Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

HEADQUARTERS OF U.S. DEPARTMENT OF HEALTH, HUMAN SERVICES

Het gevaar van gecentraliseerde macht

Het volgende verhaal is een waarschuwing dat gecentraliseerde macht uiterst gevaarlijk is. Het maakt niet uit of de macht politiek of zakelijk is, gecentraliseerde macht zou, zodra deze zich voordoet, op alle fronten bestreden moeten worden. Het ergste wat er kan gebeuren is, dat  gecentraliseerde politieke of zakelijke macht zich verenigen in een onheilspellende alliantie.

Timothy-DeFoggi

Timothy DeFoggi

Neem Timothy DeFoggi, ooit gevierd directeur cyberveiligheid van het” U.S. Department of Health and Human Services”. Hij heeft van de Amerikaanse regering diverse onderscheidingen ontvangen voor het jaren lang dienen van zijn regering. Deze man, die zichzelf verklaarde als “de man van vele perversies” bezocht frequent een kinderpornosite genaamd “PedoBook” waar hij privéberichten uitwisselde met andere leden die interesse toonden in het verkrachten, slaan en vermoorden van baby’s en peuters.

Dit is wat er de afgelopen decennia gebeurd is in de Verenigde Staten . Eenmaal aangekomen op machtsposities zullen de gecombineerde krachten van de oligarchie zich gewoon beginnen te bevredigen met het ‘smullen’ van de burgerij zonder ook maar enige verantwoording hoeven af te leggen. Dit is zo’n beetje een reële beschrijving van de Verenigde Staten anno 2014.

Het voornaamste probleem met gecentraliseerde macht is dat sociopaten zich (om voor de hand liggende redenen) sterk aangetrokken voelen tot machtsposities. Eenmaal ‘aangekomen’ op een dergelijke positie zijn ze in staat om hun perversiteiten te exploiteren en bot te vieren, in de wetenschap dat ze onschendbaar zijn. Wanneer ze worden betrapt kunnen ze hun posities veilig stellen door middel van chantage door de ander te overheersen en te onderdrukken.

Dit is natuurlijk niets nieuws. Het is hoe het spel van macht, politiek en economie overal gespeeld wordt sinds het begin der tijden, dus niet alleen in de VS.  Het is ook de reden waarom de decentralisatie van de macht als een natuurlijke evolutie omarmd moet worden om te bouwen aan een betere wereld.

Bronnen: DreaminDemom.com   InfoWars.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl