Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Bpost Bank Mechelen

bpostbankLeuk is anders maar een klant van de Belgische Bpost Bank in Mechelen weet nu in ieder geval hoe men over hem denkt binnen de vestiging van de financiële instelling. Die stuurde Frans Beterams (51) een mail met een fragment uit interne communicatie waarin de gepensioneerde informaticus ‘klootzak’ wordt genoemd.

“Wil jij de klant bellen voor een afspraak … Tis dienen kloot!smiley“,las Beterams begin juli tot zijn verbazing in de reactie van de Bpost bank op zijn aanvraag voor een afspraak. ‘Ik kreeg een e-mail terug met daarin een gedeelte van de interne communicatie waarin dus te lezen staat dat ik blijkbaar een ‘kloot’ ben,’ zegt de verontwaardigde Mechelaar in Gazet van Antwerpen.

Beterams diende een klacht in waarop hij nog geen reactie kreeg.

Lees verder op: AD.nl


 • Biepost

  Dit is een jammerlijk maar begrijpelijk misverstand door onze diensten. Frans Beterams laat zich in het dagelijkse leven Claude noemen, vandaar …

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • nomad

  Als klant mag je toch verwachten dat je naam fatsoenlijk gebruikt wordt. Niet excuseren met “het klinkt als”.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Kijfman

  Wat is er mis met iemand een kloot te noemen? De man kan weleens een pain in the ass zijn. Lullig is wel dat het naar buiten is gekomen op deze manier.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Lucie

  Zo denkt de elite over ons,het klootjesvolk.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Roy

  In België wordt met “Kloot” iets anders bedoeld dan in Nederland met “Klootzak”…

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl