Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

 

Een korte introductie

map palestina

deling nederland

 


 • Vitayalin

  Nou hier aan de kust is het alleen nog maar Duits hoor. Zelfs de serveerster spreekt me aan in het Duits.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan

  Het kaartje klopt niet. Palestina werd het land genoemd toen de Engelsen het veroverd hadden op de Turken. Er woonden toen zo’n 100.000 arabieren uit Jordanie en omstreken. Dus Palestijnen waren het niet en deze mensen waren niet welkom bij hun Arabische broeders. Het is en was Joods land en land behoort toe aan de rechthebbende, dus de Joden en niet de Arabieren. Hierbij een link van Franklin Ter Horst, voor meer duidelijkheid.

  http://www.franklinterhorst.nl/De%20Joodse%20rechten%20op%20Eretz%20Israel.htm

  Hamas is een boevenbende die hun eigen kinderen slachtoffert voor hun haat.
  Dus het kaartje mag van mij helemaal wit worden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • rebas

  Jan,
  je kan de geschiedenis niet wissen,wel de toekomst bepalen.
  En weet je,de geschiedenis herhaalt zich.
  Vanaf het begin van de 1 ste eeuw is er nog geen enkel joods bestuur geweest in Palestina
  Abraham is afkomstig uit ur een stad in het huidige Irak.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Puck

  Wat mij altijd zal blijven verbazen is dat een volk dat zo geleden heeft onder onderdrukking en vervolging, deze handelingen bij een ander volk de normaalste manier van handelen vind.
  Je kan ook eindeloos blijven discussiëren of Israël wel of geen bestaansrecht heeft.
  Vanuit de Bijbel gezien is het het beloofde land, maar er staat ook in de Bijbel dat dit land reeds bewoond was. Dit een belofte van het niveau dat ouders een kind een eigen kamer beloven, maar dat deze kamer reeds in gebruik is bij een nader kind, met als uitkomst eindeloze ruzies.
  In de bais is er bij de vorming van de staat Israël hetzelfde gebeurt, Er wordt een stuk land beloofd of gegeven, zonder te kijken naar het feit dat daar reeds mensen wonen.
  Of de staat Israël op juridische basis bestaansrecht heeft, kan ik als niet jurist niet zeggen, maar recht vaak ook op diverse manieren geintrepreteerd worden

  Het gaat hier niet om het feit of Israël bestaansrecht heeft of niet. er moet een oplossing komen dit slepende conflict op een manier die voor beide partijen aanvaardbaar is. Uiteraard zal het zelfs daarna nog jaren duren voordat er op meer vriendschappelijke basis toenadering gezocht kan worden en er zal lang rekening gehouden moeten worden met elementen aan beide kanten die geen oplossing wensen, of zicht daar niet in kunnen vinden.
  Hamas zal moeten stoppen met het beschieten van Israël en Israël zal moeten stoppen met het vernietigen van Palestijnse huizen en het uitbreiden van nederzettingen op gebieden van wat de Palestijnse staat zal moeten worden en haat kolonisten terugtrekken.
  De onderdrukking en achterstelling van Palestijnen in Israël, Gaza en en West-Bank zal moeten stoppen.
  Een ander groot probleem is en blijft Jeruzalem. Maak hiervan een stand zoals nu Vaticaanstad is, maar dan voor alle religies die dit als belangrijke stand voor hun religie zien, onafhankelijk dus en onder bestuur van de belanghebbende religies.
  De VS die zich niet zogenaamd opstand als bemiddelaar, maar altijd partij kiest voor Israël zou zich terg moeten trekken. De andere grootmachten als Europa en Rusland ook.
  Er moet een onafhankelijke groep. liefst niet gebonden aan landen of politiek, als dat al mogelijk is, komen die voor beide partijen aanvaardbaar is, dus ook accepteren dat er leden in zitten die niet direct gezien worden als voorstander van een van de partijen.
  Nu zijn er veel te veel belangen n het spel voor wie het lucratief is het conflict voort te zetten en aan te wakkeren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Onzinverhaal

  Het gaat er niet om waar Abraham wel of niet vandaan komt. Het gaat er om wie gezien de geschiedenis de rechtmatige bewoners van het gebied zijn wat nu Israel heet. En dat waren niet per se de Joden maar zeker niet de Palestijnen. Ga je eens verdiepen in de geschiedenis van Kanaan voor je onzin spruit. Palestijnen beroepen hun rechtmatigheid puur op de periode 22′ tot 45′. 23 jaar op een geschiedenis van ruim 3500 jaar. Ja dat is zeker een getal om je claim rechtmatig mee te maken.

  Tevens staan de vergelijkingen tussen het kaartje van Israel en Nederland zo weinig met elkaar in verband dat dit alleen maar weer het oogklepdenken van de gemiddelde pro-palestina aanhanger weergeeft.

  Dit soort 4chan-meme-plaatjes posten als zijnde nieuwswaardig breekt ook maar enige geloofwaardigheid van dit soort propaganda tot aan de grond toe af.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Roclan

  Het gaat niet om hoe het land werd genoemd, de kaart is gebaseerd op wie er waar op dat moment leefde. Je ziet dus dat er een genocide wordt gepleegd, maar dan gestrekt over een hele lange periode.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Roclan

  De Palestijnen zijn zeer zeker de rechtmatige eigenaren van het land, net als de Native Americans rechtmatige eigenaren zijn van Amerika. Iedereen leefde daar gewoon vredig onder elkaar, totdat jou vrienden daar kwamen en toen brak de hel los.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan

  Beste Roclan, Verdiep je eens in de geschiedenis van het Joodse volk en ga niet vergelijken, want het is geen som. Bekijk eens de site van Franklin ter horst en kom dan eens terug om te reageren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Roclan

  Beste Jan, ik klik op de link en zie een Joodse site.
  Het verhaal begint met ‘Toen op 14 mei 1948 door David Ben Goerion de staat Israël werd uitgeroepen’

  Wat er niet verteld wordt is wat hieraan vooraf is gegaan(en erna op een neutrale manier). Hier is zat over te vinden, hele documentaires, maar zoek goed met de gedachte in je achterhoofd dat de winnaar geschiedenis schrijft.

  Wat ook goed is om te weten is dat er 1900 jaar lang veel meer Christenen en Moslims hebben geleefd dan Joden. Een ratio van 95% op 5%.

  Met veel geweld en moord zijn deze mensen verdreven van hun land en dit gaat nog steeds door en zal ook doorgaan totdat iemand ze een halt toe roept of iedere niet-Jood is uitgeroeid. We noemen dit in de normale Wereld ook wel ‘Genocide’.

  Als een seriemoordenaar jou een link geeft met informatie waarom hij onschuldig zou zijn en alle schuld aan anderen geeft, geloof je dat toch ook niet?

  Ik heb even de moeite genomen voor je om een tijdlijn te vinden:
  http://www.stopdebezetting.com/geschiedenis/korte-geschiedenis-van-palestina-2-2-2-2-2-2-2-2.html

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • PvU

  De ironie in uw laatste 2 alinea’s is te beschamend voor woorden. Dan de stelling dat er 95% moslims hebben gewoond in de afgelopen 1900 jaar is ronduit knettergek, u weet dat de Islam pas 1300 jaar bestaat en daarmee dus ook de moslim volgens de normale dagelijkse interpretatie pas 1300 jaar bestaat?
  U praat over religie terwijl het feitelijk een discussie over volkeren is. Ik krijg niet de indruk dat u weet heeft van de geschiedenis waar u een mening over wilt hebben.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan

  Beste Roclan, Hierbij mijn laatste poging:

  Je hebt maar een beetje gelezen, als je verder gekeken had, dan kun je alles ontdekken vanaf den beginne. En wat je z.g.n. bezetting betreft verwijs ik je naar de site van Xander, daar staat een artikel over de zoon van de oprichter van Hamas, enkele citaten.

  Yousef verliet de organisatie van zijn vader omdat de kwaadaardigheid, het martelen en vermoorden van leden die slechts worden verdacht van het samenwerken met Israël, hem teveel werd, en hij moreel geen enkele rechtvaardiging kon vinden voor het feit dat Hamas doelbewust terreuraanslagen pleegt op Israëlische bussen, scholen, ziekenhuizen en universiteiten.

  Als je meer wilt weten, dan lees en onderzoek, geloof maar in de moslim, dan ben je binnen korte tijd ook de pineut, want dat is het geloof van de anti christ.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Roclan

  Je leest niet wat ik schrijf. Er staat Christenen en Moslims.
  Ik weet dat je Joden als een ras ziet en niet als een religieuze groep, maar dat veranderd niets aan wat ik probeer duidelijk te maken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Roclan

  Als jij Jesus(vrede zij met hem) kende en lief had en teven zijn moordenaars en hun motieven kende, wist je al veel meer. Misschien moet je eens opzoeken wat Talmudic teachings zijn. Dan weet je hoe Israeliers tegenover Goy staan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Udo Limpopo

  Als we echt gaan kijken naar het ‘joodse’ volk moeten we constateren dat de ‘joden’ die Israel bewonen voornamelijk Russische Chazaren zijn (Askenazi-joden, neuzen) en die hebben niets van doen met Mozes, de Exodus en met het Volk Israels. Hebben dus geen enkel recht op dat land. Er is geen relatie met de Joden, een der 12 stammen Israels. Of die recht hebben op dat land – is een volgende discussie.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Udo Limpopo

  Reactie op een ingezonden bericht in De Stentor.
  Geachte redactie,

  De ‘allerhoogste’ heeft Kanaän toegewezen aan het Volk Israëls (Marloes Schouten). Daarom hebben zij recht op dat land… en omdat het ‘bijbelse’ gebieden zijn. Zeer omstreden, niet door de gelovers in de bijbel, wel door hen die verder kijken, doordenken en onderzoek doen. Erich von Däniken deed dat in Yemen en ontdekt ‘Joodse’ (liever Hebreeuwse) sporen in het zuiden van het Arabische schiereiland (boek: ‘Zijn wij godenkinderen’?). Geografische naamgevingen komen overeen met naamgevingen in het bijbelse Palestina. Nà de oversteek bij Pi Ha-Chiroth kwamen de Israëlieten op het Arabisch schiereiland en verbleven daar geruime tijd. Zij kwamen uit Thebe (stad in aanbouw) en liepen oostwaarts naar de Rode Zee en staken over. Ook Kamal Salibi komt in zijn onderzoek (boek: ‘Het ware land van Abraham’) tot de slotsom dat de Hebreeuwen lange tijd woonden op de westkust van het Arabische schiereiland. Het huidige Israël is de bliksemafleider en dat werkt, want alle ogen zijn gericht op Kwatta. Israël is geen land; Israël is een Volk… en dat volk woont in Europa. De ‘joden’ in Israël zijn Chazaren uit Rusland, ook wel de Askenazi-joden genoemd (neuzen). Hebben geen enkele verwantschap met de stammen Israëls. Hebben het ‘joodse’ geloof aangenomen. Later trekt de hoofdmacht naar het noorden en neemt Kanaän gewapenderhand in. Israël leidt de aandacht af van de echte nazaten van de stammen Israëls. Dat is bewust gedaan… Haar verontwaardiging betreffende geweld deel ik met haar!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • daniel

  eindelijk iemand die het met me eens in is hoe het echt in elkaar zit !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • nico

  Tijd is een illusie dus historische rechten ook.
  De oorspronkelijke bewoners een andere naam geven (palestijnen) en dan claimen dat ze er niet thuishoren is bedrog.
  Rechten claimen namens god kan alleen namens de god van iedereen dus ook van de ander, niet namens een stamgod die genocide voorschrijft.
  ‘land’ Israel is een spiritueel begrip en staat voor een verlichte staat van geest. Het is dus geen prut waar je groente op kunt verbouwen.
  Het artikel waar je naar linkt negeert dat spirituele joden ook de staat Israel afwijzen.
  De politieke macht en de staat Israel zijn geen oorspronkelijke maar bekeerde joden (ashkenazim) en kunnen geen historische rechten claimen, zij mogen jood zijn in hun geboorteland.
  Van Abraham bestaat geen dna, als dat er wel zou zijn zou blijken dat europeanen dat dna hebben, dat het wereldwijd is verspreid.
  Lees eens iets van de vele kritische joods schrijvers, bijvoorbeeld ‘The wandering who?’ van jood Gilad Atzmon, dan weet je waar je over praat.
  Of kijk eens op nkusa.org, een site van echte joden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Wat zou zou ik doen? Ik zou emigreren. In Los Angeles heb ik talloze geëmigreerde Palestijnen leren kennen die zich daar een prachtig nieuw leven hadden opgebouwd, Natuurlijk vind ik wat Israel doet vreselijk en onrechtvaardig maar we leven nu eenmaal in een wereld waarbinnen recht en orde iets is wat we wel met onze mond belijden maar feitelijk anderen niet gunnen.

  We gunnen de meeste volkeren geen zelfbestemming als het ons zo uitkomt. Tsjetsjenië bijvoorbeeld had wat mij betreft het recht gehad van Rusland af te scheiden als de meerderheid van de bevolking dat had gewild. Of het had gekund is een tweede, maar waarom we Kosovo wel en Tsjetsjenië geen onafhankelijkheid gunden? En nu hetzelfde voor Oost-Oekraïne, het is overduidelijk dat de meerderheid van de mensen daar niet door Kiew wil worden geregeerd maar wij maar stug volhouden dat ze dat moeten accepteren, we lijken zelfs bereid om richting wereldoorlog te roeien. Verbijsterend!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Ik geef onmiddellijk toe dat ik geen deskundige ben op dit gebied. Maar als ik naar historische atlassen kijk dan zie ik dat wat Anno Domini 1 nog Israel was, in A.D. 100 al opgehouden was te bestaan, Zie http://www.euratlas.net/history/europe/200/200_Southeast.html

  Links staat een tijdbalk waarin je dus latere eeuwen kunt zien. Dan zie je wel dat vanaf het jaar 1600 het gebied door het Ottomaanse Rijk is bezet, waarbij ik niet goed weet waar een klein geel ingekleurd gebied voor staat. Maar zelfs als dat een Joodse staat zou zijn geweest dan is dat maar een zeer beperkt gebied dat nog niet de helft van het huidige Israel beslaat. Als je trouwens hier kijkt: http://www.euratlas.net/history/europe/900/900_Southeast.html dan kun je zien waar dat kalifaat van ISIS vandaan komt, dat bestond al in het jaar 900 na Christus en dat gebruiken we toch ook niet als argument om het herontstaan ervan maar te steunen.

  Maar ik denk dat dat alles niet zo relevant is, het gaat erom dat Israel een duidelijk omlijnd gebied door de VN toegewezen heeft gekregen en dat er geen enkele rechtvaardiging is voor het creëren van “Lebensraum” als ze dat gebied te klein vinden. Dat ze zich wilden beschermen tegen aanvallen vanuit de Golan hoogvlakte en daardoor een stukje Syrië hebben ingepikt is nog iets wat ik onder rechtvaadigbare verdedigingsstrategieën kan plaatsen.

  Maar dat kun je niet met droge ogen over de WestBank beweren. Als je die smoes gebruikt, de verdediging van je land als basis van een militaire bezetting dan ben je wel heel vreemd bezig als je daar dan hele gezinnen met vrouwen en (veel) kinderen wegzet. Kinderen in oorlogsgebied dus in extreem gevaar brengen is niet mijn idee van een humanitaire samenleving.

  Maar het zijn cowboys die net als een paar eeuwen geleden in Noord Amerika doen alsof het land van hen is en de daar wonende “natives” verjaagd en gediscrimineerd kunnen worden omdat ze niet als gelijken worden gezien. Ze komen trouwens ook voor een zeer groot deel uit de VS, die zogenaamde kolonisten. “The only good indian is a dead indian” was het credo in de VS. Wat overigens weinig mensen weten is dat de als held gevierde Amerikaanse president Lincoln die de burgeroorlog leidde die gevoerd werd omdat het zuiden niet wilde accepteren dat de slavernij werd afgeschaft, dat diezelfde meneer Lincoln eerst rijk geworden is door het kopgeld dat hij per gedode indiaan kreeg toen hij als commandant van een groep soldaten een Indianenkamp waarin zich vrijwel uitsluitend vrouwen, kinderen en ouden-van-dagen bevonden uitmoordde. Want al vond hij dat zwarte mensen mensen waren, van indianen vond hij dat overduidelijk niet.

  Tja, als je dan ziet dat er meer dan 2000 mensen in Gaza dood moesten vanwege 3 gedode jongens en een of twee doden die het gevolg waren van het niet perfect werken van die zogenaamde IJzeren Dome dan kun je moeilijk zeggen dat met proportionaliteit is gereageerd. Het gaat gewoon om een ordinaire moordpartij die ook kleine op het strand spelende jongetjes betrof. Daar kun je als normaal mens geen rechtvaardiging voor bedenken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Ja, en als je in Kranenburg of Kleef gaan winkelen hoor je doorlopend Nederlands spreken en word je niet zelden door Duitse winkelbedienden in het Nederlands aangesproken, zelfs de ALDI in beide plaatsen verwelkomt je met borden in de Nederlandse taal. En vaak zie je “te koop” bordjes in plaats van “zu Verkaufen” bij te koop staande woningen. Dat is mooi, toch, dat we elkaar als gewone mensen aankijken en in elkaar’s land vakantie vieren of zelfs wonen? Was het maar overal zo in de wereld!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • KanMeNiksSchelenBehalvePalesti

  Ik vind dat Palestina hun land moeten terug krijgen met landen Zoals: Turkije,Iran,Jordanië ik laat je nu een plaatje zien dat Israël het land van Palestina heeft afgepakt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • JantjeIsEenMongool

  Dat is Helemaal niet waar de meeste mensen Zeggen dat israel de land heeft Afgepakt Wat je nu allemaal zegt onzin weet je wel hoeveel Zionisten mijn broeders hebben doodgemaakt hoe zal jij het vinden als Duitsland jullie land afpakten en dan een kaart laten zien dat het land van de duitsers PS: mongool Jantje Jankertje Ben je zo dom dat je dit niet weet

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Anoniem

  Er zijn dus nog steeds zeer domme domme mensen. Ik dacht dat meeste mensen bewust oogkleppen op hadden gezet zoals bijna de rest van de wereld.

  Stupid ga je verdiepen!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan

  Nou kijk eens wat je doet, nu laat je echt zien hoe dom je bent Anoniemtje.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/12/Rusland-VS-en-Europa-gaan-Isral-tot-terugtrekking-Westbank-dwingen

  Zo jij simpele ga dit maar eens lezen en binnen nu en 2 jaar is het afgelopen.
  GOD wil niet dat zijn land verdeeld wordt.
  En ik wens niets meer te ontvangen van zo’n idioot als jij.
  Waar ik naar luister is naar GOD en de rest kan me gestolen worden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • I stand With Israel!

  Kom aub met feiten ipv een zelfverzonnen/aangepaste geschiedenis vol leugens en onzin.
  Men doet alsof de joden na de tweede wereld oorlog pas in Israel kwamen wonen. Onzin en grote leugen. De joden emigreerden al sinds de 19e eeuw naar Israel en Jeruzalem had al 2 eeuwen een joodse meerderheid. De joden hebben het land opgebouwd van een woestijn tot een oase. De arabieren hebben geen kloot gedaan aan heel het land. Eeuwen lang is het land onder islamitische bezetting verwaarloosd en in een woesternij veranderd. De joden waren het die het land met hard werken opbouwden.
  En vervang “palestijnen” gewoon met arabieren want er word net gedaan alsof palestijnen een volk zijn. Het is geen volk, is het nooit geweest en zal het ook nooit zijn. Het zijn allemaal gewoon arabieren.
  Ook was Palestina geen staat, het is nooit een staat geweest in heel de geschiedenis. Nadat de Romeinen de joden grotendeels verjaagd hadden uit Israel werd de naam van het land door de romeinen veranderd naar Palestina, allereerst om de naam israel uit de geschiedenis te willen verwijderen en eveneens om de joden extra te vernederen omdat die naam komt van de Filistijnen, de vroegere vijanden van het joodse volk. Hierna heeft het land meerdere bezetters gekent waarvan het langst het ottomaanse rijk. Hierin was palestina gewoon een provincie (de allerlaagste uit het rijk omdat het niks waard was) Nadat het ottomaanse rijk verslagen werd door de Britten werd het gebied palestina een brits mandaat gebied met als doel het tot stand brengen van een Joodse staat. Geen arabische staat! Dit is in de conferencie van San Remo 1920 vast gelegd. Het gebied Palestina omvatte niet enkel het huidige israel maar ook heel de golan, Jordanie en gaza. De Britten hebben het gedeelte wat nu jordanie heet weggegeven aan de zoon van de sjarif van mekka (onterecht). De joden verloren dus al meer dan 75% van hun toegezegde land. Niemand klaagde. Het oosterlijke deel werd Transjordanie en het Westelijke deel hield de naam Palestina. Naarmate het land opbloeide begon ook de Arabische immigratie naar het land. Al deze zogenaamde “palestijnen” zijn geen oerbewoners van het land! Ook zij waren allemaal immigranten die vanuit omringende landen naar palestina emigreerden. De arabieren begonnen de joden te onderdrukken en er vonden vele slachtingen plaatst. Als antwoord hierop ontstond de joodse Hagana. En er werd onderling veel gevochten. De Britten konden dit niet in de hand houden en begonnen de joodse immigratie in te perken. Joden werden steeds meer gediscrimineerd. Door de tweede wereldoorlog kwam er een massale joodse immigratie vanuit Europa.
  De Verenigde naties die in 1945 werd opgericht en de volkerenbond verving kwam plotseling met nog een verdelingsplan dat het joodse land dat al voor 75% was afgenomen zou opdelen in nóg een arabische staat en een joodse staat. De joden wonderbaarlijk accepteerden het. De arabieren echter beginnen een grootschalige uitroeingsoorlog met als doel de joden in zee te drijven. Met deze aanval hebben ze sowieso al enig recht op land (wat ze sowieso al niet hadden) verspild! Onverwachts won het net opgerichte staatje israel de oorlog en wist zelfs gebied te veroveren. Volgens het internationaal recht mag gebied dat in een verdedigingsoorlog gewonnen is behouden worden. In 1967 probeerden de arabieren nogmaals de joodse staat te vernietigen evenals in 1973 maar werden wederom verslagen. In de resolutie van khartoem werd de arabische houding vrij duidelijk. “No peace, No recognition, No negotiations”. Ook de terreurbeweging hamas heeft in haar handvest de vernietiging van Israel staan. De zgn “palestijnen’ hebben vrij duidelijk gemaakt dat ze geen Vrede willen. Nu niet, nooit niet. De enige reden waarom ze onderhandelen is om weer dingen voor elkaar te krijgen om vervolgens weer raketten af te schieten die tot nieuwe onderhandelingen leiden. Ook word altijd de leugen verteld dat al die arabieren in 1948 verjaagd werden door Israel. Grote leugen. Ze vertrokken grotendeels zelf op vrijwillige basis omdat de arabische landen tegen hen zeiden dat ze israel in korte tijd de zee in gedreven zouden hebben. Verder word er nooit een woord gerept over de achthonderdduizend joden die uit arabische landen verdreven werden!

  De enige oplossing voor het probleem is een Eenstaat oplossing waarin de arabieren die nu in israel leven gewoon een israelisch paspoort krijgen en al het terroristische gespuis het land uit geknikkerd word.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • S

  F.ck de zionisten, dat is nog altijd geen reden om genocide toe te passen bij deze mensen. Joden moeten toch goed genoeg weten dat niemand dit verdient. Wat zij altijd hebben meegemaakt in het verleden, de genocide waarover ze altijd klagen en zeuren zijn zij zelf toe aan passen. Ze zijn vergeten wat hun grootouders hebben meegamaakt wat ik ook heel erg vind maar dan moet je je niet wreken op de locale bevolking der leven nogaltijd fanatieke nazi’s, kkk’s dat ze hun uitroeien plaatsvan onschuldige KINDEREN die er sterven.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl