Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Quarantainezones

quarantine-zonesDe Amerikaanse regering zal op alle grensplaatsen het leger moeten inzetten en op luchthavens quarantainezones vaststellen voor passagiers die verdacht worden van blootstelling aan het Ebola-virus.

Alle vluchten van en naar Afrika moeten verboden worden om het Amerikaanse luchtruim binnen te komen.

In plaats van Amerika te beschermen stuurt de Amerikaanse regering 3.000 soldaten naar Afrika. Deze soldaten zijn ongetraind in het omgaan met Ebola uitbraken. Waarom? De reden hiervoor is voor niemand te achterhalen.

Intussen blijft de zuidgrens volledig open en kan Ebola in de vorm van een bioterroristisch wapen binnen de Verenigde Staten worden gebracht. De vraag is, waarom?

CDC bezit octrooi op Ebola

Het CDC (Centers for Disease Controls) bezit het octrooi op Ebola en op iedere variatie tot op 70% van het oorspronkelijke pathogeen. Waarom wordt dit niet in de mainstream media gemeld?

crucellHet farmacieconcern “Crucell” testte in 2006 een Ebola-vaccin op 36 mensen Er is geen woord over gezegd door de zes mediaondernemingen van het conglomeraat dat 95% van de media bezit.

 

National Institute of Health

Het National Institute of Health (NIH) bezit het patent op het door Crucell ontwikkelde vaccin. Ook het leger is betrokken bij de ontwikkeling van het vaccin. Waarom wordt er geen verslag gemaakt door de mainstream media over iets dat zo makkelijk te vinden is op het publieke domein? Je kunt er donder op zeggen dat, ongeacht of het vaccin werkt of niet, het vaccin verplicht zal worden om in ieder geval de winst te maximaliseren, midden in de tijd van het verval van Amerika.

Wat zal er gebeuren als Ebola ondubbelzinnig en overduidelijk naar Amerika komt? Met alle respect voor de regering Obama, kunt u er op rekenen dat deze regering zich zo’n buitenkansje niet zal laten ontgaan en zal een goede crisis niet verspillen. De eerste dagen van van een Ebola uitbraak zullen worden gebruikt om zoveel mogelijk politieke dissidenten vast te zetten onder “Executive Order 13295”. Veel van deze dissidenten zullen ‘last’ hebben van de bovenste luchtwegen, verkoudheid en astma. Dat geen van deze voorwaarden ook maar iets met Ebola te maken heeft, zal het punt niet zijn.

De gerefereerde executive order, getiteld “Revised List of Quarantinable Communicable Diseases”, compenseert  Executive Order 13295, ingediend door George W. Bush in april 2003 welke toestaat dat mensen aangehouden worden en in verzekerde bewaring worden gezet om te voorkomen dat zij een besmettelijke ziekte zullen verspreiden. Deze executive order heeft echter niets te maken met de verspreiding van Ebola, maar alles met de arrestatie van dissidenten. Het doel is om de commandostructuur van mogelijke oppositionele groeperingen die tegen de handelwijze van de regering zijn betreffende de aanpak van de komende crisis, te verwijderen.

Bron: TheCommonSenseShow.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl