Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

D-Day propaganda maakt het de staat mogelijk om ongerechtvaardigde oorlogen en bloedbaden te verheerlijken

Obama reisde af naar Frankrijk om vanaf van een teleprompter voor te lezen op Omaha Beach, waar meer dan 9.000 Amerikanen stierven. Obama zei dat “Het bloed doordrenkte het water en bommen braken de hemel”. Later begeleidde hij de socialistische president van Frankrijk, François Hollande, toen er een krans werd geplaatst bij een zuilengalerij in de buurt van duizenden stenen kruisen op de graven van de gevallenen.

6 juni op de 70e verjaardag van D-Day. De media in volle kracht en wereldleiders in vol ornaat terwijl parachute droppings worden nagespeeld, vuurwerk wordt afgeschoten en de IMAX film “D-Day Normandy 1944” verteld door Tom Brokaw, wordt afgespeeld.

Meer dan 60 miljoen mensen, ofwel 2,5% van de wereldbevolking is omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De verantwoordelijkheid voor het duizelingwekkende verlies van mensenlevens en eigendommen wordt uniform geplaatst bij Adolf Hitler en de nazi’s. Uitgesloten van de officiële geschiedenis is het feit dat Hitler en de nationaal socialisten niet aan de macht zouden zijn gekomen zonder hulp van internationale bankiers en Amerikaanse en Duitse bedrijven.

Professor Antony C. Sutton’s Wall Street and the Rise of Hitler laat zien hoe Wall Street financiers en andere internationale bankiers Hitler en de nazi’s gesubsidieerd hebben. Sutton documenteert hoe JP Morgan, TW Lamont, the Rockefeller interests, General Electric Company, Standard Oil, National City Bank, Chase & Manhattan banks, Loeb & Company, en tientallen andere Business interests, Hitler en de nazi’s steunde en subsidieerde.

Normandy American Cemetery and Memorial credits: Myrabella

Normandy American Cemetery and Memorial
credits: Myrabella

“Amerikaanse bedrijven geassocieerd met Morgan-Rockefeller internationale investeerbankiers,” schrijft Sutton “waren nauw verbonden met de groei van de nazi industrie.” General Motors, Ford, General Electric, DuPont, en “het handje vol Amerikaanse bedrijven was nauw betrokken bij de ontwikkeling van nazi-Duitsland waar – behalve Ford Motor Company – gecontroleerd werden door de Wall Street elite. De JP Morgan firma, de Rockefeller Chase Bank in mindere maten de Warburg Manhattan bank.”

Wijlen senator Prescott Bush, de grootvader van de voormalige president George W. Bush, was een directeur en aandeelhouder van bedrijven die profiteerden van de nazi’s en de vernietiging van Europa.

In 2004 verkreeg The Guardian “bevestiging door nieuw ontdekte bestanden in de nationale archieven van de U.S., dat een kantoor waar Prescott Bush bestuurder was, betrokken waren bij de financiële architecten van het nazisme,” Schrijven Ben Aris in Berlijn en Duncan Campbell. “Opmerkelijk is dat weinig van Bush z’n betrekkingen met Duitsland het publieke domein heeft bereikt, mede door de geheime status van de documentatie met betrekking op hem.”

Opmerkelijk of niet, veel van de informatie die de bankiers en bedrijven linken aan de nazi’s wordt door de corporate media en academische wereld genegeerd. In plaats van de onverbloemde waarheid. Hitler werd gefinancierd door Wall Street en een klein van internationale bankiers profiteerde van de ongekende massamoord – we zijn op een dieet gezet waar de halve waarheid, regelrechte leugens en fabricage over de tweede dodelijkste oorloog in de geschiedenis (De eerste was de verovering van de Moslims op het Indiase subcontinent meer dan vijfhonderd jaar geleden).


 • IIS

  Het is te krankzinnig voor woorden als je weet waarom er oorlogen zijn en door wie deze werden en worden geregisseerd. Heel dom en heel naïef je leven te geven voor een handvol elitaire geldwolven die maling hebben aan mensenlevens. Te bizar voor woorden dat men in de huidige wereld met volop info vanuit de alternatieve media nog steeds hele volksstammen kan voorhouden dat oorlog er is om de vrede te bewaren en zogenaamde vijanden op afstand te houden of uit te schakelen.

  Het is een totaal ziek gemaakte wereld daarbuiten die van binnenuit wordt/is gedelegeerd en georkestreerd en waarbij haat en vijandschap systematisch worden aangewakkerd op allerlei mogelijke manieren. De gevestigde media brengen leugen op leugen en overheden en politici lopen als spoken achter de machtigen aan die vertellen wat te doen. Zelfs een vijand moet er komen onder de mensen om duidelijk te maken voor wie we moeten oppassen en plaatst men daarom hele volksstammen gesubsidieerde vreemdelingen onder ons om haat en vijandschap te kweken en er zo voor te zorgen dat we een grote afkeer krijgen tegen alles wat ons vreemd is, ons geld kost en ten koste gaat van onze vrijheden en we alle fiat geven aan absurde wetten en regels en (false flag) oorlogen en aan het kapot maken van mensenlevens en landen.

  Wie zijn leven als zogenaamde oorlogsheld geeft is voor deze elite niet meer waard dan het vlees in kilo’s. Ieder mens die denkt te moeten vechten voor zogenaamde vrede vecht uiteindelijk alleen maar voor geld. Triest om een (jong) leven weg te gooien voor een handvol elitaire machthebbende psychopaten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Femke

  Laat de rijken tegen elkaar vechten in een arena, we beginnen met de alle rijkste en zo langzaam naar beneden gaan. Kijken of deze rijke nog steeds graag rijk zijn. Ik beloof dat ik probeer vooraan te zitten in de arena om deze rijke aan te moedige die vechten voor leven en dood.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Erg veel is er niet veranderd als je naar zaken als mentaliteit kijkt. Wilders krijgt met zijn anti-EU en oorlogszuchtige anti-moslim propaganda eenzelfde soort steun uit de VS als destijds Adolf Hitler voor zijn haatverhalen. De eerste en belangrijkste autofabrikant Ford maakte van zijn bewondering voor Hitler geen geheim. Strenger straffen en harder aanpakken van werklozen en minder capabelen was in die tijd niet anders dan nu bij de VVD en soortgenoten.

  Het enige echt grote verschil wordt gevromd door het feit dat destijds het meeste van die ellendige uitbuiterige wereldvisie aan de doorsnee burger voorbij ging. Vooral in agrarische landen als in de Balkan leefden mensen als vanouds op de boerderij, in hun dorp, en had niemand echt greep op hun leven.

  Internet en moderne communicatiemiddelen hebben dat dramatisch veranderd. Google werkt aan een satellietsysteem waarmee zelfs het meest geïsoleerd levende boerenvolkje in de wereld via computer kan worden bereikt en beïnvloed. Er is geen sprake meer van de mogelijkheid een andere weg te kiezen of minder materialistisch te kunnen gaan leven. Iedereen wordt meegeleurd in een wereld van rupsje-nooit-genoeg.

  Wat dat voor ons milieu betekent kan iedereen al zien. De aarde kan dit allemaal niet aan. Als je het heel hard en helder wilt zeggen: er zullen miljoenen zo niet miljarden mensen moeten gaan sterven als de rest zo wil kunnen blijven leven als we nu nog doen. En aangezien mensen niet van nature vroegtijdig dood gaan kan dat slechts door een oorlog gebeuren. Een letterlijke oorlog waarbij mensen door bommen worden vernietigd of een bacteriologische oorlog waarbij mensen door bewust gecreëerde epidemische ziekten worden uitgeroeid.

  Feit is in elk geval dat de waanzin van het steeds meer verder willen laten groeien van de economie als enig toekomstbeeld er een is die niemand nog voldoende kan overzien. De klimaatontwikkeling en veel andere dingen gaan naar nu blijkt in een veel dramatischer tempo de verkeerde kant op dan eerder is gedacht. En in plaats van aan de vraag “hoe gaan onze kinderen en kleinkinderen dit overleven?” doen we nog steeds alsof de oplossingen kunnen worden gevonden in leugen-uitspraken als “mensen moeten langer gaan werken” (terwijl je boven de 50 al geen werk meer kunt vinden) en “werken moet weer meer lonend gemaakt worden” (alsof de steeds groter wordende groep werklozen thuis zit omdat ze niet zouden willen werken).

  Misschien moeten we blij zijn met het feit dat niet iedereen werk kan krijgen. Immers, meer werk betekent meer consumptie en meer consumptie betekent een snellere afbraak van onze grondstoffen en onze wereld. Inzichten die de groot-industriëlen die Hitler ondersteunden nog niet konden hebben, en diezelfde klasse nu niet wil hebben omdat het hun geldgraaien in de weg staat. Liever offeren ze een groot deel van hun eigen volk op aan rampen of oorlogen zolang het hun bezit maar vergroot.

  Ooit dacht ik echt dat er een punt zou komen waarop we wakker zouden worden, maar ik ben er intussen van overtuigd dat er eerst onomkeerbare rampen moeten zijn gebeurd voordat men zich realiseert hoe hersenloos we geregeerd worden. Ik zal het niet meer meemaken, maar ik vrees het ergste voor mijn dierbare kleinkinderen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • CharleyW

  Nu dan ga ik maar in de kroeg van het leven genieten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl