Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Meer dan 170 hulpverleners besmet met Ebola

Hoe is het mogelijk dat méér dan 170 gezondheidsmedewerkers zijn besmet met het Ebola virus?

ebola-virus

Ebola virus

Dat is de ene vraag over Ebola die niemand lijkt te kunnen (willen) beantwoorden. De “Wereld Gezondheid Organisatie” (WHO) meldt dit als een feit, maar er wordt geen uitleg gegeven waarom dit gebeurt. “We zijn er gewoon zeker van dat besmetting via de lucht niet kan plaatsvinden en dat besmetting een nauw contact met de lichaamsvloeistoffen van een geïnfecteerd persoon vereist”, aldus het standpunt van de WHO.

Als dit waar is, hoe komt het dan dat méér dan 170 gezondheidsmedewerkers besmet zijn met het levensgevaarlijke virus? Deze medewerkers zijn van top tot teen gekleed in kleding die speciaal ontworpen is om de verspreiding van het virus te voorkomen. De vraag rijst dus: “Hoe kan dit gebeuren?”

Deze gezondheidsmedewerkers nemen buitengewone maatregelen om besmetting met het virus te voorkomen. Als het zo gemakkelijk is voor het virus om zich te verspreiden, wat is dan de kans voor de totale bevolking?

ebolaMomenteel zijn er meer dan 1,700 personen officieel besmet en meer dan 900 mensen zijn eraan gestorven. Maar een ambtenaar van “Samaritan’s Purge” zegt dat de werkelijke aantallen waarschijnlijk veel hoger liggen.

Ken Isaacs, de vice-president van “Program and Government Relations for Samaritan’s Purse”, schildert een nog somberder beeld. Volgens de WHO heeft West-Afrika 1,711 diagnoses geteld en 932 doden nu al. Dit zou slechts een kleine fractie van het werkelijke aantal kunnen vertegenwoordigen. “Wij denken dat deze cijfers slechts 25 tot 50 procent vertegenwoordigen van wat er werkelijk gebeurt”, zei Isaacs

Doden liggen op straat

In een zes uur durend gesprek met de president van Liberia, vorige week, keken medewerkers van Samaritan’s Purse en SIM steeds somberder, toen ambtenaren uitlegden hoe ernstig de situatie is in hun land. Honderden doden liggen in de straten. “Het heeft een sfeer van apocalyps”, zei Isaacs na het aanhoren van de status update van het Liberiaanse Ministerie van Gezondheid.

“Lichamen liggen in de straten, bendes dreigen ziekenhuizen in brand te steken, ik geloof dat deze ziekte het potentieel heeft om een nationaal veiligheidsrisico voor veel landen te worden”, aldus Isaacs, “tot nu is ons antwoord een mislukking”.

Isaac zegt dat de epidemie een paniek in de wereld kan veroorzaken, die binnenkort zomaar gerechtvaardigd kan zijn. “We moeten het hier nu uitvechten of we moeten het ergens anders doen.

Ons doet het denken aan een Uitspraak van David Rockefeller in 1994:
All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order”

Bron: InfoWars.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl