Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Komt de Derde Wereldoorlog eraan?

boeing 777 -2Al maanden schrijven we op onze site dat de Verenigde Staten en de EU uit zijn op het uitlokken van een Derde Wereldoorlog. Met het neerhalen van de Maleisische Boeing 777 met vluchtnummer MH 17 lijkt dit horror scenario dichterbij te komen dan ooit. Het toestel met 295 mensen aan boord (waarvan 193 met een Nederlands paspoort) was nog niet neergestort of de eerste ongenuanceerde beschuldigingen aan het adres van Rusland vlogen je al om de oren.

Conclusie vliegramp al getrokken na 24 uur

President Obama, Hillary Clinton, John McCain, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en andere regeringsleden hebben de conclusie  al getrokken dat Rusland achter de dodelijke aanslag op een Maleisisch vliegtuig in Oekraïne zit. Dit, ondanks het feit dat de aanval minder dan 24 uur geleden plaatsvond en een onderzoek naar de toedracht nog moet beginnen.

De neoconservatieve vleugel van het establishment is al klaar om het proces van beschuldigingen te beginnen en gaat een procedure opstarten om verdere strafsancties aan Rusland op te leggen.

poetin7

Vladimir Poetin

Obama riep president Poetin donderdag op om zich terug te trekken uit het conflict aan de Russische grens. Ook zal Rusland verdere sancties opgelegd krijgen.

President Obama legt het als volgt uit: “Samen met onze bondgenoten, met wie ik nauw coördineer de afgelopen dagen en weken, heb ik duidelijk gemaakt dat Rusland moet stoppen met het leveren van wapens aan de separatisten. Ook moeten zij de gijzelaars vrijlaten en hun steun verlenen aan een wapenstilstand en internationaal besprekingen moeten gaan voeren om zinvol op de grens te monitoren. Ik heb dit aan Poetin duidelijk gemaakt”, zei Obama afgelopen woensdag op het Witte Huis.

Een opmerkelijke uitspraak van een president die ver buiten zijn eigen landsgrens in andere delen van de wereld intensief wapens levert aan terroristische organisaties als Al Qaida en ISIS, met het doel om chaos te veroorzaken en regeringsleiders te verwijderen die de Amerikaanse regering niet aanstaan (Saddam Hoessein, Khadaffi, Moebarak, Assad en de minister president van Iran).

Obama zei verder: “Rusland kan eenvoudig de grens afsluiten om te voorkomen dat zware wapens en materieel in handen komt van de pro-Russische separatisten. Ze hebben dat niet gedaan”.  Josh Earnest, de perschef van het Witte Huis voegde eraan toe: “President Poetin had zelf kunnen ingrijpen door de pro-Russische separatisten aan te moedigen zich aan de wapenstilstand te houden. Hij heeft dat niet gedaan“.

poroshenko

Petro Poroshenko

 

Wat Earnest verzuimde te melden is dat niet Poetin maar de huidige president van het regiem in Kiev,. Petro Poroshenko, de wapenstilstand beëindigde op 1 juli. Hij verscheen op de nationale TV en zei dat de regering in Kiev de separatisten zou aanvallen en Oekraïne bevrijden van pro-Russische separatisten.

En wat te denken van deze gegevens?

Op de website WantToKnow.nl komen we het volgende tegen:

In onze ogen wordt het de hoogste tijd op een ándere manier naar deze manipulaties te kijken, deze valse-vlag-operaties. Ervoor te zorgen dat je preciés het tegenovergestelde doet, dan wat deze oorlogs-initiërende machten willen.. Dat doe je door dus vrede in jezelf te bewaren, niets en niemand te beschuldigen en door jezelf ‘in het midden’ te houden. Maar vooral door ALLE informatie die je op je netvlies krijgt, over ‘nieuw-rondom-de-ontwikkelingen’, met één grote korrel zout te nemen. Kritisch te zijn en te kijken naar de historie, waarin we al zo vaak een rad voor ogen gedraaid kregen..!

En door ook niet direct (of zelfs helemaal niet) te oordelen, zorgt dat je in dat midden kunt blijven staan. Maar reken erop dat er met man en macht aan jou getrokken wordt, vooral door die paar eigenaren van de grote nieuwsorganisaties’, om jou ook in haat- en wraakgevoelens te brengen. Zodat de rest van de manipulatieve agenda kan worden uitgerold!

Waar dat toe leidt, of misschien beter ‘lijdt’, heb je gezien in Libië.. We zijn in deze zaak opgestookt, tegen Khadaffi opgezet, terwijl deze man zijn land en zijn burgers lief had.Hoe dat werd gedaan..? Tja, dat waren de ‘REBELLEN’, die ‘ineens’ opstonden.. Maar kan het zijn, dat dit simpelweg strategie is geweest.. Rebellen die ingeschakeld zijn, als toneelspelers (inderdaad zoals bij Sandy Hook!) om de sympathie te verwerven dat ze hun ‘land aan het bevrijden’ waren..? Weet je dat achter deze strategie een heel plan schuil gaat.

Kijk eens naar wat bekend werd, toen Khadaffi van het toneel verdwenen was.. Khadaffi was bezig met een eigen betaalmiddel, voor de Arabische wereld, de gouden Dinar. Moest hij daarom weg? Omdat hij zich losmaakte van de US-dollar voor olie-leveranties en internationale betalingen? Wanneer je met open vizier en vanuit die middenpositie naar Khadaffi kijkt, komt een volstrekt ander persoon tevoorschijn, als het beeld dat wij dienden geloven.. Burgers van Libië waren verwend door Khadaffi, door en door verwend. Met geld, subsidies, gratis gezondheidszorg, etc. etc. Maar waarom geloven we dan al die sprookjes over ‘vrijheidsstrijders’…?

Russische seperatisten..
Hoe maak je van een groep mensen, die opkomen voor hun belang, een stel spoken en…. TERRORISTEN..? Want dat is belangrijk, Terroristen van mensen maken, omdat je dan natuurlijk, voor de internationale gemeenschap, niet ‘zomaar’ op een groep mensen kan inhakken, bombardementen uitvoeren en een oorlog verklaren. Nee die mensen moet je eerst ergens de schuld van in de schoenen schuiven.

Het bizarre paspoorten-verhaal..
Wat dacht je van het filmpje waar ineens een berg ongeschonden paspoorten opduikt..??? Met afgekeurde (zie de ponsgaten!) paspoorten er tussen en zonder ook maar 1 kreuk- of scheurschade.. Kijk naar dit filmpje en vraag je -met ons- af wat dit betekent..? Een filmpje dat opduikt, zonder dat we het gezicht van deze man-in-uniform zien.. Het doet ons denken aan het ongeschonden paspoort van een van de vermeende kapers, die het verkeersvliegtuig in een van torens zou hebben gestuurd.. Dat paspoort dat plotseling open-en-bloot op straat lag in New York, waarbij de onwaarschijnlijkheid van het verhaal 180 graden werd gedraaid en diende bij te dragen tot het reëel maken van een valse-vlag-operatie. Kijk zelf.

En dan is er het bizarre verhaal over een ‘onderschepte conversatie’ tussen een ‘seperatist’ en een legercommandant.. Het filmpje blijkt 17 juli plotseling, vlak na de ramp, op internet te zien te zijn. Maarrrrr,  een oplettende wereldburger was in staat te achterhalen wanneer het YouTube-filmpje was gemaakt. (Zoals je ook precies op digitale foto’s kunt zien wanneer ze oorspronkelijk werden gemaakt!) En wat blijkt… Het filmpje dateert van.. 16 juli, één dag voor de ramp..! Kijk zelf naar de volledige versie. Een filmpje dat je niet even  in een paar uurtjes in elkaar zet.. En dat bleek..

 

Bronnen: InfoWars.com  WantToKnow.nl


 • WW-3 voorspeld in Januari
 • Michiel

  Sterk comment johan!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Michiel

  ik ben geen rass?ist maar ben wel tegen culturen die….
  uhu!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • michiel

  Johan, als rascist zou je evengoed mijn respect krijgen door er iig eerlijk voor uit te komen. Jij gelooft zelf dat je geen rascist bent.
  Arme vent! Een betere wereld begint bij jezelf. Start je Eigen politieke partij en werk al die ongewenste van je lekker het land uit dan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • michiel

  je bent niet de slimste jakk

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Fredje

  Johan, het gaat hier over Russen en een vliegtuig wat boven de Ukraine is neergeschoten. Wat heeft dat met Moslims en de Islam te maken?
  Ben je net zo paranoïde aan het worden als de grote blonde smurf of zit je gewoon op een verkeerd draadje te reageren?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • michiel

  Johan, je vergeet Surinamers, Antillianen en Chinezen.
  Gelukkig bestaan er geen Nederlandse dieven!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • michiel

  Hoe zal die gestraft worden en wie gaat dat doen dan? jij?
  193 van jouw landgenoten vermoord? what about die andere overledenen? of is alleen het leven van een nederlander wat waard? Schijnheiligheid ten top weer.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Kobus

  Ik zou niet graag jou normen en waarden hebben.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Kobus

  De mensen die de lichamen in koelzakken op de trein hadden gedaan kregen van de Nederlandse teams die aankwamen een dikke pluim voor het uitstekende werk wat ze hadden gedaan in de moeilijke omstandigheden daar… En wat de homos betreft is het zeker niet goed, maar er zijn tal van andere landen waar het er minstens net zo erg aan toe gaat… en dat zijn heus niet allemaal bananenrepublieken…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter

  beter ga je ff een jointje roken ofzo johan. Vrede op aarde. Het komt vast allemaal op z’n pootjes terecht. Ik ben nederlandse met een aantal moslim broeders. Ik kan je verzekeren, deze jongens houden zich alleen maar bezig met een betere aardkloot zonder geweld. Ik denk dat je je beter kunt richten op positieve zaken en je eigen leven. Als je je dan toch boos maakt, maak je dan boos om haatzaaiers zoals Wilders.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Chsang

  Super Onno!
  Niets van wat Obama en dat addergebroed in Kief heeft beweert blijkt te kloppen. En niemand, niet de chef en niet zijn slaven; niet de CIA en ook niet onze Johan, hebben ook maar één van de 10 bewijzen die de generale staf van het leger van de Russische Federatie op 19 juli ten overstaan van de hele wereld, presenteerde, kunnen weerleggen.
  De Johannen, drijvend op wensen, dromen en manipulatieve prikkels, gaan volledig voorbij aan deze feiten omdat de Main Scream Media hen in opdracht van de bazen hamburgers, cocaïne en porno op de mouw speldt en zij dat wel lekker vinden
  Enkel met de bijl in de buis, je radio in een emmer water en de krant voortaan alleen nog als wc papier, heb je kans wakker te worden en de leugens van deze almachtige propaganda machine á la Edward Bernay en Goebbles te doorziet.
  De rode of de blauwe pil Neo?
  Het allerbeste,
  Feng Chsang

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • johan

  Fuck the comminists

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Johan

  Fuck the comminists Michiel

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Johan

  Fuck the comminists

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Johan

  Fuck the communists

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Sjef580424

  Poetin heeft overigens groot gelijk wanneer hij de Krim en Oost Oekraïne annexeert. De EU probeert deze gebieden toch ook in te palmen (al hebben wij er niets aan). Helaas, De Oekraïne en De Krim waren al sinds de Tsarentijd (ver voor de Sovjet-Unie en de KGB) Russisch. Veel Russen hebben hun (familie)zomerhuis al sinds jaar en dag op De Krim en Rusland heeft er haar belangrijkste vlootbasis.
  En als we het over uitbreidingsdrang hebben: wij hebben na ’40-’45 toch ook 50 jaar lang een Amerikaanse bezettingsmacht geaccepteerd. En wat is de EU anders dan gewoon Das Vierte Reich met A. Merkel als Der Führer?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Sjef580424

  Ik meen mij te herinneren, dat Timmermans en Van Balen, letterlijk staande op de barricaden, Klitsko en de zijnen opgehitst hebben om de democratisch gekozen president van Oekraïne (Janoekovitsch) te verjagen. Goed, het was geen “lekkertje”, maar wachten tot de volgende democratische verkiezingen in december was blijkbaar teveel gevraagd. Nu kan de piratenregering van Porosjenko, ongestraft, gesteund door een minderheid, de meerderheid (etnische Russen maken bijna 2/3 van de bevolking uit) onderdrukken. Niet zo raar dat er separatistische groeperingen opstaan. Het resultaat van de “diplomatie” van Timmermans hebben we inmiddels gezien. Een tragische vergissing van de separatisten? Of misschien toch een gericht schot van de piratenregering?
  Overigens, beide partijen zouden niet over deze wapens moeten kunnen beschikken. Het land lijdt honger en van de kostprijs van één zo’n luchtdoelraket kan de halve Oekraïne een jaar eten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Sjef580424

  Paspoorten zagen er ALLEMAAL redelijk nieuw uit.
  Vreemd ook: de tekst “Gemeente Naarden” op de buitenkant van een NL paspoort. Nee, zo te zien geen omslagje of hoesje.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Johan

  Andrej is een Poetin-verdediger geworden, die zeker weet dat het neerschieten van MH17 een complot is om Rusland in een kwaad daglicht te stellen. ‘Hebben jullie het gehoord? Fascisten hebben een passagiersvliegtuig neergeschoten!’ Tegenwerpingen verbazen hem niet: ‘Jullie worden verkeerd geïnformeerd.’ We herkennen in zijn stem het medelijden dat we zelf koesteren voor een groot volk dat is bedwelmd door het smerigste soort propaganda.

  Deze propaganda – die de politieke strijd in Oekraïne op een lijn stelt met de strijd uit de Grote Vaderlandse Oorlog tegen de fascisten, de meest gevaarlijke en licht ontvlambare retoriek die je in Rusland kunt gebruiken, hebben behalve Russen ook Russisch sprekende Oost-Oekraïeners maandenlang gezien. Het is niet zomaar een middeltje om de bevolking in het gareel te houden, het is ook een wapen dat echte slachtoffers eist.

  Zo kan Poetin zijn machtspositie lang behouden. Westerse sancties zullen de nu heersende psychose dat Rusland omringd is door erfvijanden, op de korte termijn versterken.

  Maar het is Poetin zelf die Europa geen keus laat: van een pragmaticus met revanchistische neigingen heeft hij zich ontwikkeld tot een leider die ‘Russische gebieden’ terugwint – en dat is een heuse bedreiging van de internationale stabiliteit.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Anoniem

  Wat een geografische kennis heeft deze PVV er, ik wist niet dat er tussen Marokko en Nederland een Berlijnse muur stond!!! wie denkt van wel….

  Wij zijn niet vergeten wie de Nederlanders te hulp heeft geschoten, Amerikanen, Canadezen, Marokkanen…. ja ja je hoort het goed… 4000 Marokkanen, een paar honderd daarvan zijn begraven in Brabant…weet je wat jij kan doen, vaker naar de musea gaan…. tip: Verzetsmuseum in Amsterdam. Indien je daarvoor geen geld en/of te lui bent zie bijgevoegde link:

  http://www.verzetsmuseum.org/museum/nl/tweede-wereldoorlog/themas/marokko

  Door je ongefundeerd commentaar doe je de Nederlandse intelligentie te kort….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Emiel Vrolijk

  Uitstekend artikel, alleen jammer dat een groot deel van de slapende schapen de waarheid er niet van inziet, en het uitmaakt voor een “complottheorie”. Misschien uit angst, misschien uit onwetendheid. Men denkt liever dat de wereld is zoals we hem zien, maar dat is nu eenmaal niet zo.

  Er is niet eens sprake van “ruzie” tussen Amerika, het Westen en Rusland. Dit is allemaal afgesproken werk. Zelfs dit “incident” is van tevoren gepland. Denk na over de logica: je legt al een aantal maanden “sancties” op aan Rusland, vervolgens volgt er een “incident”, waarbij een groot aantal inwoners van een schattig, klein landje, dat toch invloedrijk genoeg is om serieus te worden genomen, betrokken is. Hierop laat je de mensen in onzekerheid verkeren. Je roept op tot wraakgevoelens, haat, en woede, totdat het volk haast om een oorlog schreeuwt… en dan begint het.

  Strategische planning, en iedereen met een IQ hoger dan dat van een chimpansee zou dat in moeten kunnen zien. Probeer eens te denken alsof je zelf een heleboel macht, een heleboel geld, en een heleboel invloedrijke vrienden had, o.a. in de wapenhandel en andere takken van industrie. Wat zou je dan willen, en hoe zou je dat voor elkaar krijgen? Juist… precies waar ze nu mee bezig zijn.

  Wat winnen ze ermee? Geld, macht, en ontvolking, zodat het overlevende restant van de mensheid beter onder de duim te houden is. Niets geen complottheorie. Kijk verder dan je neus lang is, en zie het hele verrotte spel van de globale elite, waarin de gemiddelde mens nog minder waard is dan het stof onder hun voeten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • dhr Veldhoven

  omdat men enkele paspoorten ziet die er nog goed uit zien geloven bepaalde mensen direct dat het allemaal nep is. Hoe maak je van een mug een olifant. ik heb mijn huidige paspoort al 4 jaar intensief gebruikt en deze ziet er ook nog als nieuw uit. een dergelijk gegeven gebruiken als bewijs voor je eigen waarheid getuigd van een vertroebelde blik. Het is vast zwaar leven als je achter iedere steen een vijand ziet

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Piet

  Degenen die hier schreeuwen van “kom maar op met het leger”en die een derde wo wel zien zitten (winnen), hebben waarschijnlijk zelf geen kleinkinderen. Waar een kernraket valt, kun je de eerste 100 jaar niets meer doen. (landbouw, veeteelt, speeltuinen enz.) Amerika zit dan redelijk veilig toe te kijken hoe Europa en Rusland elkaar vernietigen. Dit zijn ook degenen die zelf nooit een oorlog meegemaakt hebben.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bezorde burger

  Beste Johan….al die (zoals jij ze noemt) criminelen en met name buitenlanders komen hier omdat ze weten dat hier meer welvaart heerst dan waar zij vandaan komen. Maar vergeet niet hoe jullie aan die welvaart zijn gekomen. Om een voorbeeld te noemen …V.O.C. Tijden. Jullie hebben het land waar ik vandaan kom (Molukken) leeggeplukt, mensen die dit probeerden tegen te gaan, de lokale bevolking (mensen zoals jijzelf maar dan hier) uitgemoord. Later in de geschiedenis onze ouderen gebruikt tegen Indonesiers door alle opkraaiers die ook een graantje wilden meepikken uit te schakelen (waardoor wij een target werden om ons land uiteindelijk over te nemen, maar nog veel erger mensenrechten die daar zwaar worden geschonden door Indonesische overheid) En nog heb ik geen wrok tegen Nederland en haar bevolking ondanks dat zij een overheid steunen die de Molukse geschiedenis tot de dag van vandaag in de doofpot houdt. Wat ik wil zeggen Johan….NIEMAND IS ONSCHULDIG !!! Bruin, geel, zwart maar zeker ook blank niet. Vergeet ook niet dat veel van die Buitenlanders Nederland hebben helpen opbouwen. Bless!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Nederland is bezig met transport zwaar militair materieel richting Irak. Om Isis te bestrijden ? 1500 Amerikanen om logistiek tegen Isis te coordineren…?

  Nee het gaat om kwartier makers voor aanval op Iran. Turkije bombardeerde de koerden
  tijdens oorlog met Irak..Het spel wat nu gaande is Irak splitsen. De koerden zullen een
  machtsbasis krijgen . Er gaat uiteraard een konflikt met Turkije volgen. Het koerdische

  deel gaat als uitvalsbasis voor aanval op Iran dienen. 5000 Hellfire raketten worden aan drones bevestigd .De drone aanslagen op Afghanistan vinden plaats vanuit Saoedi
  arabie …Nu even terug komen op Oekraine Nederland is voor groot deel betrokken bij moderniseren van het leger aldaar. EXXON geplant bij Simferopol… Iwano Frankiwsk

  Chevron..SHELL Donezk . Shell is voor 50% in handen van Nederlands koningshuis
  50% Rothschild .Je moet wel stekeblind zijn als je het niet snapt. De voc mentaliteit is
  wat we zien..Amerika gaat First strike aanval op Rusland en China uitvoeren..
  het ruimte schild zal uitgaande raketten moeten vernietigen..Rusland en China weten heel goed wat er gaande is. Zoek eens naar de term Full spectrum dominance..
  Het walgelijke is dat Nederland hier aan meewerkt. Timmermans en Rutte steunen deze idioten voor de volle 100% Dit alles op weg naar de New World order.Met als machtsbasis Israel…Het is het zionisten plan van 1 groot Israel wat in volle gang is..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Hieruit blijkt dat uw IQ ver beneden dat van een chimpansee ligt. Er is wel degelijk een oorlog aanstaande.En dat is een waarheid als een koe..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Minder Johan graag

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  ik zeg mijn PVV lidmaatschap per direct op.(lol) Johan je bent de beste anti reclame voor de PVV stop in de naam van Geert..Denk aan je hart

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ron

  toen ik enkele maanden geleden deze conclusie had, werd ik als paranoïde gek betiteld. Net als de 9-11 “aanslagen”, kwam ik na het zien van de beelden erachter dat deze manier van instorten van het WTC, NOOIT EN TE NIMMER, op deze “schone mooie” manier mogelijk is, zonder explosieven onderin het gebouw, bij deze sluit ik me bij jouw mening aan Matchline

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ron

  ik heb nog nooit zo`n zwakzinnig gelul gelezen als dat van jou johan, ik schaam me er bijna voor n landgenoot van jou te zijn, n meelworm heeft nog meer IQ dan jij hebt, als je eens meer out of the box zou denken en kijken ( als je al weet wat DAT betekend) zou je zien dat het militaïre en het gewone volk gewoon de dupe worden van dat wat de regeringen opgooien, en imbecielen zoals jij gooien nog meer haat aan omdat jullie niet weten waar t over gaat, omdat jullie als achterlijke schapen achter n gek blijven rennen die zelf ook geen oplossingen heeft behalve uitspraken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl