Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Burgers zijn verbitterd en gefrustreerd

ferguson-missouri-9De inwoners van Ferguson zijn moe van het leven in een ‘staat van beleg’, die door de lokale, provinciale en federale overheden zijn opgelegd. In hun eigen woorden hoor je hun frustraties en verbittering over de overheid, die van zichzelf beweert dat ze er is om te helpen.

 

 

 

 

Bevolking is woedend

De eerste onvrede is afkomstig van een inwoner die drie soorten identiteitsbewijzen moet laten zien bij drie verschillende controleposten, alleen om zijn grootmoeder naar de dokter te brengen

Bron: InfoWars.com


 • David

  Ja mensen die daadwerkelijk geloven dat de overheid er is om je te beschermen hebben nog een beetje last van Stockholm Syndroom.

  Zolang je een heersende klasse en een overheerste klasse hebt, heb je in de praktijk slavenmeesters en slaven. En de politie en het leger zijn in de geschiedenis en ook in het nu altijd ingezet vooral om de slavenmeesters te beschermen en de slaven op hun plek te zetten, desnoods met excessief geweld en moord.

  Zelf ben ik tot nu toe nog geen betere uitleg tegengekomen over dit proces dan Het Patroon van Tirannie wat onder meer op de Nederlandse mensenrechten website te vinden is. Zeer de moeite van het lezen waard.

  Begrijp het Patroon van Tirannie, leer het herkennen, doorprikken en te ontmantelen.
  http://www.mensenrechten.org/?page_id=439

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • cvdform

  Staat van beleg? Het is gewoon een geruilia dat mensen terroriseerd.

  Heeft niks met een democratie of rechtstaat te maken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl