Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Oorspronkelijke titel: The Emperor’s Rage: Let Chaos Envelop the World!

VS Senaat steunt massamoord op Palestijnen

alziend oogOpnieuw heeft de Amerikaanse Senaat unaniem ingestemd met de steun aan Israëls nieuwste campagne van massamoord. Geen misdaad is groot genoeg voor de senatoren om hen op andere gedachten te brengen. Samen met de grote Amerikaans/Joodse organisaties omarmen ze het ‘beest van de apocalyps’ en kauwen op het vlees en de beenderen van Palestina.

Frankrijk

Francois HollandeOok in Frankrijk hebben de Zionisten de overhand op de socialistische president Hollande. Ondanks duidelijke aanwijzingen van genocide verbiedt Parijs alle anti Israël demonstraties. Demonstranten die het verzet ondersteunen van de Palestijnen in Gaza worden aangevallen met traangas door speciale oproerpolitie. Hollande bedient zo de eisen van de machtige Zionistische organisaties, tegelijkertijd de republikeinse tradities van zijn land (Rechten van de Mens) vernielend.

Beurzen stijgen terwijl de markt stagneert

Onheilspellende signalen komen ons tegemoet uit de financiële wereld. Terwijl de economie stagneert stijgen de beurzen. Roekeloze speculanten zijn teruggekeerd en hebben zich met pracht en praal gestort in het gapende gat tussen de fictieve en reële economie. Hiermee komt er een zondvloed van chaos op ons af, die onvermijdelijk gaat leiden tot een nieuwe crash.

detroit-bankrupt-1_2621744kIn Amerika’s failliete maar eens zo grote industriële stad Detroit zijn tienduizenden mensen van de drinkwaterleiding afgesloten omdat ze de rekening niet meer kunnen  betalen. In hartje zomer zijn de mensen gedwongen om hun behoefte te doen in gangen, steegjes en leegstaande percelen. Zonder water raken de toiletten verstopt en worden kinderen niet gewassen. Roscoe, Obama’s meester loodgieter zegt: “De tijd dat ik volop werk had ligt ver achter me”.

Volgens Amerika’s beroemdste economen is de economie van Detroit ‘herstellende’. De winsten stijgen en de productiviteit is verdubbeld, de speculanten zijn tevreden. Het zijn alleen nog maar de mensen die lijden. In de pensioenen is flink gesneden en de lonen zijn fors gedaald, maar de “Detroit Tigers” zijn eerste geworden.

Overal in het land worden openbare ziekenhuizen gesloten. De meldkamers in de Bronx en Brooklyn zijn overbelast. Diensten draaien van 36 uur is allang geen uitzondering meer, kortom,…er heerst complete chaos. Ondertussen schieten de privé klinieken en gezondheid boutique’s voor de elite in Manhattan als paddenstoelen uit de grond.

Scandinavië

De Scandinaviërs hebben de illegale machtsgreep in Kiev omarmd. De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Bildt pleit voor een nieuwe “Koude Oorlog” met Rusland. De Deense gezant en secretaris generaal van de NAVO Rasmussen kwijlt obsceen bij de gedachte aan  bombardementen en het vernietigen van Syrië als een herhaling van de NAVO ‘overwinning’ op Libië.

Duitsland

De Duitse leiders onderschrijven de voortdurende Israëlische genocide tegen Gaza. Zij voelen zich comfortabel beschermd tegen ieder moreel geweten door hun nostalgische deken van schuld over de Nazi-misdaden, 70 jaar geleden.

Irak

De door Saoedi Arabië gefinancierde jihadisten in Irak toonden hun ‘oneindige barmhartigheid’ door alleen al uit  het oude Mosul duizenden christenen te verdrijven. Bijna 2000 jaar van continue christelijke aanwezigheid was lang genoeg. De meesten ontsnapten met hun hoofd er nog aan.

Chaos overal

Meer dan 100.000 agenten van de VS “National Security Agency” (NSA) worden betaald om twee miljoen islamitische burgers en ingezetenen van de VS te bespioneren Maar voor al die tientallen miljarden uitgegeven dollars en tientallen miljoenen opgenomen gesprekken, worden islamitische liefdadigheidsinstellingen vervolgd en filantropische burgers ingezet voor ‘undercover’ werk.

Waar de bommen gaan vallen weet niemand. Miljoenen mensen zijn op de vlucht voor chaos. Er is echter geen plek om naar toe te gaan. De Fransen zijn een zestal Afrikaanse landen binnengevallen, maar weigeren vluchtelingen toe te laten die hun toevlucht  tot  Frankrijk zoeken. Duizenden sterven in de woestijn of verdrinken tijdens hun oversteek in de Middellandse Zee. Degenen die in uiterste nood deze pogingen ondernemen worden gebrandmerkt als criminelen en verbannen naar kampen en getto’s.

(wordt vervolgd)

Lees hier deel 1

Gerelateerde artikelen

Bron: GlobalResearch.ca

 


 • Douwe Beerda

  Misschien als genoeg mensen weten wie er baat heeft bij oorlog, dat het niet meer voor zal komen. Inplaats van grootschalig paniek te zaaiken is het denk ik ook nuttig om mensen uit te leggen dat oorlog altijd vooral de elite in de kaart speelt.

  http://www.mensenrechten.org/?page_id=394

  Waarom is er eigenlijk oorlog?

  Oorlog voeren is verworden tot een doel op zichzelf omdat er met het voeren van oorlog grof geld te verdienen is voor een kleine elite. Via oorlog is het mogelijk om geld naar een kleine elite te pompen ten koste van de welvaart van de middenklasse en de levens van de onderklasse. Deze elite die via oorlog geld weet te verdienen heeft baat bij continu conflict in de wereld.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Pascal

  Er is oorlog omdat de mens geboren is met een ”natuurlijk” hersendefect en de daaruit ontstane onrust projecteert op de buitenwereld. Die oorlogen zijn nodig om energie vrij te maken voor moederaarde die vanaf haar ontstaan energie verliest.

  Het is misschien ongelofelijk maar het gaat natuurlijk gezien perfect. Het is ons wel nagelaten in vergelijkingen maar wij wisten niet wat er geschreven stond door ons denken in termen van goed en slecht… die beide een illusie zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • MarMar

  Wauw Pascal wat een onzinnigheid.
  Mensen zijn niet geboren met een hersendefect, mensen worden door de ervaringen die zij opdoen in de buitenwereld en door beleving van de innerlijke wereld, maar die laatste is chronisch onderbelicht in onze samenleving en er wordt gepoogd de buitenwereld onder controle te houden door tuig van kapitalistische elite. Al ons denken de begrippen zijn construct maar buiten taal hebben we een oergevoel waarbinnen er zeker wel zoiets als werkelijk goed en werkelijk kwaad bestaat. Probeer niet stoer of harteloos te doen, met dat soort gedrag en denken hou je jezelf een illusie voor.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Pascal

  Achja, onze ontworteling uit de natuur is natuurlijk ook de reden dat wij altijd de vijand buiten onszelf zien. Wij kregen ook niet voor niets de naam ”mensdom”.
  Maar MarMar.. het heeft echt ”genen” zin meer in deze tijd om er verder op in te gaan en daarnaast maakt alles weten niet gelukkig. Doe daar je voordeel mee… zolang het nog kan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Zorro

  Maar wie is de Keizer ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ik zal je vertellen wie de keizer is.Google begroting in evenwicht agenda 21 the new world order.Dit bericht snel delen.The new world order zijn de zionisten.We zijn al die tijd besodemieterd.Het is tijd dat jullie wakker worden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  De keizer is Gyorgie Schwartz .Filmpje op you the man behind the mess in ukraine.Natuurlijk duikt ook de naam rothschild hier weer op.De navo is een instrument om landen in te pikken leeg te roven. De dollar vernietigen de droom van Schwartz is bijna voltooid.Amerika van binnen uit vernietigen bijna voltooid.De mensen binnen europa straatarm maken en de euro onderuit halen bijna voltooid.En een derde wereld oorlog past binnen het denken van de zionisten bijna voltooid.Deze mensen zijn satanisten een schandvlek binnen de joodse gemeenschap zionisten Merkel Sarkozie de gucht nethanayu maccain Jhon Kerrie blair in dienst van misdaad organisatie.

  Angela Merkel geeft op kosten van de gemeenschap drie met kernwapens geladen onderzeeers weg aan IsraHell.Aipac zionisten hebben america overgenomen.Amerika komende weken oefeningen met zuidkorea. Met drones Noordkorea Rusland China provoceren.Het nederderlandse koningshuis speelt ook een grote rol .Er is voor alles een tijd en een plaats.U financierd de inval in ukraine .Amerika ziet niets liever dan dat europa naar de klote gaat .Wakker

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Het britsche koningshuis het nederlandse koningshuis Balkenende rutte.Mede plichtig aan verraad van de europese bevolking.Telegraaf volkskrant Joop nujij Nos Pechthold in handen van zionisten ak wallstreet.Er lopen veel hoeren rond in de politiek.Ze minachten de hard werkende mens.Deel aub dit bericht Blair gaat alle filmpjes die Kritische zijn voor deze volksveraders.Issis door amerika en israel voor 900.000000 gefinancierd.Er gaan aanvallen in spanje en andere delen van europa komen.De grote droom 1 groot israel.De christenen moeten oorlog gaan voeren tegen de moslims.En als ze elkaar uitgemoord hebben dan zijn de niet zionistische joden aan de beurt daarna de arabieren.Gewoon te lezen uitspraken van henry kissinger zionist.

  van wie ze steun hebben.America aka zionisten navo zijn de echte terroristen We kunnen kiezen ons organiseren de hemel of de hel .Niet bang zijn gewoon doen aub .Mensen in de zorg hele grote groep die werkloos gaat worden.Wat kunt u doen bv

  allemaal een dagje flyeren.Scouts en alle mensen die kunnen bijdragen we kunnen dit nu nog winnen.Weiger belasting te betalen Eis een debat petitie is om te lachen.De
  mensen binnen de politiek moeten de burgers vertegenwoordigen en niet de bankiers.Als je te braaf bent bereik je niks.Je hebt met zware criminelen te maken die de burgers minachten .Laat je niet door wilders opstoken hij is een zionist agent provocateur.Miljoenen betalen voor iemand die haat zaait.Echt we kunnen zoveel beter.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Als we gaan staken doe dat dan met volle overtuiging maar hou het netjes.Als je de filmpjes ziet van de rellen in amerika dan valt me iets op.Het begint vreedzaam er loopt
  op een gegeven moment iemand met een oranje vestje met zwaar vuurwerk te gooien.Deze man staat soms dicht bij de robocops niet normaal.Hij kan doen wat hij wil de politie laat hem met rust.Dit is een betaalde provocateur die de boel uit de hand moet laten lopen.Op die manier kan obama de marshall law in werking stellen.De negers worden tegen de blanken uitgespeeld.Uliminatie begint domme fouten te maken.Gewoon
  gewetenloze oplichters.Wij staan ver boven deze boeven. Tijd dat we deze mensen met een internationale hoorzitting duidelijk maken dat ze zijn ontmaskert zijn en dat we het plukse principe hanteren.De pers uit bv duitsland is een stuk objectiever moet te doen zijn. Geboorte beperking kan ook door bv kinderbijslag volgend jaar afschaffen voor nieuw geboren kinderen.Goed onderwijs
  genocide plegen ze al in gaza.Weg met die ratten wij zijn mensen geen slaven

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ik heb net goed bericht uit Duitsland massale stakingen bij de banken. De politie daar heeft de kant van de betogers gekozen Politie.loopt mee met demonstranten en hebben helm afgezet.Het gaat om de toekomst van je ouders vrienden huisdieren jezelf Ga er voor we pakken nederland terug.Wij hebben nederland opgebouwd en gaan het op een eerlijke manier terug opbouwen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl