Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

RotatingImage7

Integrated Systems Improvement Services Inc.

Verrassend genoeg is er een zakelijke website in de Verenigde Staten met de naam “ISIS”. Deze afkorting staat voor “Integrated Systems Inprovement Services Inc.” Op het eerste gezicht lijkt dit toeval en zou dit bedrijf niets te maken hoeven hebben met de extremistische moslimbeweging ISIS, die overal in de wereld veel ophef veroorzaakt.  Maar bij nader onderzoek blijkt deze redenatie niet helemaal te kloppen.

We beweren niet dat met zekerheid gezegd kan worden dat dit bedrijf gekoppeld is aan ISIS, maar de vraag rijst: “Als de Amerikaanse regering dit bedrijf incognito wilde houden, zouden ze toch niet de naam van de extreem radicale terroristische groep ISIS gebruiken?” Of is het zo dat het idee is om het juist openlijk in het zicht te doen, zodat de mensen zullen ontkennen dat dit allemaal met elkaar te maken heeft. We weten dat dit een vaak gebruikte strategie is van de wereldwijde elite.

ISIS (Islamitische Staat  Irak Syrië)

Isis fighters, pictured on a militant website verified by AP.De moslim terreurgroep ISIS Is een fenomeen dat plotseling van de een op de andere dag als een duvel uit een doosje tevoorschijn is gekomen. Niemand had ooit iets van ISIS gehoord, maar ineens werd ISIS het gesprek van de dag.  ISIS voerde vanuit (NAVO land) Turkije als een goed geoutilleerd leger een bezettingsoperatie uit, waardoor Irak in een mum van tijd grotendeels werd bezet. Kan het toeval zijn dat de Amerikaanse versie van ISIS (Integrated Systems Improvement Services Inc. dus) precies een bedrijf is die een organisatie als ISIS kan opzetten? Dat is hun specialiteit. U  mag het zeggen.

isis logo

ISIShq.com

Het bedrijf

ISIS heeft haar hoofdkantoor buiten Fort Huachua in Sierre Vista, Arizona. Het kantoor in Washington DC bevindt zich in het “Ronald Reagan Building”. Hun website meldt de volgende diensten:

“We zijn toegewijd aan het ondersteunen van onze nationale defensie en veiligheidsafdelingen, alsmede zijn we contracters voor de overheid en particuliere bedrijven die kritische missiediensten uitvoeren door hoog opgeleide experts in hun vakgebied.

ISIS-professionals zijn te vinden en werken zij aan zij met de Amerikaans strijdkrachten, de Amerikaanse overheid en hoofdaannemers op de grond in uitdagende en strategische en gebieden zoals het Midden-Oosten.

ISIS bestaat voor één doel, en dat is om de overheid en het bedrijfsleven te voorzien van geavanceerde intelligentie, technologie, veiligheid en training die nodig is om ondersteuning en bescherming te bieden aan nationale en zakelijke belangen in de meest uitdagende gebieden van de wereld. Alles geschiedt met de grootst mogelijke professionaliteit, transparantie en integriteit.

Bekijk en beluister onderstaande video en beslis zelf wat u ervan denkt.


Bron: BeforeItsNews.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl