Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Washington zet de wereld op de weg naar oorlog

poetin9De oorlogstrommels worden luid geslagen in Washington en de Europese hoofdsteden. Voorop lopen de ‘presstitute’ westerse media.

Een kop in de “Asia Times” luidt: “NAVO is wanhopig op zoek naar oorlog“.  Het doelwit deze keer is Rusland, een belangrijke kernmacht.

De dodelijke gevolgen van een dergelijke oorlog zullen verder reiken dan de VS, EU en Rusland. Deze zullen de hele wereld omvatten. Het gebruiken van leugens door het Westen om Rusland te demoniseren, brengt het leven op aarde in gevaar en onthult tevens dat het Westen zowel roekeloos als onverantwoordelijk is.

Mainstream media corrupt en onbetrouwbaar

Website “Unz.com” vestigt de aandacht op een vooraanstaande Nederlandse journalist, Karel van Wolferen. Van Wolferen spreekt zijn afschuw uit over de “volslagen corruptie en onbetrouwbaarheid van de Amerikaanse mainstream media”.

Van Wolferen’s artikel is lang maar zéér belangrijk. Hij laat zien hoe de Washington hegemonie Europa heeft ingepakt binnen een ‘Atlanticistische’ ideologie die elk onafhankelijk denken van de kant van de Europeanen afschermt en reduceert tot een staat van ‘slavernij’.

Zonder controle op de roekeloosheid van Washington, haar bondgenoten, de media en de Amerikaanse senatoren, is de enige rem op de weg naar oorlog de Russische, Chinese, Indiase en Zuid-Amerikaanse diplomatie. Als deze diplomatie faalt dan is Fukushima, hoe ernstig ook, slechts een regendruppel in de oceaan.

De slachtpartijen door Washington, Kiev en de EU-vazallen van burgers in de voormalige Russische gebieden worden door de westerse media nauwelijks gemeld en zelfs ontkend, maar worden toegeschreven aan Rusland.

Misdaden

De misdaden die door Washington worden gepleegd, terwijl zij Rusland ervan beschuldigen, hebben een grote mate van woede onder het Russische volk opgewekt. Dergelijke woede is levensgevaarlijk omdat het Poetin (die nog steeds het geweld uit de weg gaat) kan dwingen het pad van de diplomatie te verlaten en over te gaan op het gebruiken van geweld.

Woede onder de Russische bevolking

Egor Prosvirnin, de hoofdredacteur van een Russische nieuwssite toont ons de omvang van de woede in Rusland als gevolg van de gevaarlijke mix van Washington’s gebroken beloftes met de vicieuze propagandaoorlog tegen Rusland en de medeplichtigheid van de Duitse regering. Waarom heeft Merkel het toegelaten dat Washington Duitland  kon dwingen tot een conflict met Rusland, die een enorme Russische woede heeft geproduceerd richting Duitsland? Betekent dit een totale mislukking van Angela Merkel als  leider? Prosvirnin drukte uit dat de woede van de Russen ‘witheet’ is. De Duitsers zijn gezakt voor hun examen. Nu het “kwaad” in Europa is teruggekeerd is er niet eens een poging gedaan om het te weerstaan en is men ootmoedig aan haar voeten neergevallen als een slaaf. De Russen zien het zo: “Heel Europa is een slaaf van het kwaad dat afkomstig is uit Washington”.

De Clinton, Bush en Obama regeringen hebben de wereld op het pad gezet naar, wat de laatste oorlog genoemd kan worden. Hoe is het mogelijk dat hun kwaadaardige bedoelingen niet zijn herkend?

De twee moorddadigste staten in de wereld zijn de VS en Israël. Door het gedogen van hun eindeloze slachtpartijen en hun eindeloze leugens bereidt de wereld haar eigen ondergang voor. De enige hoop voor leven en waarheid is, dat de wereld zich verenigt tegen deze twee criminele regeringen.

Waarom heeft de wereld de VS en Israël nodig?

Tenzij de wereld een doodswens heeft, heeft de wereld deze twee kwaadaardige staten niet nodig!

Bron: PaulGraigRoberts.org

Voormalig staatssecretaris van Financiën,
regering Ronald Reagan

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl