Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Goed geënsceneerd, maar net niet goed genoeg

ebola vliegtuig

De twee militaire vliegers in het vliegtuig waren kennelijk hun beschermende pakken vergeten mee te nemen

Soms moet je er bijna om lachen en wanneer het niet zo triest was zouden we dat waarschijnlijk ook doen. Het hele ebola-circus is gecreëerd om ons massaal in angst op de kast te jagen, zodat we ons sidderend laten leiden door de corrupte bende van de VS. Immers, de EU-landen en onze politieke marionetten in Den Haag marcheren nog altijd braaf achter deze Amerikaanse ‘warmongers’ aan.

Heb je onderstaande video al gezien? Het is een lachwekkend spektakel, vooral als je over enige medische kennis beschikt of meer weet van de strikte protocollen bij besmettelijke ziektes als Ebola. Wat je hier ziet is een poppenkast welke getooid is met wel een heel vals vlaggetje.

De redactie van Gewoon-nieuws heeft deze video zonder verdere toelichting voorgelegd aan een medisch deskundige en er werd duidelijk gesteld dat deze vertoning onmogelijk écht kan zijn. Maar ook wanneer je zelf goed kijkt kom je tot deze conclusie.

Een ebola-patiënt komt per vliegtuig aan in Spanje. Er staat een heel team klaar in oranje pakken, terwijl een team in witte beschermende pakken hen beneden opwacht om deze in de ambulance te schuiven.

infuusDe commentator spreekt van een ‘very disturbing video’ en iedere medisch deskundige die hiernaar kijkt, weet dat dit een hoax is. Het is zichtbaar een militaire operatie en zoals je kunt zien op de video salueren de ‘witte mannen’ naar de ambulance. In de isolatiekamer zie je ook niet echt iemand liggen, maar wat het ook is, het is oranje en ligt doodstil. Wat je wel ziet, is dat het infuus gewoon aan de buitenkant bungelt, geen pomp, verder niets. Lijkt me linke soep, of willen ze juist dat iedereen besmet raakt. Ook daar begint het aardig op te lijken, want hoe wil de VS straks hun 3000 militairen terugzien die ze naar het gebied sturen? In een huisje van zes planken of als wandelende haarden van besmetting om de populatie weer een beetje uit te dunnen.

Wanneer de deur van het vliegtuig open gaat zie je twee militaire piloten ‘onbeschermd’ uit het vliegtuig komen. Ze zijn hun maskers en beschermende pakken waarschijnlijk vergeten aan te trekken. Voor dit mediacircus is een hele karavaan aan ambulances en een politie escorte ingehuurd om iedereen te laten zien dat het ebola virus je vanaf nu kan komen aanvallen.

Wanneer je daarbij optelt dat er aan een vaccinatieprogramma wordt gewerkt door TEKMIRA Pharmaceuticals die zojuist 1,5 miljoen dollar heeft ontvangen van niemand minder dan onze ‘vrienden’ van Monsanto (zie hier het persbericht), vertrouw ik het helemaal niet meer. Maar dat is nog niet alles. Daarnaast is er een contract afgesloten met de US-military voor een bijdrage van 140 miljoen dollar voor behandeling tegen ebola.

Ik zou zeggen, kijk zelf en misschien moet je je angstgevoelens juist weer ‘in de kast’ zetten en je vooral niet laten opjutten om straks één of andere giftige injectie te halen. Er zijn tenslotte al genoeg kinderen autistisch geworden door BMR-vaccinaties en in de afgelopen dagen in Syrië overleden aan een zogenaamd vaccin tegen de mazelen. Je bent gewaarschuwd!


Irma Schiffers


 • David

  Ze doen er werkelijk alles aan om mensen in angst te houden want bange mensen geven gemakkelijk hun controle weg aan mensen die claimen bescherming te bieden.

  Het is het a-b-c van Het Patroon van Tirannie. Maar mensen zelf bang en biedt ze vervolgens bescherming aan in ruil voor hun gehoorzaamheid. http://www.mensenrechten.org/?page_id=439

  Recent heb ik een artikel geschreven hoe mensen elke vorm van angst kunnen leren transformeren. Helaas wordt ons via de mainstream niets geleerd hierover maar angst is heel constructief te gebruiken als je weet wat het is, wat er aan ten grondslag ligt en hoe het je kan dienen. Vervolgens kun je je angst transformeren zodat je weer open staat met nieuwsgierigheid.
  http://achterdesamenleving.nl/van-angst-naar-nieuwsgierigheid/#comment-191

  Maar dit is een individueel proces. Hoe meer mensen dit echter leren hoe minder controleerbaar de mensheid wordt voor dit soort manipulaties van de psychopaten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Delite the elites, they’ re in killing business,deathworshippers….,puppets of satan

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Willem

  Inderdaad een zeer vele vragen opwerpende video. Maar helaas bestaat Ebola dus wél.
  Of heeft de VN-Veiligheidsraad een fake-resolutie unaniem aangenomen? Het zou inderdaad zeer riskant kunnen zijn dat 3000 US-militairen naar Afrika gaan. Je kunt je haast niet voorstellen dat daarvan niet één besmet zal geraken. Ook vraag ik me af in hoeverre die militairen daar “vrijwillig” naar toe worden gezonden. Lijkt me niet dat ze staan te trappelen. Maar goed, i.e.g. willen ze hulp bieden, of zou dit ook bij “het plan” horen? Wil “men” het virus in de US importeren?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Alu Hoedje

  OMG, en de lucht is blauw!! Dat is ook een teken! Dat is een kleur uit de Amerikaanse vlag, dus het moeten de Amerikanen wel geweest zijn. En dan die oranje pakken, Nederland zit ook in het complot!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  Ook China heeft militairen naar het gebied gestuurd. Hier spelen andere belangen
  een grote rol….Ik zag laatst het Boko haram verhaal op een Amerikaanse site. Het stuk
  was geschreven door niemand minder dan Ayaan Hirsi Ali ..Het snel installeren van een
  Amerikaanse drone basis was het gevolg.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • PvU

  Haha precies. Uiteraard is er ook weer geen enkele referentie naar de zgn. deskundige waar de ‘redactie’ (lol laat me niet lachen….) dit aan voorgelegd heeft. Zal wel weer een kennis van een kennis van een broer zijn die ooit een keer geslaagd is voor een cursus pleisterplakken. Toegegeven het is wederom een sterk staaltje angstzaaien onder de labielen, paranoia drugsgebruikers en minder intelligenten onder ons. Overigens…wisten jullie dat Alex Jones in het complot van de zionisten zit? Haha

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Yv

  Lekker makkelijk……
  Ik kan wel lachen om reacties als deze. Haha!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • PvU

  Wat is er makkelijker dan blind een zgn. deskundige opinie van een onbekende over te nemen. Drogreden noemen ze dat, als u uberhaubt weet wat een drogreden is. Net zo deskundig als een verkeersvlieger die iets roept over het inslageffect van munitie op metaal. Maar blijft u gerust geloven in deze spookverhalen en laat uzelf vooral niet vakkundig voorlichten over Ebola. Ebola bestond al voor de medische kennis en technologie aanwezig was om iets dergelijks in een lab te onderzoeken, laat staan creeeren. Ik lach me kapot om de doomscenarios die de Alex Jones’ in deze wereld al decenia lang de wereld in helpen om er zelf financieel beter van te worden ( ja Jones verdient zo’n 7 miljoen per jaar ) zonder dat er ooit een realiteit is geworden. De aluhoedjes zijn alleen te dom en naief om te zien dat hun grote held feitelijk het grootste gevaar is in de theorieen die zij geloven. Basisschool wasnwaarschijnlijk nog te moeilijk voor dit volk. Lekker makkelijk…… Of niet? Haha

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • PvU

  Mijn advies : Lees ook eens wat debunking materie zodat u ook een realistisch beeld krijgt van de inlegkunde die u hier voorgeschotelt krijgt, maar dan wél in de juiste en volledige context. Wat ik dan wel weer verwacht is een reactie van ; “Beinvloed door msm, dus niet waar”. De ironie is dat ook de aluhoedjes uit diezelfde msm putten als het verhaal enigzins aansluit bij een of andere vage complottheorie. Hypocriet? Ja hest wel.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  Ik begin me langzamerhand toch écht af te vragen wie hier nu de meeste angst aan het zaaien is. De Mainstreammedia of de alternatieve media die overal om ons heen complotten ziet en ons daarvan probeert te overtuigen? Het begint sterk te lijken op de “pot verwijt de ketel”. Wie kan men nog voor 100% geloven? Er zijn gewoon geen puur 100% “Good guys” of “Bad guys” in de politiek (EU/NATO/US/Oekraïne/Rusland). Ze hebben allemaal iets goeds en iets slechts.
  En zo is het dus ook met de verschillende “soorten” media. Iedere partij denkt het gelijk voor 100% aan zijn kant te hebben. Fout!!! Ofwel men keert zich volledig af van de media (met hun vooringenomen overtuiging de enige, echte waarheid te brengen) ofwel men is zeer kritisch t.o.v. beide. Zoals ondergetekende.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  De Ebola-epidemie is helaas helemáál geen “Soap”. Het is helaas keiharde, dodelijke waarheid.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Sorry maar ik vind dit een eng en raar verhaal dat ik niet zomaar bereid ben om te geloven. Ik geloof sowieso niet dat uitermate integere organisaties als Médécins sans Frontières (Artsen zonder grenzen) aan iets dergelijks zouden meedoen als het niet om uitermate ernstige zaken ging. Redactie: ik denk echt dat jullie niet zomaar elke onzin die iemand uitkraamt op de site moeten zetten, daar breng je jezelf enorm veel schade toe. Geen enkel weldenkend mens zal bereid zijn om dit soort onzin te geloven zonder dat er werkelijke bewijzen voor zijn. Dat wordt hier nergens aangevoerd.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Dat ben ik helemaal met U eens. En het vervelende is dat dit soort onserieuze onzin iedereen mee naar beneden haalt waar het gaat om geloofwaardigheid op een site als deze. Er zijn genoeg dingen waar echte serieuze kritiek niet alleen op mogelijk is maar vooral ook op noodzakelijk is. Helaas heeft deze mevrouw kennelijk een positie als opper-dwaallicht gekregen bij degenen die erover gaan, Ik probeer haar kletskoekpraatjes doorgaans maar een beetje te omzeilen maar wanneer het echt helemaal onetisch om niet te zeggen krankzinnig wordt wil je toch wel iets van oppositie tonen. Als ik aan de duizenden slachtoffers denk die al door deze vreselijke ziekte zijn gevallen vind ik deze dame die zich voortdurend als “gevoelsmens” etaleert wel een bijzonder wreedaardig voelend persoon, al is het maar jegens de vele nabestaanden en Nederlandse artsen en vrijwilligers die daar hun leven riskeren. Maar als ze het echt niet gelooft dan is het des te gemakkelijker om zich daook maar als vrijwilliger aan te melden, dan kan ze zien of al die stervende mensen alleen maar doen alsof. En dan heeft ze meteen met eigen ogen kunnen ervaren of ze gelijk heeft of niet, even aannemend dat ze het overleeft.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • K.Dorenaar

  Het probleem wat Schiffers heeft omschrijft zij zelf al in dit stuk, zij vertrouwt helemaal niemand meer. Dit artikel omvat dan ook niets meer dan persoonlijke gevoelens zonder dit te onderbouwen met een enkel stuk bewijs. Verschrikkelijk slecht artikel zoals de meeste angstverhalen van deze dame. Als G-N enige geloofwaardigheid wenst te behouden doen ze er goed aan deze dame voortaan te weren. Maar om te beginnen in iedergeval geen referenties naar de redactie van deze site op te nemen in haar verhalen van persoonlijke angst.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Mo

  Tjonge jonge, soms denk ik dat sommigen hier les in lezen moeten gaan volgen. Ik lees hier helemaal niet dat het ebola virus ontkend wordt, zie de eerste zinnen. Maar de opgeklopte poppenkast eromheen komt hier wederom uit de koker van de politiek. Bangmakerij om de macht weer terug te krijgen die ze kwijt zijn. Deze video is ronduit een farce want de onbeschermde piloten die zo’n zogenaamd ziek iemand zouden vervoeren zijn een lachertje. Waar is het medisch personeel, terwijl er wel een aantal ambulances in een escorte meerijden, is er geen heel leger aan personeel aan boord om de patient te begeleiden. Media propaganda. Opnieuw! Doe je ogen eens open in plaats van commentaar te blijven geven op een andere visie. Soms snap ik niet wat bepaalde mensen hier doen. Je leest toch ook geen telegraaf als bijv. de trouw de lievelingskrant is?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  Indien ik het goed begrijp zijn er mensen die geloven en via de alternatieve media beweren, dat het Ebola-virus in laboratoria gekweekt zou zijn en opzettelijk verspreid daar in O-Afrika met het doel om dit verder over de gehele wereld te verspreiden, om ons enorme angst aan te jagen, om de wereldbevolking drastisch uit te dunnen en dit tevens via ziekmakende vaccinaties die in de maak zouden zijn. Tja, indien je zo’n verschrikkelijk groot wantrouwen hebt in mede-mensen (ook al komen ze uit de VS, ook niet bepaald mijn favoriete land), dan kun je maar beter een pilletje nemen om jezelf uit je “lijden” te verlossen, voordat een ander dat dus gaat doen. Dit is paranoïde! Maar stel dat bovenstaande tóch grotendeels waar zou zijn: Dan zullen er gedegener artikelen/publicaties met veel meer keiharde bewijslast geproduceerd/gepubliceerd moeten worden om dit aan te tonen en om meer mensen te overtuigen. Een suggestief artikel is contra-productief en jaagt een deel v/d bevolking minstens zoveel angst aan als het werkelijke gevaar (“Het middel .. ….. dan de kwaal”?). En tevens zal een ander deel v/d bevolking zeggen; “Bekijk het maar met jullie onbewezen complot-theoriën” en die alternatieve media-sites dus niet meer bezoeken. Het is goed dat die sites er zijn, want ons wordt veel te veel echte waarheid onthouden door regeringen en door hen aangestuurde (zoniet gecontroleerde) media (zoals de NOS/NPO). Echter: alternatieve nieuws-sites zoals Gewoon-Nieuws e.a. ; Indien jullie niet meer moeite zullen doen om met beter onderbouwde artikelen/publicaties te komen, dan vervallen jullie in dezelfde fout als de MSMedia. En dat willen jullie zéker niet! Het gaat niet aan om van een afstand een knuppel in het hoenderhok te gooien c.q. een steen met daaromheen een verfrommeld stukje papier met daarop enige vage kreten door een ruit te gooien en daarna snel weg te wezen. De lezer moet het dan maar verder uitzoeken. Dit is slechte journalistiek. Jullie zullen het beter moeten doen om het verschil te maken met de MSM! Maar ik ben blij dat jullie er zijn!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hilly Kramer-van ‘t Veld

  Heren, u moest zich de ogen uit het hoofd schamen. Ik ken deze vrouw en zij is een hulp voor velen en zij vertegenwoordigd daarmee ook heel veel meningen en gevoelens van anderen. U bent heel erg arrogant om het gevoel waarmee zij zaken aan de kaak stelt en wat u blijkbaar niet kunt voelen (helaas voor u) af te doen als onzin! Waarom gaat u niet naar andere sites waar redactie u naar de mond praat? En gaat u daar de boel maar verzieken met uw negatieve reacties. Koop de telegraaf en slaap lekker verder zonder gevoel

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • K.Dorenaar

  U leest geen krant a, b of c wanneer krant d uw lievelingskrant is? Dat is uw tekortkoming, maar zeker niet van degene die kritisch zijn op de inhoud van dit artikel. Zij laten zich zo te zien toch een stuk beter informeren dan de mensen die zich alleen richten op berichtgeving die aansluit op hun persoonlijke visie. Grappig dat u mensen te stuurt naar een les lezen. Laat ik u dan sturen naar een les Nederlandse grammatica, beiden zijn totaal irrelevant. Zoals eerder aangegeven wordt er gesproken over de visie van een medisch deskundige. Kom dan ook met naam, beroep, deskundigheid en rapport over de brug van deze zogenaamde deskundige. Bij afwezigheid hiervan zal geen enkel verstandig rationeel mens met de inhoud van dit verhaal mee kunnen gaan. De alternatieve media is inmiddels net zo schuldig aan de praktijken waarvan zij de mainstreammedia beschuldigen. Maar de haat tegen de laatste is zo groot geworden dat men vergeet aan zelfreflectie te doen en kritisch te zijn op eigen visie. Dit is een veel groter gevaar dan waar de alternatieve media zich tracht tegen af te zetten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  BRAVO David!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John Diks

  Wanneer u in de veronderstelling verkeert dat Gewoon-Nieuws alléén artikelen moet gaan publiceren die u welgevallig zijn dan moet ik u helaas teleurstellen. Wij publiceren datgene waarvan wij vinden dat de mensen dat moeten weten. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk te onderbouwen maar dit is helaas niet altijd mogelijk omdat duistere zaken zich nou eenmaal in de duisternis afspelen. Indien u alléén wenst te lezen wat u welgevallig is dan raad ik u aan om zelf een weblog te beginnen en daarop uw mening te verkondigen.

  De video in dit artikel is de hele wereld rondgegaan en op talloze websites omschreven als “een toneelstuk dat werd opgevoerd”. Overigens ook niet vreemd wanneer je de video hebt bekeken. Kennelijk geldt zo’n video voor u niet als bewijs, waarschijnlijk omdat uw bewustzijn zodanig geconditioneerd is dat u dit niet aankan. U geeft immers zelf al aan dat een pilletje dan misschien een oplossing voor het lijden kan zijn.

  Na 4,5 jaar als eindredacteur actief te zijn bij Gewoon-Nieuws is mijn vertrouwen in politieke leiders, bankiers, farmaceuten en leiders van grote corporaties, gezien hun handelwijze, geslonken tot 0,0. Nochtans is dit voor mij geen reden om dan maar een ‘pilletje’ te nemen. Mijn vertrouwen in de medemens is groot genoeg om te verwachten dat een groot aantal van hen binnenkort uit hun ‘winterslaap’ zullen ontwaken en hun conditionering van zich af zullen gooien. Hopelijk kunnen de bewezen of onbewezen artikelen van Gewoon-Nieuws hen hierbij helpen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Ik zou niet weten waarom ik naar een andre site zou moeten gaan omdat hier een dame regelmatig schrijft die ze volgens mij niet allemaal op een rijtje heeft zitten. En wat haaft dat met een leugenblad als De Telegraaf te maken? Ik baseer me, zoals ik al zei, op o.a. de mening van Artsen Zonder Grenzen, een groep uitermate integere mensen die hun leven op het spel zetten om medemensen in de vaak moeilijkste en gevaardlijkste delen van de wereld te helpen redden. Als deze mevrouw werkelijk zo “deskundig”is en werkelijk zoveel voor haar medemensen over heeft dan zullen ze haar vast wel als vrijwilliger willen aannemen zodat ze zelf kan kijken wat er gaande is. Zolang ze net als wij alleen maar vanuit haar luie stoel de wereld bekijkt heb ik niet de geringste aanleiding om aan te nemen dat zij meer weet dan de mensen die daar met de poten in de modder staan te ploeteren.

  Het gaat in dit geval niet om geloven maar om voldoende fatsoen in je donder te hebben je medemensen te respecteren. En dat ontbreekt vier volstrekt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Het gaat niet om “welgevallig zijn” maar om “rationeel zijn”. Gewoon geloofwaardig zijn.Je maakt mij niet wijs dat artsen en hulpverleners die hun eigen leven voor de medemens riskeren zich allemaal laten misbruiken voor een of ander politiek spelletje. En gegeven het feit dat in deze steeds verder geglobaliseerde tijd de kans zeer reëel is dat de ziekte zich op een kwaalie dag via Lampedusa of Schiphol bij ons, of via de vele contacten die ze hebben met de VS dan uiteindelijk daar manifesteren zal is levensgroot. Ik heb veel wantrouwen in politici en het bedrijfsleven maar hier een fatasieverhaal op bouwen raakt kant noch wal.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • mal

  oh debunking materiaal! een verzameling drogredeneringen die zelfs nog groter is dan de eigenlijke theorieën. (en erger, want deze alternatieve theorieën worden gepresenteerd als “waarheid”) Met als grote favoriet: de ad hominem aanval: we halen Alex Jones en aluhoedjes erbij om daarmee ‘aan te tonen’ dat de originele spreker onzin moet uitkramen.

  Applaus, zo komen we wel verder!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  Beste John Diks,
  Nergens zeg ik in mijn reactie dat G-N alleen maar artikelen zou moeten publiceren die mij welgevallig zijn. Dat maakt U ervan.
  U reageert als door een wesp gestoken. Ik probeer alleen maar te propageren dat complot-theorie-artikelen gewoon beter onderbouwd moeten worden om de geloofwaardigheid van de (noodzakelijke) alternatieve media-sites te verhogen. Het is opbouwende kritiek indien U dat nog niet door heeft. Zie ook mijn laatste zin. Artikelen moeten geen Enigma/raadsel-artikelen zijn met b.v. 10% onderbouwing en waar de lezer dan maar zelf de resterende 90% zelf moet zien uit te zoeken. Er zijn al meer dan genoeg reacties van andere lezers in dezelfde trant. Lijkt wel of U een beetje op hol geslagen bent in deze crisis-tijd. Het ene complot-artikel op G-N buitelt momenteel over het andere heen. Het is zonder meer goed om te waarschuwen voor mogelijke gevaren door onze eigen autoriteiten veroorzaakt, maar…beter onderzoek, betere onderbouwing is zeer gewenst. Anders slaat het op Uzelf terug en dat wil niemand toch?. Dat bedoel ik. Met vriendelijke groet, Willem den Engelsman

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • W. den Engelsman

  Indien je werkelijk objectief wilt blijven, zul je zoveel mogelijk kranten en andere media moeten volgen. Niet alleen die of die of die. Maar en/en/en.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ik

  U onderbouwd helemaal niets, u / gewoonnieuws vertaald meestal alleen maar, en als gepubliceerde stukken pertinent onwaar blijken zijn, zal gewoonnieuws dit nooit rectificeren en dan zijn dit de woorden van gewoonnieuws; ” Wij moeten constateren dat het nieuws dat gebracht wordt door de gevestigde nieuwsbureaus meestal gekleurd wordt, daarbij schromen zij niet om de feitelijkheden te verdraaien, te manipuleren of dingen opzettelijk weg te laten waardoor een vertekend beeld ontstaat”,de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Oma

  Irma, je hebt volledig gelijk. Ebola wordt gebruikt om paniek te zaaien en vervolgens een vaccin te ‘ontwikkelen’ (dat er al heel lang IS) om de big farma draaiende te houden, de macht en de monsterwinsten te behouden en tegelijk weer een fors deel vd wereldbevolking kapot te maken; dat wordt ook wel 2 vliegen in één klap genoemd.
  Zelfs een leek weet dat een infuus in het lichaam hoort om te kunnen werken…
  Je kan het vervolgens het klootjesvolk niet kwalijk nemen dat zulke kwaadaardige bedoelingen en uitvoeringen niet worden geloofd, dat gaat hun petje ver te boven, ze geloven ook nog steeds dat de overheid het goed voorheeft met haar burgers….
  Zelfs na uitroeiing van de pokken wordt dit gevaarlijke virus nog steeds op een geheime locatie in een lab bewaard om op gepaste tijd ook opnieuw te verspreiden maar ongelovige thomassen hebben nu eenmaal ‘bewijzen’ nodig, helaas zullen er tegen dan al velen gecrepeerd zijn.
  Uit pure angst alles uit de kast halen om vooral twijfel te zaaien en ervoor te zorgen dat wat jij schrijft ongeloofwaardig klinkt. Dus: ‘kritiek’ bekijken waar het uit voorkomt: angst of kwaadwilligheid.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  U moet zich realiseren dat de commentator van deze film zo ongeveer 25 keer hetzelfde staat te brabbelen. OK, kennelijk vindt hij dat het transport niet door militairen uitgevoerd had moeten worden. Ik kan me levendig voorstellen dat de chaos en paniek die in een burgerluchtvaart-airport zou kunnen ontstaan vanwege de aanwezigheid van een persoon met een gevaarlijke ziekte vermeden diende te worden.

  Hij bekritiseert dat er maar twee mensen de draagbaar uit het vliegtuig dragen. Complete nonsens want je kunt alleen maar één voor één door een vliegtuigdeur, wat had hij verwacht, dat er nog iemand op handen en voeten onder die draagbaar had gekropen om hem op zijn rug mee te dragen?

  Dat militairen elkaar saluteren op een militaire wijze is volstrekt normaal, ik heb Nederlandse militairen dat zelfs in bepaalde burgerlijke situaties zien doen.

  Verder lijkt niemand zich te beseffen dat het hier om een kleine magere ruim 70 jarige geestelijke ging, iemand die zeker door zijn opgelopen ziekte letterlijk vel over been was. Dat je zo iemand niet duidelijk kunt zien liggen zegt absoluut niets. Evenmin zegt het iets dat er een ongebruikt infuus zakje aan de draagbaar hangt. Ik denk dat de mensen die ervoor moesten zorgen dat die oude priester die vrij kort daarna ook is overleden zo snel en veilig mogelijk naar het ziekenhuis gebracht werd. En ook weten we dat ebola een ziekte is die door contact met lichaamsvloeistoffen wordt overgebracht. Er is absoluut geen enkele reden voor die militairen om maskers te dragen als de patiënt totaal geïsoleerd in een zo afgesloten cocon bevindt.

  Maar het meest verdachte is het gedram van die commentator. De man is geobsedeerd. Hij denkt dat als hij iets 25 keer achter elkaar zegt dat hij dan ineens geloofwaardiger wordt? Alleen sukkels trappen in dat soort ongesubstantieerde nonsens.

  Wat me tegenstaat bij De Telegraaf is exact hetzelfde als wat hier gebeurt: er wordt zonder enigerlei kennis van zake een heel fantasieverhaal opgehangen om een situatie verdacht te kunnen maken. Bewijzen nul komma nul, tegenbewijzen in grote mate beschikbaar. Die man ligt intussen goddorie op het kerkhof. Beschamend gewoon!

  Nee, ik vind dit een uitermate wansmakelijke en ziekelijke vertoning door iemand die zichzelf belangrijk wil maken met niets.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl