Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Grootste wetenschappelijke fraude ooit

Wanneer farmaceutische bedrijven worden betrapt op het vervalsen van klinische studies kijkt niemand daar meer van op. Als een vaccinfabrikant dierlijke antistoffen toevoegt aan hun menselijke proefmonsters om ervoor te zorgen dat ze lijken te werken, dan weten we inmiddels allemaal  hoe farmaceuten zaken doen; liegen, bedriegen en het overtreden van de wet.

Planet-Earth-Fire-Scorched-DecayNu in wat misschien wel de grootste wetenschappelijke fraude in de geschiedenis genoemd moet worden zijn het de NASA en de NOAA die op heterdaad werden betrapt op het veranderen van historische temperatuurgegevens naar een ‘Klimaat Verandering Relaas’ die alle realiteit te boven gaat.

Deze bevinding, oorspronkelijk gedocumenteerd op de “Real Science” website wordt hieronder beschreven.

We weten nu dat de historische temperatuurgegevens voor de continentale Verenigde Staten  opzettelijk zijn veranderd door de NASA en de NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration). Dit in een politiek gemotiveerde poging om de geschiedenis te herschrijven door te beweren dat de opwarming van de aarde wordt veroorzaakt door een opwaartse trend van de VS-temperaturen. In tegenstelling wat de NASA en NOAA beweren blijkt het  dat de VS zich zelfs in een afkoelende trend en niet in een opwarmende trend bevinden (zie de grafieken hieronder).

US-Temperature-Chart-Before

US-Temperature-Chart-After-v2

EPA gegevens bevestigen ook: “Opwarming aarde is een HOAX”

De volgende grafiek, gepubliceerd op de Amerikaanse overheidswebsite “EPA.gov” (United States Environmental Protection Agency) toont duidelijk aan dat de hedendaagse hittegolven veel kleiner en minder ernstig zijn dan die van de jaren 1930. In feite waren de ‘extreme’ hittegolven van de afgelopen jaren niet erger dan die van de vroege jaren 1900-1950.

Heat-Wave-Index-1895-2013

 Door fraude een afkoelende trend veranderen in een opwarmende trend

Direct na het jaar 2000 veranderden de NASA en NOAA de Amerikaanse klimaatgeschiedenis drastisch, door het verleden veel kouder te maken en het heden veel warmer. De animatie laat zien hoe de NASA 1934 afkoelde en 1998 opwarmde, zodat 1998 het warmste jaar in de Amerikaanse geschiedenis werd in plaats van 1934. Door deze frauduleuze wijzigingen bleek een trend van langdurige afkoeling sinds 1930 ineens te veranderen in een opwarmende trend.

1998changesannotated

George Orwell legt uit hoe geschiedvervalsing werkt.

“Degene die het verleden controleert, controleert de toekomst. Degene die het heden controleert, controleert het verleden”.

― George Orwell, 1984

Bron: NaturalNews.com


 • Henk

  Tuurlijk gaat die temperatuur omhoog…………. want die leugen levert vele vele miljoenen Euro’s op…… aan de Staat

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Adriaan Jansens

  Gegevens opwarming aarde vervalst door NASA en VS de grootste wetenschappelijke fraude ooit wordt genoemd, niets is minder waar maar ook wat hierboven aangehaald werd de langzame fluor vergiftiging die ieder mens in meer of mindere mate oploopt door het eenvoudige tanden poetsen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gast

  Atso Antonic

  De condensstrepen die het vliegverkeer achter laten verergeren de opwarming. Na 9/11 zakte de temperatuur door dat het vliegverkeer stil werd gelegd door de overheid van de VS. Ook wel eens bij stilgestaan bij het mobiele telefoonverkeer wat ook de atmosfeer in wordt gepompt aan elektromagnetische energie.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Femke

  Ik heb het altijd al onzin gevonden, een rus verteld dat het in de afgelopen winter bij hun -63 graden was geworden en dat zelden voor kwam daar hij stond ook raar te kijken dat wij in het westen denken dat het warme wordt hij dacht zelf aan dat het eerder veel koude zou worden in de winters en de zomers warmer.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bart

  @disqus_CAEiEN3MEi:disqus
  Sorry maar dat is echt zo’n non argument. Dus omdat ergens een moment heel koud is, klopt de opwarming niet? Dan heb je toch echt niet opgelet. Het weer wordt juist onstuimiger en gemiddeld warmer. Bij onstuimiger weer horen extremen als erg koud of erg nat even goed.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • paake

  wel bart, je mag dan femke uitlachen, en jij mag goed gelovig zijn, maar ik zoek niet de oorzaken daar, maar bij de manipulatie van het weer, niet de opwarming door ons, maar door hen die het manipuleren, want wat nu gebeurt word gemanipuleerd, en een opwarming zou ik het niet noemen. dit is geen massale opwarming, maar plaatselijke fenomenen, noch min noch meer, onze politiekers en wetenschappers hebben bewezen grote leugenaars te zijn. opwarming van de aarde, Europa word warmer, en america kouder, waar zit hier de globale opwarming, opdat bepaalde stukken in het nieuws komen, de media of zij die het in handen hebben zijn goed georganiseerd, maar ik geloof hen niet, er zijn redenen genoeg om aan te nemen dat er veel leugens worden verteld via de media.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Lawrence

  There’s always good money to be made in creating a problem…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Thamix

  EPA gegevens bevestigen ook: “Opwarming aarde is een HOAX” deze kop is misleidend, het is alsof je EPA quote, maar EPA zegt nergens dat de opwarming van de aarde een hoax is, in tegenstelling; in hetzelfde artikel als de grafiek staan nog 2 andere grafieken waar je een opwaardse temperatuur trend in zou kunnen opmerken.. Als je iemand beschuldigd van misleiden dan moet je uitkijken dat je het zelf niet doet, vind ik. Ook is een hitte golf een moment opname en niet een trend waar je conclussies uit kan trekken.
  Ook laat je twee mooie grafieken zien in het eerste deel van je artikel als “bewijs” van je beschuldigingen, maar de bron van je “correcte” grafiek is niet te vinden in jouw artikel nog in het originele artikel van real science, daarbij is de conclusie van Real Science op het raport van NASA compleet uit verband getrokken, NASA concludeerd niet dat de aarde niet opwarmt maar vraagt zich slechts af waarom de temp in USA minder snel stijgt dan Globaal.

  Helaas ben ik niet overtuigd door je artikel en kan ik alleen concluderen dat je zelf misleidender bent dan degene die je ervan beschuldigd.
  Mocht je betere argumenten of bronnen vinden dan zal ik deze weer neutraal en open bestuderen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Stralingsmeter

  Waarom verbaasd me dit nu helemaal niks.. Er moet wel een (slechte) reden zijn om weermanipulaties als HAARP bestaansrecht te geven… Wat worden we toch voor de gek gehouden..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jelle

  En wie of wat gaat het weer nu manipuleren nu HAARP deze zomer wordt ontmanteld.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Henk

  Alleen in Alaska wordt ontmanteld. Dit was alleen een proefopstelling.
  Volgens een defensie-man is dit een verouderd systeem. Ze beschikken nu over betere middelen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2016 gewoon-nieuws.nl