Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Komt de Derde Wereldoorlog eraan?

boeing 777 -2Al maanden schrijven we op onze site dat de Verenigde Staten en de EU uit zijn op het uitlokken van een Derde Wereldoorlog. Met het neerhalen van de Maleisische Boeing 777 met vluchtnummer MH 17 lijkt dit horror scenario dichterbij te komen dan ooit. Het toestel met 295 mensen aan boord (waarvan 193 met een Nederlands paspoort) was nog niet neergestort of de eerste ongenuanceerde beschuldigingen aan het adres van Rusland vlogen je al om de oren.

Conclusie vliegramp al getrokken na 24 uur

President Obama, Hillary Clinton, John McCain, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en andere regeringsleden hebben de conclusie  al getrokken dat Rusland achter de dodelijke aanslag op een Maleisisch vliegtuig in Oekraïne zit. Dit, ondanks het feit dat de aanval minder dan 24 uur geleden plaatsvond en een onderzoek naar de toedracht nog moet beginnen.

De neoconservatieve vleugel van het establishment is al klaar om het proces van beschuldigingen te beginnen en gaat een procedure opstarten om verdere strafsancties aan Rusland op te leggen.

poetin7

Vladimir Poetin

Obama riep president Poetin donderdag op om zich terug te trekken uit het conflict aan de Russische grens. Ook zal Rusland verdere sancties opgelegd krijgen.

President Obama legt het als volgt uit: “Samen met onze bondgenoten, met wie ik nauw coördineer de afgelopen dagen en weken, heb ik duidelijk gemaakt dat Rusland moet stoppen met het leveren van wapens aan de separatisten. Ook moeten zij de gijzelaars vrijlaten en hun steun verlenen aan een wapenstilstand en internationaal besprekingen moeten gaan voeren om zinvol op de grens te monitoren. Ik heb dit aan Poetin duidelijk gemaakt”, zei Obama afgelopen woensdag op het Witte Huis.

Een opmerkelijke uitspraak van een president die ver buiten zijn eigen landsgrens in andere delen van de wereld intensief wapens levert aan terroristische organisaties als Al Qaida en ISIS, met het doel om chaos te veroorzaken en regeringsleiders te verwijderen die de Amerikaanse regering niet aanstaan (Saddam Hoessein, Khadaffi, Moebarak, Assad en de minister president van Iran).

Obama zei verder: “Rusland kan eenvoudig de grens afsluiten om te voorkomen dat zware wapens en materieel in handen komt van de pro-Russische separatisten. Ze hebben dat niet gedaan”.  Josh Earnest, de perschef van het Witte Huis voegde eraan toe: “President Poetin had zelf kunnen ingrijpen door de pro-Russische separatisten aan te moedigen zich aan de wapenstilstand te houden. Hij heeft dat niet gedaan“.

poroshenko

Petro Poroshenko

 

Wat Earnest verzuimde te melden is dat niet Poetin maar de huidige president van het regiem in Kiev,. Petro Poroshenko, de wapenstilstand beëindigde op 1 juli. Hij verscheen op de nationale TV en zei dat de regering in Kiev de separatisten zou aanvallen en Oekraïne bevrijden van pro-Russische separatisten.

En wat te denken van deze gegevens?

Op de website WantToKnow.nl komen we het volgende tegen:

In onze ogen wordt het de hoogste tijd op een ándere manier naar deze manipulaties te kijken, deze valse-vlag-operaties. Ervoor te zorgen dat je preciés het tegenovergestelde doet, dan wat deze oorlogs-initiërende machten willen.. Dat doe je door dus vrede in jezelf te bewaren, niets en niemand te beschuldigen en door jezelf ‘in het midden’ te houden. Maar vooral door ALLE informatie die je op je netvlies krijgt, over ‘nieuw-rondom-de-ontwikkelingen’, met één grote korrel zout te nemen. Kritisch te zijn en te kijken naar de historie, waarin we al zo vaak een rad voor ogen gedraaid kregen..!

En door ook niet direct (of zelfs helemaal niet) te oordelen, zorgt dat je in dat midden kunt blijven staan. Maar reken erop dat er met man en macht aan jou getrokken wordt, vooral door die paar eigenaren van de grote nieuwsorganisaties’, om jou ook in haat- en wraakgevoelens te brengen. Zodat de rest van de manipulatieve agenda kan worden uitgerold!

Waar dat toe leidt, of misschien beter ‘lijdt’, heb je gezien in Libië.. We zijn in deze zaak opgestookt, tegen Khadaffi opgezet, terwijl deze man zijn land en zijn burgers lief had.Hoe dat werd gedaan..? Tja, dat waren de ‘REBELLEN’, die ‘ineens’ opstonden.. Maar kan het zijn, dat dit simpelweg strategie is geweest.. Rebellen die ingeschakeld zijn, als toneelspelers (inderdaad zoals bij Sandy Hook!) om de sympathie te verwerven dat ze hun ‘land aan het bevrijden’ waren..? Weet je dat achter deze strategie een heel plan schuil gaat.

Kijk eens naar wat bekend werd, toen Khadaffi van het toneel verdwenen was.. Khadaffi was bezig met een eigen betaalmiddel, voor de Arabische wereld, de gouden Dinar. Moest hij daarom weg? Omdat hij zich losmaakte van de US-dollar voor olie-leveranties en internationale betalingen? Wanneer je met open vizier en vanuit die middenpositie naar Khadaffi kijkt, komt een volstrekt ander persoon tevoorschijn, als het beeld dat wij dienden geloven.. Burgers van Libië waren verwend door Khadaffi, door en door verwend. Met geld, subsidies, gratis gezondheidszorg, etc. etc. Maar waarom geloven we dan al die sprookjes over ‘vrijheidsstrijders’…?

Russische seperatisten..
Hoe maak je van een groep mensen, die opkomen voor hun belang, een stel spoken en…. TERRORISTEN..? Want dat is belangrijk, Terroristen van mensen maken, omdat je dan natuurlijk, voor de internationale gemeenschap, niet ‘zomaar’ op een groep mensen kan inhakken, bombardementen uitvoeren en een oorlog verklaren. Nee die mensen moet je eerst ergens de schuld van in de schoenen schuiven.

Het bizarre paspoorten-verhaal..
Wat dacht je van het filmpje waar ineens een berg ongeschonden paspoorten opduikt..??? Met afgekeurde (zie de ponsgaten!) paspoorten er tussen en zonder ook maar 1 kreuk- of scheurschade.. Kijk naar dit filmpje en vraag je -met ons- af wat dit betekent..? Een filmpje dat opduikt, zonder dat we het gezicht van deze man-in-uniform zien.. Het doet ons denken aan het ongeschonden paspoort van een van de vermeende kapers, die het verkeersvliegtuig in een van torens zou hebben gestuurd.. Dat paspoort dat plotseling open-en-bloot op straat lag in New York, waarbij de onwaarschijnlijkheid van het verhaal 180 graden werd gedraaid en diende bij te dragen tot het reëel maken van een valse-vlag-operatie. Kijk zelf.

En dan is er het bizarre verhaal over een ‘onderschepte conversatie’ tussen een ‘seperatist’ en een legercommandant.. Het filmpje blijkt 17 juli plotseling, vlak na de ramp, op internet te zien te zijn. Maarrrrr,  een oplettende wereldburger was in staat te achterhalen wanneer het YouTube-filmpje was gemaakt. (Zoals je ook precies op digitale foto’s kunt zien wanneer ze oorspronkelijk werden gemaakt!) En wat blijkt… Het filmpje dateert van.. 16 juli, één dag voor de ramp..! Kijk zelf naar de volledige versie. Een filmpje dat je niet even  in een paar uurtjes in elkaar zet.. En dat bleek..

 

Bronnen: InfoWars.com  WantToKnow.nl


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl