Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

grand loop road2

Smeltend asfalt

Bezoekers aan Yellowstone National Park wordt geadviseerd om goed op te letten waar ze lopen tijdens wandelingen in de omgeving.

De “Grand Loop Road” is afgesloten voor alle verkeer in verband met een smeltend en beschadigd wegdek. Dit hebben ambtenaren van het park gezegd. Volgens een persbericht heeft extreme hitte uit de omliggende thermische gebieden veroorzaakt dat het asfalt aan de oppervlakte is gaan smelten zodat de populaire en schilderachtige weg door het gebied, de “Grand Loop Road”, halverwege tussen Old Faithful en Madison Junction, voor onveilige rijomstandigheden zorgen. Deze zes kilometer lange weg brengt bezoekers langs de “Great Fountain Geyser”, de “White Dome Geyser” en “Firehole Lake Drive”.

De weg zal voorlopig gesloten blijven terwijl onderhoudsploegen proberen reparaties uit te voeren. De situatie in het gebied zal door onderzoekers worden beoordeeld alvorens een datum voor de heropening zal worden vastgesteld. Experts wijzen erop dat er steeds meer aanwijzingen zijn dat er een grote uitbarsting van de Amerikaanse supervulkaan zit aan te komen. Over het tijdstip wanneer dit zal plaatsvinden tast men echter nog volledig in het duister.

white_Dome_Geyser_1

White Dome Geyser

great fountain geyser

Great Fountain Geyser

Firehole_Lake_Drive

Firehole Lake Drive

Bron: RedFlagNews.com


 • holethos

  op de één of andere manier gun ik het de amerikanen weleens dat de supervulkaan tot uitbarsting komt. zullen we eens zien welke kant die 400 miljoen mensen op willen. ze hadden jarenlang een grote mond in de trend van wij zijn de grootste en de beste. en verder is het gewoon wel lekker als er weer eens wat groots gebeurd waarover we als mens geen controle hebben. klaart de lucht, en laat zien tot wat voor kracht de natuur in staat is.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Piet

  Weer zo’n onzin verhaal, elk jaar gebeurd dit.

  https://www.youtube.com/watch?v=Tf-Pl-7tc4s&index=5&list=UUTiL1q9YbrVam5nP2xzFTWQ

  Vanaf 40sec het verhaal.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Thomas

  Beste Holethos, jammer dat er mensen zoals jij op deze planeet rondlopen. Ten eerste is het zo dat de hele wereld een probleem heeft mocht dit gebeuren, ivm klimaatveranderingen. Ten tweede scheet je een heel volk over een kam. Als je zo graag natuurgeweld mensen wilt zien treffen, spring dan lekker zelf in die vulkaan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • sybren kruijf

  holetoos heeft geen verstand van t gebruiken van verstand.. hij wenst alle amerikanen de dood in maar vergeet wat er daarna gebeurd na een uitbarsting.. amerika mag dan wel voor een deel weg zijn maar europa kan last krijgen van de aftermath

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl