Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

D-Day propaganda maakt het de staat mogelijk om ongerechtvaardigde oorlogen en bloedbaden te verheerlijken

Obama reisde af naar Frankrijk om vanaf van een teleprompter voor te lezen op Omaha Beach, waar meer dan 9.000 Amerikanen stierven. Obama zei dat “Het bloed doordrenkte het water en bommen braken de hemel”. Later begeleidde hij de socialistische president van Frankrijk, François Hollande, toen er een krans werd geplaatst bij een zuilengalerij in de buurt van duizenden stenen kruisen op de graven van de gevallenen.

6 juni op de 70e verjaardag van D-Day. De media in volle kracht en wereldleiders in vol ornaat terwijl parachute droppings worden nagespeeld, vuurwerk wordt afgeschoten en de IMAX film “D-Day Normandy 1944” verteld door Tom Brokaw, wordt afgespeeld.

Meer dan 60 miljoen mensen, ofwel 2,5% van de wereldbevolking is omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De verantwoordelijkheid voor het duizelingwekkende verlies van mensenlevens en eigendommen wordt uniform geplaatst bij Adolf Hitler en de nazi’s. Uitgesloten van de officiële geschiedenis is het feit dat Hitler en de nationaal socialisten niet aan de macht zouden zijn gekomen zonder hulp van internationale bankiers en Amerikaanse en Duitse bedrijven.

Professor Antony C. Sutton’s Wall Street and the Rise of Hitler laat zien hoe Wall Street financiers en andere internationale bankiers Hitler en de nazi’s gesubsidieerd hebben. Sutton documenteert hoe JP Morgan, TW Lamont, the Rockefeller interests, General Electric Company, Standard Oil, National City Bank, Chase & Manhattan banks, Loeb & Company, en tientallen andere Business interests, Hitler en de nazi’s steunde en subsidieerde.

Normandy American Cemetery and Memorial credits: Myrabella

Normandy American Cemetery and Memorial
credits: Myrabella

“Amerikaanse bedrijven geassocieerd met Morgan-Rockefeller internationale investeerbankiers,” schrijft Sutton “waren nauw verbonden met de groei van de nazi industrie.” General Motors, Ford, General Electric, DuPont, en “het handje vol Amerikaanse bedrijven was nauw betrokken bij de ontwikkeling van nazi-Duitsland waar – behalve Ford Motor Company – gecontroleerd werden door de Wall Street elite. De JP Morgan firma, de Rockefeller Chase Bank in mindere maten de Warburg Manhattan bank.”

Wijlen senator Prescott Bush, de grootvader van de voormalige president George W. Bush, was een directeur en aandeelhouder van bedrijven die profiteerden van de nazi’s en de vernietiging van Europa.

In 2004 verkreeg The Guardian “bevestiging door nieuw ontdekte bestanden in de nationale archieven van de U.S., dat een kantoor waar Prescott Bush bestuurder was, betrokken waren bij de financiële architecten van het nazisme,” Schrijven Ben Aris in Berlijn en Duncan Campbell. “Opmerkelijk is dat weinig van Bush z’n betrekkingen met Duitsland het publieke domein heeft bereikt, mede door de geheime status van de documentatie met betrekking op hem.”

Opmerkelijk of niet, veel van de informatie die de bankiers en bedrijven linken aan de nazi’s wordt door de corporate media en academische wereld genegeerd. In plaats van de onverbloemde waarheid. Hitler werd gefinancierd door Wall Street en een klein van internationale bankiers profiteerde van de ongekende massamoord – we zijn op een dieet gezet waar de halve waarheid, regelrechte leugens en fabricage over de tweede dodelijkste oorloog in de geschiedenis (De eerste was de verovering van de Moslims op het Indiase subcontinent meer dan vijfhonderd jaar geleden).


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl