Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Zoon van een belangrijke Israëlische generaal doet boekje open

miko peled

Ggebruikmakend van de gedetailleerde kennis Miko Peled

Miko Peled werd geboren in Jeruzalem als zoon in een beroemde en invloedrijke Israëlische Zionistische familie. Zijn vader was een belangrijke generaal in het Israëlische leger, waarin ook Miko gediend heeft. Toen Miko’s nicht werd gedood bij een Palestijnse zelfmoordaanslag, zou je verwachten dat de familie de Palestijnen er de schuld van zouden geven. Verrassend genoeg beschuldigde de familie de staat Israël voor hun gewelddadige martelingen en vervolging van de Palestijnen die hen tot wanhoop drijft, zodanig dat ze hun eigen leven geven.

Gebruikmakend van de gedetailleerde kennis van zijn vader over de Israëlische oorlog van terreur, gekoppeld aan zijn eigen onderzoek, doet Miko Peled de mythen rond de situatie van Israël en Palestina ruïneren, en levert een waarheid die zo vernietigend is, dat vele Joden en Israël-supporters niet in staat zijn deze te dragen of onder ogen te zien.


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl