Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Grootste wetenschappelijke fraude ooit

Wanneer farmaceutische bedrijven worden betrapt op het vervalsen van klinische studies kijkt niemand daar meer van op. Als een vaccinfabrikant dierlijke antistoffen toevoegt aan hun menselijke proefmonsters om ervoor te zorgen dat ze lijken te werken, dan weten we inmiddels allemaal  hoe farmaceuten zaken doen; liegen, bedriegen en het overtreden van de wet.

Planet-Earth-Fire-Scorched-DecayNu in wat misschien wel de grootste wetenschappelijke fraude in de geschiedenis genoemd moet worden zijn het de NASA en de NOAA die op heterdaad werden betrapt op het veranderen van historische temperatuurgegevens naar een ‘Klimaat Verandering Relaas’ die alle realiteit te boven gaat.

Deze bevinding, oorspronkelijk gedocumenteerd op de “Real Science” website wordt hieronder beschreven.

We weten nu dat de historische temperatuurgegevens voor de continentale Verenigde Staten  opzettelijk zijn veranderd door de NASA en de NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration). Dit in een politiek gemotiveerde poging om de geschiedenis te herschrijven door te beweren dat de opwarming van de aarde wordt veroorzaakt door een opwaartse trend van de VS-temperaturen. In tegenstelling wat de NASA en NOAA beweren blijkt het  dat de VS zich zelfs in een afkoelende trend en niet in een opwarmende trend bevinden (zie de grafieken hieronder).

US-Temperature-Chart-Before

US-Temperature-Chart-After-v2

EPA gegevens bevestigen ook: “Opwarming aarde is een HOAX”

De volgende grafiek, gepubliceerd op de Amerikaanse overheidswebsite “EPA.gov” (United States Environmental Protection Agency) toont duidelijk aan dat de hedendaagse hittegolven veel kleiner en minder ernstig zijn dan die van de jaren 1930. In feite waren de ‘extreme’ hittegolven van de afgelopen jaren niet erger dan die van de vroege jaren 1900-1950.

Heat-Wave-Index-1895-2013

 Door fraude een afkoelende trend veranderen in een opwarmende trend

Direct na het jaar 2000 veranderden de NASA en NOAA de Amerikaanse klimaatgeschiedenis drastisch, door het verleden veel kouder te maken en het heden veel warmer. De animatie laat zien hoe de NASA 1934 afkoelde en 1998 opwarmde, zodat 1998 het warmste jaar in de Amerikaanse geschiedenis werd in plaats van 1934. Door deze frauduleuze wijzigingen bleek een trend van langdurige afkoeling sinds 1930 ineens te veranderen in een opwarmende trend.

1998changesannotated

George Orwell legt uit hoe geschiedvervalsing werkt.

“Degene die het verleden controleert, controleert de toekomst. Degene die het heden controleert, controleert het verleden”.

― George Orwell, 1984

Bron: NaturalNews.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl