat een dom geblaat wie is ze ik neem aan de Bigpharma worden er niet armer van maar het meeste geld wordt geinvesteerd in nieuw onderzoek en er wordt uiteraard geld verdiend maar dat is voor een bedrijf vrij normaal lijkt mij, sterker er wordt veel meer geld verdiend in de Alternatieve sektor, logisch want geen dure test en ontwikkelingskosten maar dat wist je vast niet, en dat de patiënter alleen maar slechter op wordt, tsja we worden steeds ouder krijgen steeds meer vat op levensbedreigende ziektes etc etc en dit alles vind u schandalig, bij deze ik vind uw bericht schandalig.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • joshua

  Als ik die kop van Ab Oosterhaus zie dan kan ik daar alleen maar kwaad om worden . Door hem heeft Dhr Klink miljoenen uitgegeven voor de aanschaf van vaccins . Niet veel later werd een groot gedeelte verkocht met een behoorlijk verlies waardoor de belastingbetaler weer voor het verlies mocht opdraaien.
  Het gaat dus weer om geld . Angst wordt ons dagelijks aangepraat . De Russen , EU , de een na de andere virus die weer heeft toegeslagen en dan nu weer dit . Oosterhaus is niet onafhankelijk meer te noemen .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dus

  De waarheid is dat niet vaccins, maar beter voedsel en hygiëne de ziektes hebben uitgeroeid. Van veel ziektes waren de sterftecijfers al dalende voor de vaccins werden ingevoerd. Al eens opgevallen dat de grafieken met dalende cijfers altijd beginnen bij het jaar van introductie van het vaccin, en niet van een jaar of 10 daarvoor? Dat is omdat anders iedereen ziet dat het al aan het dalen was.
  Er zijn steeds meer wetenschappers en artsen die ook denken dat vaccins helemaal niet kúnnen werken, omdat ze het lichaam niet op de gebruikelijke manier binnendringen en daardoor het immuunsysteem van het lichaam omzeilen; Zie het als de sensoren bij het aam en de inbreker die een gat in de muur hakt.
  Bovendien zitten vaccins vol met schadelijke stoffen en vaak ook ziektekiemen, en veroorzaken ze regelmatig de ziekte die ze moesten voorkomen (nu we het toch over Polio hebben, India kreeg te kappen met heel veel verlammingsverschijnselen dóór het vaccin dat polio moest voorkomen. Ze noemden het alleen geen polio en toen leek het alsof het vaccin werkte) , én zijn ze niet verplicht ALLE stoffen te vermelden dus ze zouden er nog plutonium in mogen doen zonder dat ze het ons hoeven te vertellen.
  Ik heb zelf eht gevoel dat het risico iets naars op te lopen groter is wanneer je je wel laat inenten dan wanneer je dat niet doet.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jelle

  Als u echt zo denkt over vaccins is dat heel jammer, ik zou u toch aanraden wat meer peerview artikelen te lezen over vaccins en wat minder complotsites.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marco

  Duidelijk voor wie jij werkt! Idioot!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jelle

  Tuurlijk, het bekende domme antwoord van een complotdenker.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • hyperion1980

  Het is inderdaad duidelijk dat jij nog geen boeken gelezen hebt over vaccins, Bush Sr. heeft vaccins verplicht gemaakt mede omdat hij eigenaar was van een groot farma bedrijf. Het gaat hier niet over complottheorie, maar over geld. Een goede gok van mij is dat aids ontstaan is door een vaccin, maar neen, de wetenschap heeft 1 vaccin van polio van vroeger boven gehaald, en omdat daar geen aids in gevonden is, heeft aids nooit in een polio vaccin gezeten. Wie zal het zeggen, de wetenschapper die deze fout gemaakt heeft zal het natuurlijk niet toegeven…

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl