Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

‘Lakmoesproef’ leiderschap militaire top

Jim Guller

Jim Garrow

Jim Garrow, genomineerde voor de Nobelprijs voor de vrede zegt dat hij benaderd is door een hoge Amerikaanse militair die beweert dat hem door zijn superieuren gevraagd is of hij bereid zou zijn om een bevel tot schieten op de eigen bevolking te geven.

Geschokt

De hoge militair vertelde Jim Garrow bijzonder geschokt te zijn, alléén al voor het feit dat deze vraag gesteld werd. Volgens Garrow is de militair in kwestie niet zomaar iemand, in legerkringen staat hij bekend als een van de belangrijkste militaire helden.

Toen hij vertelde dat hij zou weigeren zo’n bevel te geven, werd zijn functie korte tijd later overgenomen door een ander. Deze nieuwe manier  van testen bepaalt dus dat degenen die weigeren het bevel tot vuren op de eigen bevolking te geven, zullen moeten vertrekken

Jim Garrow is de oprichter van “The Pink Pagoda Girls”, een organisatie die zich richt op het redden van meisjesbaby’s uit het op mannelijke nazaten gerichte China. Hij zelf zegt een geheim CIA agent te zijn die is ontslagen is omdat hij zich openlijk tegen Obama zou hebben uitgesproken. Garrow is als onderdeel van het werk wat hij doet voor Pink Pagode Girls persoonlijk betrokken bij de redding van 36 duizend Chinese meisjes van de dood. Jim Garrow zegt zeer vereerd te zijn dat de hoge militair hem heeft benaderd om over het bevel tot schieten op de eigen bevolking  van gedachten te wisselen.

Hieronder een interview met Alex Jones op InfoWars.com

Bron: InfoWars.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl