Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

(update)

IP-adressen afkomstig van Huis van Afgevaardigden

In opdracht van de Amerikaanse regering wordt de online encyclopedie “Wikipedia” bewerkt om onafhankelijke  journalisten te besmeuren. Data afkomstig van IP-adressen van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden omschrijven de kritische journalist Alex Jones van de onder Amerikanen zéér populaire kritische website “InfoWars” als een ‘Kremlin desinformatie agent’.

Bewerkingen van de Wikipedia-profielen van Alex Jones en Abby Martin die kwaadaardig de twee alternatieve media persoonlijkheden belasteren als ‘Kremlin propagandisten’ blijken afkomstig te zijn van een IP-adres van het Huis van Afgevaardigden. Hiermee wordt gelijk de suggestie gewekt dat de Amerikaanse regering is betrokken bij de online lastercampagne.

ip adres2

abby

Abby Martin

Een separate bewerking omschrijft RT-presentatrice Abby Martin als een ‘Russische propagandiste’ ondanks het feit dat Abby Martin tijdens haar show in maart, Rusland openlijk bekritiseerde vanwege hun betrokkenheid in de Krim. Het IP-adres van de editor leidde naar dezelfde computer van het Huis van Afgevaardigden.

Bron: InfoWars.com


 • Kansloos

  Ja hoor, hahaha wat een onzin. Ook al zou de Amerikaanse regering pogingen doen om incorrecte informatie op Wiki te krijgen, Wiki is een publieke encyclopedie waar iedereen, jazeker iedereen, informatie aan kan toevoegen. Deze informatie wordt dagelijks door miljoenen mensen opgevraagd, jullie denken echt dat incorrecte informatie lang stand houd op wiki? Dit soort onzin artikelen leiden tot complotdenken, over 2 maanden krijgen we te horen dat wiki eigenlijk op de NSA servers staat en volledig door hen in beheer is, Rothshield betaald, deze servers staan opgeslagen in de FEMA-camps en deze servers zullen, zodra de NWO de wereld overneemt en iedereen gevangen genomen gaat worden in de FEMA-camps, tot ontploffing worden gebracht.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Repelsteeltje

  Inderdaad. Kansloos.., jij!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • holethos

  boring, wat kan iemand met deze (dubbele des)informatie?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Kansloos

  Beargumenteer? Typische reactie van een complotdenker wanneer zijn theorie in twijfel wordt getrokken. Er zijn legio theorieen te bedenken hoe en waarom dit heeft plaatsgevonden. Maar uiteraard wanneer een dergelijke wiki-mutatie vanuit een .gov computer is gedaan dan MOET het de Amerikaanse regering zijn die erachter zit om ons te indoctrineren!

  Zucht. Kansloos.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl