Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Westers kanonnenvoer voor Rothschild buitenlandpolitiek.

In 1926 schreef Generaal Cherep­-Spiridovitsj: ‘Oorlog is niets anders dan gelegaliseerde massamoord.’ Ghandi stelde: ‘Iedereen in de wereld, behalve de Christenen, begrijpen dat Jezus synoniem is voor vrede en geweldloosheid.’

mayer amschel rothschild

Mayer Amschel Rothschild

Zij die alle oorlogen laten voeren zijn typische mensen, verbonden aan geheime broederschappen waarvan er vele namen reeds bekend zijn zoals Skull&Bones, Bilderberg, Trilaterale Commissie en Council on Foreign Relations waarbij velen verbonden aan deze broederschappen vaak hoge posten bekleden in regeringen en andere hooggeplaatste gouvernementele posities bezetten waar ze via vriendjes naar toe zijn gelaveerd. Hun verborgen agenda bestaat voornamelijk uit het implementeren van terrorisme en genocide, voortkomend uit vernoemde ‘broederschappen’ waarbij ze niemand ontzien. Voor velen zal dit overkomen als de zoveelste complottheorie wat in feite niets anders is als datgene wat massamedia ervan maken. Via hen zorgt de elite ervoor dat alles met een ‘mantel der liefde’ kan worden bedekt en dat de echte poppenspelers ten alle tijde buiten schot blijven. Deze broederschappen zijn uitsluitend loyaal aan zichzelf.

 

De gewone burger wordt gezien als klootjesvolk!

Generaal Cherep-­Spiridovitsj zei eveneens dat zij die alle oorlogen arrangeren belust zijn op moord, dus pure lustmoordenaars! Diezelfde lust zien we terug in hun lust voor macht en geld omdat ze veel winsten kunnen opstrijken als een land in een oorlog kan worden betrokken. Alle oorlogen worden door private ‘nationale’ banken financieel gesponsord. Ze printen miljarden euro’s en dollars dat als schuld op de balans van het land komt te staan en waarvoor het volk dan weer tientallen tot honderden jaren kan opdraaien via het betalen van extra belastingen en stijgen van prijzen (inflatie) waarbij van diezelfde burger ook nog eens wordt verwacht dat hij de oorlog gaat voeren en sterft voor deze gewetenloze bende!

Door al dat valse geld devalueert vooral de dollar en alle munten gerelateerd aan de dollar zoals euro en pond waardoor we nu dan al sinds 2008 in een bankencrisis zitten omdat regeringen burgers niet nog meer belastingen op kunnen leggen omdat er reeds veel teveel wordt betaald. Bezuinigen dan maar! Wel, dat ondermijnt de economie nog meer en alle bedrijven worden nu uitgehold, vooral de middenklasse. We zijn het slachtoffer van een stelletje parasitaire bankiers, wiens levensdoel is het toespelen van fondsen aan allerlei psychopaten, politici omkopen en de rekening bij de burger neerleggen met toestemming van regeringen. Democratie betekent eigenlijk alle macht aan het volk maar die volkse macht eindigt als de stemhokjes gesloten zijn en de stemmen verdeeld zijn. Daarna is het ‘smoel dicht’ en alles slikken wat de patsers door onze strot duwen.

Christenen zijn omgepraat om te accepteren wat Christus lang geleden heeft geminacht te accepteren terwijl hij hen eveneens waarschuwde tegen woekeraars. Burgers worden gemanipuleerd om deel te nemen aan oorlogen. Essentieel is het accepteren van oorlogspropaganda. Hiervoor is het geloof afgebroken en nu staan we massamoorden toe welke zijn ingericht door hen die leven van oorlogen omdat deze grove winsten opbrengen door wapenverkoop. We zijn idolaat als het gaat over banken, geld en de door paria’s en parasieten geproduceerde manier van leven en handelen in onze landen.

In feite is er maar één terrorist op aarde en deze heet AMERIKA!

cia manualIn achterkamertjes van eerder genoemde ‘broederschappen’ worden oorlogsplannen geproduceerd en daarna wordt de CIA ingeschakeld om als choreograaf ervoor te zorgen dat de campagne kan beginnen. Mensen moeten via leugens en bedrog worden klaargestoomd om een oorlog te omarmen. Hiervoor zijn er al veel zogenoemde valse vlag operaties uitgevoerd om via volkssentiment oorlogen te kunnen beginnen. Het zinken van de Lusitania was opgezet om Amerika in WO I te betrekken, de aanval op Pearl Harbor werd geënsceneerd om Amerika mee te laten doen met WO II en het zogenaamde Tonkin incident gaf de Amerikaanse regering de gelegenheid om een volledige oorlog te starten in Vietnam. Eén van de voornaamste functies van de CIA is nu eenmaal chaos te creëren in andere landen om Amerika en de NAVO­-landen ‘juridische’ grond te geven een bepaald land binnen te vallen om zogenaamd de orde te herstellen. En zowat elke idioot op aarde denkt dat hij hierdoor bezig is zijn land te verdedigen. Of door een oorlog toe te staan of door mee te vechten.

Verplicht onderwijs is indoctrinatie vanaf een te jeugdige leeftijd. Door deze ‘educatie’ worden bataljons met potentiële soldaten gevuld die graag willen sterven voor hun land.

Hedendaagse gewelddadige computerspelletjes, oorlogsdocumentaires en oorlogsfilms gevuld met nodeloos geweld voeden onze jeugd met de meest onchristelijke gedachten en kneden hen in allerlei soorten Rambo’s. Onderwijs staat verder vol met het leren kennen van alle massamoordenaars die de geschiedenis heeft voortgebracht en hun ‘daden’ worden verheerlijkt of misprezen afhankelijk aan wiens zijde ze gevochten hebben en wie uiteindelijk de overwinnaar is geweest! Tenslotte is het de overwinnaar die de geschiedenis optekent. Zodoende wordt Hitler misprezen en worden Stalin, Churchill en Eisenhower de hemel ingeprezen ondanks het feit dat deze drie 10 tot 20 maal meer mensen hebben omgebracht dan Hitler. En de media onderschrijven deze hetze nog een keer op een subtiele maar oh zo leugenachtige manier. Internationale grootbanken, zij profiteren het meest van oorlogen, controleren alles wat er aan films en documentaires wordt geproduceerd waardoor ze oorlog ophemelen en het niveau van immoraliteit, indiscretie en prietpraat verhogen bij alle mensen. Alles doen ze om onze opinies te vormen naar hun gedachten.

Zo ondermijnen ze onze cultuur.

ciaEdward Bernays, het neefje van Sigmund Freud, propageerde een tactiek in het vooroorlogse Amerika om daar anti­-oorlogsactivisten af te spiegelen als verraders, Nazi’s en anti-Semitisch! Ze werden ook behandeld als verraders van het vaderland. Deze aanpak wordt nog steeds gebruikt maar is nu in de ‘oorlog tegen terrorisme’ wel duidelijk zichtbaar als een grove leugen. Moslims zijn een groot gevaar voor ons land? Tegelijkertijd wordt er een heksenjacht geopend op vijandelijke Imans die een Jihad zouden propageren in hun Moskee. Op datzelfde moment verwachten ze wel dat we vredelievend blijven samenleven met alle moslims zonder scheve ogen in hun richting te werpen. Over politieke en leugenachtige spagaten gesproken. Er zit maar één gedachte achter. Vormen van kuddementaliteit onder de bevolking! Iedereen die tegenwerpingen maakt tegen de gepropageerde gedachten, opgeworpen door politici en media, wordt afgemaakt liefst voor de camera’s, waardoor elk individu zijn of haar eigen retoriek heroverweegt en zich zal verhullen in stilzwijgen om eenzelfde afgang te voorkomen.

 Stilzwijgen is toestaan! Zo wordt de waarheid bedekt door de eeuwige leugen!

Internationale bankiers hebben geen nationale loyaliteit en zeker geen medelijden voor hen die ze gebruiken als kanonnenvoer. Zij voorzien beide vechtende partijen van geld en hebben wel degelijk grote investeringen gedaan in munitiefabrieken of zijn er zelfs eigenaars van. Oorlogen zorgen voor gegarandeerde contracten om tonnen eenmalig te gebruiken kogels en bommen te produceren. Als dat geen lucratieve handel is.

 Zoals Henry Kissinger ooit zei: ‘Militairen zijn domme, stupide beesten die worden gebruikt als pionnen voor onze buitenlandpolitiek!’

kissinger-henry

Henry Kissinger

Gezien de manier waarop regeringen hun legers exploiteren om bankiers te verrijken, kunnen deze soldaten blijkbaar allemaal worden gemist. Hun bebloede, gewonde en dode lichamen leveren grote winsten op voor de internationale bankiers, de werkelijke globalisten, verkregen door oorlogen, daarna gevolgd door sancties, reparaties en als klap op de vuurpijl uiterste gehoorzaamheid aan een internationale entiteit. Een natie gebruikt oorlog om zijn politiek bij andere landen op te leggen.

Gutle Rothschild Schnaper, de vrouw van Mayer Rothschild, ontzettend rijk geworden door woekerwinsten te maken via uitlenen van geld aan allerlei verschillende Europese vorsten om alle Europese oorlogen te kunnen voeren, zei: ‘als mijn zonen geen oorlog willen dan is er geen!’

Men kan hier aan toevoegen kleinzonen, achterkleinzonen en andere aangetrouwde mannen in de familie met al hun bankfilialen, gecamoufleerd onder allerlei verschillende namen zoals Goldman Sachs, Lehman, Kuhn­-Loebe, Citibank, alle Nationale banken in de wereld, BIS, Wereldbank en IMF om enige voorbeelden te geven.

Lees verder op: StopDeBankiers.eu

Mayer Amschel Bauer


 • Lucie

  Walgelijke idiote elite-bende.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • holethos

  het gaat ze lukken, het spel is gespeeld en de knikkers zijn verdeeld. de bezittingen zijn naar de bovenkant van de piramide overgeheveld, terwijl de schulden omlaag zijn gebracht. het is gewoon een heerlijke etnische zuivering. degenen die niet opletten zitten in een rtl4 droomwereld, lekker gehypnotiseerd met honderdduizenden tegelijk te kijken wat gordon en geer aan het doen zijn. de duimschroeven worden lekker rustig aangedraaid, het gaat zo rustig, zonder dat je het doorhebt, hebben ze een net om je heengespannen, de een voelt het wat eerder dan de ander, degenen die er wat van zeggen worden murw gemaakt, zijn spelbreker en worden buiten spel gezet, opstaan heeft geen zin mensen, alles wordt voor je geregeld. meegaan zul je, de zwakkeren moeten beheerst worden. en zeg nou zelf, wat voegen de rtl4 mensen met hun ikea meubeltjes nou eigenlijk nog toe? het zijn levenloze zielen, eigenlijk zijn ze een schande, ik schaam me om nederlander te zijn. de mentaliteit die we als land hadden is volledig weg. we hebben geen gezamelijk doel meer(behalve met het WK), ieder leeft afgescheiden, beetje klagen beetje zeuren, en dan weer blind wat geld binnenharken. ik schaam me om nederlander te zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • solomo

  Het spel lukt ze al eeuwen, zo niet millennia lang. Het verschil met toen is alleen wat andere machthebbers en de extreme schaalgrootte waarop het spel gespeeld wordt. Verder is het spel nu zo dat er legaal geroofd kan worden en iedereen, inclusief de gemiddelde Gordon kijker, wordt wijs gemaakt dat je het gemaakt hebt als je het tot een topspeler weet te schoppen. Uiteraard worden de topposities niet op basis van kwaliteiten bereikt maar worden die overgedragen aan “bekenden” uit de kring.

  Het is tijd voor revolutie. Maar dan deze keer wel wereldwijd voluit gedragen door de wakker geworden massa. Hopelijk met dank aan de sociale media. Dat moest men in de tijd van de Franse revolutie nog missen.

  Voor wie een samenleving wil waarin rechtvaardigheid, vrijheid, saamhorigheid en talent de volle ruimte krijgen met well-being voor iedereen, kom van de bank af en sluit je aan bij:

  http://www.youtube.com/watch?v=aU8zC9PvoKw

  http://www.youtube.com/watch?v=_F_7AUpgUxc

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Femke

  Dus we moeten af van een handje vol mensen en dan is de wereld weer gered.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jan met de pet

  hoi femke, wat is jou oplossing dan?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • holethos

  het is uniek, het is nooit eerder voorgekomen dat een groepje mensen het gelukt is om het bewustzijn van zovelen te beinvloeden. (dat is het enige dat ze willen, aandacht, aandacht en nog eens aandacht. zonder aandacht sterven ze (spiritueel), en zolang je denkt had ik maar meer geld, dan voedt je hun) eigenlijk zouden we wel eens met zijn allen een gepast eerbetoon kunnen brengen bij de vrijmetselaarsloges. elke provinciehoofdstad heeft tenslotte een loge. vervolgens volgen we ze naar hun huis, waar hun vrouwen en kinderen het geld aan het besteden zijn wat uit JOUW arbeid komt. dan volgen we de kinderen naar hun school… gewoon om onze dank te betonen mail gerust naar [email protected] jammer dat de meesten zo bang zijn

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • klaas vaak

  het is gevaarlijk om aan te zetten tot opstand, de meesten zijn zover van zichzelf verdwaald dat er na de opstand eerst een 3e wereldoorlog nodig is om de natuurlijke balans te herstellen, dan pas kan er weer een nieuwe orde ontstaan. een nieuwe orde?? ja dan kan het spelletje opnieuw beginnen, wellicht met een iets hogere ethiek. ik hoop voor mijzelf, mijn kinderen en kleinkinderen dat het jullie lukt om een opstand te realiseren. ik ben het beu om belasting aan die boeven te betalen

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • erlise

  Ik denk dat u allen dit stuk ook eens moet lezen

  De fascistische Wereld Orde van bankiers

  http://stopthebanksters.eu/de-fascistische-wereld-orde-van-bankiers/

  Misschien een goed stuk om deze ook hier te plaatsen als vervolg van bovenstaand stuk.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Tim

  Het is niet alleen gevaarlijk om aan te zetten tot opstand maar ook behoorlijk zinloos. Alleen een verandering in het individu zelf kan een verandering in de wereld teweeg brengen. Maatschappelijke hervorming, praten over Wij en HUN heeft in het verleden bewezen nauwelijks verandering in de mens teweeg te brengen en vergroot de kloof tussen landen en religie. Als de buitenlaag veranderd, verander je van binnen niet. Andersom wel. Je pijlen richten op diegene met macht die werken vanuit de schaduw heeft weinig zin. Hun zijn meesters van geweld, daar win je het niet van met dezelfde middelen. Je kan je energie beter steken in een transformatie van jezelf. Je bent zelf immers zelf die rotte samenleving.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Eva GoudAppel

  Ze zien ons als popetjes en ze lachen zich
  dood dat het volk er in mer gaat. Ik zech alle soldaten in het leger stap er uit!! Stop gooi je wapen in de sloot. Dat is waar het vandaan komt uitveen bagger sloot, ik heb een booot en ik vaar morgen op de sloot!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl