Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

‘Lakmoesproef’ leiderschap militaire top

Jim Guller

Jim Garrow

Jim Garrow, genomineerde voor de Nobelprijs voor de vrede zegt dat hij benaderd is door een hoge Amerikaanse militair die beweert dat hem door zijn superieuren gevraagd is of hij bereid zou zijn om een bevel tot schieten op de eigen bevolking te geven.

Geschokt

De hoge militair vertelde Jim Garrow bijzonder geschokt te zijn, alléén al voor het feit dat deze vraag gesteld werd. Volgens Garrow is de militair in kwestie niet zomaar iemand, in legerkringen staat hij bekend als een van de belangrijkste militaire helden.

Toen hij vertelde dat hij zou weigeren zo’n bevel te geven, werd zijn functie korte tijd later overgenomen door een ander. Deze nieuwe manier  van testen bepaalt dus dat degenen die weigeren het bevel tot vuren op de eigen bevolking te geven, zullen moeten vertrekken

Jim Garrow is de oprichter van “The Pink Pagoda Girls”, een organisatie die zich richt op het redden van meisjesbaby’s uit het op mannelijke nazaten gerichte China. Hij zelf zegt een geheim CIA agent te zijn die is ontslagen is omdat hij zich openlijk tegen Obama zou hebben uitgesproken. Garrow is als onderdeel van het werk wat hij doet voor Pink Pagode Girls persoonlijk betrokken bij de redding van 36 duizend Chinese meisjes van de dood. Jim Garrow zegt zeer vereerd te zijn dat de hoge militair hem heeft benaderd om over het bevel tot schieten op de eigen bevolking  van gedachten te wisselen.

Hieronder een interview met Alex Jones op InfoWars.com

Bron: InfoWars.com


 • KlaasO

  verbaast mij niet. Ook in het akkoord van Lissabon staat hetzelfde. Het Europees Arrestatie Bevel zegt dat er geschoten moet worden op mensen die demonstreren. Scherpschutters moeten de aanstichters het eerst elimineren. Ook staat in die EU wet dat je zonder pardon 9 maanden in voorarrest genomen kunt worden. Deze wet zal van kracht worden wanneer de chaos groot genoeg is. De elite zal gaan zorgen voor die chaos en zijn er al mee bezig.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Pablo Hein

  Dat wordt dus de onder Agenda 21 gepropageerde Nieuwe Wereld Orde. Slopen van de hele samenleving wat nu op volle gang is, en ons tot onze knieën dwingen om o.a. de RFID chip te laten plaatsen. Steden dicht en de staat van beleg overal. Alles wat naar vrijheid ruikt afslachten, net zo als nu hier het demoniseren van motorbendes.Want hun levensstijl brengt ze bij middelen voor verzet Dit gaat haat onmerkbaar, en in feite is het breekpunt bijna bereikt,maar ook het bewust worden van de massa is voorbij de kritische grens heen..dus het wordt heel hard voor beide partijen, maar de mensheid is groter. En mensen werken in overheden..Duss…?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Ik zou ook niet schieten op gewone bevolking. Maar juist wel op die vervelende democratische politici die liegen en bedriegen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • brenda

  In de Amerikaanse alternatieve media wordt over Alex Jones gezegd dat hij wordt gecontroleerd door de elite.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • henkwiersma

  Nou Klaas, van het elimineren van de aanstichters was in de Schilderswijk niet veel te merken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Piet Wiet

  Nee, dat reserveren ze voor autochtonen die een probleem met hun vorm van “democratie” hebben…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  Ontbreekt er in dit artikel niet iets? Er wordt niet genuanceerd onder welke omstandigheden/scenario’s politie/militairen/Nat. Guard op burgers zou mogen/moeten schieten. Denk hierbij aan een grote ramp, waarna gewapende bendes plunderend door het gebied trekken (gebeurt bijna altijd). Die bendes vallen ook onder de noemer “bevolking” en harde actie daartegen lijkt me zeer gerechtvaardigd om de rest v/d bevolking te beschermen. Gericht schieten op demonstranten is natuurlijk volledig ongerechtvaardigd. Gaarne wat meer diepgang/onderbouwing in het artikel.
  Hoe genuanceerd/gespecificeerd is deze vraag aan hogere militaire leiders gesteld? Overigens: er zijn al talloze rampen-films gemaakt en vooral in/over de VS. Is dit een manier om de bevolking voor te bereiden op daadwerkelijk aanstaande grote rampen (met wetenschap van regering en deskundigen?) en om ze (m.n. potentiële plunderaars) angst in te boezemen voor de autoriiteiten? Dan zouden dergelijke films toch nog enig nut kunnen hebben. Dat er echter een vermilitarisering bij de US-politie gaande is, valt niet te ontkennen als zelfs Obama hierover verontrust is. Maar is hij dan niet de baas in eigen land? Blijkbaar niet. Is hij dan een marionet van de industriële (wapen, olie/gas) en bancaire machten? Blijkbaar wél. Achter de zichtbare schermen zijn veel machtiger personen actief dan de zichtbare (presidentiële) “marionetten”. En dat geldt niet alleen voor de USA. Maar omdat ze vanachter de schermen werken zijn ze welhaast ontraceerbaar. Dit is de vijfde colonne die de wereld bestuurt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • nikz

  Gek ook…. Hij zegt zoveel dingen die schadelijk zijn voor de Amerikanen, dat ze wel moeten zeggen dat hij wordt gecontroleerd door die Nasa nazi’s . Alleen maar spelletjes

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Sarah Toestra

  Volgens pater Amorth, de chef duivel uitdrijver van het Vaticaan, wordt de wereld bestuurd door 6 tot 8 zeer rijke bankiers. Volgens sommigen zullen ze bekend worden na een totale economische en financiele crisis.
  http://medjugorje.org/ccart/books/the-church/-get-us-out-of-here-.html

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Sarah Toestra

  Het ontslag van generaal Petraeus was eveneens verdacht. Het is immers geen geheim dat al die generaals er een liefje op na houden. Wellicht zag het Am. establishment in hem een gevaar ? Hij zou alleszins geen ‘puppet’ geweest zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Roeptoeter

  Thja, als ik tegen mijn collega’s roep dat ik ook op burgers zou schieten, en vervolgens wordt ik uit mijn functie gehaald, zou ik ook het verhaal omdraaien om defensie in een scheef daglicht te zetten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl