Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Zoon van een belangrijke Israëlische generaal doet boekje open

miko peled

Ggebruikmakend van de gedetailleerde kennis Miko Peled

Miko Peled werd geboren in Jeruzalem als zoon in een beroemde en invloedrijke Israëlische Zionistische familie. Zijn vader was een belangrijke generaal in het Israëlische leger, waarin ook Miko gediend heeft. Toen Miko’s nicht werd gedood bij een Palestijnse zelfmoordaanslag, zou je verwachten dat de familie de Palestijnen er de schuld van zouden geven. Verrassend genoeg beschuldigde de familie de staat Israël voor hun gewelddadige martelingen en vervolging van de Palestijnen die hen tot wanhoop drijft, zodanig dat ze hun eigen leven geven.

Gebruikmakend van de gedetailleerde kennis van zijn vader over de Israëlische oorlog van terreur, gekoppeld aan zijn eigen onderzoek, doet Miko Peled de mythen rond de situatie van Israël en Palestina ruïneren, en levert een waarheid die zo vernietigend is, dat vele Joden en Israël-supporters niet in staat zijn deze te dragen of onder ogen te zien.


 • advait

  SO SAD …So TRUE ..So clear so honest…watched it in tears……

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Kaya

  This video became inable to watch before I was in the middle, I can not watch it over again from the beginning. It seems like someone removed it. Does anyone known why it was removed? It was one of the best presentations about the topic I ‘ve seen so far…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LionQueen33
 • PvU

  Lees Son of Hamas: A gripping account of terror, betrayal, political Intrigue, and unthinkable choices eens. Geschreven door de zoon van 1 van de oprichters van de Hamas. Probeer zijn ervaringen als (ex)Hamas-lid, die dus gezien zijn achtergrond dezelfde waarde representeert als die van Miko Peled , eens in perspectief van dit conflict te plaatsen.

  Samenvattend : Het verhaal van een Jood met een vader die generaal was in het Israelische leger tegen het verhaal van een tot het christendom bekeerde Palestijn tevens ex-hamaslid en met een vader die aan de basis van de oprichting van de Hamas stond. Het is allemaal zo relatief aan de feiten. Wat ik hier mee bedoel laat ik aan uw eigen interpretatie over.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • mathieu

  he is speakling english very well for a native israeli..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marc

  Ook OVSE-waarnemer Michael Bociurkiw bevestigt:

  Mirailleur-kogelgaten in wrak MH17..!!!!!!

  Michael Bociurkiw was dus één van de eersten die de rampplek bezocht, terwijl de wrakstukken nog brandend in de akkers lagen.. In het interview vertelt Bociurkiw dat sommige delen van het vliegtuig ‘HEFTIGE SPOREN VAN MITRAILLEURVUUR TONEN’…!!

  Deze Canadese OVSE-waarnemer, Michael Bociurkiw, geeft -zonder veel diplomatieke woorden- keihard invulling aan de versie van de catastrofe, dat jachtvliegtuigen van de Oekraïense luchtmacht de MH17 moeten hebben beschoten met mitrailleurvuur. “We hebben 2 of 3 stuks van de vliegtuigromp gezien, die werkelijk doorboord zijn. Het heeft werkelijk de kenmerken van machinegeweer-kogels. Heel erg sterk machinegeweervuur.. En hebben we iets gevonden dat leek op schade door een raket? Nee, we hebben daarvan geen enkel teken gezien.”

  Meer dan 2 weken na de ramp, is Bociurkiw nog steeds één van de weinigen die bijna dagelijks de rampplek kan bezoeken. “Onder deze brandende zon, hebben we afgrijselijke dingen gezien”, aldus de emotionele waarnemer tegen interviewster Susan Ormiston van de Canadese nieuwszender CBC. “Het zijn zaken waarover ik nooit zal praten tegen iemand anders. Maar één van de dingen die ons op de been houden, is de gedachte dat we het voor de families van de overledenen doen.”

  BEN BENIEUWD WANNEER DIT NOU IN DE PEDOGRAAF KOMT TE STAAN !!!!!!!

  WANT DE BESCHULDIGINGEN DE DAG NA DE RAMP VAN POETIN ZIJN AL LANG VOLLEDIG ONTKRACHT !!!!!!!

  MAAR DIT LEES JE NIET IN DE TELEGRAAF !!! TIJD VOOR EEN LANDELIJKE BOYCOT VAN DE TELE-BE-GRAAF !!!

  BEKIJK DE VIDEO MET HET INTERVIEW MET DEZE OVSE WAARNEMER

  http://www.wanttoknow.nl

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • PvU

  Wederom uit zijn verband getrokken informatie.
  Als je onderzoek doet zou je ook ontdekt hebben dat het BuK-systeem waar in eerste instantie aannemelijk het projectiel vanaf weggeschoten zou zijn, alleen geladen wordt met raketten met een zogenaamde “Frag” lading. Nu mag u zelf opzoeken wat het visuele effect van een frag-lading op metaal is. Ik ontken niet dat het Schrapnel munitie kan zijn, maar de hele anti-zionisten beweging stelt meteen alweer dat het gaat om Schrapnel munitie terwijl de woorden van de man uit het filmpje toch echt zijn : “it AMOST looks like machinegunfire” .

  Dus datgene wat een man ter plaatste gezien heeft en nadrukkelijk aangeeft dat hij niet eens zeker is van zijn zaak, wordt hier alweer gezien als een feit.

  Vervolgens is er verwezen naar een ander artikel waar men stelt “Duitse experts wijzen naar Oekraeense gevechtsvliegtuigen”

  EXPERTS!!! Dus het moet wel waar wezen (drogreden) Een expert op wat? Die man is 30 jaar verkeersvlieger geweest, waarom zou zijn mening over het effect van inslag van projectielen meer waard dan een Japanse expert op het gebied van jojo’s.
  Bar en bar slechte journalistiek, speculatief en ‘ onbetrouwbare’ bronnen op wantoknow.nl

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Christophe Heirman

  there is no native israeli eitherway you look at it and even in the damn bibble or goddamn tora it says its “the jews found israel, becouse of moses” so eitherway they are not native …

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jaap

  Het gebied is betreden door veel mensen die er baat bij hebben dat de schuld bij Oekraïne komt te liggen. De opstandelingen kunnen met mitrailleurs op de wrakstukken geschoten hebben, m.i. is vliegtuig munitie van een bepaald kaliber, het moet toch te achterhalen zijn of die overeenkomt met de zgn. kogelgaten.
  Het belangrijkste is denk ik het verhaal van de opstandelingen waarin zij verkondigen dat zij een Oekraïens transporttoestel hebben neergehaald enz. enz.
  Later trachten zij alles te veranderen, hun verhaal en wie weet ook wel de wrakstukken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Liz

  How awesome that this man dares to question the right of the Jews to ‘their land’. The way he examines concepts and beliefs has the power to create a space to make radical changes, if we’ll allow it.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • dodo

  We share this Earth.
  Breathe the same air.

  We are all NATIVE

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • pilootje

  Lijkt een beetje op de journalistiek uit de rest van de wereld die na 3 uur
  al wist dat Rusland dit op z’n geweten heeft. Laat Oekraine maar eens z’n
  luchtvaart verkeersleidingtapes openbaar maken en de US de satelietbeelden die zij bewust achterhouden omdat de informatie hiervan wel eens heel erg vervelend kan worden voor Europa en de US.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • PvU

  U heeft een prima punt als het gaat om het openbaar maken van de 2 zaken die u noemt dat ga ik niet ontkennen. Echter of die vervelend kan worden voor de door u genoemde partijen moet nog maar blijken, het zou zo maar kunnen. Maar dit is totaal niet relevant aan mijn reactie. Het punt wat ik hier maak is dat de groep mensen die kijken vanuit het perspectief dat de ‘eliten’ om ze zo maar even te noemen, hierachter zitten, alleen maar drogreden aanvoeren om hun visie te staven, uw reactie zou hier een bevestiging van kunnen zijn. Ad verecundiam, Argumentum ex silntio.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter

  Dit is geen nieuws, geloof ik. Er is daar iets aan vooraf gegaan wat misschien nooit had mogen gebeuren. Traditie zullen we maar zeggen. Landjepik. Maar wie ? Het blijft een waardeloze zandbak met genoeg ruimte voor 10 van die volkeren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Zionisten=ashkenazi joden=illuminati. ….het zijn jews by (talnoed/kabbala)faith, not by blood.gewone joden hebben volgens mij niet mee te maken.
  Zodra je veel over zionisten spreekt word je account by nu.nl geblokkeerd…bij mij tot 2x toe..
  Omdat ik te veel weet over zionisten joden, wie & wat ze zijn eigenlijk? Who knows.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • He is askhenazi jew.not real jew by blood..but by faith..
  Askhenazi jews are people behind illuminatie also..

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl