Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

VN-Veiligheidsraad

obama vnOnder auspiciën van de VN-Veiligheidsraad, met president Barack Obama als voorzitter van zitting van de Raad, heeft de VS de internationale gemeenschap opgeroepen om krachtige maatregelen op nationaal en internationaal niveau vast te stellen om de rekrutering van islamitische strijders onmogelijk te maken.

Wat niet in de media wordt vermeld is dat de staatshoofden en regeringsleiders, die Amerika’s campagne tegen de Islamitische Staat hebben gesteund, zijn geadviseerd door hun geheime diensten die zich volledig bewust zijn dat de Amerikaanse inlichtingendienst de onuitgesproken architect is van de Islamitische Staat, die deel uitmaakt van een, door de VS ondersteund groot netwerk van jihadistische terroristische entiteiten.

Landen zijn ofwel gedwongen de Amerikaanse resolutie te ondersteunen of zijn medeplichtig aan de terreuragenda van de Verenigde Staten.

Laten we niet vergeten dat Saoedi-Arabië en Qatar de ISIS terroristen namens de VS financieren en trainen. Israël herbergt de Islamitische Staat in de Golan-hoogvlakte en de NAVO is in samenwerking met het Turkse opperbevel sinds maart 2011 betrokken geweest bij de coördinatie en werving van de naar Syrië gezonden jihadistische strijders. Bovendien zijn de ISIS brigades in zowel Syrië als Irak geïntegreerd door westerse special forces en militaire adviseurs.

Dit alles is bekend en gedocumenteerd, hoewel geen enkel staatshoofd of regeringsleider de moed heeft gehad om te wijzen op de absurditeit van de door de VS gesponsorde VN-resolutie die unaniem werd goedgekeurd op 24 september.

Terwijl de internationale diplomatie maar al te vaak is gebaseerd op misleiding, zijn de Amerikaanse leugens over de buitenlandse politiek absoluut niet meer geloofwaardig. Momenteel zijn we getuige van een totale afbraak van diplomatiek gedrag. De ‘Verboden Waarheid’ is dat de Islamitische Staat een instrument is van Washington. ISIS is geen onafhankelijke entiteit, noch is het een ‘externe vijand’ die de wereldvrede bedreigt. De westerse media willen ons dit doemscenario, in opdracht van hun regeringen maar al te graag laten geloven.

Terwijl iedereen  weet dat de leugen heerst, is De leugen waarheid geworden!

Bron: GlobalResearch.ca


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl