Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Het leven van een demonstrant heeft geen waarde meer in de VS

riot armyUit een document getiteld “Preparations for full scale riots” dat is vrijgegeven door het Amerikaanse leger, blijkt dat Amerikaanse militairen kunnen worden gedwongen deel te nemen aan ‘dodelijke acties’ tegen een weerbarstige menigte van demonstranten.

Het verschijnen van het document, terwijl er een groeiende onrust in Ferguson (Missouri) plaatsvindt, plus het gegeven dat de “Nationale Garde” is opgeroepen om de demonstraties de kop in te drukken, is een onheilspellend ‘toeval’.

figuur1Het 132 pagina tellende document, getiteld “U.S. Army Techniques Publication 3-39.33: Civil Disturbances” (PDF) werd geschreven in april 2014 en recentelijk verkregen door “Public Intelligence”.

Het document maakt duidelijk dat de technieken die daarin beschreven zijn, zowel buiten als binnen de “continentale Verenigde Staten” (CONUS) moet worden toegepast in het geval van ‘onhandelbare en gewelddadige menigten’ waar het noodzakelijk is om de openbare orde te herstellen.

Het meest schokkende aspect van het document is het feit dat het een beschrijving is voor het inzetten van dodelijke acties tegen ongewapende burgers, met inbegrip van sluipschutters en het direct afvuren van kleine wapens.

Onder de kop “sniper response” stelt het document: “Zorg ervoor dat leiders of onruststokers  het doelwit zijn”, als aanvulling op een passage waarin staat: “Buit het psychologische effect van een aanval uit”.

Onder de noemer “Direct vuur kleine wapens” zegt de handleiding: “Begin enkele rondes met klein kaliber wapens en voer deze langzaam op naar naar groot kaliber automatische wapens.

figuur2Een grafische afbeelding laat zien hoe soldaten de wapenstok moeten gebruiken om een gewenst letsel of het overlijden van het doelwit te bewerkstelligen. Dodelijke gebieden omvatten de achterkant van de nek, de solar plexus, de nek, de rug en het hoofd.

En hier eindigt de “American Dream”

Bron: InfoWars.com


 • W. den Engelsman

  Laten ze daar in de States nu eerst eens beginnen om dat gelegaliseerde wapenbezit onder burgers af te schaffen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  En zo lang dat wapenbezit nog niet is afgeschaft: deze wapens gebruiken tegen b.v. ISIS of andere fijne groepjes. i.p.v. die tegen elkaar te gebruiken. In Amerikaanse films zie je b.v. ook zeer vaak onderlinge ruzies tussen militairen en geheime diensten. Ze proberen elkaar allemaal vliegen af te vangen en “Number One” te zijn (zoals in de sport – nr. 2 is een “loser”). Rare mentaliteit. Weinig solidariteit/eensgezindheid.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Founding Father

  Misschien moet je het volgende in overweging nemen:

  Het is niet toevallig en zomaar willekeurig dat Artikel 2 van de
  Amerikaanse grondwet, “het onvervreemdbare recht op wapenbezit” erin is
  opgenomen. Dit is een weloverwogen beslissing geweest die niets te maken
  heeft met de zogenaamde wens van de Amerikanen om met wapens te mogen
  zwaaien. De “Founding Fathers” gaven het Amerikaanse volk hiermee het
  grondwettelijke recht om zich met wapens te kunnen verzetten tegen de
  overheid mocht die onverhoopt de rechten en vrijheden van het
  Amerikaanse volk aan hun laars lappen.

  Dit is precies wat er op het ogenblik aan de hand is in de VS.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Desmin

  Als ze dus wapenbezit afschaffen kunnen burgers zich niet meer beschermen tegen de federale overheid, die ze volgens dit bericht bij rellen zelfs mag doodschieten. Dat recht op zelfbescherming is precies waar the right to bear arms op doelt…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • KlaasO

  Past in de agenda voor de nwo (nieuwe wereld order) Bilderberg is er ook erg druk mee. Onze grondwet is ook helemaal ondermijnd door de wet in de EU die in 2009 is aangenomen. Deze wet zal van kracht worden wanneer hier, in de EU landen ook paniek uit zal breken. Ook in die wet staat dat ze je dan overhoop mogen schieten en zonder meer 9 maanden vast kunnen houden. De Illuminatie wil controle over landen en alle rijkdommen. De mensen dienen gereduceerd te worden tot een miljard. De rest mag omkomen. We zijn er heel dichtbij wanneer we geen kant meer uit kunnen. We zullen zeggen : “hadden we het maar geweten” . Het was nooit op het nieuws.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Panda

  M.i. bereidt het Am. establishment zich voor op grootschalige, door hen zelf georganiseerde onlusten, oorlogen, hongersnood, epidemies … . De NWO (waaronder Bill Gates en Warren Buffett) wil de wereldbevolking immers terugbrengen tot een handzaam aantal (Gates en Co hebben het over 400 miljoen). Dit zal in de VS een ware burgeroorlog meebrengen in de strijd om te overleven. Idem ditto voor de andere werelddelen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Panda

  Mijn reactie hierboven is geplaatst vooraleer ik de jouwe las. Blijkbaar zitten we op dezelfde golflengte. Een tip: de zienster Mirjana in Medjugorje heeft gezegd dat geheimen 4 tot 10 de Apokalyps uitmaken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Het bekende liedje over de NWO, ik heb daar zelf ook in gelooft, maar dit zeggen de mensen al jaren met name Alex Jones maar het schiet niet echt op het terug brengen van de wereldbevolking sterker elke dag komen er zo’n 200.000 mensen bij.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John Vermeer

  Het document maakt duidelijk dat de technieken die daarin beschreven zijn, zowel buiten als binnen de “continentale Verenigde Staten” (CONUS) moet worden toegepast in het geval van ‘onhandelbare en gewelddadige menigten’ waar het noodzakelijk is om de openbare orde te herstellen.

  Gewoon reguliere training die men hier bij ME-teams ook al tientallen jaren krijgt voor onhandelbare geweldadige menigten. Je kan er maar beter voor getrained zijn als het voorkomt, zowel binnen als buiten je eigen landsgrenzen. Natuurlijk is het voor de anti-zionisten weer een heerlijk document om uit context te trekken en ongefundeerde onrust mee te stoken omdat men weet dat 99,9% het toch niet leest.
  Ik vraag me af hoeveel mensen nu zelf het document in kwestie enigzins doorgelezen hebben, gezien er expliciet vermeld wordt dat dodelijke munitie / actie alleen toegestaan is wanneer er een soortgelijke bedreiging is. Logisch, niets zionistisch aan. Krav maga is een verdedigingssport die erop gericht is een tegenstander zo snel en effectief mogelijk uit te schakelen, als dood daarvan het gevolg is, dan is dat maar zo Deze tak van sport is door vele landen over de hele wereld al jaren gebruikt om hun soldaten en handhavers te trainen, daar hoor je nooit iets over. Maar nu er een document opduikt waarbij Amerikaanse overheden hun handhavers trainen om gepast dodelijk geweld toe te passen dan is het de NWO die erachter zit. Right. Mensen leer te relativeren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • IIS

  Onhandelbaar en gewelddadig is dat de benaming die men heeft te geven aan mensen die het zat zijn of aan de lijve ondervinden hoe zaken er voor staan en zich niet langer laten voorliegen, sturen en onderdrukken door overheden? Voor honderden miljoen dumdum kogels inslaan voor wat simpele oefeningen, ook dat moet je relatief zien.

  Volgens mij dreigt er eerder iets uit de hand te lopen omdat de hufters die ons denken te moeten voorliegen en richting een WOIII sturen de deksel niet zo heel lang meer kunnen houden op het kruitvat die ontploft zodra de kunstmatige manier van gaten stoppen in de begrotingen niet meer werkt en er niets meer valt te redden. De nieuw wereld shit of hoe het tuig ook mag heten is zich aan het voorbereiden op een beetje gepeupel wat de straat op gaat? Of is er meer aan de hand dan dat en weet men al hoe het verhaal er uit gaat zien? Je moet overal rekening mee houden, dat doet de nieuwe wereld shit ook. Kost niets, levert niets op, maar dan weet je tenminste wel door wie je wordt verneukt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  John je bent al dan niet bewust mis info aan het verspreiden.Ik denk het laatste.Je bent een gevaar voor de samenleving.Waarom denk je dat de menigten in opstand gaan komen?Heel simpel de mensen pikken het niet meer .De werkloosheid in duitsland blijk niet 3 miljoen maar 15 miljoen mensen te zijn.Angela merkel moest de euro kosten wat kost overeind houden.De schuld van duitsland blijkt drie keer zo hoog te zijn als eerder beweerd.Waarom om dat de rothschild wallstreet bankiers met medewerking van het koningshuis het ponzi systeem overeind moeten houden.Dit zou jij moeten weten met je enorme kennis.Rusland heeft de rothschild en monsanto het land uitgegooid.Daarom hebben we nu conflikt met rusland.De navo is een misdaad organisatie .Angela merkel heeft Israhell drie onderzeeers geschonken. Met kernkoppen uitgerust Kiev pleegd genocide op eigen bevolking.Dit woord past precies bij Israel.Amerika is bezet door
  ja zeg het maar……Israel. krav maga is niks bijzonders wel ……komt uit…. jawel israel
  de media in handen van… israel.Ga op Joop lopen klieren en zelfs als de dood daarvan het gevolg is laat zien voor wie je schrijft…..Voor israel the new world order.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  En nog even dit amerika is nu een corporatie de term mensen is geschrapt.We zijn nu produkt eenheden.De satanisten zionisten gaan de christenen uitroeien mensen kunnen relativeren en voor zich zelf denken.Of nee we zijn nu produkt eenheden.De moslims moeten tegen de christenen gaan vechten.Isis heeft 90.0000000 gekregen om syrie proxie war methoden aan te vallen.En daarna Iran.Israel is knettergek.Zionisten zijn satanisten. Israel kent vele normale fijne joden ieder jood is geen zionist.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John Vermeer

  Dit soort reacties onderbouwen alleen maar de algemene gedachte die heerst over mensen die een gedachtengoed zoals jijzelf aanhouden. Het woord satanisten gebruiken in deze context zegt meer over jouw dan over anything else, en om het nog even aan te dikken ga je Duitsland, Rotshild en de Russen aanhalen om mijn reactie te ontkrachten? Mag je me even uitleggen wat die door jouw aangedragen zaken in godsnaam te maken hebben met het trainen van handhavers? Ik een gevaar voor de samenleving? bewust misinfo aan het verspreiden? Heb ik geroepen dat ik denk dat jullie denken dat alle joden Zionisten zijn? Doe eens aan een stukje zelfreflectie. haha. Je bent echt knettter en knettergek. en aan je verhalen is werkelijk waar geen touw vast te knopen. Je acht jezelf in staat te kunnen relativeren echter ben ik bang dat je wederom een foute inschatting maakt. Succes ermee 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John Vermeer

  En nog even dit, jouw summiere en incorrecte gebruik van de Nederlandse taal dragen niet echt bij aan de geloofwaardigheid en het punt dat je tracht te maken.
  Interpunctie en weten wanneer je een c of een k, of een d of een t moet gebruiken zouden je sieren. Helaas ontbreekt het daar bij jouw ernstig aan. En geweldig dat je exact zo hapt op mijn krav maga verhaal als ik hoopte, het geeft immer het beperkte denken van je aan.Dus als het je uit komt is het prima, maar als het niet in je straatje past is het slecht? Inconsistentie. draagt niet bij aan geloofwaardigheid. Je bent een grapjas en zou met je opmerkingen redelijk uitkomen in een stand-up club, maar echt niet meer dan dat.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • meepmeep

  haal die lul uit u kont, dat is meer relaxed !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • meepmeep

  ja kinderen injecteren met vergif, geen wonder dat er 47500 kinderen permanent verlamd raakten met die vaccines !!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • meepmeep

  Zodat niemand meer zich kan verweren tegen de politie staat die ze ontworpen hebben? ja dat is nu ECHT een goed idee….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Aub hou op, weer zo iemand die werkelijk alle complotten gelooft, verdiep je eens wat meer in de materie in plaats van al je informatie van Naturalnews of Infowars te halen, je weet totaal niet waar je over praat weet absoluut niet wat en wanneer iets giftig is, en gezien je reactie hierboven ook ben je ook niet voor reden vatbaar.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  John even dit, op deze site zijn mensen die voor zich zelf kunnen denken.
  Het geen wat een loser vaak doet is over incorrect taalgebruik beginnen,als ze op inhoud hebben gefaald.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ik heb acht jaar kyokushinkai beoefend. Twee jaar wadokai. Vier jaar shotokan karate. krav maga voor zelfverdediging ok.Maar de agressieve
  als de dood het gevolg daar van is laat zien wie je bent knettergek

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Vaccinatie wordt verplicht in amerika.Onderzoek heeft uitgewezen dat het
  vaccin van merck kanker verlamming autisme veroorzaakt.Eens kijken als
  jij verplicht je mauw mag oprollen.Je zult nog aan me denken die dag

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Jelle wij hebben duidelijk de materie bestudeerd.Respect voor meepmeep,

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Dat heb ik zeker omdat ik autistisch ben, ik heb velen onderzoeken gelezen en keer op keer blijkt dat er geen enkel verband is met vaccinenaties, dus geef maar even een link van je onderzoek en kom niet aan met Andrew Wakefield..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  En geef ook maar even een link waar uit blijkt dat vaccinatie verplicht wordt in Amerika.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  New Mass(mandatory?)Vaccinaition Propanda Exposed25 June 2012 update Jane Burgermeister.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Ik weet niet wat je wilt zeggen met deze link, maar hieruit blijkt nergens dat vaccinatie verplicht wordt in Amerika.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cleanhoven Sjors

  ik denk dat je de grond wet even moet lezen ouwe want je praat poep op zn nederlands en mensen zoals u zijn een deel van het probleem….friend or foo?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  mandatory vaccination is volmacht wat het verplicht maakt.
  let op de ontwikkelingen de komende maanden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Zal ik zeker doen, hoop dat u dat ook zal doen, want als er één land is waar dit niet snel zal gaan gebeuren is het wel Amerika maar mocht dit toch gebeuren is het te danken aan al die mensen die zich om religieuze wijze niet willen laten inenten en aan mensen zoals u die zich teveel laten leiden door complottheorieën en weigeren om zich wat meer te verdiepen in de materie en zich angst laten aanpraten door de hype op div internetsites, het is triest dat in een tijd waarin je alle informatie kunt vinden, men kiest voor onwetendheid, en juist ons beschuldigd dat we schapen zijn of wakker moeten worden terwijl jullie alleen maar met filmpjes op youtube als bewijs komen, leest u wel eens een peer reviewed artikel, zoals ik al eerder zei het is triest dat jullie de wetenschap de rug toe keren zonder te beseffen wat ons dit allemaal heeft gebracht en nog steeds doet.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  En wat als dit niet gaat gebeuren , want ik zeg je dat gaat namelijk niet gebeuren ga je dan je mening veranderen over Jane Burgermeister en de complotsite (bio and terror bible) waar je dit nieuws vandaan hebt, of ga je gewoon lekker door met dit soort nieuws op dit soort kwalijke sites serieus te nemen.
  Ik heb al eerder geschreven dat ik vroeger ook alleen maar dit soort sites bezocht vooral Alex Jones en ook een complotdenker was, en het is niet altijd makkelijk om van je geloof af te vallen, maar ben blij dat ik mijn vermogen om zelf kritisch te denken weer terug gevonden heb en schaam me dat ik ooit zo dom ben geweest.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Bent geworden

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ik ben bereid naar naar de link bill gates depopulatie program te verwijzen.Het is me duidelijk dat je iemand bent die conclusies trekt zonder

  onderzoek.Je reageert te emotioneel Bill gates is groot aandeelhouder
  Monsanto .En nee ik geloof niet dat monsanto gezonde produkten maakt
  Maar iedereen is vrij om te geloven wat hij wil.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Integendeel, ik onderzoek juist heel veel dus kom maar op met die link, dat ik emotioneel reageer jan kloppen maar dat komt omdat ik me steeds meer begin te ergeren aan mensen die juist alles geloven zonder dingen uit te zoeken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Ik hoop dat u ook de moeite neemt om deze link te bekijken en te lezen, dit zijn onafhankelijke onderzoeken naar GMO .

  http://gmopundit.blogspot.co.uk/2008/08/rosemary-stanton-wrong-about.html

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Kansloze reactie.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  En waar blijft die link nou over Bill Gates.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

  Waar blijft die link nou!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jelle

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl