Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Politie-militarisering

Als je leven je lief is

“Als je niet wilt worden neergeschoten, getaserd, gepeppersprayd, geslagen met een knuppel of op de grond gegooid, doe dan gewoon wat ik zeg. Ga vooral niet met me argumenteren, noem me geen namen, zeg niet dat ik je niet stoppen kan, zeg niet dat ik een racistisch varken ben, bedreig me niet dat je me kan aanklagen en ik mijn badge kan kwijtraken. Schreeuw vooral niet dat je mijn salaris betaalt en denk er zelfs niet aan om agressief op me af te lopen. De meeste aanhoudingen duren slecht enkele minuten. Hoe moeilijk kan het zijn om voor zolang mee te werken?”, aldus Sunil Dutta, al 17 jaar officier bij de politie van Los Angeles.

Politiestaat

riot-copsHet leven in de Amerikaanse politiestaat is een eindeloze reeks van verboden die aan het einde worden bekrachtigd door een geladen pistool. Praat niet terug tegen de politie, denk er niet over om je te verdedigen tegen een SWAT-team actie (waarvan er 80.000 per jaar plaatsvinden). Ga niet hollen wanneer een agent in de buurt is, hij zou kunnen denken dat je een vluchtende crimineel bent. Draag niets in je hand, het zou voor een wapen aangezien kunnen worden. Verwacht geen privacy in het openbaar, laat je kinderen niet alleen naar de speelplaats gaan, houd je niet bezig met geweldloos protest in een buurt waar een ambtenaar kan passeren, haal het niet in je hoofd om groenten in je voortuin te verbouwen, maak geen muziek voor een metrostation, voeder geen walvissen enz. enz.

Voor degenen die zich verzetten, die durven onafhankelijk op te treden, voor zichzelf te denken, marcheren op het ritme van een andere drummer, waarvan de gevolgen altijd zijn; een enkele reis naar de plaatselijke gevangenis of de dood.

Wat Amerikanen moeten begrijpen is, dat ze hebben besloten te negeren wat ze angstig vinden en sluiten hun ogen ervoor. De werkelijkheid blijkt te schokkend te zijn, zeker gezien het feit dat ze niet meer leven “on top of the hill”, ooit een baken van vrijheid voor allen in de wereld.

Ver verwijderd van het zijn van een lichtend voorbeeld van een goedwerkende democratie zijn de Verenigde Staten nu een les voor de wereld geworden in hoe snel vrijheid kan veranderen in tirannie. Hoe glad de helling is waardoor van nature vrijheidslievende mensen kunnen worden gebrandmerkt, geboeid en voor de gek worden gehouden door ze te laten geloven dat gevangenismuren er zijn voor hun eigen veiligheid.

Na meer dan een halve eeuw exporteren van oorlogen naar vreemde landen, het profiteren van oorlog en het creëren van een economie die afhankelijk is van wapentuig en oorlogsbuit, heeft de Amerikaanse bevolking gefaald om te voorkomen dat de ‘haviken’ hun op winst gedreven vraatzicht gingen richten op het eigen volk. Na eerst de oorlogsbuit naar huis te hebben gehaald, kwamen de tanks, granaatwerpers, Kevlar helmen, geweren, gasmaskers, munitie, stormrammen, nachtkijkers enz. en werden gratis uitgedeeld aan de lokale politiekorpsen om het land te beveiligen tegen…… de Amerikanen!!?

Is het een wonder dat de Amerikanen zich nu midden in een oorlogsgebied bevinden? Ze leven in een ‘niet afgekondigde’ staat van beleg en zijn zelf de vijand geworden.

Aangezien alles wat in Amerika gebeurt na verloop van tijd ook in Europa gaat plaatsvinden bent u vast gewaarschuwd!
De ongekozen Europese potentaten zijn al druk aan het voorbereiden.

 Bron: TenthAmendmentCenter.com

 

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl