Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel
engelse vlag

English

vuur

Brandende wereld heeft keerpunt nodig

Het is alweer augustus in het jaar 2014. De aarde staat in brand of wordt overspoeld door water en modderstromen die overal veel mensenlevens eisen. Maar het is niet de wereld waarin wij willen leven.

En als je iets niets meer wilt, moet je proberen het te veranderen. Alleen al om die reden is het de hoogste tijd om ons weer met elkaar te verbinden. Om de echte diepe connectie aan te gaan met de ander zul je eerst de ware connectie met jezelf moeten aangaan. En doorgaans betekent dat een innerlijke strijd; met jezelf, met de overtuigingen vanuit je jeugd en met de overtuigingen van anderen die je meent te moeten volgen omdat je dat ooit zo geleerd hebt.

The key

The key (Olieverf) – Irma Schiffers

En dat is precies wat er nu gaande is. We zijn in een fase beland waarin we dat niet meer willen. Waarin we onze innerlijke drijfveren willen manifesteren vanuit onze eigen bron, ons werkelijke authentieke ‘zijn’. En we voelen dat we niet langer gevangen willen zitten in de macht van de ander; je partner, de overheid, de religie die steeds harder probeert ons in een collectief, maar gemanipuleerd bewustzijn vast te houden dat gebaseerd is op angst en dus macht. Die propaganda-machine draait op volle toeren en raakt ons zolang we daar in willen geloven in tegenstelling tot onze eigen intuïtie.

De kracht die in ons allen aanwezig is vanuit een ver, ver verleden wil ontdekt en geleefd worden. Juist daar waar geen contact is met de innerlijke bron ontstaat oorlog en vernietiging van de ander die als een spiegel fungeert waar je niet in wilt kijken. In het groot op wereldniveau, maar ook in het klein in je eigen relaties.

Give me wings - verkleind

Spread your wings (Olieverf)- Irma Schiffers

We mogen weer worden als de adelaar, het archetype dat wij allemaal diep in onszelf herkennen en mogen erkennen. Niet langer gevangen en ‘afgericht’ om te doen wat een ander van hem wil, maar vrij vliegend op zijn eigen vleugels waarin hij kan gaan en staan waar hij wil. Op grote hoogte heeft hij overzicht over de aarde door zijn scherpe en heldere blik en zijn scherpe instinct.

De adelaar zal, om te overleven en zijn tweede levensfase in te gaan, zichzelf moeten plukken omdat hij niet meer in staat is om zijn voedsel bij elkaar te schrapen en niet meer op veilige hoogte naar zijn eigen nest kan vliegen, zoals je in deze prachtige, korte video kunt zien. The rebirth of an eagleOntroerend en wáár…

 

Net als bij de rups die met een pijnlijk proces tot vlinder moet worden, zullen ook wij die pijnlijke transformatie moeten ondergaan om opnieuw geboren te worden.

 

En nu we daar toch massaal mee bezig zijn, helaas soms hardhandig gedwongen door de transformatie van onze planeet -moeder aarde- kunnen we beter onze (drijf-)veren uit het verleden gaan plukken, opdat we met onze vernieuwde ‘veren’ daarheen kunnen vliegen waar we voelen te willen zijn. Samen met anderen die vanuit onze authenticiteit bij ons passen. Zoeken hoeven we deze zielen niet; ze dienen zich aan tijdens je vlucht en je zult zonder vragen ‘weten’ dat je samen een nieuw nest zult gaan vinden…

©Irma Schiffers 2014


 • Guest

  Prachtig!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • #prachtig verhaaltje over #transitie / #verandering, filmpje is ook #geweldig

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • sjaak

  Mensen die zonder God leven kunnen geen echte vrede bereiken in de wereld.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Irma schiffers is volgens mij een dubbel agent.ze is ook een nwo spiritualist, een nwo mentalist..
  Ze predikt wel vrede maar ook ondertussen magie en tarotkAarten enz bij veel van haar onderwerpen.ze is hier volgens mij om mensen mentaal klaar te maken voor alles wat met ufo&magie te maken.
  Dus lezers; laat je niet gauw hersenspoelen door schiffers…ze is maar een nwo pion -schrijver.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Saruman

  Hahaha,Justice Name, je hebt een geweldig gevoel voor humor als het geen paranoïa heet! 😀

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • koos

  En Andersom Ook niet… Hamas. Joden. Isis. Vrijmetselaars. Duh alleen De gelovigen hebben oorlog.
  Zet u van het geloof af en de vrede zal wAndersomederkeren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John Vermeer

  Kopje thee?
  Erg hinderlijk dat schrijfster schrijft alsof ze voor de hele wereldbevolking spreekt. Ik voel namelijk helemaal niets bij het verhaal van deze zweefteef.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Saruman.je bent magier? Vrijmetselaar?
  Baphomet aanbidder..?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Oorlogen ; omdat de roverheden ook diep in satanisme zitten…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • IkHebHetWelGezienOpDezeSite

  Bij deze ont-like ik jullie pagina… Wat een subjectief gezwets en zweverig gesauwel. Ik dacht op deze site iets te vinden wat in normale kranten verborgen of vergeten wordt, maar in plaats van feiten krijg je deze persuasieve onzin en wordt je, als je niet op let, gehersenspoeld…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gast

  “We mogen weer worden als de adelaar…”
  Mét of zonder mobieltje?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • kaizoku

  Wat een ontzettend slecht stuk. Ik had al twijfels over de credibility van deze website. Dit komt zeker niet ten goede.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • johan

  Graag voortaan weer inhoudelijke stukken plaatsen. Hoe iemand zijn of haar trip eruit ziet na het nuttigen van padoos wil ik niet weten. Verder een goede website.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jaap

  goed stuk!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Elmar

  Inderdaad.. dit is verreweg van ”gewoon nieuws”. Hier kan je dus ook echt helemaal niets mee. (niet dat dat hoeft natuurlijk)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Piet

  Als je dat gelooft ben je echt de “Sjaak”

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • En piet internettrol.je werkt voor aivd of ene geheime dienst?
  F* die nwo loopho*ren…

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl