Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Overeenkomst tot geheimhouding

nato2De NAVO lidstaten Nederland en België hebben samen met de trouwste bondgenoten van de Verenigde Staten, Australië en de regering in Kiev – diegenen dus die het hardst hebben geroepen: “Poetin is de schuld” –  een overeenkomst getekend, die inhoudt dat over de onderzoeksgegevens van het gecrashte Maleisische vliegtuig geen mededelingen zullen worden gedaan.  Dit werd op 10 augustus bekend gemaakt door de openbare aanklager van het Oekraïense ministerie, Yuri Boychenko.

Maleisië heeft verzocht om de gegevens van de Oekraïense verkeerstoren, maar Oekraïne ontkent nu glashard deze ooit te hebben gehad.

Zoals Oekraïense instanties berichten zullen resultaten pas aan het einde van de onderzoeken bekend gemaakt worden –  wanneer dit ook mag zijn – echter alléén als het resultaat van het onderzoek de instemming heeft van de partijen die de overeenkomst hebben getekend.

Zo kan een beroep via Nederland en België, ieder NAVO-land en – het niet ten onrechte verdachte Oekraïne –  een veto opgelegd krijgen over de opheldering van de catastrofe.

Alle betrokkenen moeten zwijgen. In Maffia-kringen noemt men dit “Omerta“.

Deze werkwijze toont aan dat de schijnbare ‘democratie’ niet alleen niet werkt, ze bestaat gewoon niet. Anders hadden de families van de slachtoffers, burgers, parlementariërs,  en de vrije pers de openbaarmaking van de onderzoeken en bewijsmateriaal kunnen afdwingen.  De rechtsstaat, de democratie en de beginselen van het internationaal recht worden steevast opgeofferd aan de NAVO-doctrine, een “onvoorwaardelijke strijd tegen Rusland”

Bron: LupoCattivoBlog.com


 • matchline

  Navo ledenlijst bekijken is gewoon maffia.Je kan daar gewoon lezen wat de plannen zijn
  Het ponzi systeem kan alleen als de nederlanders.de eu verlaten. Ja maxima ze bestaan
  De nederlanders .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Navo is gwn tentakel van nwo.een tool van de bezitters van wapenshandel..
  Navo zaait meer dood en verderf dan het goed is voor de mensheid.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  1. Onmiddellijk na de crash beschuldigingen van VS, EU en NATO-zijde dat neerhalen MH17 werk was van separatisten (al dan niet opzettelijk) met hulp van Rusland. Gelukkig dat Nederland zo verstandig was zich hierin niet mee te laten slepen. Beschuldigingen overigens zonder één enkel overlegd bewijs door geen énkel land.
  2. Daarna een plotselinge “halt” van deze ongefundeerde beschuldigingen. En nagenoeg tegelijkertijd de mededeling van de OVV dat het voorlopig conclusie-rapport over de toedracht/oorzaak niet binnen de geldende ICAO regels van 4 wkn. kan worden uitgebracht, terwijl kort daarvoor nog gemeld werd dat men reeds zeer ver gevorderd was om een voorlopige conclusie te trekken. Toeval? Moest er eerst wat anders bedacht/geproduceerd worden omdat er nieuwe, onwelgevallige gegevens beschikbaar kwamen?
  3. Ca. 1 week na de crash was plotseling de diversiteit in berichtgeving van de verschillende Ned. media (m.n. de land. dagbladen) verdwenen…
  Ieder bericht over de crash en de onderzoeken daarnaar (forensisch t.a.v. slachtoffers, toedracht/oorzaak crash en schuldigen daaraan) was ineens woordelijk identiek in alle media. Dit duidt dus zeer op een door de Overheid geredigeerde/gecensureerde berichtgeving.
  4. Behalve 1 vaag bericht van iemand betrokken bij het onderzoek te Farnborough (Eng.) t.a.v. de Flight Data Recorder en de Cockpit Voice Recorder is er geen enkele officiële mededeling gedaan over de resultaten van de onderzoeken naar deze 2 “black boxes”. Blijkbaar mag het publiek dat niet weten. Reden?
  5. De bandopnamen tussen luchtverkeersleiding (ATC) en MH17 zijn onmiddellijk na de crash door de Oekraine geconfisqueerd. En nog steeds niet vrij gegeven, ondanks herhaalde verzoeken van verschillende zijden.
  Piloten van vliegtuigen dicht achter MH17 zouden gehoord hebben dat ATC een koerswijziging heeft opgegeven aan MH17 om richting oorlogsgebied O-Oekraïne te gaan vliegen.
  6. Totale onduidelijkheid over het al dan niet veilig stellen van gedeelten van de romp en m.n. cockpit van de MH17 door de OVV. (Is er énig deel van de romp v/d MH17 met mogelijke bewijslast van de oorzaak in handen van Nederland?) Dit is een zeer belangrijjke vraag, die ik al eerder gesteld heb aan alle Parlementsleden, zonder enig commentaar daarop. (Embargo?). Er is (beter gezegd wás) een foto van
  de linkerzijde v/d cockpit t.h.v. de captains seat met zeer vele entry en exit-holes van scherven, dan wel kogels. Er zijn visuele rapporten dat kort voor de crash jachtvliegtuigen gezien zijn nabij MH17. (Nationaliteit?).
  Die bewuste foto is nu nergens meer op internet te vinden…
  (heb deze wel opgeslagen).
  Deze 6 punten samenvoegend in een “Jigsaw-puzzle” kan men niet
  anders dan tot de conclusie komen dat hier iets niet “pluis” is.
  Dit begint steeds meer op een stinkende doofpot-affaire te gelijken.
  Vandaar dat ik het ook vooralsnog eens ben met de kop van bovenstaand artikel
  en vandaar deze reactie.
  Wij moeten ons niet in de luren laten leggen door de Oekraïne!
  Dat nog steeds zeer corrupte zooitje in Kiev verdient geen enkele steun van ons,
  noch financieel, noch economisch, noch militair. Gelukkig ziet de IMF dit nu ook in.
  Het enige dat ze trachten is om ons, EU en NATO in hun oorlog tegen Rusland mee te slepen. Opent uw ogen! Laat ze het zelf verder lekker uitzoeken met Rusland.
  Dit is een Slavische kwestie.
  Ex-Marineverbindingsdienst/ex-Marid (MIVD)/ex-codedienst BUZA.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Kijk gewoon naar de feiten.Sinds we de euro hebben is het bergafwaarts gegaan.De landen die de euro verlaten hebben doen het goed.Vraag wie zijn degene die koste wat kost de euro overeind willen houden.Angela Merkel in dienst van de rothschilds speeld hierin de hoofdrol.We kunnen er alleen maar beter op worden de euro te verlaten.Daar is politieke moed voor nodig.De rothschild bankiers zijn bloedzuigers geholpen door baroso van rompy verhofstad.Kijk in welke luxe ze leven.Of we laten ons verder vernietigen en geraken in de diktatuur van deze criminelen.Of we gaan deze mensen
  verwijderen.Ik denk dat er voor bewust de samenleving de afgrond in te duwen geldgewin en eigenbelang geen plaats meer is. De tijd van politiek korrekt zijn bewust liegen is voorbij.We moeten deze
  mensen voor het gerecht slepen en uit hun ambt zetten.Ze hebben maling aan het volk
  Zij laten keer op keer zien dat ze ons minachten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • meepmeep

  Ik ben altijd tegen de Euro gweest, slechtste wat ze ooit hebben kunnen doen voor Europa !!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  helaas, is een HOAX uit de pro-kremlin gelederen. Simpel gezegd, als ik als separatist(en) weet dat we niet schuldig zijn, het wrak en lichamen liggen in ons gebied, dan sluiten we het gebied direct af zodat er onderzoek gedaan kan worden. Elk schot op ons crashsite beschermers veroorzaakt evenveel ophef als de crash zelf…en dan kunnen we onze onschuld bewijzen. ECHTER, vanaf de eerste minuut werd de misdaadplek verontreinigd ,kwamen de dorpelingen en separatisten lukraak zoeken op de crashsite, site werd niet afgesloten, delen werden weggehaald, met kettingzagen bewerkt, lijken werden beroofd en noem maar op, akkers werden omgeploegd, lijken werden weggehaald door brandweerlieden e.d. begeleid door meestal dronken seperatisten, dus het lijkt er meer op dat er bewijzen werden verdonkermaand, dat is misdaad in gemeenschap, dus de seperatisten hebben zichzelf verneuk(woordgrapje)t, ergo schuldig..hoeven niet de precieuze schutter of opdrachtgever te hebben, is misdaad in gemeenschap…zaak gesloten -daders bekend

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  Dit lijkt me tamelijk “off-topic”. Gaat het artikel over de Euro?
  Neen dus. Blijf bij je leest.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Daders bekend inderdaad .Niet rusland maar kiev. Uw betoog laat zien hoe dom u bent

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  zoals ik al zei, maar u leest het toch niet, als onschuldige probeer je niet bewijzen te verdonkermanen maar te bewaren, dus is fop-separatisten oftewel russen..efin komende jaren besteed ukraine miljarden om die ratten het land en weer terug de riolen van rusland in te krijgen. Behandeling krijsgevangenen liet zien dat Rusland zelfs basale internationale regels niet wil volgen, dus met zelfde munt terugbetalen…no mercy for mercenaries…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bezoeker

  Als u een onafhankelijk onderzoek wil kunt u deze petitie lezen gericht aan:

  To:

  All the heads of states of NATO countries, and of Russia and the
  Ukraine, to Ban-ki Moon and the heads of states of countries on the UN
  Security Council

  Hier kunt u er meer over lezen

  http://diy.rootsaction.org/petitions/call-for-independent-inquiry-of-the-airplane-crash-in-ukraine-and-its-catastrophic-aftermath

  Ik zeg laat de waarheid boven tafel komen en zeg nee tegen doofpot contracten de waarheid onderdrukken. Dat past niet meer in deze tijd.
  Peace!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Willem Meijerink

  Ooit in oorlogsgebied gewerkt Cw?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  niet ter zake doende vraag, puur vanuit strafrecht bekeken

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bezoeker

  Wat is dit voor onmenselijke reactie? beseft u wel dat er Fascisten aan de macht zijn in de Oekraine? Er is een holocaust gaande in oost oekraine! 800.000 mensen in vluchtelingen kampen in Rusland!

  En in navolging op uw betoog van hoax: leg mij eens uit waarom er dan Kamervragen over gesteld worden.
  Uw opmerking;

  “als onschuldige probeer je niet bewijzen te verdonkermanen maar te bewaren”

  precies dat mag u even aan kiev vertellen, daar de separisten de onderzoekers toelieten maar de regeringstroepen van kiev een offensief begonnen om het rampgebied. En een agreement om te zwijgen is getekend door degene die de waarheid willen achterhouden, Rusland zijn handetekening staat er NIET onder, zoo ook NIET die van Maleisie, die de voorlopige inhoud van de zwarte doos al weten , maar wachten tot ieder land zijn eigen volk informeert.

  Ik denk dat u nog even wat achterstallig research mag doen!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  Ik niet, U moet van het door Rusland verstrekte script afstappen, troll kruip in je hol…..:-)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  nee, u mag onderzoek doen!
  niet roeptoeteren maar feiten onderzoeken!
  Ik verlaag mij niet tot beledigingen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  ik heb vanuit internationaal recht aangegeven hoe er naar gekeken wordt, feitelijk feitenonderzoek is door separatisten onmogelijk gemaakt zie eerdere bijdragen ergo laden zij al schuld op zich, vanwege verdonkermanen bewijs, en dat zou een onschuldige dus niet doen….ergo zaak gesloten, daders bekend, separatisten schuldig, misdrijf in gemeenschap conform recht, ergo ze hebben zichzelf verneukt. Onderzoeksraad zal mogelijk in (verre) toekomst nog komen met uitslag feitenonderzoek voor zover zij dat hebben kunnen achterhalen, maar geef ze daar weinig kans op.. http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/onderzoek-mh17-doelbewust-belemmerd http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/08/onderzoek_mh17_doelbewust_bele.html

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bezoeker

  Daders bekend?
  Dan mag u nu even met bewijzen/ aanwijzingen komen voor uw beschuldigingen! Als Amerika het niet kan en Nederland het niet kan aantonen dat Rusland het heeft gedaan, kan u het wel? Bijzonder! Ik, en vele met mij zouden het graag willen weten, want uiteraard moet de ware dader zijn straf niet ontlopen, dus kom maar op met uw bewijs dan?
  En nogmaals roeptoeteren valt er niet onder! Ook niet vanuit internationaal recht! ZEKER niet vanuit internationaal recht!
  FEITEN, NU, of beter niet meer reageren. Tss

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  Pravda? da?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bezoeker

  Feiten graag?
  ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ik denk dat u een overheids trol bent, .Fop.seperatisten
  .Miljarden die in de zakken van wapenlobby verdwijnen.No mercy
  voor mercenaries .helemaal met u eens., Dat zijn de mensen van de nato eu amerika, Puur vanuit het strafrecht bekeken bent u al dan niet mis info aan het deponeren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Dronken separatisten met hulp van de brandweer. Die brandweerwagens begeleid door dronken separatisten ? . Denk dat u een trouwe telegraaf lezer bent . Wel even schrikken natuurlijk een wereld van verschil. .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  En wie bent u om ons te vertellen wat we moeten vinden.
  Mensen die zulke onzin verkopen, geen aandacht aan besteden.Uw missie is mislukt .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  ik krijg informatie van mensen ter plekke zowel ukrainisch als russisch sprekend, het gros van leger Ukraine bestaat inmiddels uit russisch sprekenden oost-ukrainiers, w.o. aantal vrienden van me, en ik reageer tenminste onder eigen naam, trollen gebruiken meestal nicknames…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  timmermans zei t al putin is steeds schaamtelozer bezig…en over de pravada, rt, seperatisten propaganda…https://www.youtube.com/watch?v=exyEMqErriY

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  ik krijg informatie van mensen ter plekke zowel ukrainiens als russisch sprekend, gros van leger ukraine bestaat uit russisch sprekende oost-ukrainiers wo aantal van mijn vrienden. Ik reageer onder eigen naam, meeste trollen onder nickname..zie je overal…
  https://www.youtube.com/watch?v=exyEMqErriY

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bezoeker

  Uw link is lang achterhaald;
  http://www.globalresearch.ca/kievs-fake-picture-scam/5395298
  Gross van het leger loopt over richting Rusland. Waar blijven de feiten om uw beschuldigingen te steunen, ik wacht al een tijdje?
  U draait er nogal omheen he?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  globalresearch heeft links met russia today pff

  nee dan dit http://www.reuters.com/article/2014/07/23/us-ukraine-crisis-commander-exclusive-idUSKBN0FS1V920140723 das tenminste een echt nieuwsbureau met echte journalisten

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Oh maar nu begrijp ik het.. Het spijt me maar Reuters is juist het nieuwsburo wat in de zak zit van de Elite, net als ANP . Dat is dus het mainstream nieuws, en die hebben een politieke en militaire agenda. Deze journalisten, zijn juist diegene die de waarheid hebben verlaten.
  Ook de buk missile is al achterhaald.
  Ik neem het u niet eens kwalijk, ook ik dacht dat ons het nieuws gebracht werd, maar niets is minder waar..
  Beste C w Boog blijf zoeken in de alternatieve media en msm en leg FEITEN naast elkaar, in dit verhaal zijn de bewijzen er niet om Rulsland te beschuldigen. Zo simpel is het. Ik geef u een voorsprong, hier alles op een rijtje:

  http://www.wanttoknow.nl/overige/mh-17-dossier-hier-vind-je-alle-artikelen/

  Global reseach is een goede weergaven van de waarheid, mocht u onwaarheden vinden staan zij open die te ontvangen.
  U kan ze gewoon e-mailen. Succes in uw zoektocht. En ik hoop dat u mensen niet meer als ratten gaat beschouwen maar als medemens die onze hulp nodig hebben en als mensen die net zo goed het recht hebben op een menswaardig bestaan. Zij hebben niets misdaan.

  hier MSM voorbeeld
  http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2014/08/blikopnosjournaal-verwijderd-bij-knevel.html

  We worden belazerd in de gewone pers. U ook, maar u heeft het nog niet door.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  http://rationalwiki.org/wiki/Globalresearch.ca dit zegt t allemaal
  In the 2014 Ukrainian crisis the site is taking the standard “anti-globalisation” stance against the Western side and falling into the ranks of imperial Russian propaganda instead.

  t’s no surprise then that the site has long become a magnet for radicals, fringe figures and whacko elements from the left in general.

  haha je kan dus beter the putin daily noemen…
  Bovendien, beelden zeggen meer dan 1000 woorden dus die video van die bekende separatist die zegt dat ze die BUk hadden zegt meer dan miljoenen woorden van zo’n flutsite… Ukraine heeft tot op heden nog niet 1 vliegtuig neergeschoten, russische separatisten al meerdere… einde verhaal or dream on

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bezoeker

  i’s no surprise then that the site has long become a magnet for radicals,
  fringe figures and whacko elements from the left in general.

  Dit laat zien waar wiki staat, was het niet de bedoeling om objectieve informatie door te geven?? Gekleurder dan dit is niet mogelijk.
  Global research laat alle landen info neer zetten.
  Maar nu even los van niets meer dan een mening,

  Zou u mij even kunnen vertellen hoe het kon dat de oekrainse regering de dag voor het neerhalen van MH17 er video met “bewijs ” van kon maken?

  ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  17 juli is mh17 neergeschoten, deze video is van 22 juli volgens het bijschrift..kan je geen kalender kijken

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bezoeker

  ik denk dat u dat niet kan.
  https://www.youtube.com/watch?v=RMgIpC-bCfQ

  U bent hier om te trollen en ik ga geen energie meer geven aan u.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  U zei video van dag tevoren deze is geupload dag erna 18 juli en geeft gesprek weer, Ukraine ligt +2 uur hier vandaan, dus hoezo een dag van tevoor nogmaals? Enige trollen zijn pro-kremlin trollen, de rest zijn normale reageerders, dat die uw rt-pravda “bewijs” niet geloven…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  youtube kanaal van ukraine today in engels https://www.youtube.com/watch?v=MeKNjoegIZ4 is deels propaganda, 5%, pravda-rt is 95% propaganda

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Kijk eens naar filmpje op side van Martin vrijland. Het corbett rapport hier ga je
  van schrikken .Als je wil weten wie vliegtuig crash oekraine op zijn geweten heeft.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  nu 4 dagen later en nog steeds geen feiten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  heb ik 4 dagen geleden al gegeven…dement aan het worden of jehova, dat zijn ook van die ongelovigen, dat je het niet wilt geloven is niet mijn probleem dat is jouw probleem ga ermee naar pastoor, dokter, psychiater http://www.rferl.org/media/video/25468569.html

  http://en.censor.net.ua/theme/378/Russian+Terrorists

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Meneer boog Reuters is na even Googelen Rothschild bezit ..
  U geeft een voorzet voor open doel .Het Nos is de omroep
  van Reuters..Anp zelfde verhaal .Wat me opviel dat d66 Pechthold via ipsos exit poll .Als winnaar is gelanceerd. Weer
  even goed googelen wat blijkt ipsos exit poll is helemaal
  niet onafhankelijk. Reuters rothschild is eigenaar van exit poll.
  Zo worden verkiezingen gemanupuleerd en vervalst…..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  ik wist al dat trollen lager dan vmbo nivo hadden, jemig zelfs die op pravda.ru zijn intelligenter

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Je bent een zionisten trol .BOOG je bent medeverantwoordelijk
  voor het starten van WORLD WAR III . Het laagste van het laagste een zionist .MET HET IQ VAN EEN POFFERTJE..SCHAAM JE FLAPDROL .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  Enige verantwoordelijk voor starten genocide Ukrainiers en Russen is Putin en zijn betaalde trollen die nooit geen echte bewijzen aanleveren. Bij CNN zijn ze zelfs maar gestopt met accepteren comments via Disqus.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • m

  Corbet raport laat zien Royal dutch shell achter de aanslag zit.
  Wiki is in handen van c.i.a EN BOOG IS EEN KWAADAARDIG GEZWEL.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  C N N Boog je gaat steeds meer onderuit .Ik ga mijn tijd niet meer aan u verdoen..Ik heb 24 maanden van mijn leven in het Nederlands leger gediend. Ik weet heel goed wat oorlog is.Mijn
  vader was 100% oorlogsinvalide. Kruip terug in je trollenhol
  Oorlog propaganda in de meest absurde vorm .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  typisch trol gedrag, geen link en ja elke oorlog is een bankiersoorlog

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cw Boog

  ik ben juist tegen oorlog(spropaganda) zei net tegen m elke oorlog is bankiersoorlog…ik zet info online zowel voor ukraine slachtoffers als russische (dat zijn dan meestal soldaten), putin is agressor en als nato vanaf begin grenzen ukraine had bewaakt, waren aan beide kanten die slachtoffers niet gevallen, zowel usa als rusland voldoen niet aan hun verplichtingen in verdragen. BTw, ik ben misschien wel enige nederlander die vindt dat nederlandse soldaten NIET verantwoordelijk zijn voor slachtoffers scebreniza, ook daar greep un/nato niet op tijd in of gaf niet voldoende ondersteuning, waarmee oorlog voorkomen had kunnen worden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Defcom 1 is nu van kracht.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl