Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Ernstig gehandicapt na griepprik

srah buttonDe ouders van een West Australisch meisje zijn na een vier jaar durend juridisch gevecht  met de medische autoriteiten overeengekomen dat zij ongeveer 10 miljoen dollar schadevergoeding zullen ontvangen voor de gevolgen van een griepinjectie die hun 11 maanden oude dochtertje heeft ontvangen in 2010.

Na toediening van het griepvaccin “Fluvax” werd de peuter ernstig zie en leed aan een hypoxische hersenbeschadiging, lever-, nier- en beenmerg beschadigingen. Nu kan ze niet meer lopen en praten en heeft ze 24 uur per dag zorg nodig.

Mick en Kirsten Button’s dochtertje Saba werd opgenomen in het “Princess Margaret Hospital” en drie dagen na haar opname besloot het ziekenhuis het middel Fluvax te verbieden voor kinderen onder de vijf jaar.

Haar ouders startten een juridische procedure  tegen de CSL “Commonwealth Serum Laboratories”, de fabrikant van het vaccin plus een vordering op de West Australische staat en het Ministerie van Volksgezondheid.

Deze week keurde het Federale Hof een overeenkomst tussen de partijen goed, waarvan de details niet zijn bekend gemaakt maar waarvan juridische deskundigen eerder hebben gezegd dat het zou gaan om meer dan 10 miljoen dollar.

De Button’s zeiden dat ze blij waren dat de juridische strijd nu eindelijk achter de rug is en dat ze zich nu volledig kunnen richten op de behandeling van hun dochtertje.

Bron: PerthNow.com


 • Gelukkig heb ik mn kleintjes gn grieppirk laten doen.in die complotten verhalen verdiepen heeft tog wel nut gehad….
  Noem me complotdenker.maar ik weet dat het tog van propaganda machines van illuminati honden komt….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hidcas Kostwinder

  ga maar eens opzoeken op internet wat er allemaal in ALLE vaccins zit, dus ook mazelen, DKTP, de bof etc ? (weet niet of dktp een verzamelnaam is haha, nog geen kids) maar daar worden zelfs embryo’s voor gebruikt.. het maakt meer kapot dan je lief is hoor. Groot gelijk dat je kids hem niet hebben gehad, ik heb m vorig jaar wel gehad, maar ontwetendheid hé… heb er zo’n spijt van, en ben van de winter 4x goed ziek geweest… hmmm.. apart.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Heb gn griepprik gehad en ben niet ziek geweest ook.
  Die griepprikken zijn om mensen nog zieker te maken.je weet niet wat er allemaal in zit.
  De mensen achter roverheid wilt ons niet al te fit maken..
  Ken je ook chemtrails? Zoek het maar op.zie je regelmatig in hollandse lucht hangen…

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl