Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Bpost Bank Mechelen

bpostbankLeuk is anders maar een klant van de Belgische Bpost Bank in Mechelen weet nu in ieder geval hoe men over hem denkt binnen de vestiging van de financiële instelling. Die stuurde Frans Beterams (51) een mail met een fragment uit interne communicatie waarin de gepensioneerde informaticus ‘klootzak’ wordt genoemd.

“Wil jij de klant bellen voor een afspraak … Tis dienen kloot!smiley“,las Beterams begin juli tot zijn verbazing in de reactie van de Bpost bank op zijn aanvraag voor een afspraak. ‘Ik kreeg een e-mail terug met daarin een gedeelte van de interne communicatie waarin dus te lezen staat dat ik blijkbaar een ‘kloot’ ben,’ zegt de verontwaardigde Mechelaar in Gazet van Antwerpen.

Beterams diende een klacht in waarop hij nog geen reactie kreeg.

Lees verder op: AD.nl


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl