Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

(update)

IP-adressen afkomstig van Huis van Afgevaardigden

In opdracht van de Amerikaanse regering wordt de online encyclopedie “Wikipedia” bewerkt om onafhankelijke  journalisten te besmeuren. Data afkomstig van IP-adressen van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden omschrijven de kritische journalist Alex Jones van de onder Amerikanen zéér populaire kritische website “InfoWars” als een ‘Kremlin desinformatie agent’.

Bewerkingen van de Wikipedia-profielen van Alex Jones en Abby Martin die kwaadaardig de twee alternatieve media persoonlijkheden belasteren als ‘Kremlin propagandisten’ blijken afkomstig te zijn van een IP-adres van het Huis van Afgevaardigden. Hiermee wordt gelijk de suggestie gewekt dat de Amerikaanse regering is betrokken bij de online lastercampagne.

ip adres2

abby

Abby Martin

Een separate bewerking omschrijft RT-presentatrice Abby Martin als een ‘Russische propagandiste’ ondanks het feit dat Abby Martin tijdens haar show in maart, Rusland openlijk bekritiseerde vanwege hun betrokkenheid in de Krim. Het IP-adres van de editor leidde naar dezelfde computer van het Huis van Afgevaardigden.

Bron: InfoWars.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl