Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Massa medicatie

suzy cohenHet massale medicijngebruik in de Verenigde Staten heeft een land gecreëerd van mensen met een zwaar verarmd immuunsysteem, die bij uitstek kwetsbaar zijn voor een uitbraak van Ebola. Dit komt vooral omdat medicijnen het lichaam beroven van essentiële vitaminen en mineralen.

Dit wordt uitvoerig gedocumenteerd in het boek “Drug Muggers” van apotheker Suzy Cohen.

Alle gangbare massamedicijnen blijken een afbrekende werking te hebben van juist die voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om het immuunsysteem te activeren tegen virale infecties. Deze omvat mineralen zoals zink, pre hormonen zoals vitamine D en gemeenschappelijke vitaminen zoals thiamine en niacine.

De algemene conclusie van het boek van Suzy Cohen is ronduit gruwelijk te noemen in de context van een wereldwijde uitbraak van een pandemie. Een nutriënt verarmde natie kan worden gedecimeerd door de uitbraak van een pandemie met een ratio van 50% dodelijke afloop.

Geen land ter wereld gebruikt meer medicijnen dan Amerika. Farmaceutische bedrijven hebben quasi medische argumenten uitgevonden die miljoenen kinderen op bewustzijnsveranderende psychiatrische drugs hebben gezet. Veel oudere Amerikanen gebruiken momenteel per dag 10-15 medicijnen, iedere dag weer.

Het resultaat is dat de meeste Amerikanen door het gebruik van medicijnen leven in een eindeloze toestand van chronische tekorten aan voedingsstoffen zodat hun immuunsysteem  sterk wordt ondermijnd en hen kwetsbaar maakt, niet alleen voor degeneratieve ziekten zoals kanker maar ook voor besmettelijke virale ziekten zoals influenza.

Het is voor de Amerikanen te hopen dat Ebola nooit zijn weg naar de Amerikaanse kusten  zal vinden. Mocht dit wel zo zijn dan zal het virus een gespreid bedje vinden en zich als een wildvuur verspreiden over een bevolking die verzwakt is door een op winst gericht medisch systeem dat op geen enkele wijze waarde heeft gehecht aan het immuunsysteem van de patiënt. De medische industrie in Amerika hangt helemaal af van de winst van herhalingsaankopen die moeten afkomen van een bevolking die zich in een nooit eindigende toestand van chronische tekorten aan nutriënten bevindt.

Bron: NaturalNews.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl