Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Ook hier zou minister Timmermans om moeten huilen!

frans-timmermans10_jpg

Minister Timmermans

Het bewind in Kiev pleegt op dit moment op grote schaal genocide op zijn eigen mensen. Mensen die ook in Oekraïne wonen, maar in het ‘verkeerde deel.’ Geen soldaten. Oude mannetjes en vrouwtjes. Leraressen. Kinderen, kinderen, kinderen. Zonder onderscheid schiet het Oekraïense leger op de huizen en de scholen, de flats. Doelwitten zonder enig militair belang. Boerderijtjes worden gebombardeerd, en de uiteengereten lijken liggen overal.

 

Dit gebeurt met financiële steun van de EU. Dit gebeurt door de politieke leiders waarmee onze minister van buitenlandse zaken innig handen staat te schudden.

oekraine4De beelden voor deze documentaire werden grotendeels afgelopen maanden gefilmd. Ze laten de godvergeten werkelijkheid zien van onschuldige burgers die worden vernietigd door een onafgebroken vuur van mortieren en raketten. En door bommen uit vliegtuigen.

Luister niet naar wat de politici zeggen. Luister naar wat deze mensen zeggen. In hun machteloze wanhoop. Luister hoe ze hopen dat de Europese Unie stopt met de hulp aan deze moordenaars. De vrienden van Timmermans.

Deze beelden ziet u niet op de Nederlandse tv. Hierover berichten de Nederlandse kranten niet. Kijk met eigen ogen en zie hoe overal op het platteland van Oost Oekraïne arme eenvoudige mensen worden afgeslacht in onze naam.

De beelden in deze meer dan een uur durende documentaire zijn zonder genade gefilmd. Ze laten de werkelijkheid zien die wij hier (nog) niet kennen. Durf het aan dit te zien.

Bron: JoostNiemoller.nl


 • Passant

  Goed, dat gewoon-nieuws.nl hierop de aandacht vestigt.

  Er zijn talrijke ooggetuigen, ook in kringen van het regeringsleger, die zeggen dat door Kiev bewust ballistische raketten (reikwijdte 90 km) worden afgeschoten op woonbuurten en openbare gebouwen in Oost-Oekraïne.
  Veel soldaten van het regeringsleger zouden om die reden deserteren; ze wensen sowieso niet te schieten op het eigen volk.

  Pure genocide, door een donkerbruine junta, die tot onze ‘vrienden’ en ‘bondgenoten’ behoren en die mede door Nederland van geld (én wapentuig) worden voorzien om hun wandaden op de burgers in het oosten bot te vieren.

  Het is een absolute schande (maar tevens een teken voor de metaliteit van de leiding in Kiev) dat een journalist op de Ukraïn(staats)TV mag zeggen dat het ‘volstrekt waardeloze en onbruikbare gepeupel in het oosten van het land geen genade verdient, maar rücksichtslos moet worden uigeroeid’.

  Een getrouwe kopie van de nazi retoriek.

  Overigens wordt op diverse sites ook gemeld dat het beruchte – door de VS geronselde – huurlingenleger, de z.g. ‘hitmen’, eerder verantwoordelijk voor onrust en conflicten elders (o.a. de ‘Arabische Lente’) nu in Oekraïne actief is.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bankier Gehaktdag

  Voor echt nieuws zijn we afhankelijk van alternatieve media zoals gewoon-nieuws.nl.

  Westerse mainstream media is meer en meer propaganda. En entertainment.

  Het is me al eerder opgevallen hoe het nieuws over MH71 gemanipuleerd wordt door de belangrijke Nederlanse media. Zo is er bijvoorbeeld helemaal geen aandacht voor het bewijsmateriaal dat door de Russen ter beschikking is gesteld. Het wordt compleet genegeerd.

  Bij Nieuwsuur haalden ze een “expert” ergens vandaan voor commentaar. Dat viel wat mij betreft snel door de mand als racist want hij probeerde ons wijs te maken dat een mensenleven voor Russen minder waarde heeft dan voor Nederlanders – die hun doden wel met waardigheid behandelen. Een compleet racistische opmerking bedoeld om haat en angst te zaaien.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bankier Gehaktdag

  Als Europeanen zijn we mede verantwoordelijk. Het is de corrupte en on-democratisch geselecteerde Europese elite die Oekraine tot keuze voor het westen/EU en NATO hebben gemanipuleerd. Die Europese elite hebben we misschien niet direct gekozen maar we betalen er wel voor.

  En zo zorgen onze belastingcenten ervoor dat jongeren die niet mee wil doen aan die oorlog worden gedwongen om genocide te plegen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Nelya

  Heel veel bedankt voor uw waarheid. Ik ben zelf uit Donetsk en ik kan dat bevestigen dat Kiev doet genocide tegen eigen bevolking. En ik heel veel teleurstellen over beleid van Nederlandse regering. Tranen en tranen…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Sracerr

  Dit is een oorlogsdocumentaire, in dat verband niets maar dan ook niets bijzonders aan. Je kunt precies een zelfde documentaire maken over de “andere kant” incl. Rusland. Die wil ik dan ook zien. Oorlog is verschrikkelijk, mensen ook. En het in dit geval over de “eigen bevolking” hebben is naar mijn mening dan ook DE reden dat er oorlog is.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Kijk eens naar de site van Martin Vrijland .Het Corbet rapport .Dit laat zien wie
  er achter de vliegtuig crash zit. Timmermans is een grote smeerlap .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • robheusdens

  Ja, maar er is geen symmetrie. De agressie kwam steeds van één kant, al vanaf voor de maidan vielen ultrarechtse nationalisten andersdenkenden aan, en met name de etnisch russen, die men liefst allemaal om zeep wil helpen. Dat er dus verdediging nodig was tegen dat geweld, en rusland de bevolking te hulp kwam, is niet meer dan logisch. In VN termen heet dat “responsibility to protect”. Alleen wordt dit begrip door de VN zelf uitgehold door het toe te passen in Libië om een vanaf het begin gewapende opstand te steunen. Dat er niets van “beschermen van burgers” terecht is gekomen blijkt uit de situatie die tot vandaag voortduurt, nog altijd in het hele land gevechten, een miljoen vluchtelingen en geen uitzicht op een stabiele situatie.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • tim

  en dan is onze regering met rutte verontwaardigd dat wij tegen okraine stemden. Zij zijn mede verantwoordelijk en ze blijven gewoon doorgaan met het steunen van moordenaars.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl