Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Slachtoffer riep: “Shoot me”

executieEen Amerikaanse agent heeft 20 augustus een man doodgeschoten in St. Louis, niet ver van Ferguson. Dat meldden Amerikaanse media. In Ferguson zijn al dagen rellen nadat een ongewapende Afro-Amerikaanse jongen (18) werd doodgeschoten door een agent.

Volgens de Volkskrant  zou de dode dit keer een Afro-Amerikaanse man zijn van 46, maar de Amerikaanse media meldden dat het dat het slachtoffer 23 jaar was. Volgens de politie van St. Louis zwaaide het slachtoffer met een mes op het moment dat de schoten vielen. Volgens politiechef Sam Dotson wilde de man zijn mes niet laten vallen en riep hij ‘dood me nu, schiet me nu dood’ naar de agenten.

Het incident werd vastgelegd met de mobiele telefoon van een voorbijganger en is later op YouTtube geplaatst. Bekijk de video en oordeel zelf of het gebruik van dit dodelijke geweld echt noodzakelijk was.

Let op: Video bevat schokkende beelden

Bronnen: Volkskrant.nlYouTube


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl