Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Meer dan 170 hulpverleners besmet met Ebola

Hoe is het mogelijk dat méér dan 170 gezondheidsmedewerkers zijn besmet met het Ebola virus?

ebola-virus

Ebola virus

Dat is de ene vraag over Ebola die niemand lijkt te kunnen (willen) beantwoorden. De “Wereld Gezondheid Organisatie” (WHO) meldt dit als een feit, maar er wordt geen uitleg gegeven waarom dit gebeurt. “We zijn er gewoon zeker van dat besmetting via de lucht niet kan plaatsvinden en dat besmetting een nauw contact met de lichaamsvloeistoffen van een geïnfecteerd persoon vereist”, aldus het standpunt van de WHO.

Als dit waar is, hoe komt het dan dat méér dan 170 gezondheidsmedewerkers besmet zijn met het levensgevaarlijke virus? Deze medewerkers zijn van top tot teen gekleed in kleding die speciaal ontworpen is om de verspreiding van het virus te voorkomen. De vraag rijst dus: “Hoe kan dit gebeuren?”

Deze gezondheidsmedewerkers nemen buitengewone maatregelen om besmetting met het virus te voorkomen. Als het zo gemakkelijk is voor het virus om zich te verspreiden, wat is dan de kans voor de totale bevolking?

ebolaMomenteel zijn er meer dan 1,700 personen officieel besmet en meer dan 900 mensen zijn eraan gestorven. Maar een ambtenaar van “Samaritan’s Purge” zegt dat de werkelijke aantallen waarschijnlijk veel hoger liggen.

Ken Isaacs, de vice-president van “Program and Government Relations for Samaritan’s Purse”, schildert een nog somberder beeld. Volgens de WHO heeft West-Afrika 1,711 diagnoses geteld en 932 doden nu al. Dit zou slechts een kleine fractie van het werkelijke aantal kunnen vertegenwoordigen. “Wij denken dat deze cijfers slechts 25 tot 50 procent vertegenwoordigen van wat er werkelijk gebeurt”, zei Isaacs

Doden liggen op straat

In een zes uur durend gesprek met de president van Liberia, vorige week, keken medewerkers van Samaritan’s Purse en SIM steeds somberder, toen ambtenaren uitlegden hoe ernstig de situatie is in hun land. Honderden doden liggen in de straten. “Het heeft een sfeer van apocalyps”, zei Isaacs na het aanhoren van de status update van het Liberiaanse Ministerie van Gezondheid.

“Lichamen liggen in de straten, bendes dreigen ziekenhuizen in brand te steken, ik geloof dat deze ziekte het potentieel heeft om een nationaal veiligheidsrisico voor veel landen te worden”, aldus Isaacs, “tot nu is ons antwoord een mislukking”.

Isaac zegt dat de epidemie een paniek in de wereld kan veroorzaken, die binnenkort zomaar gerechtvaardigd kan zijn. “We moeten het hier nu uitvechten of we moeten het ergens anders doen.

Ons doet het denken aan een Uitspraak van David Rockefeller in 1994:
All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order”

Bron: InfoWars.com


 • VALSE FLAG OPERATIES VAN OBAMA cs
  Uit diverse commentatoren uit verschillende landen speculeren analytici openlijk dat deze Ebola virus een Valse Flag operatie van de VS is om andere doelen te realiseren. Zoals ze dat deden in Irak; de massa vernietigingswapens waren een Valse Flag om de zeer rijke Iraakse oliebronnen te bezetten en te beheren. Het ‘incident’ in de Golf van Tonkin was een valse Flag om aan de oorlog in Vietnam deel te nemen toen de Fransen al verslagen waren. De aanval op Pearl Harbor werd uitgelokt (Valse Flag operatie) door de VS en Engeland om zo de VS in WW2 te betrekken. De oorlog in Syrië werd uitgelokt (Valse Flag operatie) om pres Assad te verjagen om een oliepijpleiding van Qatar naar Europa te kunnen aanleggen en zo minder afhankelijk te worden van Russisch olie en gas. Deze Ebola Valse Flag zou als doel kunnen hebben, het bezetten van de rijke grondstoffen velden van midden en west Afrika om zo de Chinezen (BRICS) voor te kunnen zijn om de handelsrelaties tussen Africa met die landen te verstoren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan

  Op deze site is het goed te volgen.

  http://www.healthmap.org/ebola/

  Vandaag staat het dodental op 1013.

  The death toll from the worst ever outbreak of Ebola has reached 1,013
  after another 52 people died in the three days to Aug. 9 in three West
  African countries, the World Health Organization said on Monday.

  The largest number of reported new deaths were in Liberia, where 29
  people died, followed by 17 in Sierra Leone and six in Guinea, the WHO
  said in a statement on its website. The total number of cases rose to
  1,848, it said.”

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Fred

  Als je dat gelooft denk je wel erg in complotten. Ebola is een gewoon een heftig virus in een gebied zonder fatsoenlijke gezondheidszorg…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Ik lees hier beneden alweer allerlei complottheorieën zoals opzettelijke actie van de machthebbers etc, zonder uiteraard met iets van bewijs te komen, misschien ontgaat het jullie maar de alleen al de griep zorgt wereldwijd voor meer dan 200.000 doden en daar hoor ik niets over, maar ja als je Naturalnews als nieuwsbron gebruikt dan kan ik je al niet serieus nemen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Monica Ringenberg

  het word wel via de lucht verspreid. Mensen isoleren en van een afstand voedsel en drinken geven niets meer aanraken en als ze sterven alles verbranden waar de patiënt mee ik aanraking is geweest inclusief overledene, het is hars maar de enige oplossing. Net als vroeger met de Pest.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Angelique

  Wat naief! En aids komt van de apen he… Aids is gemaakt in een lab! En deze heftige vorm van Ebola zou ook heel goed in een lab bewerkt kunnen zijn geworden om het zo dodelijk te maken. Doe wat meer onderzoek naar Agenda 21 en the black budget en de bilderberg en Monsanto. Dan ga je precies begrijpen wat hier aan de hand is!!!!!! Wereldwijd!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Klette

  Dit is alleen als je al gek genoeg bent om de Bilderberggroep en Agenda 21 te zien zoals de complotteristen-gekkies het doen. (op basis van uit hun verband getrokken ” bewijzen”).
  Nee ebola is gewoon een dodelijk virus, altijd geweest en nu is het niet anders. Maar laat de NWO-freaks maar onzin uitkramen… doe eens onderzoek naar dit, naar dat, naar zus… wat dachten jullie ervan om zelf eens REALISTISCH en REEEL onderzoek te doen en je gezonde verstand te gebruiken ipv je te richten op eenzijdige berichtgeving zoals infowars en dit soort onzin sites. Leer de betrouwbaarheid van een bron juist te interpreteren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Kubelink

  Mensen die anderen al bij voorbaat ‘gekkies’ en ‘freaks’ noemen, zijn (intellectueel) te lui om anderen serieus te (willen) nemen. Hun ‘calling-names’ doet dan ook niets af aan de geloofwaardigheid van de beschuldigde(n). Eerder rechtvaardigt het de vraag of juist niet de beschuldiger(s) elk vermogen om zelfkritisch te zijn missen en daardoor weinig geloofwaardig over komen. Hoe dan ook zien Klette en Jelle hun beoordelingsvermogen als superieur aan dat van anderen. Immers, wie roept dat iets ‘onzin’ is pretendeert de absolute waarheid te kennen. Laat dat nou, ironisch genoeg, net het minst geloofwaardige zijn dat iemand over zichzelf kan roepen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Darre

  De mensen daar eten ongedierte door het tekort aan voedsel en raken zo besmet. Ze bewaren daar ook hun geld in de anus en vagina. Een dode graven ze na enkele dagen terug op en het geld wordt gestolen. Zo verspreid de ziekte zich verder via het doorgeven van geld. Dit vertelde iemand die ginder lang verbleef. Klinkt wel logisch ook vindt je niet?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Bla bla bla, de absolute waarheid bestaat niet en dat pretendeer ik ook niet, ik heb ook nergens gezegd dat jullie gekkies of freaks zijn, alleen dat jullie teveel in complottheorieën geloven en dat als je je nieuws haalt van dit soort nieuwsbronnen ik het niet erg serieus kan nemen, ik beschouw mezelf als een kritisch denker en vertrouw peer peer review artikelen en echte wetenschapsartikelen meer als flutartikelen op NaturalNews die totaal niet onderbouwd zijn onnodig angst veroorzaken en vooral bedoeld zijn om allerlei producten aan te smeren die helpen tegen alles en nog wat uiteraard alweer zonder enig bewijs te leveren.
  Neem bv de reactie van Angelique hierboven, die beweerd dat Aids gemaakt is een lab en Ebola waarschijnlijk ook, dus dat moet ik dan maar serieus nemen en als ik dat niet doe ben ik lui of niet zelfkritisch wat een onzin.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ElveTwelfe

  ebola liquifies the internal organs. Kan iemand mij uitlegen hoe een dokter die voor de port van de dood stond vanwege ebola{ opgelost inwendige organen en overal bloedend uit elke lichaamsopening binnen 24 uur door een mysterieus serum genezen kan zijn???? Lijk t me niet als je organen aan het oplossen zijn kan gen wonderserum of wat dan ook ze weer aan elkaar plakken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Armonicus

  Tief op dan hier, ga lekker naar de Telegraaf site, of een andere ‘betrouwbare bron’.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter

  Is niet bewezen dat je organen vloeibaar worden. Je huid is ook een orgaan 😉

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Femke

  Het komt hier op neer dat ze van heel veel mensen af willen en dat zonder een oorlog te voeren, en dat lukt tot nu toe heel erg goed.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Johanna

  Jelle, wat je gelooft moet je zelf weten.
  Maar ooit, jaren geleden, ws. rond 2000, zag ik een documentaire op Discovery Channel, tegen middernacht. Deze docu bestond grotendeels uit oud zwart-wit materiaal, jaren vijftig en ging over het ontstaan van Aids. Deze ziekte werd ontwikkeld in een laboratorium door een Westers team, diep in de Afrikaanse binnenlanden. Er kwamen veel oud medewerkers, lokale mensen in beeld die vertelden over hun werk daar en hun opdrachten. Ik zal je de details besparen. Ik wist dat dit de waarheid was. Mensen verzinnen dit niet. Sommige docu’s werden herhaald van tijd tot tijd, deze echter heb ik nooit meer teruggezien. Cirkuleert misschien op internet.
  Soms is de waarheid erger als fictie…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • getreal

  Johanna, Niet alles wat op tv is waar. Misschien is dat wel een goede complottheorie?

  Ebola komt wel zeker van apen af en de ziekte is overgedragen op de mens doordat men daar apenvlees eet.(bosvlees)

  Ebola bestaat al veel langer(<1976), echter droeg het niet deze naam nog.

  Wat jij bedoelde was dit linkje, wat aan alle kanten rammelt van aannames; https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t8h8yEl0S9A

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Complotterist-Gekkie

  Eenzijdige berichtgeving, zei je. Wat doe jij dan? Jij luistert blijkbaar alleen naar de main-stream media. En dat is niet eenzijdig?
  ”Complotteristen-gekkies” hebben besloten verder te kijken dan wat ons voorgeschoteld wordt en zijn van mening dat er iets niet pluis is. En ja; daar ben ik ook één van.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Keken jullie nou maar eens wat verder, dan was je namelijk geen complotdenker meer, groetjes van een ex complotdenker.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Johanna, Als je zegt of gelooft dat het is ontstaan in een laboratorium vergeet je één ding namelijk, dat wetenschappers de kennis en de technologie om virussen te creëren toen nog niet hadden, in 1953 is men er in geslaagd om de structuur van DNA te identificeren de wetenschap is nog maar vrij recent in geslaagd om het eerste synthetische bacteriële genoom te maken, dus laat staan dat men toen vanuit het niets een virus kon creëren.
  Een virus creëren zou kennis van genetische manipulatie vereisen die expertise had men toen absoluut niet.
  Verder bestaat er een overweldigende hoeveelheid bewijs dat HIV is ontstaan uit de overdracht van nauw verwante virussen die van nature voorkomen in verschillende soorten primaten in Afrika.
  Verder heeft de wetenschap dmv genoomsequenties van verschillende virussen kunnen bepalen dat HIV-1 is ontstaan rond 1908 en HIV-2 is ontstaan rond 1940 dus ver voor 1950.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Verklaar je nader, want de wereldbevolking blijft maar groeien er komen gemiddeld per dag zo’n 200.000 mensen bij, dus dat schiet dan niet op als er maar een paar duizend sterven door Ebola.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Laura Visscher

  Dus alle filmpjes op you tube zijn ook gezever?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Nee, hoor maar dat zeg ik ook nergens, alleen kijken complotdenkers vaak niet verder als je you tube als enige nieuwsbron gebruikt lijkt mij dat niet zo verstandig.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  patent us 20120251502 A1

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Heeft niks met bosvlees te maken.Mensen in liberia zijn gestorven na bloedtransfusie. Het middel is mss erger dan de kwaal..Jelle jij was toch die gene met autisme .Waarom verdedig je zo stellig vaccineren patent nummer geplaatst

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Speciaal voor Jelle . Ik vindt jouw positief denken een pluspunt. Je wordt vast een
  goede onderzoeker wetenschapper. Ik zal je een beetje helpen.De naam merck
  die voor amerika 150000000 vaccins heeft klaar liggen.Ik verwijs je naar een filmpje
  wat je ogen gaat openen.Je moet van welles nietes geen gewoonte maken.Niet te
  veel uit emotie reageren inlezen onderzoeken. Vaccine pioneer admits adding
  cancer causing virus to Vaccine .Aanrader om iedereen die vragen
  over aids en ebola hebben. Ik hoop dat dit je helpt een goede wetenschapper
  te worden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • peppaboii

  Vraagje: als “de elite” of “illuminatie” of wie dan ook echt als missie heeft om de wereld bevolking te doen dalen of te controleren, waarom beginnen ze dan niet in de landen met de grootste populaties landen als china, rusland etc?

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl