Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

 

“MEAR ONE” (Kale Ockerman) bevindt zich al bijna drie decennia in de voorhoede van de Los Angeles cultuur van graffiti en muurschilderingen. Hij is een beroemdheid geworden door het leiden van de “Melrose” graffitikunst beweging en wordt door velen beschouwd als LA’s meest productieve publieke muurschilder.

hanbury-street

Al vroeg in zijn carrière behaalde MEAR erkenning met het slaan van een brug tussen graffitikunst en beeldende kunst. Hij was de eerste graffiti kunstenaar die exposeerde op de beruchte 01 Melrose galerij, evenals op 33 1/13 galerij in Silverlake, waar Bansky later zijn debuut maakte in de eerste Noord-Amerikaanse tentoonstelling.

We weten heel weinig over de effecten van GMO’s die lang in onze en de lichamen van onze kinderen zullen blijven hangen, als een gevolg van een consequente collectieve handhaving in de voedselproductie. Iedereen zou snel onderzoek moeten doen iets van dit onderwerp te begrijpen.

MEAR ONE: We weten heel weinig over de effecten van GMO’s die lang in onze en de lichamen van onze kinderen zullen blijven hangen, als een gevolg van een consequente collectieve handhaving in de voedselproductie. Iedereen zou snel onderzoek moeten doen iets van dit onderwerp te begrijpen.

MEAR ONE’s werk maakte deel uit van de kunstmijlpaal “in the Streets” 2011 tentoonstelling in het Los Angeles “Museum of Contemporary Art’. Hij is misschien wel het best bekend door de manier waarop hij krachtige verhalen vertelt in een nieuwe filosofische vorm, oude mythologie en moderne politiek, om een geëvolueerde bewustzijn te inspireren.

Mear-One-04

Deze interpretatie van de werkelijkheid wordt bereikt door een evenwichtige dialoog tussen realisme en het bovennatuurlijke. MEAR ONE helpt ons om de onderbewuste geest van deze tijd te zien, niet door te ontsnappen aan de werkelijkheid, maar door de directe confrontatie ermee aan te gaan.

Wel eens Monopoly gespeeld?

Bron: MearOne.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl