Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Economische depressie

pyramidHet wordt steeds duidelijker zichtbaar; de heersende elite zijn ons aan het bewegen richting een wereldwijde economische depressie. Dit zegt Alex Jones van InfoWars.com in een vooruitziende video.

Van militarisering van sociale wetenschappen tot mededelingen van overheidsinstellingen waarin plannen worden aangekondigd om de hersenen van het publiek te ‘chippen’, zouden een waarschuwing moeten zijn voor een gruwelijke dystopische toekomst die ons allemaal te wachten staat.

Alex Jones citeert prominente globalisten die een autoritaire toekomst hebben voorspeld wanneer de Amerikaanse Grondwet definitief en onherroepelijk is vernietigd. Ook citeert hij generaals die hebben opgeschept over de opkomst van een Noord-Amerikaanse Unie met een ongekozen politieke klasse en een verenigde militaire- en justitiële  superstructuur om de wil af te dwingen van een door erfopvolging zakelijke elite die zich van de mensheid wil ontdoen.

De onmiskenbare mijlpaal die op ons afkomt is een bloedeloze en disfunctionele economie. Verergerd door aangescherpte wetgeving, aanhoudende sociale en politieke crises, oorlogen, geënsceneerde terroristische aanslagen en de opzettelijke vernietiging van de uiteindelijke motor van de welvaart – de Verenigde Staten – zullen de roofzuchtige elite hun perverse droom van totale overheersing realiseren.

Dat wil zeggen, als we ze nu niet stoppen. 

Het is aan de alternatieve media om de listen van de bankiers bloot te leggen (‘klimaatverandering’ hoax om nog meer welvaart af te pakken en steeds terugkerende door bankiers veroorzaakte financiële crises). Op de mainstream media hoeven we niet te rekenen, die zijn allang dood, dus is het aan ons!

Bron: InfoWars.com

 


 • Lucie

  Doodeng is dit allemaal,ben blij dat ik al gepensioneerd ben.
  Maar oh,wat erg voor mijn kinderen en kleinkinderen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • God zegen

  Dit zijn allemaal dingen om ons bang te maken. De duivel wil zijn intree doen tussen de mensheid. Zoek God. “Hij” is je redder en je zal nooit bang zijn door deze onzinnige wan ideeën!!!
  Fijne week. God is goed 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jakop

  Geloof en controle is een oude list van de Duivel. Geloof brengt niks anders dan ellende, Vrede is gestorven toen geloof werd geboren.

  ASK SATURNES FOR MORE INFO

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • kwibus

  vraag god waar die 50.000 kinderen zijn gebleven afgelopen jaren, de paus moet wel mooi op het madje komen voor al die vermiste kinderen..
  geloof…….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • holethos
 • IIS

  Volgens mij staat de wereld al zolang we hem kennen al op instorten. Het is een golfbeweging die goede en slechte tijden kent. Veel van wat we zien, vooral de laatste jaren, is georkestreerd en wellicht is het orkestreren een beetje uit de hand gelopen en heeft de elite niet langer de macht die ze had of graag had willen hebben. Dit soort stemmingmakerij door mensen als Jones en al die andere figuren komt velen zo langzamerhand de strot uit en is niet meer dan ons duidelijk maken dat wij de rekening gaan betalen. Alex Jones is m.i. iemand die ons klaarstoomt voor wat de elite wil, Jones en vele anderen met hem willen ons vertellen wat er gebeurt en waar wij niets aan kunnen veranderen, tenminste dat moeten wij geloven. Wat we kunnen is niemand vertrouwen en luisteren naar onze innerlijke stem en gebruik maken van ons gezonde verstand en waar het kan ons af te wenden van deze corporatistische wereld die helemaal niet zonder ons kan. Jones kan het goed met ons voorhebben, maar Jones kan ook een marionet zijn van dezelfde elite. Stemmingmakerij en angst kweken daar worden we niet wijzer van, we moeten niks en ook met een lege buidel zullen wij ons er wel doorheen slaan, laat de idioten en psychopaten doodvallen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Angel

  Dingen om bang te maken?? Dit is de waarheid en reken er maar niet op dat God nu zal ingrijpen, dit is de planeet van de vrije wil, hier leer je je lessen en het is nu een goede les om te ontwaken uit het diepe coma waar de massa nog steeds in vertoefd. Als het te laat is, worden de schapen nog eens wakker, maar dan is het leed al geleden en zitten we gevangen in de fuik van de elite en niemand die je dan komt redden, omdat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen doen en laten en ook voor het wakker worden in deze heftige tijden!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • de paus en zn sekte ninth circel(ja, de royale koninklijke bloedlijnen zitten ook in die kindermoordende sekte) zijn verantwoordelijk voor vele kindermoorden…!!
  RKK is een satanische sekte verpakt in beetje christendom.
  God heeft niks te maken met de ellende & die vermissingen…
  google eens ninth circel..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • michael

  Toen mensen er achterkwamen macht te kunnen krijgen met geloof toen is de vrede gestorven met de opkomst van macht hebben in het geloof,

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • holethos

  helemaal mee eens!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • dropper

  kill em

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • k

  Ziet dan niemand in dat dit artikel bulkt van de taalfouten,en stellingne,die onbewezen zijn.Herlees het eens aub : het slaat nergens op.

  Natuurlijk zijn er bijzonder eigenaarduge zaken gaande.Dat is evident maar pseudo geleerden hebben we daar niet voor nodig

  Leg bvb. deze onzinnige frases in eens uit :

  Van militarisering van sociale wetenschappen tot mededelingen van overheidsinstellingen waarin plannen worden aangekondigd om de hersenen van het publiek te ‘chippen’, zouden een waarschuwing moeten zijn voor een gruwelijke dystopische toekomst die ons allemaal te wachten staat.

  Alex Jones citeert prominente globalisten die een autoritaire toekomst hebben voorspeld wanneer de Amerikaanse Grondwet definitief en onherroepelijk is vernietigd. Ook citeert hij generaals die hebben opgeschept over de opkomst van een Noord-Amerikaanse Unie met een ongekozen politieke klasse en een verenigde militaire- en justitiële superstructuur om de wil af te dwingen van een door erfopvolging zakelijke elite die zich van de mensheid wil ontdoen.

  De onmiskenbare mijlpaal die op ons afkomt is een bloedeloze en disfunctionele economie. Verergerd door aangescherpte wetgeving, aanhoudende sociale en politieke crises, oorlogen, geënsceneerde terroristische aanslagen en de opzettelijke vernietiging van de uiteindelijke motor van de welvaart – de Verenigde Staten – zullen de roofzuchtige elite hun perverse droom van totale overheersing realis

  Een mijlpaal die op u afkomt. ZHij kan niet eens schrijven en wil wiskundige zekerheden poneren.Het is een waanhoofd

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Repelsteeltje

  Ik kan in het artikel geen enkele taalfout ontdekken, wel in het eigenaarduge commentaar van je.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Michaël Mulder
 • King

  Mensen open uw ogen eens!Deze man ziet het helemaal goed.Neem de heren Bankiers nou eens,er zijn er de afgelopen tijd al dik in de 20 door zogenaamde zelfmoord om het leven gekomen.ALS ZE WILLEN PRATEN dan worden ze om zeep geholpen.Neem de chemtrails die vergiftigen de hele maatschappij en alles om de mensheid in de hand te houden.Geloof is pedofilie de paus is de grootste viespeuk.De wereld is gewoon verrot!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Alex heeft een vreselijke stem Neemt .niet weg dat hij jaren geleden de militarisering van de politie voorspelde.De fema camps .Het massaal vaccineren.Het in laboratorium ontwikkelde ebola virus.En veel meer.
  Kijk om je heen.De waarheid is hard ,maar daarom niet minder waar.Het is
  niet waanhoofd maar warhoofd. Reageer op inhoud niet op taalfouten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Je moet eerst weten wat er gaande is.Dan pas kan je iets ondernemen
  Je moet niet in god vluchten.Ik begrijp je angst. Laat je niet opzetten tegen elkaar. We hebben elkaar de komende tijd hard nodig

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  pdf file van advocaat bindt de strijd aan tegen financiele op stick zetten.Daar mee
  naar drukkerij en versprijden. Mee naar de zitting dan doe je iets goeds

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bloemkool

  De chaos van vandaag is in 1971 al voorspeld door de club van Rome. De overbevolking en de bijbehorende tekorten en agressie zal er toe leiden dat er iets
  moet gebeuren voor 2020. Welnu , vul maar in. De bananen republiek USA zorgt voor een ineenstorting van het monetaire bestel en een oorlog.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Johan

  De zionistische familie Rotschild domineert de gehele wereld.Deze familie failliet verklaren en gewoon niets meer terug betalen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Lucie

  Over taalfouten gesproken,lees je eigen commentaar maar eerst eens.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl