Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Nieuwe onthullingen over vaccins

vaccineDe CDC-wetenschapper Dr. William Thompson die in augustus naar buiten kwam met onthullingen over het achterhouden van risico’s bij BMR-vaccins, komt nu met nieuwe feiten die een bom leggen onder de totale vaccin-industrie. (CDC= Centers for Disease Controls)

Buiten het feit dat er fraude werd gepleegd tijdens een onderzoek door het CDC, waardoor ernstige risico’s van het BMR-vaccin buiten het  uiteindelijke officiële rapport in 2004 werden gehouden, beweert  Dr. Thompson nu dat er een direct verband is tussen kwik in vaccins en autisme. Er is een korte maar krachtige  video gepost op “CDC Whistleblower William Thompson on Thimerosal“.

Thompson stelt dat het inenten van een kwikhoudend vaccin aan een zwangere vrouw iets is wat hij nóóit zal doen. Verwoord in wetenschappelijke taal merkt Thompson op: “Er is op dit ogenblik biologische plausibiliteit om te zeggen dat thimoseral (kwik), autisme-achtige functies veroorzaken”.

Het is op zijn zachtst gezegd buitengewoon opmerkelijk voor een CDC.wetenschapper om, nadat miljoenen en miljoenen dollars zijn uitgegeven door het CDC en de Amerikaanse regering, te concluderen dat vaccins met toegevoegd kwik niet gelinkt kunnen worden met autisme. De PR-mantra dat kwik veilig is, is duizenden keren herhaald door de belangrijkste media, maar wordt nu eindelijk na tien jaar door een onderzoeker binnen de eigen gelederen als onjuist geformuleerd.

evil‘Deskundigen’ en andere charlatans zullen proberen dr. Thompson’s woorden te ontzenuwen, maar de betekenis ervan is overduidelijk. Slechts een hersenloze idioot of een nietsontziende moordenaar zou een mens kunnen injecteren met een kwik-houdend vaccin.

Ondertussen verkeren de belangrijkste  media in een totale “black-out” en melden zij niets over Thompson’s onthutsende openbaringen.

Door niets te zeggen blijven zij volharden in hun enorm misdadige missie.

Bron: InfoWars.com


 • Big farma&zn nwo puppets zijn medeplichtigen in misdaad tegen mensheid vind ik….
  Dan denk ik van een lied.Kennen jullie de song: Where is the love? By Black eye peace…?
  Luister daar maar eens naar de tekst..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Apotheker met verstand

  Ten eerste: het is “thiomersal” en niet timoseral, stop te trachten “wetenschappelijk” te wezen, zonder er ook maar een moer van te kennen
  Ten tweede: vaccineer uw kinderen dan niet, of laat uw zwangere vrouwen dan risico hebben op vreselijke infecties, als je deze onzin gelooft.. Maar kom dan later niet wenen als ze verlamd zijn door polio, of misvormd door het teratogene effect van een prenatale infectie..
  En ten derde: lees wat wetenschappelijke publicaties over dit onderwerp en laat iemand die iets van farmacologie, fysiologie en/of statistiek kent ze lezen, en bezorg hen een avond vol plezier, aangezien ze zullen rollen van het lachen bij het lezen van de debiele fouten die gemaakt worden in de meest fundamentele zaken..
  Laat wetenschap over aan de serieuze mensen aub..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • sheila

  vooral als een onnozel schaap door kakelen . kwik is zelfs erger dan we denken. fouten in de tekst of niet het feit blijft het zelfde.en vele wetenschappers weten zelf vaak ook beter, maar vinden andere dingen net ietsje belangrijker.
  zo ook jij ,jij maakt je drukker om een schrijffout dan om de boodschap.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Apotherker met verstand

  Dan ben je blijven steken bij opmerking 1, Sheila..
  In mijn verdere reactie draait het wel om (het gebrek aan een serieuze) inhoud…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W.W.

  Vaccins zijn er om ziekten te voorkomen door ons te injecteren met die ziekten… Dus ze maken eerst iemand ziek, om ziekte te voorkomen (de gehele farmaceutische industrie loopt en werkt op dit principe). 200 jaar geleden waren er (bijna) geen vaccins en ja, er ging wel eens iemand dood, maar procentueel gezien veel MINDER dan nu… Mensen hadden een eigen immuunsysteem in plaats van een door de industrie gefabriceerde. Ons complete Endo-Cannabinoïde-Systeem is ontregeld door deze vaccins en medicijnen, terwijl, bij een volledig functionerend en schoon ECS er weinig risico op ziekten is (Endo-Cannabinoïden zijn signaalgevers en ze sturen alle belangrijke processen in het lichaam aan).

  Persoonlijk heb ik al meerdere mensen geholpen met hun (ongeneeslijke) aandoeningen door ze Cannabisolie te geven. De olie werkt net als de gewone Cannabis heel snel in op het lichaam. Dat komt omdat de stoffen in Cannabis, (het bevat als enige plant ruim 120 verschillende Phyto-Cannabinoïden (phyto = plantaardig) en daarmee Cannabisolie, een natuurlijke aanvulling vormen op de stoffen in het menselijk lichaam.
  Deze stoffen herstellen op een natuurlijke wijze een verstoring in de balans van het lichaamseigen Endo-Cannabinoïde-Systeem.

  Kanker, Suikerziekte, Autisme, Alzheimer, Parkinson, Huidaandoeningen, Lever, maag, darmproblemen, Zenuwziekten, Melanoom… alles is te genezen. Ik vraag er GEEN geld voor behalve voor de aan te schaffen middelen om het te maken, en mensen kunnen het zelfs thuis makkelijk en LEGAAL zelf maken! kijk maar op youtube en voer de term cannabisolie of wietolie in.
  Indien iemand bovenstaande beweringen niet wetenschappelijk vindt… Google.

  Indien iemand bovenstaande beweringen niet geloofd. Prima.

  Ik, en de mensen die het gebruiken, weten dat het werkt, daar gaat het om.
  Dus, wordt je ooit ziek, kunnen de artsen/industrie niets of weinig voor je betekenen dan alleen dure en ziekmakende medicijnen voor te schrijven?

  Sta dan open voor iets natuurlijks en gezonds.,
  Cannabisolie (GEEN HENNEPOLIE uit de winkel!) en wees verbaasd over het resultaat. De olie is NIET giftig, verslavend, gevaarlijk en (bij juiste dosering) niet high-makend. Afhankelijk van je aandoening en de dosering die je toepast duurt het tussen de drie weken en drie maanden tot je klachten enorm vermindert en/of vaak, compleet verdwenen zijn. http://www.wietoliewerkt.com
  Baat het niet, schaadt het niet.

  Succes.

  P.s.
  Ik heb alle respect voor doctoren en apothekers. Ze proberen oprecht mensen te helpen met de voor hen bekende wegen en middelen en vaak helpt het ook (al is het maar voor even).

  Deze geweldige mensen zijn vaak niet eens bewust van dat wat de industrie hen verteld en voorlegt gewoonweg niet waar is. Het is ook moeilijk om los te laten van het idee dat de grote farmaceutische bedrijven mensen liever ziek houden dan genezen, maar ze moeten wel.
  Als mensen alleen maar zouden genezen, verdienen ze geen geld meer aan hun dure vaccins en medicijnen…

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl