Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

CNN en Autisme door BMR-vaccin

Afgelopen maandag gaf vaccindeskundige Dr. William Thompson toe dat hij en andere CDC onderzoekers in 2004 een rapport over het BMR-vaccin hebben laten publiceren waarin ze een belangrijke link hebben weggelaten die het vaccin verbindt met autisme.

CNN-Text-Message-AlertsOnder de andere co-auteurs bevond zich ook Dr. Frank DeStefano, die de leiding had bij het onderzoek en de publicatie van het rapport.

Dus…., gaat CNN naar DeStefano om een uitspraak te krijgen over de veiligheid van vaccins.

De reeds van leugens verdachte DeStefano gooit er nog een nieuwe leugen tegenaan door zonder blikken of blozen te zeggen: “We weten dat de hersenen en cellulaire functies van een kind zich beginnen te ontwikkelen als het kind nog in de baarmoeder is. Het brein ontwikkelt dan al de bedrading die verantwoordelijk is voor autisme”.

Met andere woorden; Volgens DeStefano kunnen vaccins niet verantwoordelijk zijn voor het krijgen van autisme omdat het reeds ontwikkeld was vóór het kind ooit een vaccin toegediend heeft gekregen.

Als dit waar zou zijn, waarom zouden er dan duizenden onderzoeken gedaan zijn die moesten aantonen dat er geen connectie is tussen vaccins en autisme?

frank destefano

Frank DeStefano

DeStefano liegt! Als hij voorbeelden had van hersenscans die aantonen dat autisme zich in de baarmoeder ontwikkelt, dan zou de hele wereld deze inmiddels gezien hebben. Die foto’s zouden vooraan een centrale plaats innemen in de “DSM”, de officiële bijbel van psychische stoornissen. Deze beelden zouden in feite de diagnostische test zijn die de aanwezigheid van autisme bevestigt.

Maar wat denkt u? Als je de DSM raadpleegt voor de definitie van autisme zal je geen definities van diagnostische tests vinden, geen hersenscans, geen foto’s, geen bloedonderzoek, geen urinetest en geen genetische test.

Kortom, Frank DeStefano is een belangrijke draaideur leugenaar. Het is niet alleen bij deze studie dat hij heeft gelogen. Hij is ook de auteur van artikelen waarin hij ontkent dat kwik gebruikt wordt in vaccins.

We mogen niet vergeten dat DeStefano niet zomaar een auteur is. Toen hij in 2004 loog pver het BMR-vaccin was hij “Acting Chief of the CDC’s Immunization Safety Branch of the National Immunization Program”.

Dat CNN deze ‘wetenschapper’ zijn leugens laat verkondigen zonder ook maar enige kritische vraag van de presentator laat zien dat deze nieuwszender geen enkel belang heeft bij het voeren van integere en objectieve onderzoeksjournalistiek.

Good work, CNN. You’re upholding your reputation as the most trusted name in serial lying.

Bron: InfoWars.com


 • Na al die jaren heeft deze leugen veel kinderen opgezadeld met (onnodige) autisme..
  Dat is evil (verborgen)agenda van de eerste klas.uitroeien die misdadigers tegen de mensheiden vooral kinderen.
  F* nwo met zn nwo bouwers&zn dood en verderf zaaien…
  Er zouden beweging moeten komen tegen die nwo apparaten&tentakels voordat het te laat is.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Juffrouw Jannie

  Ik zie heel veel reacties van jou voorbijkomen op deze site en het valt me op dat ze steeds moeilijker leesbaar worden. Als dat je bedoeling is, dan heb ik niks gezegd. Maar als je serieus genomen wilt worden, raad ik je aan om met spoed een cursus Nederlandse taal te gaan volgen!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Excuses voor de spelling.maar u snapt wel wat er bedoeld wordt…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Juffrouw Jannie

  Als het alleen de spelling was zou ik niet gereageerd hebben.

  Het is de woordkeuze, de zinsopbouw, het wel of niet gebruiken van spaties, punten, komma’s, hoofdletters, koppeltekens enz. die weerstand opwekken om je (overigens goedbedoelde) reacties te gaan lezen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl