Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel
060505-N-9079D-025

Air Traffic Control

Andere piloten luisteren mee

Piloten aan boord van een Indiase airliner van Air India, die slechts 25 mijl achter de neergeschoten Maleisische Boeing vloog,  zeggen dat ze de Oekraïense luchtverkeersleiding de opdracht hebben horen geven aan de piloten van vlucht MH17 van Malaysian Airlines om hun koers te wijzigen. Dit gebeurde een aantal minuten vóórdat het vliegtuig getroffen werd door een raket.

Een verslag in de “Times of India” meldt het volgende: “Minuten voor de crash,  die veroorzaakt was door een raketaanval, hoorden de piloten van Air India de Oekraïense controller de opdracht geven aan het Maleisische vliegtuig MH17 dat zij, wat wordt genoemd “een directe route” moesten gaan vliegen. Dit geeft de bemanning permissie om rechtstreeks, in één rechte lijn  te vliegen, in plaats van het volgen van “VOR” of “ADF”bakens op de grond die over het algemeen zigzaggend  verlopen. De Indiase airliner was minder dan 25 mijl verwijderd van MH17 toen het werd neergeschoten. Dit is een vliegafstand van slechts 90 seconden. Toen MH17 van de radar was verdwenen hoorden de piloten van het Indiase toestel dat “Oekraïne ATC” (Air Trafic Control) tevergeefs probeerde contact te maken met de piloten van MH17.

air traffic

Leeg luchtruim Oekraïne

India’s civiele luchtvaartindustrie ontkent dat het Indiase toestel in de regio was toen het incident zich voordeed, hoewel de bijgehouden vluchtgegevens laten zien dat hij daar wel degelijk in de buurt was.

Dit nieuws komt samen de met de beschuldiging van Rusland dat de Oekraïense luchtverkeersleiding aan het knoeien is met de uitkomst van het onderzoek. Volgens rapporten die naar voren zijn gekomen voeren de Oekraïense autoriteiten geheime activiteiten met data-opslag-apparatuur in samenwerking met medewerkers van de Oekraïense luchtverkeersleiding, zowel civiel als militair. Dit alles zonder kennisgeving aan de internationale instanties.

BBC-news meldde: “Vrijwel direct nadat MH17 was neergeschoten, nam de Oekraïense veiligheidsdienst opgenomen gesprekken in beslag van het radiocontact tussen de Oekraïense luchtverkeersleiding en de piloten van MH17”.

Informatie, verkregen uit de opnames kon de juistheid bevestigen van de Russische bewering dat MH17 door tenminste één Oekraïense straaljager op de voet werd gevolgd in de minuten vóór haar crash.

Veelvuldig is de vraag gesteld: “Waarom werden de piloten van vluchtMH17 omgeleid om over Oost Oekraïne te vliegen, terwijl de meeste andere grote luchtvaartmaatschappijen dit luchtruim maanden hebben gemeden?  Uit gegevens blijkt dat tijdens de afgelopen 10 vluchten van MH17 Oost Oekraïne volledig is vermeden.

Bron: InfoWars.com


 • LARRY HOOFDDORP

  VRESELIJK NIEUWS !
  MOCHT INDERDAAD BLIJKEN DAT DIT DE WERKELIJKE REDEN IS SLUIT HET ECHTER ALLEMAAL NIET EENS UIT.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • fred

  dit bewijst toch overduidelijk dat de overheid in kiev=usa=nato=cia hier heel veel mee wilde bereiken;een 3e w.o uitlokken?Ik zou als nl-nato staat me afvragen: wist ik hier ook van?ik moet er niet aan denken dat dit waar is maar als het zo is dan is de politieke top hier door en door en door verrot. Als makke schapen achter vs aanlopen,en dan het vreselijke feit bewust zijn ,290nl burgers de dood in jagen

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • mastermind119

  En wij sturen wapens en geld naar Kiev, leuk is dat zeg!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • loes
 • loes
 • [email protected]

  Direkte aanvalskoers en begeleid door jachtvliegtuigen wordt uiteraard gezien en herkend als grotere aanvalsbommenwerper, ik kom uit dit vakgebied.
  De vraag is wie op dit criminele idee gekomen is, de geheime dienst in Kiew of de sinds enige tijd daar actieve buitenlandse raadgevers?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Amateur – Journalist

  Checking again on the 23th I noticed that Flightaware(.com!) has changed the flightdate of HM17 of the previous WEEK!

  I’ve made the screenshots here, please let it go VIRAL!
  https://dl.dropboxusercontent.com/u/17945060/Flight_aware_MH17_screenshots.zip

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • PvU

  Officiele berichten melden dat vlucht AH5017 ook neergehaald is door de Amerikanen om een oorlog met Algerije uit te lokken. Dit omdat jaren na de verwoestende orkaan bij New Orleans, de zandstranden nog steeds niet aangevuld zijn. Het zand uit de Algerijnse woestijn zou hier voor gebruikt moeten worden. Het doelwitzand was in eerste instantie bedoeld om uit Syrie en Irak te halen, maar omdat de CIA ISIS al in het leven had geroepen en de pijlen dan te overduidelijk richting de NWO zouden wijzen is voor Algarije gekozen.
  De Algerijen hebben inmiddels bevestigd hun tipi’s opgeruimd te hebben, hun pijlen door de kikkergif hebben gehaald, oorlogsverf op hun lichamen hebben gesmeerd en inmiddels met meer dan 24 roeiboten aan een invasie van Amerika zijn begonnen.

  WO III is op komst.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • investigate4truth

  Valse vlag?

  BUSTED: PHOTOGRAPHIC PROOF SHOOT DOWN PLANE WAS MH370.
  http://jimstonefreelance.com/

  Kijk en huiver…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Mijna

  Zullen deze gegevens niet naar voren komen bij het uitlezen van de zwarte dozen? Laten we hopen dat de echte waarheid achterhaald wordt

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • WW-3 voorspeld in Januari

  Occult Message in Speech by Christine Lagarde of …: http://youtu.be/QYmViPTndxw

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • KlaasO

  Hopelijk komt er snel meer aan het licht van de duivelse agenda van Obama. Waarom vraag Rutte niet naar de satellietbeelden van Amerika? Een klokkenluider heeft al gemeld dat deze keiharde bewijzen hebben dat de raket door Kief is afgeschoten. Waarom vraagt Rutte niet naar de satellietbeelden van Rusland die wij al lang hebben gezien. Waarom vraagt Rutte niet naar wat andere piloten hebben gehoord aangaande de koerswijziging waarna 2 min later MH17 van de radar verdween. Waarom worden de 10 vragen die Rusland heeft gesteld niet beantwoord? Waarom is er in de MSM zoveel propaganda met het doel een derde wereld oorlog uit te lokken? Waarom vertelt de MSM niet wat wij ook lezen en zien op het internet? Moge duidelijk zijn dat we worden gepiepeld en voor klootjes volk worden aangezien. Ook is duidelijk dat mensenlevens totaal niet belangrijk zijn. Belangrijk is de dollar en daar gaan alle oorlogen over die de Amerikanen hebben uitgelokt en meestal met valse vlag terreur. Wie is hier de terrorist eigenlijk?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Insider

  De helft van dit bericht is inhoudelijk fout, de andere helft niet relevant.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Outsider

  Vertel

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Def

  Naar mijn mening een goed onderbouwde analyse van de hele gebeurtenis in het volgende artikel:

  http://21stcenturywire.com/2014/07/25/mh17-verdict-real-evidence-points-to-us-kiev-cover-up-of-failed-false-flag-attack/

  En het verbaasd me niets! Onze regering kan hierop op juiste wijze reageren, maar of ze er het lef voor hebben, betwijfel ik…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marc

  vraagje !! Als er een vliegtuig van 100 ton naar beneden valt vanaf 10 km hoogte…

  Waarom zijn er dan nagenoeg geen inslagenen kraters op de grond en liggen de brokstukken die ik heb gezien dan allemaal netjes op de grond en op het gras ?.

  Je zou toch verwachten dat de grond enorm beschadigd zou moeten zijn en gaten in de grond zouden moeten vertonen door het gigantische gewicht van de inslagen van de brokstukken die vanaf die enorme hoogte in de grond geslagen moeten zijn ???

  of ben ik nou in de war ??

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • gerard

  Het vliegtuig is als gevolg van de grondraket ge-explodeerd in de lucht en niet ‘netjes’ op maar 1 plek terecht gekomen. In een straal van 10 a 15 km zijn delen (en ook mensen) terecht gekomen. Waarschijnlijk zijn dat wat wij zien de grootste stukken geweest wat is overgebleven, zoals de vleugels met de motoren er aan. Die exploderen als ze op de grond komen want in de vleugels zit brandstof, niet genoeg voor een krater. De rest van het vliegtuig is van aluminium en fladdert als het ware in stukken naar beneden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • mandarijn

  zeker juist deze opvatting. helaas.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • appie b. broek

  Kunt u ook aangeven welke helft fout is, want of iets relevant is voor de één is dat nog niet voor de ander!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ivo

  Marc, vliegtuig kan ook gewond een glijvlucht hebben genaakt en vlak boven de grond zijn geexplodeerd.Zie link wanneer dit echt de mh17 is https://www.youtube.com/watch?v=Ef_rkMY7ehI

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ivo

  Rutte vraagt niets want he is part of the game….Hij wist.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • loes

  M.i kunnen wij een WO111 verwachten.

  Onder leiding van Poetin willen de BRICS landen de dollar ( en euro ) dumpen.

  Dat is denk ik dé kern van de machtsstrijd tusen de VS en Rusland met Oekraïne als brandhaard…

  http://www.zerohedge.com/news/2014-06-18/putin-advisor-proposes-anti-dollar-alliance-halt-us-foreign-aggression

  http://www.zerohedge.com/news/2014-07-19/brics-plan-become-political-alliance-reform-international-financial-system

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • loes

  Dankzij internet weten vele burgers wié de daders zijn van de MH 17.
  Maar er zijn van die politieke idioten die blijkbaar geen benul hebben wat er zich op internet afspeelt. Dus blijven zij doorgaan met hun gebruikelijke leugens en bedrog.
  Clegg valt voor mij nu ook zwaar door de mand…

  Rusland heeft al zijn gegevens op tafel gegooid aangaande de MH 17. Daarbij gaven zij aan dat ten tijde van de crash een VS satelliet in het gebied vloog.

  Maar…

  Waarom zijn de gesprekken van de verkeerstoren direkt na de crash in beslag genomen door Oekraïne…..

  Waarom toont de VS niét de satelliet beelden van de MH 17….

  Het antwoord hierop is voor mij overduidelijk!

  De propaganda richting Rusland als schuldigen gaat- zonder énig bewijs- uiteraard krampachtig door.

  ” Britse roep om boycot WK 2018 in Rusland ”
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/mh17/22901206/__Britse_roep_om_boycot_WK_2018_in_Rusland__.html

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Johan

  Andrej is een Poetin-verdediger geworden, die zeker weet dat het neerschieten van MH17 een complot is om Rusland in een kwaad daglicht te stellen. ‘Hebben jullie het gehoord? Fascisten hebben een passagiersvliegtuig neergeschoten!’ Tegenwerpingen verbazen hem niet: ‘Jullie worden verkeerd geïnformeerd.’ We herkennen in zijn stem het medelijden dat we zelf koesteren voor een groot volk dat is bedwelmd door het smerigste soort propaganda.

  Deze propaganda – die de politieke strijd in Oekraïne op een lijn stelt met de strijd uit de Grote Vaderlandse Oorlog tegen de fascisten, de meest gevaarlijke en licht ontvlambare retoriek die je in Rusland kunt gebruiken, hebben behalve Russen ook Russisch sprekende Oost-Oekraïeners maandenlang gezien. Het is niet zomaar een middeltje om de bevolking in het gareel te houden, het is ook een wapen dat echte slachtoffers eist.

  Zo kan Poetin zijn machtspositie lang behouden. Westerse sancties zullen de nu heersende psychose dat Rusland omringd is door erfvijanden, op de korte termijn versterken.

  Maar het is Poetin zelf die Europa geen keus laat: van een pragmaticus met revanchistische neigingen heeft hij zich ontwikkeld tot een leider die ‘Russische gebieden’ terugwint – en dat is een heuse bedreiging van de internationale stabiliteit.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • sjimmie

  Ik denk het helaas ook van WOIII, ik denk dat Merkel wil aansluiten bij de BRICS landen en misschien moeten wij dat ook doen. Zeker na die onfatsoenlijke afluister praktijken van de NSA. Veel mensen zijn blind voor de waarheid, komop wakker worden allemaal!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • gast

  Dat is niet de mh17 maar zou een eerder neergeschoten vliegtuig zijn

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • gast

  Amerika had helemaal geen harde bewijzen, ze namen hun stelling in aan de hand van de al bekende sociale media.
  En waarom is iedereen er zo zeker van dat al die gegevens niet al bekend zijn bij de onderzoekers? Zij zullen echt wel naar buiten treden op het moment dat zij de juiste conclusies hebben getrokken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enna

  Ik kwam dit tegen op Internet. Misschien wordt hier een hoop duidelijk.

  Beste vrienden,
  Allen van u weten vast dat ik uit Oekraïne kom.
  Op dit moment heb ik een oma Alla, in het Westen van het land, waar alles rustig is.
  Maa mijn opa Anatolij ( van vaders kant) en mijn oma Valentina ( zijn tweede vrouw) wonen in het Oosten van Oekraïne, in Makeevka, 15 km van de center van Donezk.
  Ja, ik ben heel erg bezorgt en voel me heel vaak machteloos. Maar ik pleit voor de waarheid, die voor veel te veel mensen in Europa , behouden wordt.
  Wat ik nu u zal vertellen over de situatie in Oekraïne, komt niet uit NOS, CNN, BBC of dergelijke westerse mainstream media.
  Mijn bronnen: regelmatige telefoon gesprekken met opa Anatolij en oma Valentian, Facebook contacten met mensen uit Slanvjansk, Donezk en andere grote en kleine steden in Donbass. Mijn opa Anatolij laat mij elke keer weten, dat hij genoeg heeft van alle leugens van Oekrainse regering op tv en radio. Dat er genocide tegen gewoone mensen in Donbass plaatsvindt, die door VS gestuurde wordt. Dat er ook in zijn stad, buitenlandse troepen rondlopen, die Oekrainse leger helpen om Donbass steden aan te vallen. Opa en oma samen met de buren, hebben al een zelfgemaakte schuilplek in de kelder heeft voorbereid, voor het geval ook hun huis een Oekrainse GRAD raket raakt..
  Wat mijn opa en oma al maanden omschrijven, past niet in het beeld dat er door Nederlandse media al maanden wordt geschetst.
  In realiteit, voert Oekraïense leger een planmatige genocide in het Donbass. Dagelijks worden kinderen, ouderen gedood door Oekraïense raketten, die worden afgevoerd op civile gebouwen, zoals privé huizen, scholen of ziekenhuizen. In tegenstelling, laat Westerse mainstream media u weten, dat nieuwgekozen president Poroshenko ( met net uiteengevallen parlement), een democratisch politiek uitvoert in Donbass- namelijk de land vrijmaakt van terroristen vertegenwoordigd door pro- Russische separatisten.
  Kijkend terug in het geschiedenis, werdt er 11 mei 2014 door meerderheid van ongeveer 90% van de bevolking in Donezk en Lugansk regionen gestemd op federalisatie, dus separaraat staat van Donezk en Lugansk Volks Republieken. Mijn opa en oma heben mij laten weten dat ze nog nooit hebben meegemaakt dat er zoveel mensen naar een stemlokaal hebben gegaan. Mensen bleven volgens hun tot 4 uur en meer in de rij staat om te mogen stemmen.Oma en opa hebben voor separatheid gestemd. Maakt dese feit ook hun separatisten?
  De stem van meerderheid van Donbass volk werdt niet gehoord in Brussel, Washington, Berlijn en andere wereldsteden. Deze referendum werdt door ogen van westerse politiek absoluut genegeerd en als niet gerechtmatig verklaard. Daarom werden de eerste regerings dagen van democratisch verkozen president Poroshenko gevierd met brutale bombardering en velen doden onder bevolking in Donbass. Sinds die tijd krijgt zijn Anti Terroristische Operatie een diplomatische en financieel steun van VS en EU. En als u mainstream media berichtgeving gelooft, krijgt deze verborgen genocide in Donbass ook uw steun, helaas.
  Het is verdrietig en tegelijkertijd lelijk, om alle leugens van Westerse media over Donbass en nu over vliegtuig crash te zien.
  In vliegtuig ramp zijn eenmalig mensen doodgegaan. En in Oekraïne en Palestina gaan elke dag onschuldige mensen dood! Elke dag is de rouwdag daar, dat door westerse politiek niet wordt gezien. Onbekende medeburgers leven is meer waard dan onbekende buitenlanders leven? Verdriet en woede van rouwende mensen in Nederland wordt versterkt door meteen de dader aan te wijzen en voor gerechtigheid pleiten- namelijk separatisten en persoonlijk Putin.
  Op mainstream media wordt er ook niet veder op in gegaan, dat audio van gesprek tussen twee separatisten over het net neergesoten van grote passagiers vliegtuig, 1 dag VOOR het ramp is gemaakt. Komt er geen vraag in u bovenop dat er van te voren aan iemand was bekend dat vliegtuig zal neerstorten en dat daarvoor het audio bewust was gemonteerd? In mij wel. Meteen 20 minuten na het ramp worden de separatisten beschuldigd door Oekrainse regering. Binnen enkele uren liggen wereldwijd de kranten met “victims of Putin” op de voorpagina. Het gaat snel als een speer en ieder is zeker dat het separatisten waren, die vliertuig hebben neergeschoten.
  In hetzelfde tijd, blijven veel onderzoeksvragen die door EU en VS niet worden beantwoordt, voordat er uiteindelijke schuildige aangewezen kan worden. Namelijk:
  1. Waarom heeft vlucht afgeweken van zijn normale route? Vliegen boven het Donbass was al lang officieel verboten!
  2. Waarom wordt de data van vliegtuigcoordinatoren ( die de vlucht naar Donezk hebben geleid) niet vrijgegeven door Oekrainse regering?
  3. Waarom wordt het niet over BUK’s gesproken dat in het bezit van Oekrainse regering zijn en waarbij bij 1 BUK een misille mist?
  4. Waarom zijn de satelliet data van de ramp plek op betreffende tijd wordt niet vrijgegeven door VS?
  Hier worden meer punten besproken over de MH17 ramp. Er zijn meer mensen die zich meer afvragen, dan door mainstream media in ons schoenen geschoven wordt,
  http://www.4thmedia.org/2014/07/mh17-16-central-issues-mustnt-be-ignored/
  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/07/oekraiense-luchtverkeersleiding-gaf-mh-17-opdracht-voor-koerswijziging/#.U9B_6C0OQRc.facebook
  Als ik u zal zeggen dat vliegtuig ramp is werk van Oekrainse regering die een Amerikanse plan van aanpak uitvoerde, zou u mij geloven? Dat is in mijn ogen een meer geloofwaardig verhaal. Vliegtuig ramp van MH17 is een zeer goede reden voor de VS om de rouwende Europa nog meer tegen Rusland te keren.
  Nederlandse media versterkt de haat tegen Rusland door zielschurende verhalen van omgekomen mensen te publiceren. Ik heb de brieven van Nederlanders naar Putin gezien:
  ” Mr.Putin, ik hoop dat u blij bent met het dood van mijn dochter!” Meer haat,meer blinde daden. Zo is dat.
  Beschuldigen van separatisten en Rusland komt als eerste uit de buis rollen, zonder dat er harde bewijzen tot nu toe zijn gevonden. EU en VS werken nu al samen om meer sancties aan te wijzen tegen Rusland- met uitzondering van Russische gas natuurlijk.
  Over gas gesproken. Als wij de achterliggende reden voor de burgeroorlog in Donbaas proberen te achterhalen komen we snel terug bij Nederland. Volgens de Amerikanse administratie heeft bezit Oekraïne een 3de na de grootste schaliegas velden in hele Europa van ongeveer 42 trillionen m2. Toevallig, komt een grote veld te liggen op de territorium van huidige Slavjansk en veder in Donbass. Al sinds jaren wordt interesse getoond door Shell, Chevron en Exxon Mobile om de schalie gas winning te starten. Shell heeft de tendor gewonnen om met winning in Donbass te beginnen. Nu nog mensen uit Donbaas gebied opruimen en het geld zal vloeien. Daarom steunt VS de huidige genocide praktijken van Oekrainse regering tegen hun eigen volk in Donbass. Nu ook de EU doet actiev mee. En Nederland helemaal.
  Op deze moment worden de graanvelden in Donbass verbrandt door Oekrainse leger, zodat mensen daar geen oogst halen voor aankomende winter. Sinds maanden ontvangen mensen in Donbass geen medische hulp, pensioen en werkinkomens. Door de ogen van Oekrainse regering wonen er alleen naar separatisten in het hele Donbass. Zo worden allen afgebeeld, die JA voor een Volsk Republiek van Donezk en Lugansk hebben gestemd. Alle civile mensen hebben het gebied al lang verlaten, volgends de Oekrainse regering.Nee, helaas niet. Mijn opa en oma zijn ook nog daar.
  Ik weet niet hoe ik mijn opa en oma kan helpen. Het is geen mogelijkheid om proviand of medicijnen naar Donbass te verzenden per post. Het wordt geblokkeerd en overgenomen door Oekrainse post. De corridoren naar Rusische grens, die als vluchteling stroken tot nu toe functioneren, worden steeds meer afgesloten door Oekrainse leger (OL). Door OL worden naar Donezk grote militaire wapens getransporteerd zoals BTR’s. Gisteren is een deel van stadsomgeving in Donezk helemaal door OL verwoest- alle gebouwen werden ruïnes. Mensen halen hun gedode dierbaren uit de puin. En dat gebeurt elke dag elders in Donbass..
  Ik weet niet of de stadje van mij opa en oma het volgende doelwit van Oekrainse leger zal zijn. Mijn hart is met alle mensen in Donbass die elke dag in angst voor de dood leven.. Mogen de zielen die gedood werden rust vinden..
  Op dit moment probeer ik alles te doen hier in het Westen, om de waarheid over de situatie in Donbass te verspreiden. Veder ga ik alles op alles zetten dat oma en opa het gebied verlaten en naar Rusland gaan, totdat hun huis door Oekrainse raket vernietigd wordt..
  Ja naar Rusland, en niet naar Oekraïne. Omdat in het Westen van Oekraïne veel Russen haat is, net als in het West Europa.
  Ook is mijn hart met mensen uit bezette Palestina, geruïneerde Syrië en andere oorlogsgebieden waar de mensen die achter VS politie staan, onvrede brengen.
  Ik ben bereid om u eventuele vragen te beantwoorden.
  Moge de waarheid ons vrij maken.
  Vrindelijke groet,
  Anastasia Limareva

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Patrick

  Enna, ik heb ook familie in de oekraine en kan je verhaal bevestigen. kunnen we in contact komen om te kijken hoe we het juiste verhaal de wereld in krijgen.

  mijn facebook is https://www.facebook.com/patrick.vaneck.9

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Avond

  Nu komt bericht uit Amerikaanse Militaire Veteranen. Experts hebben duidelijk gemaakt dat MH17 werd door oerkrainse oorlog jagers neergeschoten.

  http://www.veteranstoday.com/2014/07/31/germans-say-mh17-shot-down-by-ukie-migs/

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Avond

  Johan is een een Putin’s tegenstander. Wat kan een oorzaak zijn? Zonder enige bewijs hij kan “zeker” zeggen alsof alleen zijn mening telt.

  Of is hij van oorlog voorstander, zeker het is saai in vrede leven?

  Blijkbaar het is gewoon gehersenspoeld door mainstream media zoals NOS, CNN, BBC en dergelijke.

  Johan, af en toe het is verstandig beetje zelf na te denken.

  Nog wel, nu de meeste experts van alle kanten komen naar mening dat dit Boeing werd door regering in de Kiev neergehaald. Nu komt de vraag is Nederland schuldig tegen 300 slachtoffers of niet? Wij geeft ondersteuning aan criminelen in Kiev aangelevert en in welke maten?

  Wie heeft schuld aan andere mensen geven?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Leon

  Zo Enna (of Anastasia?). Het wordt nu weer tijd om de cursus Nederlands weer op te pakken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jasper

  het gaat om de inhoud meneer leon, jij hebt echt een bord voor je hoofd

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Nieuws Aagje

  Walgelijke reactie.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Leendert

  Is dat de meest intelligente opmerking die bij je opkomt?

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl