Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Ambtenaar Yasmina Haifi neemt uitspraak niet terug

yasmina Haifi

Yasmina Haifi

Ambtenaar van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Yasmina Haifi, blijft achter haar uitspraak staan dat terreurorganisatie ISIS een vooropgezet plan van zionisten is om de Islam zwart te maken. Dat heeft Haifi gezegd in een interview met Radio 1. ,,Ik blijf bij wat ik getwitterd heb en weet niet waarom ik afstand moet nemen van mijn ISIS-tweet.”

,,Ik heb het niet zelf verzonnen, ik heb er artikelen over gelezen. Er zijn genoeg bewijzen voor een link tussen ISIS en Israël”, zei Haifi in De Nieuws BV. Ze wilde niet ingaan op de vraag of haar theorie niet gewoon een hoax is. ,,Ik wil geen welles-nietes-spelletje spelen.”

 

Vrijheid van meningsuiting

Haifi beriep zich op de vrijheid van meningsuiting: ,,Kennelijk mogen bepaalde zaken niet gezegd worden. Ik heb de vrijheid genomen om me te uiten. Ik ben niet iemand die wegloopt voor zijn eigen mening. Ik sta voor wat ik zeg. Een ambtenaar heeft ook het recht om zijn mening te uiten.” Haifi is wel geschrokken van alles wat op haar is afgekomen sinds haar beruchte tweet: ,,Ik kon niet vermoeden dat mijn tweet zoveel reacties zou veroorzaken.”

Met onmiddellijke ingang geschorst door het Min. van Veiligheid en Justitie

De werkgever van Haifi, het ministerie van Veiligheid en Justitie, heeft haar inmiddels met onmiddellijke ingang geschorst. Op Radio 1 zei ze dat ze nog niet door het ministerie was geïnformeerd over die schorsing. Haifi werkt bij het Nationaal Cyber Security Center.

Bron: Telegraaf.nl


 • Stiekem hoor

  Salvernij ook blanken krijgen de schuld het waren de arabieren die de blanken en afrikanen verkochten !! Maar arabieren zijn goed in het doorschuiven van de schuld en dan doen alsof ze niks weten en geven van alles israel en blanken de schuld # zo triest

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Misselijke mensen

  Jij bent echt triest !! Jij bent de reden dat mensen beginnen met opmerkingen over islam !! De islam is inderdaad heel groot krachtig wil ik het niet noemen maar het klopt groot zijn jullie toch vraag ik me af zo trots op je volk maar je zit verspreid over geel de wereld behalve in je eigen land toch niet zo trots of wel hahaha anyways joden heersen al jaren over moslims daarom zijn jullie zo gepierkeert … en het is de regering die ons allemaal doodmaakt even voor de duidelijkheid !! Idioot

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ondankbaar

  Vraagje he waarom wonen turken niet in turkije dan als ze zo trots zijn op hun eigen land en eigen cultuur ? En was nederland belgie duitseland enz niet zo gastvrij jullie moslims binnen te halen door heel fucking europa wie kan dat zeggen welk land ? Gratis huis gratis geld en nog klagen jullie zijn gewoon ondankbaar jullie stellen ook niks voor want dan verlaat je je land niet om thuis te zitten met een uitkering en zoveel kinderen met kinderbijslag door jullie binnenkomst is alles omlaag gegooit en worden onze mooie regelingen afgeschaft omdat jullie er misbruik van maken als dat racistisch is jammer dan ik ben geen fucking racist maar pik het niet meer dat jullie zelf blijven discrimineren en blijven beweren slecht te worden behandeld terwijl jullie hier nog net geen rode loper hebben gekregen en hier heel gastvrij zijn ontvangen ondankbare mensen

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Triest

  Hahahahaha je bedoeld moslims kunnen manipuleren als meesters afikanen niet door jullie vermoord ken jij de echte geschiedenis van de slavernij !! Nee dus het waren de arabieren die zowel de blanken als de afrikanen verkochten de arabieren zaten overal achter maar dat verhaal vertellen jullie al jaren niet sint nicholaas was een turkse kinderlokker !! Even serrieus ga weg met je propoganda jullie volk is nog triester want jullie erkennen nooit geen fouten jullie zitten versprijt over heel de wereld duh is er geen enkele plek waar ze jullie niet kunnen raken jullie zijn landverraders jullie zijn weggegaan uit jullie land om te genieten van het westen en nu kritiek te leveren over het westen !! Jullie zijn buitenlander overal nu en dat weten jullie goed dus stop met schuilen voor de waarheid

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • EdoHamm

  Het waren inderdaad ook Arabieren die de Afrikanen verkochten. Ook Afrikanen verkochten hun overwonnen land en continentgenoten. Maar de kopers waren blanken, die transporteurs waren blanken, waaronder zéér veel Nederlanders. De Slavenhouders die de Afrikanen nog slechter behandelden dan dieren, waren blanken. Hier is geen woord van gelogen en van doorschuiven is er ook geen sprake.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • EdoHamm

  In de Thalmud staat o.a. geschreven:”Even though God created the non-Jew they are still ANIMALS in human form. It is not becoming of a Jew to be served by an animal. Therefore he will be served by animals in human form.” TALMUD: Midrasch Talpioth, p 225, ik ga er voor het gemak van uit, dat u Engels leest. Dit is één van de vele versen hoe Joden aankijken tegen niet Joden. En natuurlijk is dit gewoon op te zoeken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • EdoHamm

  Men zou erbij stil moeten staan, waarom een organisatie die beweert een Islamitsch Khalifaat te willen stichten, waar ALLE Moslims zich zouden moeten vestigen, zich hoofdzakelijk bezighoudt met het plegen van aanslagen op Moslims. Er zijn in landen als:Turkije, Irak, Syrie dagelijks aanslagen. Andere landen beginnen onder vuur te liggen, zoals Saoedie Arabie. Dat werkt het stichten van een Khalifaat niet in de hand, integendeel zou ik zeggen. Daarnaast zijn er de aanslagen van IS in Europa die net als in het Midden-Oosten dood en verderf zaaien. Vraag u af, wie heeft er het meeste voordeel bij deze gang van zaken? M.i. niet IS. Wie wel dan?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • EdoHamm

  De Franse filosoof Voltaire, grondlegger van de Verlichting in de 18e eeuw heeft gezegd:
  “Pour en savoir qui règne sur vous, il est suffit de trouver sur qui vous n’êtes pas autorisé à critiquer”. In het Nederlands, vrij vertaald,betekent dit: “Om te weten wie de baas over je is, is het voldoende om uit te zoeken wie je niet mag bekritiseren”.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • EdoHamm

  Wie waren de transporteurs van de slaven? Wie waren de slavenhouders? Juist, dat waren blanken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • M. Bihari.

  De belangrijkste Djihaad die een Moslim moet doen is Djihaad fi Nafs, ook genoemd Djihaad al Akbar, de Grote Djihaad. Het bevechten van zijn/haar lusten, angsten, slechte gedachten om zijn/haar ziel te zuiveren. Dit in geloof en gehoorzaamheid in Allah.

  Daarnaast heb u waarschijnlijk de Bijbel niet gelezen, die roept op tot moord en zelfs genocide, het gaat om een groot aantal oproepen tot geweld, gesactioneerd door God zelf, o.a: Jesaja 13:16 Ook zullen hun kinderkens voor hun ogen verpletterd worden; hun huizen zullen geplunderd, en hun vrouwen geschonden worden. en:Deuteronium 20:16-17Maar van de steden dezer volken, die u de HEERE, uw God, ten erve geeft, zult gij niets laten leven, dat adem heeft. Maar gij zult ze ganselijk verbannen: de Hethieten, en de Amorieten, en de Kanaänieten, en de Ferezieten, de Hevieten, en de Jebusieten, gelijk als u de HEERE, uw God, geboden heeft.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gijs

  Ik heb alle meningen en de reacties van anderen daar weer op, in dit forum gelezen. En wat mij opvalt is; over het algemeen dat de meesten niet behoorlijk hun mening op schrift kunnen verwoorden en verder; WAT EEN ONGELOOFLIJKE HOEVEELHEID GEZWAM.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl