Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Alternatieve media waarschuwt al jaren

Anti-FTAA Protesters Clash With Police In MiamiIn de afgelopen jaren hebben alternatieve websites zoals “InfoWars”, “NaturalNieuws”, “GlobalResearch” maar ook “Gewoon-Nieuws” en vele anderen gewaarschuwd voor de alarmerende militarisering van de binnenlandse politiekorpsen in de Verenigde Staten. De reactie van de meeste mainstream media was steevast een luid hoongelach en de ontkenning ervan. “De overheid is goed” en “We moeten een sterke politiemacht hebben om de strijd…” (vul zelf uw favoriete fictieve vijand in), zoals o.a, “binnenlandse terroristen”, “oorlog tegen drugs” of “oorlog tegen demonstranten”.

Maar vandaag de dag is het scenario waar de alternatieve media al jaren voor hebben gewaarschuwd een huiveringwekkende realiteit  geworden. De Ferguson-rellen in de Amerikaanse staat St. Louis laten niets aan de verbeelding over, alle ontkenningen en wanen zijn in één klap over.

De politiemensen van nu zijn complete oorlogssoldaten geworden, opgetuigd met bombestendige pantservoertuigen, gemaakt voor militaire acties, automatische wapens, camouflage uniformen, Darth Vader-achtige maskers, laser snipers en nog veel meer bezienswaardigheden.

Riot Police3“De intensieve militarisering van de Amerikaanse politie is een ernstige bedreiging, waarvoor een klein aantal mensen al jaren luid waarschuwen, met weinig aandacht of tractie”, zegt journalist Glenn Greenwald, die bekend werd door het ‘braking nieuws’ van Edward Snowden en de spionagepraktijken van de NSA. Hij gaat verder met te zeggen: “Het is het destructieve bijproduct van enkele decennia van opzettelijke militarisering van de Amerikaanse politie, een trend die zich heeft ingezet na de 9/11 aanslagen en de hieruit voortvloeiende financiering door de federale overheid van de politie. Dit alles gerechtvaardigd onder de noemer “binnenlandse veiligheid”. Het resultaat is een politiemacht die zich eerder gedraagt als een bezettingsleger, dan een op de gemeenschap gebaseerde beschermingsfactor.

mrap3

Bron: NaturalNews.com


 • Sracerr

  De witties zijn nog steeds zo bang voor de zwarties in dat land. Puur racisme en discriminatie daar. Er zijn in de USA nog steeds veel politieke gevangen uit eigen land opgesloten onder de noemer crimineel. Vooral Afrikaanse Amerikanen worden onderdrukt, opgejaagd, afgemaakt en opgesloten. Zonder Afrika is de wereld nergens.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter

  Die FEMA kampen zijn heel erg anders voor. Natuurlijk is er aan Amerika ook onderdrukking. De vakbonden bestaan daar allang niet meer. Hier lopen ze ook alleen maar met werkgevers mee net als de regering. De regering doet eigenlijk alleen maar wat de grote werkgevers willen.
  Ook blanken zijn daar het slachtoffer van jarenlange regeringsbeleid door zowel de demokraten als de republikeinen.
  Rechters worden gewoon omgekocht door grote bedrijven.
  Die vaak de beste advokaten in dienst hebben. Vaak, niet altijd.
  Niemand is perfekt. 😉

  Als Amerika instort en dat gaat weer gebeuren dan is de rOverheid tegen zijn eigen bevolking. Is die nu al met de NSA e.d. Dat merk je aan alles.
  de demokratie is allang dood en gelijke rechten zijn er nooit voor iedereen geweest. Nergens niet. Het kommunisme is allang ter ziele gegaan dat zag China ook wel. 1 partij probeert het nog wel, maar het zijn allemaal fraudeurs van de hoogste kategorie.

  Wij kunnen wel vrede e.d. willen, maar de elite luistert toch nooit naar het volk.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Opletten Gyorgie Schwartz the men behind te mess in ukraine.Hij heeft politie staat amerika in zijn macht. hij is de man achter guide stones nwo.6 Miljard mensen depopulatie.De witties en de zwarten moeten samen werken.Hij is de wereld leider.
  kijk aub naar filmpje op you tube guide stones is in opdracht van hem geplaatst.

  massaal naar den haag liken flyeren allert

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • wejecoja

  iets duidelijker welk filmpje aub komen er zo veel uit

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Tja het is triest. Dat deze gehersenspoelde mensen op hun eigen volk schieten. Je moet het maar kunnen. Ze verdienen hun brood er ook nog mee. Ze gaan via hooggeplaatsten over lijken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Femke

  Tussen Noord Korea en Noord Amerika zoek de tien verschillen….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter

  Ik merk er nog steeds niks van. Als je ziet wat nu weer de aanleiding is om te gaan plunderen dan denk ik: hoe hou je als gewone politieagent zo’n gewelddadig zooitje tegen ? Daar moet je wel militaire politie tegen in zetten.
  In Rusland mag geen tegenpartij meer demonstreren.
  Hier mag je wel, maar komt er geen hond meer tegen het gezag in opstand.
  Ook vreemd, is het niet ?

  Het is triest dat niet blanken altijd weer met het zwaard van rassendiskriminatie moeten zwaaien, terwijl het nu andersom is.
  Er zit in Amerika een niet blanke en het is nog niet goed.
  Ook vrouwen worden nog altijd gediskrimineerd en onderbetaald.
  Ik heb het anders mee gemaakt. Die vrouw werd in hetzelfde werk fors meer betaald en kreeg nog eens een forse reiskostenvergoeding, terwijl ze elke dag werd opgehaald en weer thuis gebracht.

  In Amerika spoort de politie al helemaal niet, maar die hele wetten zijn daar nog barbaars.
  Ik heb niks tegen het straffen van medeplichtigen, maar de doodstraf moeten ze gewoon afschaffen. Dat doet ISis ook, maar dan zonder proces.

  Maar 1 is zeker. De regering (lees: de rijken) zijn bang voor het instorten van het westen. Ze vrezen voor hun spulletjes en kapitaal.
  Die politici daar hebben allemaal wel ergens enorme aandelen in of worden betaald (onder de tafel) door grote bedrijven.
  De zware korruptie druipt er van af.
  Zo’n land mag van mij door de aardbodem zakken met al die villa’s erbij.
  Liefst alleen die villa’s. Het is 1 en al belangen verstrengeling.
  Hier, en daar ook, beoordelen een paar voor ingenomen personen of er sprake is van belangen verstrengeling. De uitslag zal je soms verbazen. Of ze zijn omgekocht op het laatste moment of allang. Uiteindelijk zwichten al die politici voor het grote geld.
  Laten ze zich afkopen alsof ze nog 1 burger representeren.
  En dat leven van die ene burger is hun ook geen cent waard.
  Dus gewoon afknallen uiteindelijk. Want zij hebben nooit wat te verliezen, denken ze.

  Wat dat betreft lijkt er nooit wat veranderd en zijn wij nog erger dan de barbaren.
  Ja, ken uzelf.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Zoals hier boven is vermeld you tube Gyorgie Schwartz the men behind te mess in ukraine.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl