Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Overeenkomst tot geheimhouding

nato2De NAVO lidstaten Nederland en België hebben samen met de trouwste bondgenoten van de Verenigde Staten, Australië en de regering in Kiev – diegenen dus die het hardst hebben geroepen: “Poetin is de schuld” –  een overeenkomst getekend, die inhoudt dat over de onderzoeksgegevens van het gecrashte Maleisische vliegtuig geen mededelingen zullen worden gedaan.  Dit werd op 10 augustus bekend gemaakt door de openbare aanklager van het Oekraïense ministerie, Yuri Boychenko.

Maleisië heeft verzocht om de gegevens van de Oekraïense verkeerstoren, maar Oekraïne ontkent nu glashard deze ooit te hebben gehad.

Zoals Oekraïense instanties berichten zullen resultaten pas aan het einde van de onderzoeken bekend gemaakt worden –  wanneer dit ook mag zijn – echter alléén als het resultaat van het onderzoek de instemming heeft van de partijen die de overeenkomst hebben getekend.

Zo kan een beroep via Nederland en België, ieder NAVO-land en – het niet ten onrechte verdachte Oekraïne –  een veto opgelegd krijgen over de opheldering van de catastrofe.

Alle betrokkenen moeten zwijgen. In Maffia-kringen noemt men dit “Omerta“.

Deze werkwijze toont aan dat de schijnbare ‘democratie’ niet alleen niet werkt, ze bestaat gewoon niet. Anders hadden de families van de slachtoffers, burgers, parlementariërs,  en de vrije pers de openbaarmaking van de onderzoeken en bewijsmateriaal kunnen afdwingen.  De rechtsstaat, de democratie en de beginselen van het internationaal recht worden steevast opgeofferd aan de NAVO-doctrine, een “onvoorwaardelijke strijd tegen Rusland”

Bron: LupoCattivoBlog.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl