Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

bilderberg 2014

‘s Werelds Schaduwmeesters ontmaskerd als seriële psychopaten

Nu Bilderberg 2014 tot een einde is gekomen, wijst InfoWars verslaggever David Knight op een aantal van de grootste onthullingen dit jaar van een explosieve bijeenkomst in Kopenhagen, Denemarken. In een ongekende vertoning van openheid zijn ‘s werelds schaduwmeesters door de échte media ondubbelzinnig ontmaskerd als de seriële psychopaten die ze werkelijk zijn.

Bron: InfoWars.com


 • IIS

  Prinses Beatrix als (was?) lid van de raad van state en politici velen op rij die meermalen hebben aangeschoven bij Bilderberg conferenties daar lijkt op het eerste gezicht niet zoveel mis mee, maar wat doen deze mensen die uiteindelijk zich openlijk zouden moeten uitspreken en ons vertellen wat ze daar zoal vergaderen. In feite zouden ze allen strafbaar gesteld kunnen worden, omdat ze ergens in mijn ogen afwijken van wat ze wettelijk zouden moeten doen. De hele samenleving heeft er namelijk recht op dat er geen zaken geheim worden gehouden die ons aangaan.

  Nu zou je kunnen stellen dat men het daar helemaal niet heeft over ons of over ons lot o.i.d., maar als men op dit soort geheime bijeenkomsten niets bijzonders bespreekt waarom dan zo geheimzinnig en angstvallig alles stilhouden? Het is een regelrechte schande dat politici achter gesloten deuren mogen discussiëren, het zou totaal niet mogen, want zij volksvertegenwoordigen toch in alle opzichten in alle openheid degene die ze heeft gekozen en wij hebben daarmee recht op volledige openheid van zaken. Wie denkt dat dit normaal is en men achter onze rug om mag besturen en vergaderen heeft het totaal mis, want het zijn en blijven volksvertegenwoordigers en zijn degene die ten alle tijden dienen te kortsluiten met ons. Er is ons ooit wijsgemaakt dat de politiek mag vergaderen in achterafkamertjes en geheime gesprekken mogen voeren in verband met gevoelige zaken, maar ook deze zaken kan men voorleggen aan een commissie van wijzen of groep van integere mensen die kunnen beoordelen of dit werkelijk zo is en dit zou een begin zijn naar meer openheid waarop wij allen recht hebben.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jantje

  Samsom moest duidelijk een charme offensief doen van de machten achter de schermen. Hij vindt zijn carriere belangrijker dan de waarheid.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Leuk toch zo’n badjassen feestje? Het heeft niks om het lijf, toch! Koning Keizer admiraal…..Neuken doen ze allemaal

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Die van Lippe-B-dinges, was gewoon een corrupt kereltje en dat heeft hij doorgegeven aan de nazaten. De waxine gooier had gelijk. Ons koningshuis is niet echt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Willempie heeft met al zijn waterkennis nog nooit geld geïnvesteerd in dan ook maar een waterpomp in Afrika. Onze vrolijke Maxima deelt microkredieten uit in de arme landen. Daar helpt ze de armen niet mee maar juist de corrupte bankiers. De afgelopen kabinetten in Nederland hebben fors ontwikkelingsgelden uitgedeeld, waar ook niets van terecht is gekomen. Nou ja gedeeltelijk wel want politici zitten met hun commissariaten als aandeelhouders in de geld uitgaven. Het is een corrupte klerezooi met die lui. De de gewone burger zwoegt om brood op de plank te krijgen. En voedselbanken genoeg.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Ach en die Samsom. Hoe is het mogelijk dat je met geen onbesproken gedrag in de politiek kan zitten? Dat bewijst de vuiligheid alleen maar.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • DICK
 • samson wordt dan volgende premier?
  of pechtold?
  een van die twee, in ieder geval.
  maar wie betaald al die beveiligings en al die luxe meeting? dat wordt volgens mij ook medebetaald door ons belastingsgeld. of betaalt samson het uit zn eigen zak? lijkt me sterk..het volk heeft dan recht om te weten wat daar besproken w ordt.
  bilderbergers zijn ontwerpers van veel ellende op deze planeet.
  de wereld&mensheid is beter af zonder die eliten pedoclub. weg ermee….
  en von amsberg is ook al niet echt hollands. tis meer duits & nazisch dan oranje.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • arjan

  Leuk stuk, heb mee kunnen lachen 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • volgens mij heeft indigorevolution ook een hidden agenda,
  zogenaamd dat alles buiten brengen maar stiekem dat alles van nwo agenda wel oke keuren. heel verdacht na dat ik paar artikel heb gelezen.
  zoals dat artikel van wash your brain…na een paar minuten heb ik al het idee dat dat filmpje juist mensen stiekem wilt overtuigen dat magic oke is en niet zo erg is….
  alles wat met magie te maken heeft leidt alleen tot satanisme, geestenaanbidderij.
  well, they cant fool everybody…!!!! not me.gewone amateurs truthseekers worden mss om de tuin geleid door zulke docu …

  so Dick, mijn advies is je moet het verder research doen.
  niet alle alternatieve media/sites hebben goede bedoelingen…stiekem houden ze ook nwo agenda op na..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • huisheks

  De Nederlandse regering loopt al heel lang als een zoet hondje mee aan het riempje van de Bilderbergers. Het ergste vind ik dat als je dit ter discussie stelt je -of niet geloofd wordt – of niet serieus genomen wordt . Het is echt beschamend hoe deze opvreters al jaren lang met ons om gaan. En wij accepteren het gewoon. Niemand protesteert, niemand gaat de straat op. Sterker nog ; koningsdag was toch zooooooo enig, en al die bemuikte grijnsjes van de elite, waar het vanaf druipt; wat is dat klootjes volk toch dom…
  Hahaha wat hebben wij ze bij de neus. Nou 1 dag in het jaar wil ik voor zoveel geld ook wel zo rondlopen. Helaas ben ik in mijn omgeving een roepende in de woestijn.
  Democratie ? Stemming voor n EUROPARLEMENT ? Bah , alles is al rond gelobbied.
  Agenda 21 moet doorgang vinden. Monsanto is binnen in europa. GMO doorvoeren,
  uitroeien van de bevolking is begonnen. Lang leve Bilderberg.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl