Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

darkcongress

Amerikanen zijn in een slecht humeur

Peilingen door grote netwerken, onderzoekers en kranten zijn het erover eens: “De Amerikaanse bevolking verkeert in een slecht humeur”.

In slechts één week peilen blijkt dat politici op alle fronten diepterecords scoren wat betreft populariteit. De waardering voor President Obama is op dit moment ongeveer zo populair als een bezoek aan de tandarts. De gehele Democratische Partij krijgt de duimen naar beneden , evenals de Republikeinse Partij.

Maar dat is nog niet alles. De Amerikanen hebben ook hun zakken vol over de toekomst in het algemeen, met name de economie. Zelfs een oude Amerikaanse favoriet “suiker” doet het heel slecht in de peilingen.

Opiniepeilers zeggen dat het allemaal neerkomt op een land waarvan de inwoners voelen dat “alles even verschrikkelijk” is.

Wij in Europa sluiten onze mening over de Amerikaanse politiek en politici hier graag bij aan (red)

Lees het hele (engelstalige) artikel op: Politico.com


 • Irma

  Kijk, dit is goed nieuws! (y)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Douwe Beerda

  Dat is ook de reden waarom de overheid van de VS zo naarstig op zoek is naar een nieuwe volksvijand nummer 1. Ze probeerden Iran, dat lukte niet, toen Syrie lukte ook niet, toen Rusland en dat moet we nog even kijken hoe het loopt maar ik denk dat het ze ook niet lukt. Maar ze moeten wel, ze volgen het patroon van tirannie en dan heb je een extern vijandbeeld nodig om de mensen intern af te kunnen leiden van hoe ze genaaid worden door hun eigen politici. http://www.visionair.nl/ideeen/het-patroon-van-tirannie/

  De mensen in de VS zijn hun politici spuugzat, ze begrijpen het corrupte bankensysteem, zien dat de politiek vooral de belangen van de grote bedrijven en banken dient en hebben inmiddels grotendeels door dat de mainstream media ze volledig voorliegt.

  In de EU en in Nederland is de situatie niet veel anders.

  De politiek van de VS en de EU zit zo vol corruptie, zo vol leugens en manipulatie dat het echt tijd wordt voor een hele grote schoonmaak. Mensen in de VS en de EU zouden massaal moeten ophouden met het gehoorzamen van hun politici. Ga het systeem gewoon op alle mogelijk manieren dwarszitten en bouw daarnaast vooral een leven op volgens een manier hoe we het wel willen. Veel meer lokaal gezond en vers voedsel verbouwen, meer lokale hernieuwbare energie, meer weer sociale en economische veerkracht in de buurt opbouwen. Weg van de grote centralisatie en terug naar de gemeenschap en de menselijke waarden.

  De technologie is er, de informatiestructuur is dankzij het internet. Het is tijd dat we met zijn allen gaan bouwen aan de wereld die we wel willen en de psychopaten in Den Haag, de EU en de VS massaal gaan negeren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Erwin

  Rake woorden, ik hoop alleen dat ze in daden worden omgezet.. Ik wacht er niet op en ben/heb alvast voor mijzelf/gekozen begonnen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • merel

  het wordt nooit meer zoals vroeger, mensen denken alleen nog maar aan zichzelf, en stemmen gewoon weer op vvd en laten zich voorliegen door de media

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • HB

  Idealisme is mooi. Yes, we can! De Nobelprijs voor de Vrede wordt uitgereikt aan de mooiste verkiezingsspeech. Terwijl de overheid bestaat uit Wall Street. Everywhere.

  Ondanks zijn superieur geachte technische maakbaarheid moet de volgevreten welvaartsmens terug, maar zakt weg in de derrie die hij zelf heeft veroorzaakt.

  Amerika, Europa, Azië. Prachtig gekleurde zeepbellen. Een schijnvertoning. Op de pof.
  Toch heeft tweederde van de mensheid geen schulden; bestaat hun enige bezit uit de kinderen die zij voortbrengen. Om dagelijks op zoek te gaan naar de meest elementaire levensbehoeften.

  Zuid-Amerika, Azië en het vergeten continent, Afrika. Elke drie seconden sterft nog steeds ergens iemand van de honger.

  Onomkeerbaar of ommekeer?
  De aarde en het leven snakken naar de Grote Verlossing.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Betsie

  Het is niet Obama… hij is slechts een menselijk ‘schild’ en speelbal voor een weerzinwekkend politiek apparaat..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • holethos

  veel mensen om me heen zijn moe. ze zijn onderdanig en murw geworden. de mensen om me heen zijn bang om te doen wat ze eigenlijk willen. ze roeien met de riemen die ze hebben (begrijpelijk). natuurlijk is het mogelijk om naief lekker een dagje met de familie in de natuur te genieten, maaar er is echt iets mis op deze planeet. we leven in een wereld van overvloed terwijl ons de hele dag een wereld van tekorten wordt voorgeschoteld. ik hoop dat er binnenkort een nieuw iniatief ontstaat, waarbij mensen opstaan en zeggen TOT HIER EN NIET VERDER!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • holethos

  inderdaad betsie, de illuminati aka de krachten achter de schermen aka de fed proberen iedereen zijn aandacht op geld te richten. zij produceren het geld, hoe dichter bij de bron hoe lager de rente. de enige keus die we hebben is de keus waar we onze aandacht op richten. af en toe even lekker trippen op ayahuasca laat me zien dat we eigenlijk in een heel andere wereld leven als die ons wordt voorgeschoteld. we zijn het resultaat van onze keuzes (jammer dat we een deel onbewust hebben gekozen, neem de macht terug en je zal weer dankbaar en dienstbaar worden aan je eigen….. suc6 met je reis

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  “You can fool some of the people some of the time, but you can’t fool all of the people all of the time” een bekend Amerikaans gezegde wanneer het over politiek gaat. Of het altijd waar is betwijfel ik ten sterkste, ik ben aardig wat hardnekkige politieke leugens tegengekomen in de tijd dat ik in dat land woonde. Maar één ding is zeker, waar het om zaken als oorlog en vrede gaat kan niemend meer zeggen dat de VS iets anders heeft bereikt dan door hun leugens enorm veel doden en daardoor enorm veel angst en haat op wereldwijde schaal te oogsten.

  Stel je alleen maar eens voor dat Rusland of China in allerlei landen duizenden mensen waaronder ook best veel onschuldige vrouwen, kinderen en bejaarden met onbemande drones zouden doodmaken. We zouden staan te gieren van woede. We zijn nu al verontwaardigd dat de Russische minderheid kennelijk wat informele steun krijgt van volksgenoten in Rusland (onvoldoende steun want ze zijn zwaar aan het verliezen). Stel je nu even voor dat Rusland zou bombarderen of drones tegen het oekraïense leger zou inzetten. Ondenkbaar, toch? En toch accepteen we het dat onze “bongenoot de VS”zich daaraan bezondigt. Ik weet het niet zeker maar ik denk zelfs dat Amerikanen zich er langzaam maar zeker bewust van worden dat ze zich aan terrorisme schuldig maken. Dat geldt niet alleen voor de drones maar ook voor bombardementen die worden uitgevoerd vanuit vliegtuigen op verre, onbereikbare hoogte. Ik herinner me nog goed de tijd dat Amerika “terrorisme” omschreef als “ontzettend laaghartig en laf omdat het hun tegenstanders elke mogelijkheid ontneemt om terug te vechten”. Dat was o.a. in de media verbreid na de 1e aanslag in de kelder van het World Trade Center in New York. Dat zal vast niet iedere Amerikaan vergeten zijn!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Femke

  De VS draaien alleen maar goed zolang er maar ergens oorlog aan de gang is, wat goed is voor BV Amerika, 40% van de fabrieken daar hebben met wapen industrie te maken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Kees van Meel

  En toch is de VVD, een van de bronnen van het kwaad, weer aan het stijgen in de peilingen.
  Voor dat je gaat stemmen, eerst eens goed kijken waar een partij voor staat en dan pas kiezen.
  Blijf je VVD stemmen, dan heb je de ellende aan je zelf te danken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl