Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

RotatingImage7

Integrated Systems Improvement Services Inc.

Verrassend genoeg is er een zakelijke website in de Verenigde Staten met de naam “ISIS”. Deze afkorting staat voor “Integrated Systems Inprovement Services Inc.” Op het eerste gezicht lijkt dit toeval en zou dit bedrijf niets te maken hoeven hebben met de extremistische moslimbeweging ISIS, die overal in de wereld veel ophef veroorzaakt.  Maar bij nader onderzoek blijkt deze redenatie niet helemaal te kloppen.

We beweren niet dat met zekerheid gezegd kan worden dat dit bedrijf gekoppeld is aan ISIS, maar de vraag rijst: “Als de Amerikaanse regering dit bedrijf incognito wilde houden, zouden ze toch niet de naam van de extreem radicale terroristische groep ISIS gebruiken?” Of is het zo dat het idee is om het juist openlijk in het zicht te doen, zodat de mensen zullen ontkennen dat dit allemaal met elkaar te maken heeft. We weten dat dit een vaak gebruikte strategie is van de wereldwijde elite.

ISIS (Islamitische Staat  Irak Syrië)

Isis fighters, pictured on a militant website verified by AP.De moslim terreurgroep ISIS Is een fenomeen dat plotseling van de een op de andere dag als een duvel uit een doosje tevoorschijn is gekomen. Niemand had ooit iets van ISIS gehoord, maar ineens werd ISIS het gesprek van de dag.  ISIS voerde vanuit (NAVO land) Turkije als een goed geoutilleerd leger een bezettingsoperatie uit, waardoor Irak in een mum van tijd grotendeels werd bezet. Kan het toeval zijn dat de Amerikaanse versie van ISIS (Integrated Systems Improvement Services Inc. dus) precies een bedrijf is die een organisatie als ISIS kan opzetten? Dat is hun specialiteit. U  mag het zeggen.

isis logo

ISIShq.com

Het bedrijf

ISIS heeft haar hoofdkantoor buiten Fort Huachua in Sierre Vista, Arizona. Het kantoor in Washington DC bevindt zich in het “Ronald Reagan Building”. Hun website meldt de volgende diensten:

“We zijn toegewijd aan het ondersteunen van onze nationale defensie en veiligheidsafdelingen, alsmede zijn we contracters voor de overheid en particuliere bedrijven die kritische missiediensten uitvoeren door hoog opgeleide experts in hun vakgebied.

ISIS-professionals zijn te vinden en werken zij aan zij met de Amerikaans strijdkrachten, de Amerikaanse overheid en hoofdaannemers op de grond in uitdagende en strategische en gebieden zoals het Midden-Oosten.

ISIS bestaat voor één doel, en dat is om de overheid en het bedrijfsleven te voorzien van geavanceerde intelligentie, technologie, veiligheid en training die nodig is om ondersteuning en bescherming te bieden aan nationale en zakelijke belangen in de meest uitdagende gebieden van de wereld. Alles geschiedt met de grootst mogelijke professionaliteit, transparantie en integriteit.

Bekijk en beluister onderstaande video en beslis zelf wat u ervan denkt.


Bron: BeforeItsNews.com


 • ALXT

  Wat een heerlijke “connect-the-dots” redenatie.
  De naam ISIS is gegeven door de media aan de “groepering” die het kalifaat in Irak en Syrië heeft uitgeroepen. Het betekent niets meer dan Islamitische Staat Irak (&) Syrië. Net als IS, ISIL etc.

  Dit bedrijf bestond waarschijnlijk al jaren voordat er ook maar iets van deze strekking in Irak zich afspeelde.

  Zullen we de band ISIS, de godheid ISIS etc. ook maar even onder de loep nemen? Levert weer een paar heerlijk lachwekkende artikelen op.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ja lach maar..maar het komt deze kant op.dan zullen jou en jou gezin&kids niet meer lachen.
  Capisce.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • PvU

  En John Diks weet zeker dat in zijn bovenkamer alles nog naar behoren werkt? Je moet echt volledig van het pad af zijn om dit verhaal te kunnen geloven. Doet me hier aan denken : http://nb.xiandos.info/images/7/7f/Al-qaeda_and_iraq_link.jpg

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan

  Het niveau op gewoon nieuws zakt wel heeeeeel erg laag met dit soort berichten…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Yasmiin R

  Er zijn meerdere bewijzen .. De meeste worden op Facebook gedeeld,

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl