Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Economische depressie

pyramidHet wordt steeds duidelijker zichtbaar; de heersende elite zijn ons aan het bewegen richting een wereldwijde economische depressie. Dit zegt Alex Jones van InfoWars.com in een vooruitziende video.

Van militarisering van sociale wetenschappen tot mededelingen van overheidsinstellingen waarin plannen worden aangekondigd om de hersenen van het publiek te ‘chippen’, zouden een waarschuwing moeten zijn voor een gruwelijke dystopische toekomst die ons allemaal te wachten staat.

Alex Jones citeert prominente globalisten die een autoritaire toekomst hebben voorspeld wanneer de Amerikaanse Grondwet definitief en onherroepelijk is vernietigd. Ook citeert hij generaals die hebben opgeschept over de opkomst van een Noord-Amerikaanse Unie met een ongekozen politieke klasse en een verenigde militaire- en justitiële  superstructuur om de wil af te dwingen van een door erfopvolging zakelijke elite die zich van de mensheid wil ontdoen.

De onmiskenbare mijlpaal die op ons afkomt is een bloedeloze en disfunctionele economie. Verergerd door aangescherpte wetgeving, aanhoudende sociale en politieke crises, oorlogen, geënsceneerde terroristische aanslagen en de opzettelijke vernietiging van de uiteindelijke motor van de welvaart – de Verenigde Staten – zullen de roofzuchtige elite hun perverse droom van totale overheersing realiseren.

Dat wil zeggen, als we ze nu niet stoppen. 

Het is aan de alternatieve media om de listen van de bankiers bloot te leggen (‘klimaatverandering’ hoax om nog meer welvaart af te pakken en steeds terugkerende door bankiers veroorzaakte financiële crises). Op de mainstream media hoeven we niet te rekenen, die zijn allang dood, dus is het aan ons!

Bron: InfoWars.com

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl