Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Alles op dokters recept

BabyPillsHad u ooit gedacht dat we in een maatschappij zouden leven waar twee en driejarige peuters legaal high gemaakt worden met, door artsen voorgeschreven amfetamines?

Uit onlangs vrijgegeven informatie blijkt dat peuters van 2 en 3 jaar oud volkomen legaal amfetamines voorgeschreven krijgen waaronder, Ritalin, Adderall, en andere ADHD medicatie. Er is geen regel die dit verbiedt en blijkbaar hebben een aantal mensen niet de morele diepgang en het gezonde verstand om de consequenties van het geven van amfetaminen op zo’n jonge leeftijd te overzien.

Onlangs is bekend geworden dat ongeveer 10.000 peuters in de leeftijd tussen 2 en 4 jaar, amfetaminen, zoals Ritalin en andere ADHD medicijnen  krijgen voorgeschreven.

De “American Academy of Pediatrics” heeft geen richtlijnen voor het voorschrijven van amfetaminen aan kinderen jonger dan 4 jaar. Er kan echter worden verwacht dat kinderen op zo’n jonge leeftijd een afhankelijkheid ontwikkelen voor deze drugs, en later in het leven een verslaving zullen krijgen voor andere amfetamines waaronder methamfetamine.

Dat is precies wat er momenteel gebeurt met een heleboel mensen die gebruik maken van amfetaminen of methamfetamine.Stel je eens voor hoe een mens psychisch zal worden verziekt als ze al op een leeftijd van 2 jaar beginnen met het slikken amfetamines?

Uit een recent onderzoek blijkt dat 7,5% van de Amerikaanse kinderen tussen de 6 en 17 jaar, medicijnen op recept krijgen voorgeschreven voor een bepaalde vorm van geestesziekten, waaronder 80% voor ADHD.

Alleen al uit het oogpunt van de volksgezondheid moet dit gestopt worden. Het lijkt erop dat de kloof tussen de bewustzijnsniveaus van de mensen in de Amerikaanse samenleving steeds breder wordt. Met andere woorden, het lijkt erop dat een bepaald deel van de bevolking steeds meer bewust, intelligent en nadenkender wordt over hun acties. En tegelijkertijd wordt een ander deel van de bevolking steeds minder bewust en denkt niet meer na over hun acties.

Deze epidemie van kinderen op medicijnen toont de pijplijn aan van “geboorte-naar-farmacie” die via scholen en kinderartsen in de richting van Big Pharma wordt gestuurd.

Bronnen: Theantimedia.org,  NewYorkTimes.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl