Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

“Cesium Eliminator, Formula 137”

Cesium-Eliminator-ICP-MS-Lab-EquipmentEen wetenschapper die gespecialiseerd op het gebied van voedsel en in het bezit is van een “atomaire spectroscopie laboratorium” heeft een dieetformule ontdekt die bewezen heeft dat radioactieve cesium isotopen in water en voedsel gevangen worden en op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd om zodoende te voorkomen dat ze door het lichaam worden geabsorbeerd tijdens de spijsvertering.

Cesium-137 is een uiterst gevaarlijke radioactieve isotoop die razendsnel watervlakten en bodems vervuilen na een nucleaire ramp. Met een halfwaardetijd van 30 jaar blijven door cesium-137 besmette gebieden voor eeuwen onbewoonbaar door de mens. “Zoals alle radionucliden resulteert blootstelling aan straling van cesium-137 in een verhoogd risico op kanker”, zegt EPA (Environmental Protection Agency).

cesium-eliminator-powder“Cesium Eliminator” is het eerste wetenschappelijk gevalideerde voedingssupplement met een bewezen vermogen om te binden met en het vastleggen van radioactieve cesium isotopen. Het product is gemaakt van een unieke vorm van zeolieten in combinatie met specifieke verhoudingen van gedroogd zeewier, chlorella, spirulina en druivenpitten poeder. Alles erkend als veilig door de FDA (Food and Drug Administration) en vaak gebruikt in voedingssupplementen.

Bron: NaturalNews.com


 • holethos

  wat kost een potje en waar is het te koop? hoop het niet nodig te hebben. toch neem ik elke dag een paar superfoods, waaronder chlorella en spirulina om de straling van umts wifi electro magnetische velden te reduceren. 10 jaar geleden had ik ze nog voor gek verklaard, inmiddels bescherm ik mezelf tegen electronische apparaten (waaronder ook de mens, want hoe sommigen stralen…) suc6 allen die hun best doen voor een stralende samenleving

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Repelsteeltje
 • Jelle

  Hahah wat heb je toch een hoop mensen die totaal van het padje zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jan

  Nou heb ik heel weinig vertrouwen in de Food and Drug Administration hoor want dat zijn bijzonder onbetrouwbare mensen die alleen gaan voor geld, kijk maar naar Monsanto.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • lambertus

  Wat een flauwekul. De straling vernietigt dagelijks jong en oud. Het is inmiddels zo’n ‘onmisbaar kwaad’, dat er geen enkel ontkomen aan is.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Lydia Stok-Appelmans

  Een zwarte toermalijn steen op of naast je computer en/of telefoon, beschermt tegen wifi straling

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl