Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Teruggekeerde Syriëgangers

joods museumBelgische inlichtingendiensten hebben meerdere terroristische aanslagen verhinderd welke gepland waren door Belgische moslims die teruggekeerd zijn uit Syrië. Daar hebben zij de strijd van de militanten gesteund die de regering Assad omver willen werpen. Dit meldden diverse lokale media zaterdag.

De media zeggen dat radicalen die de inzichten delen van de terroristische organisatie ISIS ook bloedige acties plannen op Belgische bodem. Alle verdachten zijn gearresteerd.

De autoriteiten geven er de voorkeur aan om geen mededelingen te doen om mogelijke paniek in de samenleving te voorkomen. De media schrijven dat 10% van de teruggekeerde islamitische Belgische onderdanen van het koninkrijk, betrokken is bij de voorbereiding van terroristische aanslagen, vergelijkbaar met die van de schietpartijen op mensen in de buurt van het Joods museum in Brussel.

Maar liefst zo’n 300 Belgen behoren tot de islamitische radicale militanten die vechten in Syrië.

Bron: ItarTass.com


 • Islam zit ook in killing business , net als de nwo eliten…..
  False religie.heeft de naam van vrede maar evil in the core..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bastardo incredibile

  De inlichtendiensten hebben nog nooit iets dergelijks voorkomen.
  Integendeel.
  Ze hebben jaren lang actief hun best gedaan om in het kader van operatie Gladio zoveel mogelijk burgers te vermoorden, om de angst er in te houden.
  Goorlappen.
  Weer zo’n bericht wat suggereert dat er een overheid is met een bestaansrecht.

  Iedereen die ook maar een goed woord over heeft voor alles wat maar naar overheid riekt, is geretardeerd.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ahmed

  Dit heeft niks met Islam te maken. In de Koran staat nergens dat men onschuldige mensen mag doden. Doden is alleen toegestaan als men verderf wilt zaaien. En over de IS extremisten, zij pakken hun bronnen uit overleveringen die niet authentiek is. Of wel false hadiths. Veel moslims zijn de dupe geworden van het geweld van IS ( Al Qaeda ). In het midden oosten worden moslims onterecht gedood en vervolgd en in de westen worden moslims direct aangesproken voor de acties van de IS terroristen. Islam = overgave. Een moslim is degene die zich overgeeft aan de wil van god. Niet veel verschillend van Jesus of Mozes.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ik loop al langer tussen de moslims.hoor ik altyd van kafir bilah dit en kafir bilah dat.en van kapot maken die kafir bilah.ze zijn vanaf minute 1 al bevooroordeeld en haatdragend en discriminerend.dus voor mij geen religie van echte God.satan kan zich ook als engel van licht vermommen, dus wie verscheen bij muhammed bij de grot?had mohammed daarna toen geen zelfmoordneigingen na verschijning? Zulke dingen komen alleen van satan(vermomd als engel).
  En vanaf minute 1 was islam al oorlog en moord in de tijd van muhammed.was muhammed niet een oorlogskrijger? Hij heeft bloed aan zn handen , letterlijk.geen een profeet heeft ooit mens eigenhandig gedood.islam als religie is gebaseerd op geweld en moord.niet anders dan nu…
  Islam is volgens mij een van de grootste racistmaker op aarde.islam is ontworpen om mensen weer in (valse)religie te laten storten.satan houdt van religies.dan kan hij mensen tegen elkaar opzetten.
  God sprak volgens mij nooit over religie.Wel over relatie ..
  Relatie als vader en zoon..dat begrijp je beter als je zelf kinderen hebt..

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl