Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Generaal Dempsey getuigt voor “Senate Armed Services Committee”

dempsey2Tijdens een getuigenis voor de “Senate Armed Services Committee” heeft de opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten, generaal Martin E. Dempsey toegegeven dat Arabische bondgenoten van de Verenigde Staten de terreurbeweging ISIS financieren.

De republikeinse senator Lindsay Graham vroeg de generaal: “Weet u een belangrijke Arabische bondgenoot die ISIS steunt?”
Het antwoord van generaal Dempsey luidde: “Ik weet dat de belangrijkste Arabische bondgenoten hen financieren”.
“Ja, maar weet u ook of ze ISIS, om het maar zo te zeggen, ‘in hun armen hebben gesloten’?”, vroeg Graham.
De generaal antwoordde: “Ze  worden door hen gefinancierd omdat het “vrije Syrische leger” niet in staat is geweest om met succes te vechten te vechten tegen Assad. Ik denk dat ze zich intussen wel bewust zijn van de ‘dwaasheid’ van hun handelwijze”.

Amerika’s bondgenoten hanteren dubbele agenda

De realiteit is echter, dat deze ‘dwaasheid’ gewoon wordt voortgezet nadat president Obama een plan aankondigde, (waarvoor de senaat vóór het einde van de week het groene licht moet geven) om de Syrische rebellen te bewapenen en te trainen. Dit ondanks het feit dat de zogenaamd gematigde Syrische rebellen met hun Amerikaanse wapens zijn overgelopen naar de ISIS militanten om samen met hen te gaan strijden.

Zoals uitvoerig is gedocumenteerd bewijzen talloze voorbeelden hoe door Washington gesteunde FSA strijders (Free Syrian Army) en militante ISIS strijders steeds nauwer samenwerkten, zelfs vóórdat de twee groepen vorige week een niet-aanvalsverdrag ondertekenden.

In juli bleek dat verschillende facties binnen de FSA,  inclusief Ahl Al Athar en al-Qa’im Ibin, in grote aantallen hun wapens aan de ISIS militanten hadden overhandigd en trouw hadden gezworen aan de Islamitische Staat.

Gen_Harry_M._Wyatt

generaal b.d.Thomas McInerney

Drie vooraanstaande commandanten van de Syrische rebellen kondigden in december al aan dat zij afstand hadden genomen van de “Free Syrian Army’s Supreme Military Council”, de militaire vleugel van de door het Westen gesteunde “Syrische Nationale Coalitie” om zich te voegen bij ISIS.

Al Jazeera meldde dat ISIS-krijgsheer, Abu Atheer heeft gezegd: “Wij kopen wapens van de FSA, we kochten 200 luchtdoelraketten. Wij hebben goede relaties met onze broeders in de FSA. Voor ons zijn de ongelovigen degenen die samenwerken met het Westen om de islam te bestrijden.

Eerder deze maand erkende generaal Thomas McInerney dat de Verenigde Staten hebben bijgedragen aan opbouw van ISIS als gevolg van Obama’s steun aan een aantal verkeerde mensen in Syrië, waardoor veel van de buitgemaakte wapens uit Benghazi uiteindelijk in de handen van ISIS terechtkwamen.

Inmiddels is bekend geworden dat het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Obama’s plan om de zogenaamde ‘gematigde Syrische rebellen’ te bewapenen, heeft goedgekeurd. Dit ondanks talloze voorbeelden van trouw die de rebellen aan ISIS hebben gezworen. Naar verwacht zal het wetsvoorstel donderdag de Senaat passeren.

Bron: InfoWars.com


 • David

  De VS is gewoon op zoek naar meer oorlog zodat de elite daar gewoon meer geld kan verdienen aan die oorlog ten koste van de middenklasse en de levens van de onderklasse. Het maakt die club helemaal niets uit, zolang er maar oorlog is en de wapenindustrie haar producten kan afzetten.

  http://achterdesamenleving.nl/wie-hebben-er-baat-bij-oorlog/#.VBqRG_mSyac

  En om die oorlogen telkens maar te kunnen voeren is interessant genoeg juist de VS een van de grootste daders van terrorisme. False Flags vanuit geheime diensten om het eigen volk tegen een andere partij op te zetten. MH17 is een recent voorbeeld van een van die False Flags. http://achterdesamenleving.nl/nos-bedriegt-nederland-en-stuurt-aan-op-conflict-met-rusland/#.VBqRk_mSyac

  Het is misselijkmakend maar zolang wij nog dom genoeg zijn erin te trappen zal deze elite deze strategie blijven gebruiken.

  De VS schept continue haar eigen vijanden om er geld aan te verdienen en hun eigen bevolking onder de duim te houden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Willem

  David: Helder en zeer waarschijnlijk correct. Wat is een zeer belangrijke voorwaarde om Pres. v/d US te worden? Een beter gevulde campagnekas hebben dan die v/d tegenstander, b.v. om de media, de publieksopinie achter zich te krijgen. Waar komen die (grote) donaties vandaan? Waarschijnlijk o.a. van de wapenindustrie, de olie/gas industrie, de pharmaceutische industrie en niet te vergeten Coca-cola en/of Pepsi-cola. Als A of B dan Pres. wordt, dan is het niet meer dan logisch dat hij de vrijgevige donateurs ter wille wil zijn (b.v. met voor hen gunstige wetgeving) . Dan is hij a.h.w. een marionet geworden. Oekraïne is zeer interessant voor de US vanwege mogelijke afzet/verkoop van wapens (ze zullen ze m.i. niet gratis verstrekken). En mogelijk worden die dan door Oekraïne betaald met de gelden die de EU en IMF verstrekken! Dus wij in de EU betalen dan via Oekraïne, de US voor eventuele wapenleveranties! En het lijkt er ook sterk op dat de US een directe oorlog tussen W-Europa en Rusland bepaald niet onwelgevallig zou zijn. Zij op de achtergrond wapens leveren (kassa!) en wij het hier in Europa, ver verwijderd van de US laten uitknokken om de Russ. Fed. te verzwakken. Dan hebben ze alleen nog maar met China “af te rekenen” om de wereldhegemonie te herverkrijgen. Ben vele malen in de States geweest, o.a. tijdens mijn 10 jaar bij de Kon. Mar. en dus ook veel met hen geoefend. Ze denken dat ze “the best” zijn, hebben een superioriteitsgevoel, dat echter niet door de (wapen)feiten wordt gestaafd. I.e.g. niet sinds 1945. Het moet toegegeven worden: Indien de US tijdens WOII, niet al die hulp in de vorm van goederen en wapens (Moermansk-konvooien) en uiteraard bij de invasie van Normandïe niet zou hebben geleverd, dan zou je je kunnen afvragen of wij nú wellicht allemaal Duits zouden spreken? Maar dat wil persé niet zeggen dat wij de Amerikanen tot in de eeuwigheid dankbaar en dienstbaar moeten blijven! Noot: Amerikanen moeten het bij oorlogsmissies in het buitenland bepaald niet hebben van intelligentie of van begrip voor en van sympathie van de bevolking. Daarvoor is hun geografische, politieke en culturele kennis totaal ontoereikend. Laat staan hun buitenlandse talenkennis!
  {(In de US en Canada ben je bijna een “genie” wanneer je 2-talig (bi-langual) bent!}. Over intelligentie gesproken! Ik spreek/schrijf slechts 4 buitenlandse talen. 65-70 jaar geleden waren Amerikanen en Russen grote vrienden om Nazi-Duitsland te verslaan. en dat hebben ze gelukkig bereikt. Nu, anno 2014 zijn het weer de grootste vijanden van elkaar a/h worden. Heb de 1e Koude Oorlog a/d lijve meegemaakt tijdens mijn Marine-tijd (veel gevaarlijke situaties op zee) en de 2e Koude Oorlog is reeds begonnen. maar zit nu niet meer op zee. Zeer triest (en dom) dat vroegere vrienden (WOII) elkaar nu weer willen gaan bestrijden. Maar er is nú geen gemeenschappelijke vijand (Duitsland, Japan, Italïe) meer, dus we moeten er 1 creeëren om de wapenindustrie gaande te houden.
  Wat betreft neerhalen MH17: Ik kan geen enkele plausibele reden bedenken waarom de P.R.-separatisten (al dan niet met hulp v/d Russen) opzettelijk een passagiersvliegtuig uit de lucht zouden schieten. Dat zou hen geen enkel “public-relations” voordeel opleveren. Integendeel! Was het dan een vergissing?
  Dachten ze dan dat het een Oekr. militair transportvliegtuig was richting Donetsk of Loehansk? Eveneens zeer onwaarschijnlijk: Op zo’n korte afstand van die luchthavens zit een vliegtuig niet op 10 km hoogte. Dan is landen niet meer mogelijk of je moet in een zeer steile duikvlucht gaan.
  Een m.i. meer plausibele reden: Kiev (met behulp van buitenlandse inlichtendiensten?) hebben MH17 neergehaald. Wellicht eerst m.b.v. 1 of meer
  Oekr. SU-25 jagers en later nog een raket, om dat eerste te verdoezelen. Door te hopen dat hun beschuldigingen aan het adres van de separatisten/Russen (die ze reeds onmiddellijk deden – vooropgezet plan?) in het Westen geslikt zouden worden, hoopten ze wellicht dat er een enorme woede bij ons zou ontstaan tegenover Rusland en dat wij ons en masse in hun oorlog zouden storten. M.i. spelen Oekraïne en US onder één hoedje. Een zeer gevaarlijk spel. M.i. weet de Ned. Regering méér…? Is die “onderste steen” boven halen bedoeld om de doofpot af te dichten?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • HB

  Absurd of bizar?
  Ook nu nog zien veel Russen in hun president een marionet van het westen.
  Sommige politieke analisten/publicisten (zoals de Amerikaan Brandon Smith op alt-market.com) doen er nog een schepje bovenop.
  Volgens hen werken Obama en Poetin in de wereldwijde wanorde – ook inzake Oekraïne – eendrachtig samen, als puppets van de global banks.
  Om aldus een klimaat te scheppen waarbinnen het mogelijk moet worden om de dollar te vervangen door een nieuwe wereldmunt (‘…a global economic reset and recovery’, zoals Lagarder van het IMF het aangaf).

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Saudi arabie=hoer van Babylon..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • HB

  Is het niet zeer logisch dat de schuldenwereld de gevangene is van de financiële regie?
  Waarin oubollige begrippen als ‘west’ en ‘oost’ nog slechts dienen als publiek decor, waarmee de strategie van de globale banken moet worden gecamoufleerd. Waaraan de politiek en zogenaamde ‘wereldleiders’ volkomen ondergeschikt zijn.

  Maar ook ‘the haves’ zitten gevangen in een systeem waarin zij hun bezit op de lange termijn niet voldoende kunnen conserveren en consolideren of ‘verduurzamen’.
  Teveel economische en monetaire onevenwichtigheden en onzekerheden, maar ook het vooralsnog ontbreken van de volledige heerschappij over de meest belangrijke geldstromen en energienronnen, maakt de in een eerdere reactie genoemde ‘reset’ noodzakelijk. Waarbij ook resterende ‘schurkenstaten’ dienen te worden onderworpen.

  Letterlijk alles staat in het teken van de voorbereidingen tot een mondiaal herbegin. Daartoe behoort ook de toenemende onrust en chaos door kunstmatig veroorzaakte conflicten, Oekraïne, MH17, de handelsoorlog met Rusland, het ‘herleven van de Koude Oorlog, ISIS, enz.

  “Wij zien hoe alles met elkaar samenhangt”, zei zelfs de Koning in zijn Troonrede.
  ‘Toeval’ of ‘vergissingen’ zijn niet aan de orde.

  Het spreekt vanzelf dat de EU en kleinere politici braaf volgen om hun schulden zo lang mogelijk betaalbaar te houden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Femke

  Overal breek de pleuris uit en dat komt omdat het westerse geld systeem ten einde loopt. Maar de rijke willen het liefst weer zo systeem, omdat ze het uitbuiten van de bevolking hun wel goed ligt en dat zij graag in weelde willen blijven leven, ten koste van andere. Wij moeten een geld systeem hebben die geld een middel maakt en niet zoals nu je leven er van afhangt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Crusoe

  Misschien wordt het tijd dat wij onderling een band gaan opbouwen en die als het nodig is versterken om zo weerbaar te zijn. Onze overheid is onbetrouwbaar wanneer die ons niet verdedigt moeten wij het zelf doen.
  In eerste instantie door het woord en duidelijke waarschuweingen wat er kasn gebeuren als wij door moslims worden aangevallen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • obscura

  Na talloze andere vijanden van de Democratie is nu de IS aan de beurt om gecontroleerd te worden vernietigd door autocratische krachten. Deze zoveelste episode in de serie Dirty wars getuigd van weinig fantasie van de scriptschrijvers.Een gevoel van onmacht gepaard met een een stemmetje dat schreeuwt “laat dit stoppen” komt bij me op ervan als ik bedenkt dat ook dit conflict gepaard zal gaan met de dood van duizenden onschuldigen om een surrogaat vrede over de rug van vreedzame burgers te bereiken. Welke krachten achter de schermen tussen de diverse overtuigingen binnen de Islam manipuleren is onduidelijk en alleen onder het motto follow the money valt uit te vinden wie de spelers zijn.Naast het financiële krachten spel gaat het hier om hervorming van nieuwe landen grenzen en overtuigingen die het oude Europa 100 jaar geleden deze regio hebben opgelegd.
  Leer daaruit volgende,nagenoeg alle grenzen zijn opgelegd door oude machthebbers en door de hele geschiedenis is gebleken,dat iets wat is opgelegd vaak wordt bestreden en een verandering ondergaat.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • FERDI KADER

  Dubbele nationaliteit probleem!

  Door de dubbele nationaliteit ontstaat rechtsongelijkheid in Nederland, ook op grote schaal. Turken en Marokkanen met de dubbele nationaliteit genieten veel privileges; op deze manier kunnen ze gemakkelijk in de lokale en centrale besturen zitten, zelfs in het parlement, terwijl men volledig verbonden is met de herkomstland organisaties! Dankzij deze privileges zullen we overspoeld worden door de jihadisten en hun trawanten.

  Hoe komt het dat vijandige islamitische organisaties, zoals ISIS, Hamas, Milli Gorus, Al- Nusra etc.. het zo gemakkelijk vinden om westerse landen te infiltreren en te ondermijnen? Waarom ondervinden ze zo weinig weerstand?

  Dubbele Nationaliteit is een wapen in handen van ISIS!

  Dit brengt ons bij de vraag waarmee sommigen van ons al jaren hebben geworsteld: terwijl in steeds meer landen de onvrede over en het verzet tegen de massale moslim immigratie groeit, gaat Nederland onverminderd door met het uitgeven dubbele nationaliteit die nog meer moslims trekt!

  Zo staat bv, de Marokkaanse wet het toe dat een man tot 4 vrouwen trouwt, zelfs zonder dat de bestaande echtgenote hier toestemming voor geeft en verbiedt de Turkse wet het uitleveren van eigen onderdanen, terwijl de Nederlandse nationaliteit naar Marokkaanse of Turkse maatstaven overvloedige sociale uitkeringen kent. Veel moslimmannen houden er daarom,aangemoedigd door de radicale imams van ISIS en Al Qaida, zowel een gezin in moslimland als een in Nederland op na.

  De beruchte Turkse top crimineel Saban Baran profiteerde van de vele mogelijkheden, die Nederland voor oneerlijke zelfverrijking levert en van het feit dat Turkije geen onderdanen aan het buitenland uitlevert.

  DUBBELE NATIONALITEIT HEEFT NU EEN DUBBELE DIMENSIE GEKREGEN. JIHADISTEN BESCHOUWEN EU NIET ALLEEN HUN NIEUWE BROEDPLAATS, MAAR OOK EEN UITVAL BASIS!

  Wat erger is, is dat de collaborateurs in Nederland, sympathisanten van invloed zijn, ondermijnen door subversie, desinformatie, valse propaganda en de verspreiding van cultureel pessimisme. Het beest zelf mag misschien niet meer in ons zijn, maar het ideologische gif dat de moslimlanden en hun netwerken in westerse samenlevingen injecteren is alleen toegenomen!

  Liberale jihad bestaat niet! Niet alleen Isis maar ook Hamas, Turkse en Marokkaanse moskeeën, Koranscholen zijn zeker jihadistische organisaties! De ISIS is de arabische Waffen-SS. Met soortgelijke zwarte vlaggen, fanatisme, levensverachting, sadisme, perversie en bloeddorst.

  Hoeveel soennieten vechten momenteel in ons NL’s leger afgezet tegenover de aantallen die -met behoud van uitkering, paspoort en binnenkort ook huis en ‘wijf’- moorden en verkrachten bij doodseskaders als Isis, Al Nusra et cetera (door ‘t NOS-journaal en Nieuws indoctrinatieduur steevast betitelt als rebellen, vrijheidsstrijders, ‘onze jongens’ en oppositie,.

  We hebben in ons land te maken met honderdduizenden jonge moslimmannen. Als die allemaal de geest krijgen, zijn we nog niet jarig.

  De bouw van mega moskeeën, gefinancierd door de Soennitische sjeiks die ISIS hebben opgericht, die het woord democratie nog moeten uitvinden, moet onmiddellijk stoppen. Gesponsord vanuit Saoedi-Arabië, Iran, Jemen, Qatar, Marokko, Turkije, Pakistan, gelobbyd door infiltranten (bv de Milli Gorus, Diyanet, Güllen beweging), gaat het hier niet alleen om een religieuze zaak.

  Al-Nusra, Al Qaida, ISIS, Milli Gorus, Diyanet, Marokkaanse moskeen enzovoorts worden door de Soennitische bewegingen gesteund die op dit moment hele Midden-Oosten willen veroveren!

  De oorlog gaat niet om mensen, maar om geld/macht. Salafisten willen meer controle in EU. Immigranten uit 3e landen zijn bijna allemaal Soenitten en steunen ze Isis…De Moslim landen beginnen significante fondsen naar Turkije en Marokko te sluizen en ontwikkelen instellingen om hun eigen propaganda te verspreiden, inclusief het opzetten van Koranscholen en liefdadige organisaties. Zij halen ook Turken, Somaliërs en Marokkanen voor training naar midden-oosten, om zo een nieuwe generatie radicale predikers te scheppen die geschoold waren in een rigide interpretatie van de islam. Dezen worden officieel als imams bekrachtigd in Turkije en Marokko en vervolgens door herkomstlanden naar Europa gestuurd om de ISIS ideologie te verspreiden.

  De Marokkaanse geheime dienst bemoeit zich intensief met de Marokkanen in het buitenland, die zowel een lucratieve melkkoe als een potentieel strijdcolonne vormen.

  Stop massaal met het betalen van roofbelastingen tbv het Islamisme en het overnemen van het land door jihadisten.

  De eenvoudigste oplossing is het afschaffen van de dubbele nationaliteit. Dit zal de positie van mensen met een dubbele nationaliteit verslechteren tot deze hetzelfde is van die van mensen met maar één nationaliteit. Dat is wel zo eerlijk.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • mastermind119

  Devide en Conquer strategie wordt tegen moslims ingezet in Midden-Oosten. Jammer dat deze mensen dat niet inzien…

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl