Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Afleiding schandalen Obama

isisDe “Wall Street Journal” meldt vandaag dat Irak zou toestaan dat de VS op Irakees grondgebied luchtaanvallen met drones of bemande vliegtuigen gaat uitvoeren op militaire doelen van Al Qaeda en de extreme moslimbeweging ISIS. Dit hebben hooggeplaatste regeringsfunctionarissen gezegd. Ambtenaren weigerden te zeggen of de Amerikaanse regering overweegt luchtaanvallen uit te gaan voeren en dat  de regering Obama nog geen beslissing heeft genomen. Deze berichtgeving zou president Obama goed uitkomen omdat het volgens de WSJ de aandacht zou afleiden van de schandalenrond Obama, waaronder het veteranen schandaal en het Bergdahl fiasco.

Het Irakese regeringsleger vraagt al langer om voorzien te worden van drones die gebruikt kunnen worden voor aanvallen op extremisten maar de Amerikaanse regering heeft dit tot nu toe gewegerd. Volgens velen staat de Nobelprijs voor de vrede ontvangende president Obama op het punt om in Irak terug te komen van weggeweest te zijn, wat goed nieuws is voor het militaire industriële complex, het Bruto Binnenlands Product en QE 3, maar catastrofaal voor miljoenen onschuldige burgers die  binnenkort gerekend moeten worden tot “collateral damage”.

Bron: InfoWars.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl