Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Quarantainezones

quarantine-zonesDe Amerikaanse regering zal op alle grensplaatsen het leger moeten inzetten en op luchthavens quarantainezones vaststellen voor passagiers die verdacht worden van blootstelling aan het Ebola-virus.

Alle vluchten van en naar Afrika moeten verboden worden om het Amerikaanse luchtruim binnen te komen.

In plaats van Amerika te beschermen stuurt de Amerikaanse regering 3.000 soldaten naar Afrika. Deze soldaten zijn ongetraind in het omgaan met Ebola uitbraken. Waarom? De reden hiervoor is voor niemand te achterhalen.

Intussen blijft de zuidgrens volledig open en kan Ebola in de vorm van een bioterroristisch wapen binnen de Verenigde Staten worden gebracht. De vraag is, waarom?

CDC bezit octrooi op Ebola

Het CDC (Centers for Disease Controls) bezit het octrooi op Ebola en op iedere variatie tot op 70% van het oorspronkelijke pathogeen. Waarom wordt dit niet in de mainstream media gemeld?

crucellHet farmacieconcern “Crucell” testte in 2006 een Ebola-vaccin op 36 mensen Er is geen woord over gezegd door de zes mediaondernemingen van het conglomeraat dat 95% van de media bezit.

 

National Institute of Health

Het National Institute of Health (NIH) bezit het patent op het door Crucell ontwikkelde vaccin. Ook het leger is betrokken bij de ontwikkeling van het vaccin. Waarom wordt er geen verslag gemaakt door de mainstream media over iets dat zo makkelijk te vinden is op het publieke domein? Je kunt er donder op zeggen dat, ongeacht of het vaccin werkt of niet, het vaccin verplicht zal worden om in ieder geval de winst te maximaliseren, midden in de tijd van het verval van Amerika.

Wat zal er gebeuren als Ebola ondubbelzinnig en overduidelijk naar Amerika komt? Met alle respect voor de regering Obama, kunt u er op rekenen dat deze regering zich zo’n buitenkansje niet zal laten ontgaan en zal een goede crisis niet verspillen. De eerste dagen van van een Ebola uitbraak zullen worden gebruikt om zoveel mogelijk politieke dissidenten vast te zetten onder “Executive Order 13295”. Veel van deze dissidenten zullen ‘last’ hebben van de bovenste luchtwegen, verkoudheid en astma. Dat geen van deze voorwaarden ook maar iets met Ebola te maken heeft, zal het punt niet zijn.

De gerefereerde executive order, getiteld “Revised List of Quarantinable Communicable Diseases”, compenseert  Executive Order 13295, ingediend door George W. Bush in april 2003 welke toestaat dat mensen aangehouden worden en in verzekerde bewaring worden gezet om te voorkomen dat zij een besmettelijke ziekte zullen verspreiden. Deze executive order heeft echter niets te maken met de verspreiding van Ebola, maar alles met de arrestatie van dissidenten. Het doel is om de commandostructuur van mogelijke oppositionele groeperingen die tegen de handelwijze van de regering zijn betreffende de aanpak van de komende crisis, te verwijderen.

Bron: TheCommonSenseShow.com


 • KlaasO

  Duidelijk dat het is bedoeld om op te ruimen zodat de elite hun gang kunnen gaan. Vervelende personen lekker uit de weg ruimen hoort daar bij. Ook zijn de duizenden kampen niet voor niets gebouwd incl verbrandingsovens. Ja en wij weten allen van agenda 21 waarin staat dat er nog maar een halfmiljard mensen over mogen blijven om als slaaf te dienen. Zilver colloïdale is overigens het geneesmiddel tegen ebola wat je zelf heel makkelijk kunt maken. zie earth matters.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dat aids een biowapen was, gemaakt in lab, dat wist ik al 10j geleden.
  Ebola zal ook hetzelfde zijn, in lab gemaakt/gemodificeerd.
  Nwo eliten zitten immers in de killing business. …
  Als veevolk toen niet alleen maar met complottentheorie wegmoffelde…mss hadden we nou niet zover gekomen met de chaos….
  Hoeveel bewijzen heb je nodig nog?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Irma

  Tel daarbij op dat er in de Georgia guidestones (agenda 21 met de tien nieuwe regels daarin uitgehouwen) onlangs een steen toegevoegd heeft gekregen met het jaartal 2014 erin, dan kun je nauwelijks je ogen nog sluiten voor wat er nu gaande is. En toch wil een groot deel van de bevolking het niet weten of blijven ontkennen. Sweet dreams, zou ik zeggen.

  Zie hier de linkjes met video’s naar deze guidestones. Hier in het Engels:

  http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2014/09/2014-added-to-the-georgia-guidestones-is-this-the-year-its-predictions-come-true-2465378.html

  En hier in het Nederlands:

  http://www.argusoog.org/2011/03/sinistere-plaatsen-deel-12-%E2%80%93-de-georgia-guidestones/

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • cayro

  Op uw kop gevallen?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bastardo Christiani

  Voorlopig gebeurt er precies wat er in de Bijbel staat aangekondigd. En het is me duidelijk dat we nagenoeg in Openbaring zijn beland. En wat mij betreft kan de antichrist ieder moment zijn masker afdoen, en openlijk zijn smeerlapperij verheerlijken. Gelukkig komen er ook twee getuigen, twee profeten. En die gaan de boel voor de tegenstander verpesten op een manier die niet meer te bedenken is.
  Er zijn in de Bijbel nog maar een paar profetieen die moeten uitkomen. Psalm 83, jeremiah 49, en Ezechiel 38, bijvoorbeeld. En wat te denken van Openbaring 11?
  Daarin staat dat die twee profeten door de gehele wereld aanschouwd gaan worden als ze dood in de straten van Jeruzalem liggen. Dat kon een paar jaar terug nog helemaal niet. Maar nu, met internet en smartphones is dat een fluitje van een cent.
  De demonen worden door die idioten van de NWO aanbeden en in grote getale losgelaten. Op tv is dat duidelijk op de muziekkanalen te zien, waarbij de meest ontaarde BS tot religie is verheven. En in films, in tv series, muziek, kortom overal vandaan wordt je bestookt met de viezerij van de gevestigde orde. En hoe geweldig mooi dat allemaal wel niet is.
  En dan die kotsmeninkjes van al die RTL en SBS figuren met hun latente “Global Warming” zwetspraat en hun pro overheid houding, en het breed uitmeten van het rijlen en zeilen van de meest zielige BN-ers.
  Maar goed, ze gaan tot het bittere einde door met het vergiftigen van mensen met een bewustzijn van een konijn.
  Voor de wakkeren onder ons wordt tv kijken iedere dag een grotere belediging van het intellect.
  Hongersnood, vervolging van Christenen, en ziekte uitbraken als Ebola, het is nu allemaal gebeurd. Wat moet er nog meer gebeuren voordat ook medechristenen gaan beseffen dat het geen vijf voor twaalf is, maar 30 seconden voor tijd?
  Nou ja, met de helderziendheid die de Heer mij gunt, en met de Bijbel in de hand als handleiding, weet ik in ieder geval voor mezelf dat het zo laat is en dat de sterren van de hemel gaan vallen, de antichrist opstaat, de twee getuigen hun boodschap komen brengen en dat Nedeland een voorbeeld NWO landje is wat er extra hard van langs gaat krijgen.
  En Irma, je hebt gelijk dat die Georgia guidestones niet pluis zijn. En dat nieuwe blokje met 2014 erop moet toch ook sceptici aan het denken zetten? Zo niet, nou,geef ze dan maar een koekje of zo.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • gewoonkritisch

  Hee op 19 sept. heette het nog op deze site : “En de ebola soap gaat verder” Is de wind gedraaid?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Rune

  Aangezien de bijbel zo overtuigend is om je te verleiden hoe dat boek nou je dingen aankondigt.. Is de kans groot dat de bijbel zelf in bezit zit van de illuminati. Ze schreven al hun plannen op ‘n steen.. En ze hebben dat ook deels in de bijbel bewerkt, zodat het lijkt alsof de bijbel onafhankelijk van de (NWO) is.. Terwijl de (NWO) zelf ook de bijbel bezit, en de torah, en de koran dacht ik ook.

  BTW, jouw (God) is denk ik een meer evil-tryant dan satan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bennie

  Precies, wat moet ik nu geloven?
  De Nos praat ook zo dubbel, wat moet ik!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Je kunt wel een octrooi hebben op een geneesmiddel maar een octrooi op een ziekte hebben is net zoiets als een octrooi op een aardbeving of een overstroming hebben, Kletskoek dus.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Tjeminee, waar haal je al die onzin vandaan? Als het heilige doel is om de wereldbevolking op 500 miljoen te houden dan zouden we dus Hitler en Stalin als weldoeners van de mensheit moeten betitelen en standbeelden geven terwijl zij die onze gezondheidszorg willen verbeteren eigenlijk het grote kwaad op aarde vormen?

  Kom nou, zoveel lariekoek kun zelfs jij niet willen geloven. En als ik me bedenk hoeveel keer al met veel bravour is aangekondigd dat het einde nabij is, of het nu om Jehova’s gaat of een maya kalender en nog veel meer van dat soort zwevende malloten, ik het het allemaal zien komen en voorbij zien gaan zonder dat er ook maar iets noemenswaardigs is gebeurd.

  Laten we ons gewoon met tastbare feiten bezighouden, de wereld is al gecompliceerd genoeg om daarnaast nog alle mogelijke dwaallicht-fantasieën aan te gaan hangen. Het leven is echt te kort om het daarmee te verdoen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • kletskous

  Publication number
  CA2741523 A1

  Publication type
  Application

  Application number
  CA 2741523

  PCT number
  PCT/US2009/062079

  Publication date
  Apr 29, 2010

  Filing date
  Oct 26, 2009

  Priority date
  Oct 24, 2008

  Also published as
  EP2350270A2, 4 More »

  Inventors
  Jonathan S. Towner, Stuart T. Nichol, James A. Comer, Thomas G. Ksiazek, Pierre E. Rollin

  Applicant
  Jonathan S. Towner, 5 More »

  Export Citation
  BiBTeX, EndNote, RefMan

  Classifications (21), Legal Events (1)

  External Links: CIPO, Espacenet

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Ik mag toch aannemen dat U het hier over octrooien op geneesmiddelen heeft? Misschien goed nog eens de zin te herlezen waarop U dit lijstje als commentaar gaf…

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl