Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Profiteren van “Ebola paniek”

gskTerwijl de wereld van de conventionele geneeskunde zich opstelt om te kunnen profiteren van de Ebola paniek, is er nergens ook maar één melding in de mainstream media te vinden over de criminele onderneming die achter het Ebola-vaccin zit.

Farmareus GlaxoSmithKline, die nu geprezen wordt door de pro-farma pers, is hetzelfde bedrijf dat een bewezen strafblad heeft voor het omkopen van artsen en het verspreiden van misleidende informatie over de veiligheid van hun geneesmiddelen.

3 miljard dollar boete

Nog maar twee jaar geleden is GlaxoSmithKline schuldig bevonden aan misdrijven in de Verenigde Staten en werd veroordeeld tot het betalen van een historisch hoge boete van 3 miljard dollar. Na het betalen van deze boete werd GSK onmiddellijk vrijgesteld van geldende regels met betrekking tot ‘criminele organisaties’ waardoor het verder voor GSK mogelijk werd om gewoon weer zaken te doen met de federale overheid.

Handjeklap met overheid

GlaxoSmithKline_GSK_FDA‘s Werelds grootste farmareus GlaxoSmithKline LLC is overeengekomen om schuldig te pleiten en drie miljard dollar te betalen als ‘oplossing’ voor hun strafrechtelijke en civielrechtelijke aansprakelijkheid voor de gevolgen van onwettige promotie van bepaalde geneesmiddelen uit de koker van de onderneming. Verder het verzuim om bepaalde gegevens over de veiligheid te rapporteren en hun burgerlijke aansprakelijkheid voor de rapportage van ‘vermeende valse prijzen’.

Ook wordt uitgelegd dat GSK overeengekomen is om schuldig te pleiten voor drievoudig misdadige informatie, waaronder twee keer voor het introduceren van ‘foute’ medicijnen “Paxil” en “Welbutrin” in de handel tussen de staten, en één  voor het verzuim om veiligheidsgegevens te rapporteren aan de “Food and Drug Administration” (FDA) over het medicijn “Avandia”

Een negen jaar durend federaal onderzoek heeft aangetoond dat GSK ongebreideld misbruik heeft gemaakt van de wet, door de marketing van illegale drugs, het in elkaar flansen van veiligheidsgegevens van ‘geneesmiddelen’, het omkopen van artsen om de verkoop van gevaarlijke en dure geneesmiddelen te bevorderen, en het liegen over de veiligheid en effectiviteit van hun geneesmiddelen.

Al deze misleiding heeft GlaxoSmithKline tientallen miljarden dollars aan winst opgeleverd in de afgelopen jaren, terwijl de honderdduizenden patiënten die deze medicijnen gebruikt hebben blootgesteld werden aan verschrikkelijke bijwerkingen die maar al te vaak tot hun dood hebben geleid. Nu wordt dit criminele farmaceutisch bedrijf, samen met wetenschappers, als speerpunt aangewezen om de ontwikkeling van een vaccin tegen Ebola te leiden.

Het feit dat dit bedrijf in het verleden enorm heeft gesjoemeld met het toelaten van nieuwe medicijnen en het ene misdrijf na het andere pleegde is kennelijk niet belangrijk meer.

Bron: GlobalResearch.ca


 • Sracerr

  Als je je niet opstelt als een misdadiger aan de binnenkant en een heilig boontje aan de buitenkant heb je niets maar dan ook niets te vertellen in deze maatschappij, het politieke en economische systeem. Gezien de geschiedenis van mensen is het ook niet mogelijk dus onmogelijk dit te veranderen. Alle pogingen (revoluties, predikers, etc, etc) daartoe in het verleden zijn overduidelijk mislukt. Nieuwe suggestie ideeën zijn uiteraard welkom.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • system error

  Je geeft in je eerste zin al antwoord op je eigen vraag. Anarchie brengt chaos en chaos lijdt tot verandering. Je moet het kwaad bij de brond bestrijden. Eerst zal er een organisatie opgericht moeten worden die een volledig plan behelst. Met als doel infiltratie en als een virus je nestellen binnen deze organisaties met als doel fatale schade aanrichten. Campus scouts inzetten bij studenten en alleen de de studenten selecteren die contraire kunnen denken over het huidige systeem. Selecteer deze studenten op alle specialismen zoals bio, farma, ict, finance en overheid. Laat ze hun docenten monitoren of ze pro dit systeem zijn of tegen zet ze op een lijst.
  Start detacherings bureau’s voor deze mensen zodat ze ondergebracht kunnenworden bij boven genoemde. Geef ze een bonus als ze hun studie afronden en support ze financieel in hun studie. Geef ze juridische bescherming. Daarnaast zoek belangrijke mensen en hun netwerk waarin zij zich veilig wanen op, waar ze eten en ontspannen. Observeer ze net als jullie veiligheids diensten, en kijk hoe je ze in discrediet kunt brengen. Echter die infiltratie moet groot omvattend zijn dus ook bij veiligheids diensten.
  Zorg dat de grenzen van het land weer gesloten worden en claim je overheid terug. Maak gebruik van het hoge aantal werklozen om deze als een vrijwilligers leger in te zetten tegen jullie corruptie bij de overheid maar om ook als een virus het systeem te belasten. Track and trace rechters en hun bijbaantjes en wraak ze bij iedere zitting voor mogelijke belangenverstrengeling, doet iedereen dat die met de rechterlijke macht in aanraking komt dan loopt dat systeem vast en zal een rechter weer gewoon zich full time met zijn werk bezig moeten gaan houden. En niet klagen dat ze overbelast zijn, want ze zijn actiever met bijbaantjes en status vergaren dan met rechtspreken. Hef benoeming voor het leven op.
  Zo geldt dat ook voor de rest van de overheid overbelast het systeem, door als menselijk virus te acteren. Doe het op hun manier.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Dat de farma industrie nou niet bepaald een fraaie is dat weet iedereen. Mijn probleem bij dit verhaal is: aan wie had die opdracht dan wel gegeven moeten worden? Volgens mij zijn alle grote spelers op dit gebied niet bepaald schoon en je zult toch een organisatie nodig hebben die qua omvang en researchmogelijkheden groot genoeg is om zo’n immens probleem aan te pakken. Alleen maar vertellen dat ze schurken zijn is in dit geval niet voldoende, je zou dan echt moeten aangeven aan wie die opdracht dan wel gegeven had moeten worden. Want dat er iets gedaan moet worden is evident. Wat mij betreft is de hamvraag hoe lang het nog duurt voor het virus via een plek als Lampedusa ons gaat bereiken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl