Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Profiteren van “Ebola paniek”

gskTerwijl de wereld van de conventionele geneeskunde zich opstelt om te kunnen profiteren van de Ebola paniek, is er nergens ook maar één melding in de mainstream media te vinden over de criminele onderneming die achter het Ebola-vaccin zit.

Farmareus GlaxoSmithKline, die nu geprezen wordt door de pro-farma pers, is hetzelfde bedrijf dat een bewezen strafblad heeft voor het omkopen van artsen en het verspreiden van misleidende informatie over de veiligheid van hun geneesmiddelen.

3 miljard dollar boete

Nog maar twee jaar geleden is GlaxoSmithKline schuldig bevonden aan misdrijven in de Verenigde Staten en werd veroordeeld tot het betalen van een historisch hoge boete van 3 miljard dollar. Na het betalen van deze boete werd GSK onmiddellijk vrijgesteld van geldende regels met betrekking tot ‘criminele organisaties’ waardoor het verder voor GSK mogelijk werd om gewoon weer zaken te doen met de federale overheid.

Handjeklap met overheid

GlaxoSmithKline_GSK_FDA‘s Werelds grootste farmareus GlaxoSmithKline LLC is overeengekomen om schuldig te pleiten en drie miljard dollar te betalen als ‘oplossing’ voor hun strafrechtelijke en civielrechtelijke aansprakelijkheid voor de gevolgen van onwettige promotie van bepaalde geneesmiddelen uit de koker van de onderneming. Verder het verzuim om bepaalde gegevens over de veiligheid te rapporteren en hun burgerlijke aansprakelijkheid voor de rapportage van ‘vermeende valse prijzen’.

Ook wordt uitgelegd dat GSK overeengekomen is om schuldig te pleiten voor drievoudig misdadige informatie, waaronder twee keer voor het introduceren van ‘foute’ medicijnen “Paxil” en “Welbutrin” in de handel tussen de staten, en één  voor het verzuim om veiligheidsgegevens te rapporteren aan de “Food and Drug Administration” (FDA) over het medicijn “Avandia”

Een negen jaar durend federaal onderzoek heeft aangetoond dat GSK ongebreideld misbruik heeft gemaakt van de wet, door de marketing van illegale drugs, het in elkaar flansen van veiligheidsgegevens van ‘geneesmiddelen’, het omkopen van artsen om de verkoop van gevaarlijke en dure geneesmiddelen te bevorderen, en het liegen over de veiligheid en effectiviteit van hun geneesmiddelen.

Al deze misleiding heeft GlaxoSmithKline tientallen miljarden dollars aan winst opgeleverd in de afgelopen jaren, terwijl de honderdduizenden patiënten die deze medicijnen gebruikt hebben blootgesteld werden aan verschrikkelijke bijwerkingen die maar al te vaak tot hun dood hebben geleid. Nu wordt dit criminele farmaceutisch bedrijf, samen met wetenschappers, als speerpunt aangewezen om de ontwikkeling van een vaccin tegen Ebola te leiden.

Het feit dat dit bedrijf in het verleden enorm heeft gesjoemeld met het toelaten van nieuwe medicijnen en het ene misdrijf na het andere pleegde is kennelijk niet belangrijk meer.

Bron: GlobalResearch.ca


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl