Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Politie-militarisering

Als je leven je lief is

“Als je niet wilt worden neergeschoten, getaserd, gepeppersprayd, geslagen met een knuppel of op de grond gegooid, doe dan gewoon wat ik zeg. Ga vooral niet met me argumenteren, noem me geen namen, zeg niet dat ik je niet stoppen kan, zeg niet dat ik een racistisch varken ben, bedreig me niet dat je me kan aanklagen en ik mijn badge kan kwijtraken. Schreeuw vooral niet dat je mijn salaris betaalt en denk er zelfs niet aan om agressief op me af te lopen. De meeste aanhoudingen duren slecht enkele minuten. Hoe moeilijk kan het zijn om voor zolang mee te werken?”, aldus Sunil Dutta, al 17 jaar officier bij de politie van Los Angeles.

Politiestaat

riot-copsHet leven in de Amerikaanse politiestaat is een eindeloze reeks van verboden die aan het einde worden bekrachtigd door een geladen pistool. Praat niet terug tegen de politie, denk er niet over om je te verdedigen tegen een SWAT-team actie (waarvan er 80.000 per jaar plaatsvinden). Ga niet hollen wanneer een agent in de buurt is, hij zou kunnen denken dat je een vluchtende crimineel bent. Draag niets in je hand, het zou voor een wapen aangezien kunnen worden. Verwacht geen privacy in het openbaar, laat je kinderen niet alleen naar de speelplaats gaan, houd je niet bezig met geweldloos protest in een buurt waar een ambtenaar kan passeren, haal het niet in je hoofd om groenten in je voortuin te verbouwen, maak geen muziek voor een metrostation, voeder geen walvissen enz. enz.

Voor degenen die zich verzetten, die durven onafhankelijk op te treden, voor zichzelf te denken, marcheren op het ritme van een andere drummer, waarvan de gevolgen altijd zijn; een enkele reis naar de plaatselijke gevangenis of de dood.

Wat Amerikanen moeten begrijpen is, dat ze hebben besloten te negeren wat ze angstig vinden en sluiten hun ogen ervoor. De werkelijkheid blijkt te schokkend te zijn, zeker gezien het feit dat ze niet meer leven “on top of the hill”, ooit een baken van vrijheid voor allen in de wereld.

Ver verwijderd van het zijn van een lichtend voorbeeld van een goedwerkende democratie zijn de Verenigde Staten nu een les voor de wereld geworden in hoe snel vrijheid kan veranderen in tirannie. Hoe glad de helling is waardoor van nature vrijheidslievende mensen kunnen worden gebrandmerkt, geboeid en voor de gek worden gehouden door ze te laten geloven dat gevangenismuren er zijn voor hun eigen veiligheid.

Na meer dan een halve eeuw exporteren van oorlogen naar vreemde landen, het profiteren van oorlog en het creëren van een economie die afhankelijk is van wapentuig en oorlogsbuit, heeft de Amerikaanse bevolking gefaald om te voorkomen dat de ‘haviken’ hun op winst gedreven vraatzicht gingen richten op het eigen volk. Na eerst de oorlogsbuit naar huis te hebben gehaald, kwamen de tanks, granaatwerpers, Kevlar helmen, geweren, gasmaskers, munitie, stormrammen, nachtkijkers enz. en werden gratis uitgedeeld aan de lokale politiekorpsen om het land te beveiligen tegen…… de Amerikanen!!?

Is het een wonder dat de Amerikanen zich nu midden in een oorlogsgebied bevinden? Ze leven in een ‘niet afgekondigde’ staat van beleg en zijn zelf de vijand geworden.

Aangezien alles wat in Amerika gebeurt na verloop van tijd ook in Europa gaat plaatsvinden bent u vast gewaarschuwd!
De ongekozen Europese potentaten zijn al druk aan het voorbereiden.

 Bron: TenthAmendmentCenter.com

 

 


 • Jack Frost

  Grappig dat juist het uithangbord van de Russische PR-machine begint over een politiestaat.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jack Black

  @jack jij bezit een perceptie van een visstick!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jack Frost

  Wat koddig, je gebruikt je dure woordjes! Grote jongen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • dennis

  Om heel eerlijk te zijn heeft meneer black wel een punt hier… #femacamps #materiallaw #endgame doe je huiswerk heer frost

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jack Black

  Och gussie jack frost zegt slimmere dingen dan dat hij werkelijk is

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ilse

  Goed stuk!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Het verdrag van lissabon maakt duidelijk waar het om gaat nl hoogverraad.U en ik zijn geen mensen meer maar producteenheden.Dit verraad wat het koningshuis heeft gepleegd zal ik toelichten.Duitsland moest er alles aan doen om euro in leven te houden
  De schuld in duitsland is drie keer zo hoog als aangegeven.Geen 3 maar 15 miljoen

  werklozen.Angela merkel is een zionist in dienst van koningshuis aipac .Angela werdt afgeluisterd en wat blijkt nu.Ze heeft nsa mee opgericht.De zionisten werken samen met nazi kiev genocide.Komt u dit niet bekend voor genocide op palastijnen.Angela merkel schenkt drie met kernkoppen geladen onderzeeers aan Jawel Israhell.stop met belasting betalen.Israel is de new world order.30.000 Guillothines om de cristenen te doden .Zionisten en nazi koningshuis beatrix allexander tewen balkenende rutte wilders willen

  u vernietigen.De mensen die werkeloos zijn moeten sterven sorry we zijn geen mensen
  meer maar produkteenheden. Welkom bij the new world order .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Rakker

  heb je zelf niet door dat je ongelofelijk ongeloofwaardig overkomt.
  je hebt een klok horen luiden maar weet echt niet waar de klepel hangt.

  groeten Rakker

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Rakker rijmt op stakker

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter

  Ik zie een vreselijke chaos er aan komen die de mensheid, als die zich niet kan beheersen, in 1 laat storten. Is ongetwijfeld al eerder gebeurd. Teveel mensen en leiders die geen leiders zijn maar asociale dieven die er alleen een zooitje van kunnen maken. Dat zal een probleem geven voor iedereen en overleven zal weer prioriteit worden. Zolang het duurt. Uiteindelijk legt de mens het loodje.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • KlaasO

  Ja je hebt gelijk. Jammer genoeg en je weet waar de klepel hangt. Gewoon even de wet, het verdrag van Lissabon, nazien waarin ook het N.A.B Nationaal arrestatie bevel staat. Met daarin dat we niet meer mogen staken en ook niet meer mogen demonstreren. Dat de regering bevoegd is om te doden en te schieten op de protesterende massa. Dat je zonder pardon 9 maanden voorarrest kunt krijgen. De wet is goedgekeurd in 2009. In 2004 nog verworpen door de Nederlanders en Fransen. Maar dus in 2009 onder een andere naam toch ingevoerd onder druk van Merkel. De wet is als voorbereiding naar de NWO en zal van kracht worden wanneer er genoeg chaos is. Lees ook het boek van Robin de Ruiter ” de 13 bloedlijnen van de satan”. Natuurlijk als je het aankunt. Robin onderbouwd alles zeer goed en komt met bewijzen en verwijzingen. Ik ben het met je eens dat we zijn verraden door onze eigen regering. We worden ook voorgelogen omtrent de Oekraïne en het demoniseren van Putin. Maar nog steeds volgen de meeste Nederlanders het NOS journaal waar ze de propaganda slikken als zoete broodjes en niet eens beseffen wat er werkelijk aan de hand is. Dit soort apathie zal ons binnenkort enorm berouwen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jack Frost

  Precies ja, Material Law. Zoiets als Material Girl, maar dan zonder het meisje? Begin niet over huiswerk als je de kaft van het boek niet eens kunt lezen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • K Jager

  Hoezo grappig? Lijkt mij vrij logisch aangezien de Russen op dit moment een van de weinige betrouwbare vrije landen op de wereld blijken te zijn. De hoop voor de vrije wereld maar u zit daar niet op te wachten want u heeft liever een NWO systeem waar mensen rechten niet zo mee tellen. Ben benieuwd of we uw rechten na de revolutie ook gaan respecteren. Een vuile verader zoals u kan zich niet verstoppen en we zullen u vinden en berechten net zoals al die andere domkoppen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Femke

  Sinds de euro en dat we gedicteerd en gekommandeerd worden uit Brussel is de democratie ook verdwenen net zo als al die miljarden waar de elite feest mee vieren op de koste van de armen uit de EU!!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Rakker

  Kijk hier kun je wat mee.en ik ben het ook helemaal met je eens.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • frikandel

  Democratie in Nederland? wij kennen alleen een parlementaire democratie, ook vóór de euro.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Hoe dan ook het word tijd de mensen die verantwoordelijk zijn uit hun ambt te verwijderen.Merkel is de spil in het proces.Koste wat kost de euro overeind houden
  in wiens belang.Zij werkt voor de rothschilds.De landen die de euro hebben verlaten doen het goed.Voor de euro waren vele landen welvarend er was werk er was perspectief een toekomst.Er is geen plaats voor een nazie dictatuur.En vrede waar is die vrede? Nazies geilen op oorlog.Wat voor toekomst willen we drones en robocops die
  je leven tot een hel maken.Organiseren en samenvoegen Hoogste tijd

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jack Frost

  Oei! Mensen met een andere mening bedreigen, ze “verader” (sic) noemen, en de Russen als “betrouwbare vrije landen” aanmerken. Dat alles terwijl je iets roept over mensenrechten. Misschien moet je eens met iemand gaan praten. Ik bedoel met een psychiater, niet met Russische homo’s of politieke gevangenen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • arno

  Rakker slaap lekker verder schaapje beh beh!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • arno

  Alle machthebbers maken deel uit van HET SPEL, kwestie van opofferen van pionnen (ons) zoveel mogelijk, want de New World Order moet en zal er komen, Big Brother Wereldwijd, 1 wereldregering, 1 wereld leger, 2 munt eenheid!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Hier even naar kijken a.u.b Geeft Premier Rutten een geheim bloot.Op you tube invoeren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  advocaat bindt de strijd aan tegen financieel systeem. pdf Op een stick zetten daarmee naar drukkerij . versprijden en massaal bij zitting aanwezig zijn. Hoop
  dat er voldoende mensen berijdt zijn hier aan mee te werken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Chemical Dude

  een paar ‘berijdt’ je 😉

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Chemical Dude je hebt helemaal gelijk. Was niet helemaal bij de les.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Pablo Hein

  Emmm..hoezo? Een tiran vreest zijn volk. En hoie verklaar je dan dat Poetin begin deze maand het Russisch volk het recht geeft om openlijk wapens te dragen? Dat is iets wat de geschiedenis ons leert, elke keer dat een volk ontwapend wordt beginnen de massa arrestaties en genocides.Wat heeft Poetin te vrezen in een federatie waar meer dan 80% hem ondersteund, en nu nog feller naarmate de sancties hun economie aanvalt.
  Poetin namens de BRICS wil heel graag een wereldorde waar alleen de belangrijkste zaken controleren, de munt de mensenrechten en energie onder andere.Hij wil heel graag een MULTI-POLAIRE wereld van SOEVEREINE staten! Dat wil zeggen, elk land is zijn eigen toko. Men vindt bij de BRICS dat ook het milieu hersteld moet.Dat wil zeggen ” dienstplicht” voor herbebossing bijvoorbeeld. Ach, de westerse media liegt en bedriegt dat het schrijnend is als je er iets van gelooft.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dennis Eijs

  Hoezo nu, ik was altijd al hun vijand, en het leuke is, zij hebben me zelf getrained. Dus ik raad ze af om de confrontatie aan te gaan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jack Frost

  Putin heeft Russen die al een wapenvergunning hadden het recht gegeven om zelfverdedigingswapens te vervoeren. AK’s, pistolen e.d. zijn daarvan uitgesloten. Het gaat vooral om tazers, wapens met rubberen kogels, pepperspray e.d. Los daarvan is zo’n licentie in Rusland erg moeilijk te bemachtigen en mag je die wapens niet meenemen in het openbaar. Er zijn erg veel voorbeelden van landen waar al jaren geen wapens werden toegestaan voordat er “massa arrestaties en genocides” plaatsvonden. Ook zijn er voorbeelden van plekken waar walgelijke regimes heersen terwijl wapens al dan niet officieus worden toegestaan. Het causaal verband tussen wapenwetten en genocide is een leuke theorie, maar niet gestoeld op de geschiedenis. Zo zou je een “dienstplicht voor herbebossing” ook kunnen vergelijken met de doelstellingen van de Rode Khmer, en hoewel die vergelijking zinniger is, is het nog steeds niet redelijk.

  Wat heeft Putin te vrezen? Nou ja, misschien het feit dat zijn economie op het punt staat in elkaar te donderen, dat steeds meer Russen internetverbindingen krijgen en, als hij zijn censuurmachine niet langer kan financieren, zij door zullen krijgen hoe hun toekomst eruit ziet onder zijn regime, of misschien dat zijn militaire apparaat veel minder slagkracht heeft dan zijn onverantwoordelijke gedrag in de Ukraine en rond de Baltische staten zou verklaren. BRICS wil herstel van het Milieu? Echt? Als de B van Brics eerst eens begint met het neerhalen van regenwouden zou ik zo’n uitspraak serieus nemen. Natuurlijk wil Putin met BRICS meer invloed op het wereldtoneel. Zodra India en China erachter zijn dat hun relatie met een geflipte dictator ze meer kwaad doet dan onafhankelijk opereren, heeft Putin werkelijk niets meer. geloof niet alles wat je op RT.com leest, Pablo.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Pablo Hein

  Dan komt het feit dat Poetin inderdaad gigantische aandacht krijgt, er zijn zelfs niveaus van idolatrie.Maar daarnaast, heb je het BRIC gebeuren ook, en zonder er te veel ‘aandacht’ aan te besteden kijken alle ogen naar hem en Kiev, in mijn ogen nu een nazi nest. En door het tromgeroffel horen we weinig van de ware oorlog, en die is tussen bankiers die hun corporaties moeten zien drijvend te houden, want alles is zo volgepakt met petrodollars. En als die valt, hou je dan vast. Kijk naar de link onderaan. Het is geen RT.
  Nederland heeft een deel van het goud binnen.
  Ok, dat is erg fijn.Top. Wat rest is een ‘ investering’ .Dan krijg je een unie, en die zal BRICS aankunnen en de wereld in twee kampen delen, maar dat kan ook constructief zijn. Het hangt van de graad van het narcistisch van velen aan de absolute top tot hun top hulpjes de politici. Dit komt uit agenda’ s met lange tijdspanne. Bekende signalen had je al jaren terug.1997 was een cruciaal jaar.Toen kwam het opruim plan in de running. ” schurkenstaten” moesten het ontgelden. Daarvoor was het om ze te creëren, bananen republieken e.d. waar veel geld mee te verdienen viel. Gewoon de kapitalistische evolutie uit een ziek narcistisch brein. Heeft ook veel goed gebracht, maar het prijs waar je voor moet betalen stond in de kleine lettertjes vermeld.
  Poetin kent dit scam. Hij heeft ze eruit geschopt, en zij, de bankiers dus, willen hem door het stomme volkje doen opruimen.Want alles wat voor hun werkt, betaalt netjes belasting. Terwijl de militaire industrie overloopt in fiat currency. Daarom zo een fixatie op goud nu. En dit is dus HET teken aan de wand, het is erop of eronder.
  Als je de logica van het artikel doorhebt, en niets over welk bron, dan is dit een nuchter gegeven. Want het kan niet anders werken ook. Economie, hoe dichter je bij de kern komt, hoe meer het gelijk met ecologie naar boven komt. In de kern ligt de ‘ fysische wet’ voor allebei. Dat heet ” collapse” . instorting dus. Goud is het kussen voor de grote val. Nee, RT is voor mij gewoon om te vergelijken. zo veel, en ook uit de VS, of VK, of Duitsland, het maakt me niet uit, ik waarneem het allemaal en maak zo ” mijn wereld”, reflecterend. Het opzet van BRICS, past naadloos in de rede van Poetin in zaken die de banken o.a. aangaat. Het multipolaire Een Wereld, met soevereiniteit garantie is voor de mens zelf, dus ieder individu een natuurlijker leven. In steden komt het op neer, dak, voeding, basisch comfort enz. garanties. En de vrijheid om te ondernemen.Meritocratie, geen elite. Meritocratie kent ook elite, maar is niet erfelijk. En ondernemend, rijk worden is geen zonde. Als maar ” arm” zijn niets tekort komt, Niet als hier voor ons in de EU , is het hilarisch om te denken dat iedereen werk kan krijgen op een basis van een op tien van de kansen, je behoudt een continue gros, maar daar tegenover is het eigen inzet en aanpak om van twee euro tot tweehonderd euro winst te maken in de laagste laag zowat onmogelijk gemaakt, denk aan een sieraden maker, een ambacht kenner. klusser, las je je uitkering als basis gebruikt, dan kost je ook niet veel om iets te laten doen.. Zo ontwikkel je een wat ruimer consumptief markt ook.
  Zo als het nu aan toe gaat, zou het rond kerst kunnen gebeuren, dat olie en goud zijn absolute laagte heeft bereikt. technisch kan dat gewoon. Best een stevig artikel qua inhoud dit.Maar de vraag is hoe schaakmat geïnterpreteerd kan worden. Zal de verliezer de tegenstander een stomp voor zijn neus geven? Van Poetin verwacht ik dat niet. De laatste weken heeft hij veel handen geschud.BRICS onderhandelt al met het IMF. Als de “verliezer” handig is en zijn worst case scenario plan klaar heeft, en wij hier ook als land, want men had pas in de krant dat niet lang geleden er plannen klaar lagen om terug naar de gulden te gaan. Zo iets. Goud is het enige constante voor geldwaarde, daarmee ook zilver, diamanten platinum e.,d mits de markten stabiel blijven. De markt bepaalt het goud niet meer, goud bepaalt dan de markt.
  http://www.liveleak.com/view?i=d99_1418397462#1wUlmuoAv1fkECsQ.99

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl