Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Oorspronkelijke titel: The Emperor’s Rage: Let Chaos Envelop the World!

alziend oogChaos regeert en verspreidt zich als leiders van de VS/ EU, hun bondgenoten en corporaties, in opdracht van de woedende  ‘keizer’  genocidale oorlogen nastreven.

Huurlingenlegers voeren oorlogen in Syrië, het Israëlische leger voert terreurbombardementen uit op Gaza, ingehuurde legers voeren proxy oorlogen in Oekraïne, Pakistan, Afghanistan, Irak,  Libië en Somalië.

Tientallen miljoenen ontvluchten taferelen van totale vernietiging. Niets is heilig, heiligdommen bestaan niet. De vernietiging is gericht op huizen, scholen, ziekenhuizen en complete gezinnen.

Chaos door een plan

obama8In het midden van de chaos bevindt zich, als dienaar en uitvoerder van de keizerlijke plannen,  met een verwilderde blik president Obama, zich kennelijk niet bewust van de gevolgen van zijn bereidheid om een financieel debacle en/of een nucleaire oorlog te riskeren.  Hij handhaaft sancties tegen Iran, bestraft Rusland, zet  lanceereenheden voor raketten op vijf minuten afstand van Moskou, bestuurt killer drones boven Pakistan, Jemen en Afghanistan, bewapent huurlingen in Syrië, traint en bevoorraadt Koerden in Irak en betaalt de wreedheden van Israël tegen Gaza.

Niets werkt

De chaosvoorzitter is blind voor het feit dat uitgehongerde tegenstanders geen garantie zijn voor veiligheid. Het verenigt hen in weerstand. Machtswisseling, het opleggen van volmachten tot gebruik van geweld en uitvluchten kan de sociale structuur van complexe samenlevingen vernietigen. Miljoenen boeren en arbeiders worden ontheemde en ontwortelde vluchtelingen. Populaire sociale bewegingen worden overgenomen door georganiseerde criminele bendes en bandietenlegers.

Centraal-Amerika

Centraal Amerika, het product van tientallen jaren van directe en proxy militaire interventies blokkeerde de broodnodige basisveranderingen en is uitgegroeid tot een onleefbare brandhaard voor miljoenen. Tienduizenden kinderen ontvluchten hun door de “vrije markt”  en gemilitariseerde gangsterstaat veroorzaakte massale armoede. Kindvluchtelingen worden in grote getale  gearresteerd bij de Amerikaanse grens en opgesloten in geïmproviseerde detentiecentra, over het algemeen als voorwerp van psychisch,  fysiek en seksueel misbruik door ambtenaren en bewakers binnen deze centra. Buiten zijn deze zielige kinderen blootgesteld aan de racistische haat van het het bange Amerikaanse publiek, dat zich niet bewust is van de gevaren waaraan deze kinderen zijn ontsnapt en de rol die de Amerikaanse overheid speelt in de creatie van deze hel.

Kiev

De door de VS gesteunde Kiev-luchtvaartautoriteiten lieten airliners vol passagiers boven oorlogsgebieden vliegen die vol staan met luchtdoelraketten terwijl Kiev-straaljagers de opstandige steden bombardeerden. Vlucht MH17 werd uit de lucht geschoten waarbij 298 burgers omkwamen. Onmiddellijk barstte er een explosie van beschuldigingen los richting president Poetin en overspoelde de westerse mainstream media de wereld met realiteitsloze feiten om de tragedie/misdaad te verklaren.

poland  russiaDe oorlogsgezinde  president Obama en de kwijlende eerste ministers van de EU ejaculeerden een stroom aan  ultimatums die Rusland dreigen om te zetten in een paria staat. Sancties, sancties overal, …maar  eerst moet Frankrijk nog wel even zijn 1,5 miljard dollar verkoop aan de Russische marine voltooien.  Verder stelt de “City of London” de Russische oligarchen vrij van sancties, ingevoerd als ze zijn in het Londense witwassen van geld. De “Koude Oorlog” is terug, met uitzondering van het corporatistisch bedrijfsleven. Confrontatie tussen kernmachten dreigt. En de maniakale Baltische staten en Polen schreeuwen het hardst om oorlog met Rusland, zich niet bewust zijnde van hun positie in de frontlinie van de verbranding.

Israël

APTOPIX Mideast Israel PalestiniansIedere dag vermorzelt de Israëlische oorlogsmachine de lichamen van kinderen en volwassenen van Gaza, terwijl ze steeds meer leugens uitspugen. Israëlische Zionisten die neergestreken zijn op hun versterkte heuvels rondom Gaza juichen bij iedere raketaanval op de appartementen en scholen in de dichtbevolkt belegerde wijk  “Gaza Shejaiya”om dit uitbundig te vieren. Een groep van orthodoxe en seculiere ondernemers in Brooklyn hebben groepsreizen georganiseerd om de heilige plaatsen overdag te bezoeken en ‘s avonds in de heuvels te genieten van het Gaza-vuurwerk.

Wat is de ‘Keizer’ nog meer van plan?

(wordt vervolgd)

Gerelateerde artikelen

Bron: GlobalResearch.ca


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl