Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

HAARP

haarp-720x400Wat door velen wordt beschouwd en afgedaan als een samenzweringstheorie is misschien toch niet zo ver gezocht als het lijkt.

Vooral als een bekend persoon zoals wijlen president van Venezuela Hugo Chavez de schokkende bewering uitte dat het Amerikaanse “High Frequency Active Auroral Research Program” (HAARP) werd gebruikt als een weer-manipulatie wapen die de aardbeving in Haïti activeerde.

HAARP is een onderzoeksprogramma naar de ionosfeer dat wordt gefinancierd door het Amerikaanse leger en het “Defence Advanced Research Projects Agency” (DARPA) met het doel om alles te bewapenen en de wetenschap te gebruiken als instrument voor ‘verdediging’ en ‘nationale veiligheid’.

Chavez is niet de enige die dergelijk uitspraken deed. Voormalig president van Iran, Mahomou Ahmadinejad, beweerde in 2010 dat HAARP verantwoordelijk was voor de verwoestende overstromingen in Pakistan. Hoe kunnen we deze mogelijkheden nog steeds als complottheorieën bestempelen? Deze vraag word steeds vaker gesteld. Na de gebeurtenissen zoals 9/11, is het publiek steeds bewuster en ‘open minded’ geworden voor het feit dat de dingen niet altijd zijn zoals ze lijken, vooral als het gaat om wereldgebeurtenissen en problemen.

Blijkbaar heeft de Amerikaanse luchtmacht besloten om het programma na 21 jaar te gaan sluiten. “We gaan naar een andere manier van het beheer van de ionosfeer, waarvoor HAARP echt werd ontwikkeld. Er is niet langer behoefte aan HAARP in de toekomst. We hebben ons werk wat we ermee wilden afgewerkt en we gaan naar andere manieren om de ionosfeer te beheren. ” (zie video)

Hieronder is een recente video van Senator Murkowski die een aantal vragen stelt in de verdeginghoorzitting aan de kredieten subcommisie SD-192.

HAARP is een van de vele programma’s die is omgeven door een grote mate van  geheimzinnigheid. Hoe kunnen we echt iets weten over onze planeet als er zoveel dingen niet transparant zijn? Stel je een ras voor dat in volledige transparantie en openheid  leeft, dat is de manier waarop het zou moeten zijn. Als we willen dat onze jongeren worden geïnformeerd over onze planeet en wat er op gebeurt, dan is transparantie een absolute must.

Er zijn voldoende nieuwe technologieën die gebruikt kunnen worden ten goede van de mensheid en die ons leven op aarde en stuk harmonieuzer kunnen maken. (zoals vrije energie). Deze technologieën echter zijn op dit moment vooral in handen van defensie en inlichtingendiensten.

Deze bureaus zijn niet nodig, ze zijn alleen nodig in een wereld van angst en chaos, en dit willen ze graag zo houden om hun bestaan te rechtvaardigen.

Bron: collective-evolution


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl