Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Washington zet de wereld op de weg naar oorlog

poetin9De oorlogstrommels worden luid geslagen in Washington en de Europese hoofdsteden. Voorop lopen de ‘presstitute’ westerse media.

Een kop in de “Asia Times” luidt: “NAVO is wanhopig op zoek naar oorlog“.  Het doelwit deze keer is Rusland, een belangrijke kernmacht.

De dodelijke gevolgen van een dergelijke oorlog zullen verder reiken dan de VS, EU en Rusland. Deze zullen de hele wereld omvatten. Het gebruiken van leugens door het Westen om Rusland te demoniseren, brengt het leven op aarde in gevaar en onthult tevens dat het Westen zowel roekeloos als onverantwoordelijk is.

Mainstream media corrupt en onbetrouwbaar

Website “Unz.com” vestigt de aandacht op een vooraanstaande Nederlandse journalist, Karel van Wolferen. Van Wolferen spreekt zijn afschuw uit over de “volslagen corruptie en onbetrouwbaarheid van de Amerikaanse mainstream media”.

Van Wolferen’s artikel is lang maar zéér belangrijk. Hij laat zien hoe de Washington hegemonie Europa heeft ingepakt binnen een ‘Atlanticistische’ ideologie die elk onafhankelijk denken van de kant van de Europeanen afschermt en reduceert tot een staat van ‘slavernij’.

Zonder controle op de roekeloosheid van Washington, haar bondgenoten, de media en de Amerikaanse senatoren, is de enige rem op de weg naar oorlog de Russische, Chinese, Indiase en Zuid-Amerikaanse diplomatie. Als deze diplomatie faalt dan is Fukushima, hoe ernstig ook, slechts een regendruppel in de oceaan.

De slachtpartijen door Washington, Kiev en de EU-vazallen van burgers in de voormalige Russische gebieden worden door de westerse media nauwelijks gemeld en zelfs ontkend, maar worden toegeschreven aan Rusland.

Misdaden

De misdaden die door Washington worden gepleegd, terwijl zij Rusland ervan beschuldigen, hebben een grote mate van woede onder het Russische volk opgewekt. Dergelijke woede is levensgevaarlijk omdat het Poetin (die nog steeds het geweld uit de weg gaat) kan dwingen het pad van de diplomatie te verlaten en over te gaan op het gebruiken van geweld.

Woede onder de Russische bevolking

Egor Prosvirnin, de hoofdredacteur van een Russische nieuwssite toont ons de omvang van de woede in Rusland als gevolg van de gevaarlijke mix van Washington’s gebroken beloftes met de vicieuze propagandaoorlog tegen Rusland en de medeplichtigheid van de Duitse regering. Waarom heeft Merkel het toegelaten dat Washington Duitland  kon dwingen tot een conflict met Rusland, die een enorme Russische woede heeft geproduceerd richting Duitsland? Betekent dit een totale mislukking van Angela Merkel als  leider? Prosvirnin drukte uit dat de woede van de Russen ‘witheet’ is. De Duitsers zijn gezakt voor hun examen. Nu het “kwaad” in Europa is teruggekeerd is er niet eens een poging gedaan om het te weerstaan en is men ootmoedig aan haar voeten neergevallen als een slaaf. De Russen zien het zo: “Heel Europa is een slaaf van het kwaad dat afkomstig is uit Washington”.

De Clinton, Bush en Obama regeringen hebben de wereld op het pad gezet naar, wat de laatste oorlog genoemd kan worden. Hoe is het mogelijk dat hun kwaadaardige bedoelingen niet zijn herkend?

De twee moorddadigste staten in de wereld zijn de VS en Israël. Door het gedogen van hun eindeloze slachtpartijen en hun eindeloze leugens bereidt de wereld haar eigen ondergang voor. De enige hoop voor leven en waarheid is, dat de wereld zich verenigt tegen deze twee criminele regeringen.

Waarom heeft de wereld de VS en Israël nodig?

Tenzij de wereld een doodswens heeft, heeft de wereld deze twee kwaadaardige staten niet nodig!

Bron: PaulGraigRoberts.org

Voormalig staatssecretaris van Financiën,
regering Ronald Reagan

 


 • Klemens

  Russian Strategy in the Face of Anglo-American Imperialism
  The Beginning of World Shift
  by Thierry Meyssan
  http://www.voltairenet.org/article185074.html

  European countries do not want to have war against Russia.
  It is only the US which want have this war!

  also read this article:
  From outposts in Washington, London, Brussels and Tel Aviv, the resurgent Khazar Empire
  has retaken control of its ancestral home and resumed its age-old goal of conquering the Rus. – See more at: http://henrymakow.com/2014/08/Khazars-Re-invade-Ukraine%20.html#sthash.QKxxSSUx.dpuf

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter

  Rusland is altijd al een bedreiging geweest. Ik denk dat we van een Russische invasie niet vrolijker worden. Europa moet inderdaad eens 1 worden alvorens ze weer onder de voet worden gelopen door elke malloot.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Pan

  Ik denk niet dat je helemaal door hebt wat daar aan de gang is.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  Volgens Reuters (via http://www.kyivpost.com) is er morgen, zondag een top in Berlijn tussen de Min.’s van BUZA van Oekraïne, Rusland, Duitsland en Frankrijk n.a.v. de opgelopen spanningen o.a. door de al dan niet op waarheid berustende “inval” door Rusland van die 23 pantservoertuigen. Snap niet helemaal waarom de Engelsen er niet bij zijn. Waarom de Fransen? Misschien vanwege de a.s. levering van 2 grote helicopter/landingsschepen aan Rusland?
  Overigens zijn de Oekraine en Rusland op allerlei gebied nauw verweven/verbonden met elkaar. Allereerst vanwege de geschiedenis. Vele Oekraïners zijn van Russ. origine en niet alleen in het Oosten. En voor 1991 waren de Oekraïeners allemaal Russ. staatsbruger onder U.S.S.R. Er heerst binnen heel Oekraïne een grote verdeeldheid over zich weer opnieuw aansluiten bij de Russ. Federatie dan wel zich aansluiten bij EU en/of NATO. En die verdeeldheid heerst ook zeer vaak binnen één en dezelfde persoon. Weet dat van m’n buurvrouw die Oekraïnse is van Russ. origine. Dat maakt de zaak ook zo gecompliceerd om voor ons als Westerlingen te begrijpen. Voorts is de Russ. gasdoorvoer naar Europa via Oekraïne voor beide landen belangrijk en lucratief. En dan zijn er nog de wapenproducenten in Oekraine die vele belangrijke militaire onderdelen t.b.v. de Russische Defensie leveren. Op het gebied van voedsel (import/export) hebben de 2 landen elkaar ook nodig. Zij hebben elkaar gewoon nodig en zijn nauw verbonden.
  Waarom hebben ze dan ruzie? Is die opgestookt door de EU/NATO? Proberen die Oekraïne met veel economische, financiële en militaire steun los te weken/vrij te kopen van Rusland? En heeft de enorme hoeveelheid schaliegas in de bodem van O-Oekraïne (Shell-onderzoek naar exploitatie) daar ook mee te maken? Wil iedereen zich daarvan meester maken?
  Sinds de val van de USSR in 1991 hebben 10 ex-Oostbloklanden zich aangesloten bij de NATO als lidstaat , waardoor de NATO zeer fors is uitgebreid richting het Oosten. En dan zijn er nog een aantal landen in de regio NATO-partner (in feite op de wachtlijst voor lidstaat), zoals de Oekraïne en ironisch genoeg ook Rusland. Maar dát partnerschap is nu wel danig bekoeld, zoniet Siberisch permafrost-bevroren. Het ging zo goed met de ontspanning tussen West en Oost. Wát, maar belangrijker, wíe is verantwoordelijk voor deze plotselinge ommedraai? Wat is de uiteindelijk bedoeling en niet minder belangrijk, gevolg van deze zeer gevaarlijke crisis, indien deze niet bezworen gaat worden? In hoeverre worden Europa, Oekraïne en Rusland door de Verenigde Staten tegen elkaar opgezet? Willen zij in een laatste wanhoopspoging bewijzen dat zij nog steeds de wereldheerschappij hebben? Indien bevestigend: dat zij er dan serieus rekening mee zullen moeten houden dat dit hún ondergang kan worden. Het draagvlak voor hun simplistische denkwijze van het bestaan van slechts 2 “Guys”, Good or Bad vindt wereldwijd steeds meer weerstand en zeer terecht!
  De V.S. moeten zich totaal, maar dan ook totaal niét bemoeien met dit Europese conflict. Maar daarnaast: De EU moet zorgen dat het economisch en zeker ook militair niet langer afhankelijjk is van “Big Brother” VS. Dat is onze plicht, noodzaak, om onafhankelijker te worden van V.S. en NATO. Feit is natuurlijk wel dat zonder de Amerikaanse, Canadese en Engelse steun in WO-2 wij wellicht allen nu Duits zouden spreken. Maar dat wil niet zeggen dat wij als dank voor die bevrijding eeuwig hun slaafse schoothondjes moeten blijven. Ben i.e.g. blij dat er morgen in Berlijn géén Min. BUZA van VS aanwezig zal zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Sjon

  Peter is een heeeeeeeeeeeeeeeeel beetje PRO die ” HERONTWAAKTE zichzelf legaliserende BILDERBERGKLIEK annex NAZI’s ”

  Ik zag hem elders ook al voorbij flitsen met zijn PRO EU mening , hij weet zeker niet wat er werkelijk aan de hand is .

  Die hele verdomde EU is gewoon het NAZI SCHIP wat weer verder vaart , de concepten van de EU zijn in 1942 al uitgeschreven .

  Een kort overzicht:

  “De nazi’s en fascisten staan aan de wieg van de Europese Unie , en hun invloed is vandaag de dag bijzonder groot.”

  Je weet pas echt iets over een politieke instelling door het soort mensen die het steunen .

  Door die wetenschap alleen al , is de fascistische oorsprong van de Europese Unie moeilijk meer te ontkennen.

  Ik noem hier de namen van de prominente nazi’s en fascisten uit de jaren 1930 en 1940 .

  Die prominente politieke leiders werden van Europese landen , en van de Europese Unie zelf .

  Waar ze geholpen hebben om de Europese staat op te richten, die ons vandaag de dag regeert.

  Concept van de Europese Unie is uitgedacht door de Nazi’s .

  De huidige Europese Unie komt overeen met de plannen en het ontwerp voor een Europese Economische Gemeenschap, zoals die destijds ontwikkeld is door leidende nationaalsocialisten onder voorzitterschap van Dr. Walter Funk , deze was Naziminister voor economie en president van de Duitse Reichsbank.

  In de zomer van 1942, toen de nazi-legers geheel Europa , en een groot deel van de Sovjet Unie onder de voet hadden gelopen .

  Kwam de Reichsbank al met plannen voor een na oorlogse monetaire unie.

  De centrale Reichsbank , in samenwerking met het Ministerie van Economie , ontvouwde een plan voor een monetaire unie voor een groot deel van Europa met de Deutsche Reichsmark als dominerende valuta.

  Het Duitse Nazi plan voor de Europese economische en monetaire eenwording is beschreven in een boek , dat in hetzelfde jaar in Berlijn werd gepubliceerd onder de titel ; “Europäische Wirtschaftsgemeinschaft”.

  Het boek bevat essays, geschreven door belangrijke industriëlen , bankiers en economen van het Derde Rijk en isuitgegeven door de Berlijnse Industrie und Handelskammer in samenwerking met de Economische Hogeschool in Berlijn (Wirtschafts-Hochschule).

  “De Nazi blauwdruk voor een verenigd Europa komt verbluffend veel overeen met de structuur van de huidige Europese Unie , zoals wij die nu kennen.”

  Mogelijk is slechts het enige verschil dat de Nazi’s “de Reichsmark” wilden als europees betaalmiddel , omdat ze zelf niet op het woordje “EURO” kwamen .

  En er vanwege hun militaire ( over ) macht ook weinig met andere machtshebbers / hoogwaardigheidsbekleders te onderhandelen viel .

  Duits befehl uit Berlijn , was immers befehl !

  Zou om een dwaalspoor aan te leggen Berlijn nu vervangen zijn door “Brussel / Strassbourg” ?

  Dat is de conclusie van een artikel, verschenen in de International Currency Review , een specialistisch blad dat vrijwel alleen binnen de bankwereld wordt gelezen.

  Aan het boek hebben onder andere meegewerkt de eerder genoemde Walter Funk , die een beschrijving gaf van het economische karakter van het nieuwe Europa ;

  Dr. Emil Woermann , professor aan de Universiteit van Halle , die het toekomstige landbouwbeleid beschreef.

  Dr. Anton Reithinger , werkzaam bij IG Farben, hij gaf een exposé van het nieuwe industriële Europa .

  Staatsecretaris Gustav Koenings , die een beschrijving van een Europees verkeersbeleid gaf .

  Dr. Bernhard Benning, directeur van de Reichs-Kreditanstalt A.G. , hij werkte de economische politiek van de Nazi’s uit : het vraagstuk van de Europese wisselkoersen en het komen tot één Europese munt .

  Verder bevat het boek essays over een verenigde arbeidsmarkt , een verenigde agrarische markt en algemene principes van Europese samenwerking .

  Opvallend is ook dat de auteurs Groot-Brittannië liever buiten het verenigde Europa wilden houden , en ook plannen hadden voor een Europese Centrale Bank .

  Die dan door Duitsland gedomineerd zou worden .

  bron ; http://wo2waarheden.jouwweb.nl/het-1000-jarig-reich-is-nooit-verdwenen-het-laait-weer-op

  Zo ook het landje pik van die hernieuwde Nazi’s .

  Na de oorlog werd er niet bevrijd , doch slechts gewisseld van machthebbers .

  De yanks in het westen , en de russen in het oosten .

  Ze vertrouwden elkaar voor geen milimeter met als gevolg de koude oorlog , die jaren en jaren voort duurde .

  De olie en wapenindustrie vaarden er wel bij , volop kassa voor de bilderbergers .

  Rusland kreeg door dat haar systeem van bezetting van de buurlanden NIET kon voortduren , en gaf die gebieden weer de vrijheid .

  Wie was er als eerste bij om stukje voor stukje die gebieden in te pikken , door ze te PAAIEN met het ” ons afgeperst geld ” ?????

  Eerst de voormalige DDR wat weer 1 Duitsland moest worden , de westduitse bevolking wildde dit helemaal niet .

  Het heeft hen bakken met belasting geld gekost !

  Vervolgens ( bijna ) ALLE oostblokstaten , wie is er de dupe van de banenpikkerij etc. ?????

  Duizenden hollandse bouwvakkers en truckers zitten er thuis , en de armoe is er al of komt nabij .

  Want op hun steiger staan , of hun truck rijden de goedkopere oostblokkers !

  Wie betaald die thuislopers hun uitkering ????

  Juist de nog wel werkende burger !

  Nu is het zover dat de hernieuwde Nazi’s aan Rusland’s voordeur staan , en zelfs zijn schuurtje al wilden inpikken ( de Krim ) .

  Nou dat ze de krim nooit kregen hadden ze zelf ook wel kunnen bedenken , want de gehele marinevloot van Rusland heeft Sebastopol als thuis basis .

  En het is echt nog erger dan dat men denkt want lees dit maar eens door , en bedenk zelf alsjeblieft wat je ziet , wat er allemaal al gebeurt !

  http://burgelijkongehoorzaam.wordpress.com/2014/08/09/dit-is-het-duistere-plan-van-de-illuminati/

  Peter koop wat mij betreft een goede blinde geleide hond man !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Pan
 • Rakker

  Wat heeft Israël nu in vredesnaam met het gebeuren in Rusland te maken. Betrekkingen tussen Amerika en Israël zijn helemaal niet zo close. Gewoon ongefundeerd schoppen tegen Israël maakt het artikel tot een lachertje (en dat terwijl het eerste gedeelte goed in elkaar steekt)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • LaFonk

  Bestudeer de mensen van de Babylonische Talmoed. Dan begrijp je de connectie met Israël en Amerika.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Sandra Rechards

  Nou Rakker, misschien zegt het begrip zionisten je in dit geval wel iets? Anders jezelf eerst eens goed informeren voordat je begint te roeptoeteren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Rakker nu opletten Gyorgie Scharwtz the men behind the mess in ukraine.Israel gaat samen met arabieren iran aanvallen. Gyorgie Schwartz wil 6 miljard mensen om zeep helpen 1 groot israel is nwo.Rusland wil niet meewerken aan deze misdaad .Het is 1 voor twaalf liken flyeren Israel bestaat uit goede joden helaas is er een groep de zionisten die niks om jouw leven geven..De georgie guidstones depopulatie heeft hij laten plaatsen.
  Doe je best massaal naar den haag .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • PvU(deze week vanuit Bahrein)

  Je bent duidelijk te stom om te strekking van Rakker zijn reactie te begrijpen. Heeft niets met roeptoeteren te maken en heeft alles met analytisch vermogen te maken. Iets wat in de regel ver te zoeken is bij mensen die bij alles ‘dood aan de zionisten’ roeptoeteren. Je hebt zojuist een vooroordeel bevestigd.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • AnderePeter

  Sjon, koop eens een toelatingsbewijs voor een goede school man ! Relativeren, zaken in het juiste perspectief zien en leren een samenhangend verhaal opstellen zijn daarbij de sleutels om je studie op te richten. Succes ermee.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Rakker

  Het probleem is momenteel dat iedereen met een beschuldigende vinger naar Israël kijkt, jij benoemd een naam die zeker verbonden is aan de hogere elite die de NWO wil starten en agenda 21 onder hun hoede heeft. Net als die ambtenaar, die Isis uit de koker van het Zionistisch complot ziet komen. En weer gaat de beschuldigende vinger naar Israël. Nu vind ik dat zij er helemaal nog niet zo naast zit. MAAR wat is de definitie van het Zionistisch complot? en daar zit het probleem! net als de conclusie in dit artikel. Er is volgens mij wel degelijk een Zionistisch complot, maar dat is NIET Israël ( er zullen leiders van Israël bij betrokken zijn, maar dat geldt ook voor Nederlandse Politici) Nee, het is een kleine elite club die achter de schermen de touwtjes in handen hebben, zij zijn verantwoordelijk voor 9-11, het neerschieten van de MH17, en ja zij hebben ook hun aandeel in de stichting van de staat Israël. net zo goed als de grens bepaling van heel het Midden-Oosten (Syrië, Irak, Jordanie etc…) Zij misbruiken complete landen (kijk hoe het Amerikaanse volk wordt leeggezogen) of hoe de EU tot stand komt. Maar goed het lukt ze behoorlijk om het spelletje ‘verdeel en heers’ toe te passen. En zodra er een oorlog begint zijn altijd de gewone burgers de dupe.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Rakker

  die connectie is wel degelijk aanwezig, maar niet zoals die hier wordt gesuggereerd. En ja ik heb mij verdiept in de Babylonisch connectie (niet alleen de Talmoed) Het gaat nog veel dieper. Het draait om Jeruzalem en het plaatsen van een leider daar in de toekomst. Maar goed dat gaat veel te ver voor hier.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Johannes

  Lees de geschiedenis van de Dynastie Rothschild maar eens door.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Corrien

  Dood aan de zionisten zou veel oplossen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Corrien

  Ik zou een man als Putin verkiezen boven de zakkenvullers van Brussel en de zotten van den Haag. Vertel eens waarom Rusland eeen bedreiging is ? Ik denk dat jij zelfs daar niet een normaal antwoord op kan geven.Putin zijn aanzien in Rusland is intussen 92% in Oost Oekraine ongeveer 80%

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  Enerzijds is er weer enige hoop doordat Oekraïne het konvooi nu daadwerkelijk als hulpkonvooi heeft erkend en dat de eerste trucks nu richting de grens rijden ter overdracht aan Rode Kruis. Dus de Oekraïne en NATO-verdachtmakingen/beschuldigingen lijken niet waar te zijn dat konvooi dekmantel is voor militaire steun aan separatisten. Verontschuldigingen? Dat zal wel niet. Komen er duidelijke veiligheidsgaranties van Oekraïne en separatisten en zullen ze zich daaraan houden? Zal het konvooi veilig en ongeschonden Donetsk en Lugansk bereiken? Kiev heeft al gezegd dat het oponthoud veroorzaakt door het konvooi, de separatisten in de kaart speelt om zich te versterken (met Russ. materieel en die 1200 man in Rusland getraind waarover rebellenleider openlijk sprak), terwijl Kiev nu juist denkt om de separatisten te kunnen verslaan. Een ander sprankje hoop is het overleg vandaag (zondag) in Berlijn tussen Oekr., Russ., Duitse en Franse Min.’s BUZA.
  Anderzijds en minder hoopvol is dat er wederom een officieel verzoek door Kiev is gedaan voor militaire steun (wapens en militairen bedoelen ze waarschijnlijk en geen slaapzakken) aan de EU en aan de NATO. Hoe zullen deze reageren en niet minder belangrijk de Ned. Regering? Ik ben er volledig op tegen dat wij militaire steun zouden gaan verlenen aan een niet-NATO lidstaat (weliswaar wel NATO-partner, maar dat is een wezenlijk verschil, daar Rusland ook een NATO-partner is…c.q. wás). Vraag me af of het NATO-handvest hierin voorziet? Op 4 en 5 sep. is de NATO-top te Wales. Daar zal wel het nodige besloten worden, afhankelijk van wat er in de 2 1/2 week nog te gaan, in de actuele situatie veranderd zal zijn. En het lijkt me dat dat wel het nodige zal zijn. Indien door NATO en/of EU tot daadwerkelijke militaire steun aan OekraIne besloten zou worden, zal de Ned. Regering daarin dan meegaan of zal ons standpunt (zeer gehoopt) dan dat van Neutraliteit zijn? Wordt het Westen niet min of meer gedwongen om te voldoen aan dat hulpverzoek van Oekraïne omdat op de achtergrond de dreiging bestaat van dichtdraaien gasdoorvoerkranen naar Europa door diezelfde Oekraine, indien zij geen/onvoldoende steun zouden krijgen? Wat overigens dan welhaast zeker tot gevolg zal hebben dat Rusland dan full-scale
  ingrijpt om de gasdoorvoer (en hun inkomsten) veilig te stellen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  De Oekr. Min. BUZA, dhr Klimkin doet een ongerechtvaardigde, emotionele oproep aan EU en NATO om militair te hulp te komen. EU en NATO: Niét op reageren! Dit is een slavische kwestie tussen Oekraïne en Rusland. Géén inmenging daarin of het zal ons, W-Europa verschrikkelijk bezuren!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Ze zullen heus wel te hulp schieten, ze willen nu eenmaal verder met bloed van onschuldige mensen. Ze staan al met hun kniieen in het bloed van onschuldige mensen. Het maakt ze geen moer uit dat het bloed tot kun kont komt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  De bevrijding van de tweede wereldoorlog was niet alleen aan de VS te danken. Andere landen en voornamelijk Rusland hebben daar aan mee gewerkt.

  Met een eenheidstaal zou de wereld leiders beter gediend zijn. Men kan zich dan niet vergissen in een spraakverwarring.

  Sinds Normandië heeft de VS geen overwinning meer behaald alleen verliezen. Geen een missie/oorlog van deze opperhoofden is meer behaald. Alleen maar schade aan de mensheid.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Tja, doet me ook denken aan al die missies die we in het buitenland hebben gemaakt. Vooral Afghanistan waar letterlijk alles is afgebroken door bommen. Waarom is er nooit informatie gekomen over het eigenlijke misleidende werk om op te bouwen? Wat is er opgebouwd? Heeft U een afgebouwde school gezien?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Sandra Rechards

  Wat een aannames en veroordelen in jou reactie! Heb je het zelf wel
  gelezen voor je het plaatste? Waar lees jij ‘dood aan de zionisten’?
  Deze zitten overigens niet alleen in Israel… vandaar dat deze twee wel
  degelijk met elkaar te maken hebben. Over vooroordelen gesproken!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Willem

  Heb je gelijk in. Heel veel gemeenschapsgeld (en ook mensenlevens) hebben deze missies gekost en wat heeft het opgeleverd in b.v. Afghanistan? En nu staan we op het punt om ons inde volgende “missie” Oekaine te storten. Overigens ook nog bezig met Mali natuurlijk. Misschien mogen we ons gelukkig prijzen dat we eigenlijk helemaal geen militaire capaciteit meer hebben om Oekraine te ondersteunen!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Missie betekent gewoon oorlog.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Rakker

  Ja en….? wat wil je daarmee zeggen??

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter

  Meestal heb je voor een oorlog minimaal 2 landen nodig. Volgens mij is deze wereld verslaafd aan geweld en oorlog. Of Amerika dat nou veroorzaakt of niet. Diktators hadden ook zo hun nut, want bepaalde mensen kunnen nooit naast elkaar leven. Daarbij is Rusland en China net zo imperialistisch als Amerika. Waarom denk je dat er 1,5 miljard Chinezen leven en 1 miljard Indiërs ? Die wonen nog niet op een kluitje. De hele USSR is vrijwel net zo groot als China. Ik denk dat die paar miljoen Amerikanen daar weinig tegenwicht tegen bieden. Dat soort landen is van oudsher al kampioen oorlog voeren en regio’s overwinnen. Amerika bestaat voor een groot deel ook uit zand.

  Dus niet altijd het beschuldigende vingertje naar Amerika.
  Die timmeren pas 200 jaar aan de weg. En ja, dat gaat altijd met geweld.
  ik denk niet dat we met de Chinezen kunnen onderhandelen over onze inlijving.
  Half Nederland is al in handen van Chinezen magnaten. Miljardairs.
  Het 1 en ander lijkt ook zonder slag of stoot te gaan, maar Nederland bestaat eigenlijk allang niet meer.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Sjaak.

  Heel goed gezegd , dat Nederland WO-2 maar eens vergeet, wij zijn niemand meer iets schuldig, Wij zitten nu als vredelievend land , met al onze centen de hele wereld te redden terwijl er hier al 1,3 miljoen armen mensen wonen die het huis uit gezet worden en beginnen zelf langzaam op een derde wereld land te lijken, behalve dan de vvd/pvda stemmers , dat zijn de mensen met het geld , veelal door corruptie verdiend, dit trouwens in elk land hetzelfde, van Rusland tot de VS en OOK Europa, kijk wat er daar voor bedragen doorvliegen , met name in Brussel, en het valt mij trouwens ook heel erg op dat als er zogauw er een corruptie schandaal op de proppen komt dat er dan ergens ineens een vliegtuig neestort of twintowers instorten of bommen ontploffen in Malie, Moet ik doorgaan? Telkens als wij ergens achterkomen, regelen ze weer ergens een ramp zodat hun criminaliteit in de doofpot gaat , en met HUN bedoel ik , die rijke stinkers die de ILLUMINATIE regelen , en die MISDADIGERS staan boven alle regeringen en zitten dus overal over de hele wereld verspreid!!!! Zoek het maar eens op WWW. Deze ellende is al voor jaren terug geregisseerd door deze kopstukken, zij vermengen zich in ELK land over de gehele wereld , VS, EU, USSR, CHINA, AFRICA en ja zelfs in Australië, en als zij niet gestopt worden dan vrees ik dat alles gewoon zo doorgaat als dat hun het gepland hebben , De wereld economie is naar de haaien en daar de enige oplossing voor is een wereld wijde oorlog, maar zoals velen met mij eens zullen zijn , kan ons kleine wereldbolletje het geweld van het smerigste roofdier (de mens) ter wereld niet meer aan, De mensen die achter de ILLUMINATIE zitten , die moeten ze zien te pakken en aan de hoogste boom ophangen en dat wereld wijd in elk land CQ werelddeel uitzenden. Zij bepalen de oorlogen in de landen die niet willen meewerken en vermoorden dan ook de millitairen maar ook burgers en kleine kinderen en zijn in mijn ogen nog erger dan hitler, sorry dat ik het zeg. Ik moest dit even kwijt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dood aan Rusland

  De misdaden v/d Russen gaan maar door. Niet zo raar natuurlijk als je kijkt hoe Rusland ontstaan is, nl door ‘veroveren’, oftewel door massamoord te plegen op naburige landen/volken. Het zou een goede zaak zijn om heel Rusland plat te gooien met de beschikbare kernwapens zodat die constante agressie stopt. Dan zal er eindelijk vrede zijn. Vergeet niet dat de Russen wapens leveren aan landen in het Midden Oosten, dat leevert geld op. Daarom willen die Russen, met Poetin, dat er oorlog blijft daar. Zo zie je maar dat de Russen voor alle oorlogen, en daarmee doden, verantwoordelijk voor zijn. Zelfs alle hongersdoden in Afrika is Ruslands schuld, want Rusland wil die armen mensen daar niet helpen. Ondertussen hebben de Russen er wel voor gezorgd dat de Ebola daar is uitgebroken. Ja, vies volk die Russen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jack Frost

  Ja, want een Russische invasie in Oekraïne is niets om je zorgen over te maken als Europeaan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jack Frost

  Lol, iets te veel emiraten-woestijnzand gesnoven of niet?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jack Frost

  Als je de jodenvervolging wegdenkt waren Nazi’s in de jaren 40 minder barbaars dan de Russen, dus dat Russische propaganda de EU nu neerzet als Nazi’s snap ik wel – Een verenigd Europa is een nagel in de doodskist van de club van Putin.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Henk

  Vlogens mij heeft VS nog nooit en oorlog gewonnen. WOII is geen overwinning van de VS. De eigen burgeroorlog hebben zij voor de helft gewonnen en voor de helft verloren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Henk

  Ik denk dat W.O. III al een tijdje aan de gang is.
  Een en ander is opgelaaid door de oorlogsverklaring aan de terroristen (as van het kwaad), waarbij ongedefinieerd ieder als terrorist bestempeld kan worden door ieder die geloofwaardig in de media weet over te komen. Oorlog kan zowel met fysiek geweld als economisch (crisis). De vraag die bij elk geval gesteld kan worden, “wie heeft er baat bij?”

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Henk

  nee, jij wel dan?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Henk

  Niets tegen Europa hoor, ben er zelf deel van. Maar zou Europa ook een malloot kunnen zijn?
  Europa zou 1 kunnen zijn geweest als uitkomst van W.O.II

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Aipac Israel zionisten hebben alles te maken met wereld diktatuur.Waar zijn ze gevestigdt in het witte huis in Amerika.Dus stop met je domme opmerkingen.Binnen de totale wereld diktatuur staat rusland en china deze varkens in de weg.Google gewoon Amerika gegijzeld door aipac israel.Is

  analytisch denken is voor rakker niet mogelijk gewoon bord voor zijn kop

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Catharina

  Een groot deel van de wereld is in handen van rijke machthebber, presidenten, koninkrijken, kerken en regeringen zijn alleen maar pionnen van een veel groter en gevaarlijk systeem. Het kwaad in de wereld wordt zeker vanuit Amerika over de wereld gebracht, alle oorlogen worden door hun geregisseerd. Alles waar ze op uit zijn totale macht over de hele wereld, de enige landen die zich nu nog verzetten worden met moedwil in een kwaad dag licht gezet, weer een goede reden om alle onnozele slaven een reden te geven om een land op de knieën te krijgen, niet mee doen dan met de grond gelijk maken, ook al staat nu wel een totale vernietiging van de aarde voor de deur. Door de rijke machthebbers die triljoenen hebben zullen wel schuilkelders hebben, deze lui spelen voor GOD maar zijn de duivel op aarde. Wij worden een rad voor ogen gehouden en bewust op verkeerde been gezet. Wij zijn niks meer dan slaven, pionnen voor zieke lui die alleen alleen heerser zullen en willen zijn, ze gaan al eeuwen over lijken en zaaien overal bewust dood en verderf. Alle ellende hier op aarde wordt bewust gecreëerd, ziektes, oorlogen, honger, zware armoede om gewoon de wereldpopulatie bewust kleiner te maken. Wij vonden Hitler erg maar kijk goed om je heen er zijn veel ergere tirannen en psychopaten om ons heen die heel bewust ons ziek maken, ons gebruiken als testpersonen en ons op een sadistische en gemene manier langzaam laten creperen. Geld is absolute macht, alle ellende op de aarde is terug te vinden naar de rijksten op aarde. Helaas ze zullen niet ten val worden gebracht omdat wij ons gaan verzetten, we mogen hopen dat de landen die nog niet in hun macht zijn zich nog lang kunnen staande houden maar als Rusland ten val komt zal de rest volgen en dan is er maar een absolute machthebber die niks om de mensheid geeft en alleen nog meer kwaad en ellende zal zaaien. We mogen hopen dat er nog een toekomst is voor ons gewone mensen, we zijn nu al slaaf en democratie bestaat al lang niet meer. Nu al worden ouderen, zieke, gehandicapten al aan de kant geschoven ze mogen langzaam creperen en alles wordt ze ontnomen. Ook alles wat we doen, wordt in de gaten gehouden, we worden door alles beperkt en langzaam alles afgenomen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Wat denk je hier van : Kijk net naar politiek schijndebat .Er gaan toch geen troepen naar Irak ?..Er dreigt daar een Full Scale oorlog wij moeten ons daar niet in mengen .. .Antwoord we moeten er niet om heen draaien er is al veel materieel onderweg . En wij zorgen voor vervoer wapens ..Dat betekent gewoon dat je buiten het kabinet om regeert .Waarom dit schijndebat (schaduwregering)
  Direkt betrokken..Dit is dus een schijndebat .Volgende punt Ebola : Er moet geld komen om diverse organisaties te stimileren om Ebola te bestrijden. De wereldgezondheid organisatie doet niet wat ze moeten doen .Wat is er nu moeilijk aan .Gebied afsluiten Carantenne uitreis verbod .Dit maakt voor mij duidelijk dat ze de boel naaien .Het patent van dit virus is in bezit van Amerika hoe kan het ook anders.Duidelijk honderden miljoenen euro'” s verdwijnen voor een virus wat bewust is verspreid..Wat een schapen koppen daar in Den haag

  WIE REGEERT NEDERLAND ?????????????????????????????

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Defcon1 is nu van kracht

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Het is overduidelijk nieuwe sancties . Obama wil Rusland kapot maken.Dat de Europese economie gaat instorten is bijzaak..Wat een klootzakken daar in Brussel.
  Het laat zien dat de burgers en de ondernemers moeten buigen voor de grote dictator.
  De EU is er voor u . Nee EU het is duidelijk stelletje volksverlakkers

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Putin Lover

  Er is geen Russische invasie, er is een NAVO invasie. Rusland is omsingeld met NAVO bases en raketten. De idioten in Washington hebben ook een “first-strike nuclear doctrine”. Rusland niet en geen enkel ander land. Dus geen propaganda maar feiten alstublieft, we hebben al meer dan genoeg Amerikaanse/Europese propaganda in de wereld.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Piet

  Weet dat deze Puin sinds 2010 een clown is. Same shit.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • fred

  Nee Poetin is een lieverd..pffffg

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John_Rambo

  Ze proberen de economische ineenstorting te maskeren met oorlogen.
  Zo deed Hitler het al.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Sany Suki

  Zo voorspelbaar. Dit zat er al een heletijd aan te komen. Ben benieuwd wat de Nederlandse regering gaat doen als de vs in de aanval gaat, of andersom, waarschijnlijk de lul van amerika zuigen, zoals altijd.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl